Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Mucrop3
Lõuapoolik

|
19.01.2011 11:52:34
|
|
|
friik1 kirjutas: |
Mucrop3, minu mälu järgi 64bit all ei saa DEP välja lülitada. |
Vaata, et siis hullem kui viirus teine veel
-------
Aga 64bit installer viimasest java versioonist, tomorrow antud lingist töötas edukalt.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
19.01.2011 12:23:57
|
|
|
Mucrop3 kirjutas: |
DEP oligi välja lülitatud ja sama jama on nüüd kui lülitasin ta sisse tagasi.
Ma mässasin kunagi registris ka, et sellest lahti saada. Enne seda sai lisada programme listi, et ära neid programme kinni pane.
Aga vahet pole kunagi olnud, DEP töötab ika edasi tee mis tahad.
Tänud lingi eest  |
Oled sa kindel, et dep ei luba 32bit java23 installida?.Äkki on mingi muu asi hoopis.
Mucrop3, minu mälu järgi 64bit all ei saa DEP välja lülitada. |
Mäletad vist mingit muud turvatehnoloogiat siis vist.Bcdedit näitab mulle ilusti, et DEP on väljas 64bit Win7 peal.
Mucrop3 kirjutas: |
Aga 64bit installer viimasest java versioonist, tomorrow antud lingist töötas edukalt.  |
Kui su brauser on 32bit(ja enamus seda on) siis pole sellest 64bit Java-st suurt kasu
|
|
tagasi üles |
|
 |
Mucrop3
Lõuapoolik

|
19.01.2011 12:47:04
|
|
|
Jah ta näitab, et DEP sulges selle all paremas nurgas
filehippo'st ka ei tööta 6.23 32bit.
Aga lasin selle 6.22 32bit peale, selle installer töötab ja DEP ei sulge seda.
|
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
19.01.2011 12:49:13
|
|
|
ise tapsin 32bit Vistal bcedit'iga DEP'i ~1,5a tagasi maha ja siiani maas, pole kordagi miskit sokkinud.
ma kalduks ka arvama, et miski muu ikka susserdab kuskil.
_________________ nooope! |
|
tagasi üles |
|
 |
friik1
HV Guru

|
19.01.2011 14:02:35
|
|
|
tomorrow, väga ei viitsinud kaevata, aga TechNet ütles 64bit XP kohta vähemalt:
You cannot disable hardware DEP or exempt 64-bit applications running on 64-bit Windows XP systems with DEP compatible processors.
Java on ilmselt 32bit ikka, nii et seda ei puuduta.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Mucrop3
Lõuapoolik

|
20.01.2011 09:34:34
|
|
|
tomorrow, väga ei viitsinud kaevata, aga TechNet ütles 64bit XP kohta vähemalt:
You cannot disable hardware DEP or exempt 64-bit applications running on 64-bit Windows XP systems with DEP compatible processors.
Java on ilmselt 32bit ikka, nii et seda ei puuduta. |
Jah mul oli DEP kinni keeratud aga protsessor toetab raudvaraliselt ja kui trooialine flatout 2 lõpmatus nitro cheatis paar korda
päevas üritas midagi teha siis DEP viskas kogu Flatout 2 (32 bit ise) mängu kinni.
Trooja tuli viiruse scanniga välja ja viskasin ta minema.
EDIT
Need asjad ei aidanud:
bcdedit.exe /set {current} nx AlwaysOff ja bcdedit.exe /set {current} nx AlwaysOn
Aga peale seda:
bcdedit.exe /set {current} nx OptIn
DEP töötab ja ei sulge enam java 6.23 32bit installerit
|
|
tagasi üles |
|
 |
Glipz
HV vaatleja

