wilddog, CFW pole ka minu teada mingi browserit või ma pole lihtsalt suutnud märgata ???
Praegu mõtlen küll OtherOSi peale, kuid kas 3.55CFW on see tugi olemas? Põhimõtteliselt peaks olema, et pkg-sid saab kasutada jne...
CFW pole lahendus vaid võimalus Minugi poolest võiks Sony kraanid kinni keerata ning teha paar uuendust. Korralik multimeeida toega Browser ja võimaluse salvestada orig. filme (DVD/BD) ja mänge kettale, et ei peaks originaaliga ringi tõmbama. Lisaks säiliks "l337 haxorite" vaba mänguruum.
scott pilgrim? _________________ M: Heavenly Sword, Eternal Sonata (PS3), Legaia 2: Dual saga, Blazblue Continuum Shift (Limited Edition, PS3), Golden Sun: The Lost Age, Final Fantasy X-2
Ise praegu mängin GoW2, krt nii addicting ja nii mõnusalt verine! Vahepeal olin mängus kinni (Gow1) a nüüd sain edasi ja nii nii addicting on. Kahju et 3s osa veel nii kallis on _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Dude ., kas catan toetab 4 local playerit ka ? seal oli kirjas et too on network feature, selle tõttu ei julgenud osta ka - lauamänguna on atan tõesti väga seff, kui saaks konsoolitaha ka ,siis olek veel mugavam.
Nice. Hea näha, et aegajalt ka midagi asjalikku tehakse. Aga loodame, et sellest ei saa mingi kohustuslik teema. "You cant save your game without internet connection!"
Jackinthex, nad ei saaks seda kohustuslikuks teha, sest selle kasutamise võimalus tuleb ainult PSN Plus omanikele. _________________ YAGA müügiputka - SNAP pildipank
M: 3D Touch V3.2 15€
Wow, suht nice, vb. isegi liitun selle ps+ asjaga, pole mingit jama, et kui tahaks kunagi slimiks upgradeda või ps3 crashib vms. _________________ M: Heavenly Sword, Eternal Sonata (PS3), Legaia 2: Dual saga, Blazblue Continuum Shift (Limited Edition, PS3), Golden Sun: The Lost Age, Final Fantasy X-2
Ei kujuta ette, kuidas seda ühel ekraanil mitme inimesega mängida ka saaks. Kaardid peavad ju tegelt saladuseks jääma. Umbes, et iga üks saab vajutada "Vaata oma kaarte" nuppu ja siis ütled, et teised vaataksid korra eemale...
Microsoft Surface'i peal on tegelt hästi lahendatud (tunnetab ära füüsilised täringud ja näitab kaarte, siis kui paned katte ette):
Dude ., makes sence jah ma olin kaardid täiesti ära unustanud
selge, aga 10 euri eest Lara Croft tasub ära ? või tuleb äkki midagi ,mille jaoks tasuks hoida ?
Soov oleks siis PS3'le osta paar korralikke (eBay'st tõenäoliselt, võivad ka kasutatud olla) juhtmevabu stereo kõrvaklappe.
Oluline on, et oleksid juhtmevabad, surround sound oleks ka hea, aga olen vaadanud, et need on ikka robustselt kallid.
Ca. 130€ oleks kuskil maksimum, mis raiskama oleksin nõus.
Millised need parimad oleks?
jones9999, ise soetasin mängimiseks vähekasutatud Philips SHC 8585 (ostsin HV'st ca 40 euroga) - täishinnaga ei ostaks, kuna heli keskpärane, kuid ei midagi hullu... _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€
firemark, ei ole - heli tood ju optilise või hdmi-ga võimu, telekasse jne. _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€
Keegi Pärnus või lähiümbruses parandusi teeb masinale? Sony Center-ist pole meil siin haisugi. Söbral kooles mängukeskus ära, paneks ise näpud taha ja selgitaks asjad välja, aga asun ise kaugel maal. Temast endast parandajat pole, suht vöhik pleikari alal ja seega siis küsib abi läbi minu. Ajaa, garantiid pole ja tegemist on upgradetud HDD-ga fat 40GB. _________________ PSN: Paanz
Keegi Pärnus või lähiümbruses parandusi teeb masinale? Sony Center-ist pole meil siin haisugi. Söbral kooles mängukeskus ära, paneks ise näpud taha ja selgitaks asjad välja, aga asun ise kaugel maal. Temast endast parandajat pole, suht vöhik pleikari alal ja seega siis küsib abi läbi minu. Ajaa, garantiid pole ja tegemist on upgradetud HDD-ga fat 40GB.
Soovitan ühendust võtta HV kasutaja PlatoonSgtElias, tema jagab asja ja võib korda teha.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.