wilddog, CFW pole ka minu teada mingi browserit või ma pole lihtsalt suutnud märgata ???
Praegu mõtlen küll OtherOSi peale, kuid kas 3.55CFW on see tugi olemas? Põhimõtteliselt peaks olema, et pkg-sid saab kasutada jne...
CFW pole lahendus vaid võimalus Minugi poolest võiks Sony kraanid kinni keerata ning teha paar uuendust. Korralik multimeeida toega Browser ja võimaluse salvestada orig. filme (DVD/BD) ja mänge kettale, et ei peaks originaaliga ringi tõmbama. Lisaks säiliks "l337 haxorite" vaba mänguruum.
scott pilgrim? _________________ M: Heavenly Sword, Eternal Sonata (PS3), Legaia 2: Dual saga, Blazblue Continuum Shift (Limited Edition, PS3), Golden Sun: The Lost Age, Final Fantasy X-2
Ise praegu mängin GoW2, krt nii addicting ja nii mõnusalt verine! Vahepeal olin mängus kinni (Gow1) a nüüd sain edasi ja nii nii addicting on. Kahju et 3s osa veel nii kallis on _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Dude ., kas catan toetab 4 local playerit ka ? seal oli kirjas et too on network feature, selle tõttu ei julgenud osta ka - lauamänguna on atan tõesti väga seff, kui saaks konsoolitaha ka ,siis olek veel mugavam.
Nice. Hea näha, et aegajalt ka midagi asjalikku tehakse. Aga loodame, et sellest ei saa mingi kohustuslik teema. "You cant save your game without internet connection!"
Jackinthex, nad ei saaks seda kohustuslikuks teha, sest selle kasutamise võimalus tuleb ainult PSN Plus omanikele. _________________ YAGA müügiputka - SNAP pildipank
M: 3D Touch V3.2 15€
Wow, suht nice, vb. isegi liitun selle ps+ asjaga, pole mingit jama, et kui tahaks kunagi slimiks upgradeda või ps3 crashib vms. _________________ M: Heavenly Sword, Eternal Sonata (PS3), Legaia 2: Dual saga, Blazblue Continuum Shift (Limited Edition, PS3), Golden Sun: The Lost Age, Final Fantasy X-2
Ei kujuta ette, kuidas seda ühel ekraanil mitme inimesega mängida ka saaks. Kaardid peavad ju tegelt saladuseks jääma. Umbes, et iga üks saab vajutada "Vaata oma kaarte" nuppu ja siis ütled, et teised vaataksid korra eemale...
Microsoft Surface'i peal on tegelt hästi lahendatud (tunnetab ära füüsilised täringud ja näitab kaarte, siis kui paned katte ette):
Dude ., makes sence jah ma olin kaardid täiesti ära unustanud
selge, aga 10 euri eest Lara Croft tasub ära ? või tuleb äkki midagi ,mille jaoks tasuks hoida ?
Soov oleks siis PS3'le osta paar korralikke (eBay'st tõenäoliselt, võivad ka kasutatud olla) juhtmevabu stereo kõrvaklappe.
Oluline on, et oleksid juhtmevabad, surround sound oleks ka hea, aga olen vaadanud, et need on ikka robustselt kallid.
Ca. 130€ oleks kuskil maksimum, mis raiskama oleksin nõus.
Millised need parimad oleks?