|
21.01.2011 00:26:24
|
|
|
Glipz kirjutas: |
Tere,
Mure järgmine. Juba paar päeva on mul läpakas olnud selline kahtlane. Aga täna siis viskas windows lusika nurka ja nüüd nii lootusetult, et minul on mõistus otsas. Olin siis rahulikult netis ajasin asju kui järsku lõi sinise tausta kus oli iast jama valgega kirjas.
Nüüd mure jäegmine: Arvutiks on HP Compaq Presario CQ61. Arvuti enam pilti ette ei võta. Noo, ainult nii palju, et kui panen power nupu tuleb see Comapqi logo kus all kirjas, et vajuta ESC siis satun menüüse vms. Kui selle Compaqi logo on ära laadinud siis on pilt must ja üleval vasakus nurgas vilub see "_" jube kiirest.
Nüüd kui vajutan Compaqi logo ilmumise ajal ESC siis saan valida igast asju. Seal näitab mis nuuga saan BIOSi minna, mis nupuga Recovryit teha jne. Ainus asi mis töötab on BIOS. Seal siis proovisin teha Diagnosticat aga kõvaketta diagnostis pika testi ajal viskab 27% juures errori/failed vms. Kas nüüd andis kõvaketas otsad või milles asi?
Siis recoveryit ka ei õnnestu kuidagi teha, ei sealt teiselt kõvaketta osalt ega ka plaadilt. Ei hakka plaati ka bootima.
Et küsimus, äkki kellelgi on olnud kokkupuudet sarnase asjaga ja oskab aidata? Minul endal on hetkel mõistus otsas.
Kui on veel vaja miskeid andmeid siis saan postitada, praegu ei oska ise midagi juurde lisada.
Tänan,
Rainer |
Õhtus,
Nii, õnnestus endal saada Recovery CD ja sellega sain pildi ette. Aga ikkagi kui tegin seda repairi siis on sama jama. Ning uuesti praegu windowsi ei saanud ka installida kuna lööb errori, et instal faili ei leidnud vms. Et kas plaadilt installimine aitaks või mitte?
Ning kui ma teen seda "Primary HArd Disk Self Testi", tuleb Quick testii tehes 27% juures kiri, et Replace Hard Disk 1. Tähendab see ka siis seda, et kõvaketas ongi kutu?
Tänan,
Rainer
|
|
tagasi üles |
|
 |
siinus
HV Guru

|
21.01.2011 08:47:18
|
|
|
enne uue kõvakettaostu võiksid ikkagi mingi liveCD'ga proovida, kas on stabiilne. Muidu tasub seda ketta juttu uskuda küll.
_________________ suck less | ANNA MU SAI!
Ma arvasin, et see oli Priit, aga tegelikult oli Tõnu, |
|
tagasi üles |
|
 |
Glipz
HV vaatleja

|
22.01.2011 14:11:41
|
|
|
djpvx kirjutas: |
enne uue kõvakettaostu võiksid ikkagi mingi liveCD'ga proovida, kas on stabiilne. Muidu tasub seda ketta juttu uskuda küll. |
Tänan,
Praeguseks siis sain plaadilt uuesti Vista peale pandud. Vanale opile format ja uus Vista peale SP2.
Nüüd mureks, et enam ei ühenda ära neti arvutit. Ei wifi kaudu ega ka kaabliga. Sai tõmmatud HP kodukalt küll driverid aga ei miskit.
Arvutiks HP Compaq Presario CQ61-220SN Vista(32), et kui keegi oskab siin driveritega aidata. Olen googeldanud aga pole oma mõistust targemaks saanud.
Et Device Manager näitab ka kolmel asjal ! märki "Other devices" all. Nendeks on Network Controller (ilmselt selles asi ongi aga ei leia miskit mis selle vastu aitaks, isegi infot ei saa arvutist selle kohta), PCI Data Acquisiton and Signal Processing Controller (pole hetkel õrna aimugi mida endast kujutab?) ja SM Bus Controler (sama, et ei kujuta ettegi mida see endast kujutab?).
Et kui mul ennem oli Vista SP1 peal ja nüüd sain Vista SP2, et kas see annab tunda või milles asi? Või tuleb biosi jaoks ka uuemad driverid tõmmata?
Kui saaks kusagilt nende kolme driveri kohta infot millel mul hüüumärk on siis saaksin edasi toimetada aga praegu sügan ainult kukalt nende kohalt.
e: kaabliga sain neti ühenduse kätte, wifi ei taha toimida.
e2: wifi sain ka nüüd tööle, läbi raskuste leidsin üles mis firma wifi kaart on ja sain ka sedasi driverid. Nüüd veel teised kaks ka ja korras see läpakas ongi jälle.
e3: nüüd töötab kõik, sain need teised kaks asja ka tööle. Ei leidnud algul lihtsalt sobivaid drivereid.
Tänan,
Rainer
|
|
tagasi üles |
|
 |
KuriVaiM1
HV veteran

