Meil ka jungle heimer. Ma ei saa aru ainult miks peaks Heimer jungeldama? Ta on nii kuradi aeglane ja ta gankimine jätab ka veits soovita. Pealegi lanides saab ta suht 90% minionidest mis tooks ilmselt rohkem kulda kui ta jungeldades saab.
EU server, nimeks Holyagent, pärast mitme champi proovimist jäin hetkel Akali juurde pidama, alguses on raske temaga aga umbes lvl 8+ on ta täiesti arvestatav. Siis on veel olemas Fiddlestick ning Sona, viimane on oma healidega väga hea support ning lõpus ka hea 1v1 vastane.
Mees oskab lowelos suhteliselt tugeva championiga mängida.
Ta saab veel xp'd - järeldus, ei ole veel 30 ja ei mängi ranked. Seega no elo.
1. Elo on olemas ka normalis see ei ole ainult nähtav
2. Rankedi saab premade mängida alates level 20 (aga noh ta pole sedagi hetkel)
Aga muidu knoxxxx ma soovitan sul veel harjutada kuna täis premade mängida on enamasti kõvasti raskem kui niisama solo queue. Saad premade vastu ja seal on champid natuke rohkem läbi mõeldud mitte ei mängida suvalisi.
Ma ei viitsi üldse ranked mängida, sealt saab sellise pasarahe kaele nii kui väike apsaka teed. Ja need mõned mängud mis teinud olen, on halvema mulje isegi jätnud kui normal queue. Ainuke võimlus lõbusa ja pingelise mängu jaoks on ilmselt 5v5 premade.
muidu, need olid mu esimesed mängud pantheoniga, mul tuli ülejärmgine mäng isegi 20-4-10
ma loodan, et keegi võtab mu ikka katsetuseks premade tiimiga mängima, kui ma saan natuke feedi, siis ma saan isegi järgmise quadrakilli pantheoniga
no pantheon on ikkagi nagu kennen, in-burst- out ja kill siis mängu lõppedes ei saa keegi su vastu
No ei tea, kennen on kõvasti vastupidavam ja pigem ta peabki surema, et teamile kasulik olla ja full ultimate ära lasta.
Edit: ja selle vastusaamisga on ka nii, et kui rahvas piisvalt tark on ja sind korra fokkuseerivad, siis panth on täielik paber.
õige pantheon lendab laivi tavaliselt alles siis kui vastastel 1/4 elusid alles ja lööb kõik niikiiresti mättasse, et sa ei jõua reageeridagi. _________________ www.simracing.ee
Vahepeal palju uusi asju tulnud lol's.
Näiteks kõige uuem champ Renekton, kasutab uut energia süsteemi - fury- . Ise pole küll jõudnud mängida temaga aga tundub esialgu väga op champ. Uus lahkujate vastane süsteem tundub ka väga asjalik Ja lähitulevikus tulev co-up vs AI tagab palju paremad harjutamisvõimalused algajatele. IMO tundub et lol muutub hon'is järjest paremaks.
Läheb järjest paremaks, kuid HON'ist veel ei väidaks. Oleks vaja replayde salvestamise ja vaatamise võimalust, mängude vaatamise võimalus lives (kommentaatorid) ja championite tasakaalustamist. Need on mis hetkel meelde tulevad.
Eitea, miks sellele mängule niipalju postitusi ei tule kui paljudele teistele, see on ju ikkagi neist palju parem niiet BUMP!
ma olen juba kenneniga ära harjunud, kui saab mängu alguses mid lane korralikult farmida, siis on enamasti ikka mängu võit ka käes, muidugi kui muu tiim ka üle keskmise on.
Kas keegi saaks anda mõne soovituse mis runesid osta kennenile?
Kenneniga on juba mingi skill käes, tean kuna minna all in ja kuna vastu pidada, kuigi skoorid on kesised.
kas muidu on ranked mängudes parem Teemo või Kennen?
Kenneniga on juba mingi skill käes, tean kuna minna all in ja kuna vastu pidada, kuigi skoorid on kesised.
kas muidu on ranked mängudes parem Teemo või Kennen?
Teemo on rankedis siiski suht mõttetu elukas. Teamfightis ta suurt midagi teha ei saa. Ainuke asi milleks teemo kasulik on oleks seened kuna see on nagu hunnik warde tasuta mis teevad dämmi ka aga kui keegi oracle toob siis on pull läbi ka Elo kõrgemaks läheb siis jooksevad juba enamus oraaklitega ringi
Teemo on rankedis siiski suht mõttetu elukas. Teamfightis ta suurt midagi teha ei saa. Ainuke asi milleks teemo kasulik on oleks seened kuna see on nagu hunnik warde tasuta mis teevad dämmi ka aga kui keegi oracle toob siis on pull läbi ka Elo kõrgemaks läheb siis jooksevad juba enamus oraaklitega ringi
Blind on suht kasulik ja hea Teemo võib nii mõnelgi tegelasel early game täiesti ära sittuda.
Anyway, kaua aega eemal olnud, emailile tuli selline kiri:
Greetings Tonsor,
We've noticed you haven't been playing League of Legends for a while.
To welcome you back to League of Legends, we'd like to offer you Pantheon and the Perseus Pantheon skin for free!*
Sama siin, mul kunagi vanast ajast vedeleb ka veel üks account pole ka nagu meili saanud kuigi ei kasuta. Aga igatahes neid tegelasi kellel teemo mängu ära sittuda saab eriti ei valita või nad võtavad siis cleanse endale. Muidugi täiesti reaalne, et keegi teab väga hästi kuidas teemot mängida ja jõuab temaga high elosse aga selliseid tüüpe ei ole ilmselt väga palju ja seda sa guidist ei õpi ka.
Võtsin siis nüüd Anivia kasutusse - päris huvitav tegelane - ja kuna õpiperiood käsil, siis ei ole "kill streak" nii väljapaistev, aga hakkan juba natuke aimu saama, pean veel selle seina ära masterdama ja siis tavaari järjekorra paika saama - siis peaks ka KABOOM! tulema hakkama. _________________ HinnaVaatlus liituja nr. 285
Muidu on kõik normaalne mängus välja arvatud see, et normal games on 50% või rohkem sellised tüübid, kes kui natukene kehvemini läheb kohe alla annavad, kuigi midagi ei olnud veel katki. Täielik ajaraisk, oleks ise admin annaks kõigile bänni.
tõsi ta on et kaotusseisust saab täitsa edukalt veel võita, endal on olnud paar sellist epic mängu kus 25-75 seisus lõpuks kokku sai võetud ära võidetud
Ei ole veel ise level 30, aga kes keegi oskab öelda, et kui normal game'is matchmaker paneb tiimid kokku nii, et oleks enam-vöhem võrdsed levelite poolest, kas siis ranked game'is paneb kokku, et oleks enam-vähem võrdselt võite või kuidas?
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.