NB! Et mõnedel kodanikel segadust ei tekiks, ei soovi osta HEADSET'i (väike jublakas, mis kõrva käib) vaid reaalseid HEADPHONES'e. _________________ Vajate abi auto müümisel? KES TA ON? / YT: Junkman
jones9999, ise soetasin mängimiseks vähekasutatud Philips SHC 8585 (ostsin HV'st ca 40 euroga) - täishinnaga ei ostaks, kuna heli keskpärane, kuid ei midagi hullu... _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Schwalbe G-One Allround rehvid - 2tk/30€
M: Shimano XT kiirkinnitused - 2tk/15€
firemark, ei ole - heli tood ju optilise või hdmi-ga võimu, telekasse jne. _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
Keegi Pärnus või lähiümbruses parandusi teeb masinale? Sony Center-ist pole meil siin haisugi. Söbral kooles mängukeskus ära, paneks ise näpud taha ja selgitaks asjad välja, aga asun ise kaugel maal. Temast endast parandajat pole, suht vöhik pleikari alal ja seega siis küsib abi läbi minu. Ajaa, garantiid pole ja tegemist on upgradetud HDD-ga fat 40GB. _________________ PSN: Paanz
Keegi Pärnus või lähiümbruses parandusi teeb masinale? Sony Center-ist pole meil siin haisugi. Söbral kooles mängukeskus ära, paneks ise näpud taha ja selgitaks asjad välja, aga asun ise kaugel maal. Temast endast parandajat pole, suht vöhik pleikari alal ja seega siis küsib abi läbi minu. Ajaa, garantiid pole ja tegemist on upgradetud HDD-ga fat 40GB.
Soovitan ühendust võtta HV kasutaja PlatoonSgtElias, tema jagab asja ja võib korda teha.
kui see klassikaline "kollase tulukese surm" siis tuleb lihtsalt asi laiali lammutada, kivid üle kuumutada ja valma, oli vist selle vastu too rohi. Pms "pista ahju" süsteemiga vist parandati neid. Ise parandasin ühte läppari emaplaati sedasi aga kasutasin üht vana puhurit mis suutis asja hästi kuumaks kütta (kütsin vaid gpu osa mitte ülejäänud plaati).
Kui tallinnast siis viska platuuni kätte.. las teeb sellele ühe mõõduka rösti ja peaks töötama _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
Lihtsam oleks YLOD ju ennetada, kui pärast lappima hakata? Ise võtsin ka hiljuti oma ca 3 aastat vana masina pulkadeks, tegin seest tolmuvabaks, panin uue termopasta ja oluliselt puhtam ning kuivem tunne kohe
tea kas seda on võimalik niiväga enneteda... ise ei hakka oma playkarit lammutama kuna töötab (kui töötab siis ära käpi on reegel enamasti) ning ei unda kah valjult. Samas kui kellelgi tõesti asi juba föööni häält teeb ja karjub siis jah -> puhastus (ise ei oska siis kellegi poole pöörduda kes oskab).
nvidia chippidel mis sarnane "jooted lähevad hapuks" viga esines ei olnud ju minuteada üldse temperatuurist sõltuv. Lihtsalt pikapeale kooles ära ja vsio... ei tööta ja kõik. Aga eks ekstreem temperatuurid aitavad sellele ka raudselt kaasa. _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
Aga eks ekstreem temperatuurid aitavad sellele ka raudselt kaasa.
"Ekstreem temperatuuri" puhul lülitab konsool ennast ise välja... _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
angel, seekord pole YLOD. Masin töötab, aga ühtki plaati ei loe (BR, CD, DVD). Selles ma olen enam kui kindel, et tolmupuhastust pole 3 aasta jooksul kordagi tehtud..imestan üldse, et praegu asi piirdus lugeja õhtale minemisega. Nüüd on enam kui põhjust lahtivõtmise juures see ka ära teha.
Või on läätsed sitased ja seepärast ei toimi, selline võimalus on olemas eks? _________________ PSN: Paanz
Lase puhastusplaat läbi, halba ei tee. _________________ “Build a man a fire, and he'll be warm for a day. Set a man on fire, and he'll be warm for the rest of his life.” -- Terry Pratchett
Plaadimängija kutu ehk? Teistelgi minuteada seda juhtunud.
Kas sellest puhastus plaadist üldse reaalset kasu on? Kunagi käiasin sellega aga siis viskasin nurka kuna imo ei olnud tast mingit tolku. Ei tea kui hea idee see oleks aga sisuliselt peaks olema ju kindlam kui seade lahti võtta ja siis mingite "vahenditega" see lääts ise puhtaks teha, ilma kriipimata. A'la nagu fotokaid puhastatakse (seal vist on õrnad vahendid kasutusel + kriipimine = objektiivi minema viskamine, vist) _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
Ja ps3'e taandareng jätkub (N)
Ma siiski arvan, et see on tegelikkuses kogemata tekitatud kõrvalnäht. Järgmine FW update ilmselt parandab selle.
