Meil ka jungle heimer. Ma ei saa aru ainult miks peaks Heimer jungeldama? Ta on nii kuradi aeglane ja ta gankimine jätab ka veits soovita. Pealegi lanides saab ta suht 90% minionidest mis tooks ilmselt rohkem kulda kui ta jungeldades saab.
EU server, nimeks Holyagent, pärast mitme champi proovimist jäin hetkel Akali juurde pidama, alguses on raske temaga aga umbes lvl 8+ on ta täiesti arvestatav. Siis on veel olemas Fiddlestick ning Sona, viimane on oma healidega väga hea support ning lõpus ka hea 1v1 vastane.
Mees oskab lowelos suhteliselt tugeva championiga mängida.
Ta saab veel xp'd - järeldus, ei ole veel 30 ja ei mängi ranked. Seega no elo.
1. Elo on olemas ka normalis see ei ole ainult nähtav
2. Rankedi saab premade mängida alates level 20 (aga noh ta pole sedagi hetkel)
Aga muidu knoxxxx ma soovitan sul veel harjutada kuna täis premade mängida on enamasti kõvasti raskem kui niisama solo queue. Saad premade vastu ja seal on champid natuke rohkem läbi mõeldud mitte ei mängida suvalisi.
Ma ei viitsi üldse ranked mängida, sealt saab sellise pasarahe kaele nii kui väike apsaka teed. Ja need mõned mängud mis teinud olen, on halvema mulje isegi jätnud kui normal queue. Ainuke võimlus lõbusa ja pingelise mängu jaoks on ilmselt 5v5 premade.
muidu, need olid mu esimesed mängud pantheoniga, mul tuli ülejärmgine mäng isegi 20-4-10
ma loodan, et keegi võtab mu ikka katsetuseks premade tiimiga mängima, kui ma saan natuke feedi, siis ma saan isegi järgmise quadrakilli pantheoniga
no pantheon on ikkagi nagu kennen, in-burst- out ja kill siis mängu lõppedes ei saa keegi su vastu
No ei tea, kennen on kõvasti vastupidavam ja pigem ta peabki surema, et teamile kasulik olla ja full ultimate ära lasta.
Edit: ja selle vastusaamisga on ka nii, et kui rahvas piisvalt tark on ja sind korra fokkuseerivad, siis panth on täielik paber.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.