|
23.01.2011 16:52:19
|
|
|
kas boot screeni logo x64 vistal saab kuidagi muuta? googeldades 32bittisele on töötav asjandus täitsa olemas aga x64 kohta ei leidnud midagi väljaarvatud "Aurora" skriini pealekruttimise juhend
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
23.01.2011 17:02:40
|
|
|
KuriVaiM1 kirjutas: |
kas boot screeni logo x64 vistal saab kuidagi muuta? googeldades 32bittisele on töötav asjandus täitsa olemas aga x64 kohta ei leidnud midagi väljaarvatud "Aurora" skriini pealekruttimise juhend |
Ma ei näe põhjust miks ei peaks saama muuta.Ilmselt pead vaatama juhendeid kuidas muutmine käib ja siis üritama ise järgi teha
|
|
tagasi üles |
|
 |
KuriVaiM1
HV veteran

|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
24.01.2011 09:42:25
|
|
|
KuriVaiM1 kirjutas: |
juhendid on ainult 32bittise vista jaoks |
No tehniliselt suurt vahet pole.Failinimed võivad veidi teised olla.A sa anna link juhendile ja siis saab täpsemalt öelda
|
|
tagasi üles |
|
 |
XeStAiSy
Aeg maha 60
|
24.01.2011 17:11:20
|
|
|
Täiesti haige asi on vista, proovisin siis seda windooza 7 kõrvale ajada peale failide paigaldamist peale esimest restarti tuleb loop reset.
Ma ei ole kordagi vaatamata driverite raid faile nädates kordagi asja installitud saadud. Ilmselt 2.5TB GPT on talle ülejõu käiv. Kordagi pole saanud vistat peale ,et raidi katsetada. Muidugi ma tegin talle eraldi parti bootivast osast.
_________________ Punktkeevitus patareidele/akudele. Akutrelli/laptopi/e-bike. PM |
|
tagasi üles |
|
 |
friik1
HV Guru

|
24.01.2011 17:11:53
|
|
|
Margus, rauas EFI, et üritad GPT pealt käivitada?
|
|
tagasi üles |
|
 |
XeStAiSy
Aeg maha 60
|
24.01.2011 17:25:18
|
|
|
Asi selles windows 7 x64 tomeitab GPT jamaga ilusti, ehk UEFI pole rauas 2.5TB tuntakse kobinata. Vista SP2 x64 näitab hambaid ma ju ei saa mitut raidi teha 200GB mul boot OS jaoks ja ülejanud on 2.5TB. Inteli raid ei luba teist osa mitmeks eraldi jaotada. saab ainult 1 osa boot ja teine ülejäänud. Ma ei taha kiiret osa kaotada see just 0-300 GB.
_________________ Punktkeevitus patareidele/akudele. Akutrelli/laptopi/e-bike. PM |
|
tagasi üles |
|
 |
friik1
HV Guru

|
24.01.2011 18:24:19
|
|
|
Margus, no 7 käivitub sul ilmselt MBR pealt ehk see pisem jupp. Vista käivituks kenasti sellesama jupi pealt. GPTd loevad kõik kenasti, aga bootida saab nende pealt ainult UEFI puhul (ka 7).
|
|
tagasi üles |
|
 |
XeStAiSy
Aeg maha 60
|
24.01.2011 18:59:57
|
|
|
Margus, no 7 käivitub sul ilmselt MBR pealt ehk see pisem jupp. Vista käivituks kenasti sellesama jupi pealt. GPTd loevad kõik kenasti, aga bootida saab nende pealt ainult UEFI puhul (ka 7). |
Ma tean seda vista paneb laadimisel restarti ja os on installitud bootiva osa peale. Kui ma raidist 2.5TB manalasse saadan siis nagu töötab ja Niikui 2.5TB taha läheb on hambad. Ma ei boodigi ja ei üritagi seda teha 2.5TB pealt. Isegi linux ei oska selle 2.5TB osaga midagi peale hakata. Windows 7 ainult oskab sellega midagi teha.
|
tagasi üles |
|
 |
Mucrop3
Lõuapoolik