Edit:
Ok lugesin artiklit edasi ja seal kah mainitud, et ikkagi miskin bug. Nii, et mõttetu uudis
sony keerab s...a ja haxxorid parandavad asja ära CFW -ga. niiet pigem lased juba cfw peale kui sony uue update.omale lasin cfw peale kuna saab NES JA SNES ja muid vana kooli emulaatoreid kasutadaja + see et ei pea plaati sees hoidma kui mängid.Ma ei kujuta ette mängida gt5 24h sõitu tehes ja plaaat sees......ime ka et need laserid otsi ei anna.
Niiet ärge kiruge,et CFW-i .Kutid hoopis parandavad sony tegemata tööd,mitte ei solgi. _________________ eGun ftw
Sony lasi täna välja just UUE 3.56 FW nad parandasid selle kõvaketta upgrademise võimaluse taas ära. Kuid lisaks sellele on uuel firmwarel sisse poogitud "rootkit" sarnane kood
Reports around the globe seem to indicate that Sony is up to no good… The pros have dug deep, dissecting firmware 3.56 to the fullest, and what they found may surprise you… Then again it’s Sony, so maybe you won’t be surprised at all. Allegedly Sony has included their own “rootkit” so to speak, which allows them to execute remote code upon login. What code exactly? Well that can apparently range from verifying system files, detecting custom firmware, searching for any installed homebrew to deactivating the system. And the executed code can change at anytime — without a firmware update — Sony controls it all on their end.
sain ka siis lõpuks ps3me kätte, kuid tekkis kohe paar probleemi.
Olen elioni digi-tv taga ja ei saa kuidagi NAT: type 2-hte kätte. Avasin pordid ruuteris Game and application sharingu all aga ei midagi ikka näitab NAT: type 3.
Ja teine asi on see, et kui Playstation Home-i tahan minna siis viskab ette connection errori Network error Z(9, -2). Nett on juhtmega.
On neid asju võimalik kuidagi parandada? Üritasin seda teemat otsida ka kuid vastust ei leidnud. _________________ O_o
sain ka siis lõpuks ps3me kätte, kuid tekkis kohe paar probleemi.
Olen elioni digi-tv taga ja ei saa kuidagi NAT: type 2-hte kätte. Avasin pordid ruuteris Game and application sharingu all aga ei midagi ikka näitab NAT: type 3.
Ja teine asi on see, et kui Playstation Home-i tahan minna siis viskab ette connection errori Network error Z(9, -2). Nett on juhtmega.
On neid asju võimalik kuidagi parandada? Üritasin seda teemat otsida ka kuid vastust ei leidnud.
Home sain tööle kui panin staatilise ip ja google dns-id. Aga NAT-i ei saa ikka kätte. _________________ O_o
Aga aer0x minu teada sa ise ei saagi porte lahti vaid pead elionist tellima, et nad pordid lahti teeks. Sai ka mõni aeg tagasi sellega müratud. Pordid lahti, määrad käsitsi IP pleikaris ja ruuteris paned enable unpnp - oli vist kõik.
Sony lasi täna välja just UUE 3.56 FW nad parandasid selle kõvaketta upgrademise võimaluse taas ära. Kuid lisaks sellele on uuel firmwarel sisse poogitud "rootkit" sarnane kood
Reports around the globe seem to indicate that Sony is up to no good… The pros have dug deep, dissecting firmware 3.56 to the fullest, and what they found may surprise you… Then again it’s Sony, so maybe you won’t be surprised at all. Allegedly Sony has included their own “rootkit” so to speak, which allows them to execute remote code upon login. What code exactly? Well that can apparently range from verifying system files, detecting custom firmware, searching for any installed homebrew to deactivating the system. And the executed code can change at anytime — without a firmware update — Sony controls it all on their end.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.