|
24.01.2011 19:22:08
|
|
|
Margus kirjutas: |
Margus, no 7 käivitub sul ilmselt MBR pealt ehk see pisem jupp. Vista käivituks kenasti sellesama jupi pealt. GPTd loevad kõik kenasti, aga bootida saab nende pealt ainult UEFI puhul (ka 7). |
Ma tean seda vista paneb laadimisel restarti ja os on installitud bootiva osa peale. Kui ma raidist 2.5TB manalasse saadan siis nagu töötab ja Niikui 2.5TB taha läheb on hambad. Ma ei boodigi ja ei üritagi seda teha 2.5TB pealt. Isegi linux ei oska selle 2.5TB osaga midagi peale hakata. Windows 7 ainult oskab sellega midagi teha. |
Ma ei tea kas need on omavahel seotud aga minul oli nii.
Vista install 320 Gb eraldi füüsilisel kõvakettal
Raid0 4jal eraldi füüsilisel 250 GB kõvakettal
Ja kui panin linuxi eraldi 80 Gb IDE kettale või USB 320 Gb kettale
siis see lõhkus raid0 ära.
|
|
tagasi üles |
|
 |
XeStAiSy
Aeg maha 60
|
24.01.2011 19:56:44
|
|
|
Keegi võiks vaadata mis peale crcdisk.sys tuleb. Google on täis seda juttu ma ei usu .et crcdisk.sys jamab. Üldiselt ma ei vaeva ennast rohkem selle probleemiga. Tahtsin lihtsalt näha kuidas vista raidiga on, aga säh sulle niipalju.
|
tagasi üles |
|
 |
mildseven
HV vaatleja

|
24.01.2011 21:30:20
|
|
|
tervist,
mul selline mure, et väliskõvaketas on tähte vahetanud. J:'st F:iks. Probleem selles, et mul dokumendid, programmid ja asjad suunatud J: välisele kõvakettale ja viskab erroreid(avada ei saa). Üritasin teise usb pesase pista ja tegin ka restardi aga ei midagi.
Disk managementist ei saa ka ära vahetada J: tähiseks.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
24.01.2011 21:40:18
|
|
|
mildseven kirjutas: |
tervist,
mul selline mure, et väliskõvaketas on tähte vahetanud. J:'st F:iks. Probleem selles, et mul dokumendid, programmid ja asjad suunatud J: välisele kõvakettale ja viskab erroreid(avada ei saa). Üritasin teise usb pesase pista ja tegin ka restardi aga ei midagi.
Disk managementist ei saa ka ära vahetada J: tähiseks. |
Oled mingeid asju lisanud(välised,sisemised vms) mis kettatähiseid võtavad?
|
|
tagasi üles |
|
 |
mildseven
HV vaatleja

|
24.01.2011 22:02:19
|
|
|
ei ole.
Prooviks sai seda niisama teha aga J: ei hakka ikkagist mingi seade kasutama.
Eelnevalt olen ikka J: tähise välis kõvaketta ära võtnud ja hiljem ka tagasi pannud ning jälle hakkab ilusti oma tähisel tööle. Nüüd tee, mis tahad ei leia seda J: üles.
E: sain korda, windows oli vahepeal pange pannud vms. kõvaketta J: tähis oli viindud ühele kaardipesale. Eemldasin kaadipesa tähise ära ja sain oma J: tagasi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
siinus
HV Guru

|
24.01.2011 22:37:18
|
|
|
pane tähiseks kohe mingi V: või X:
siis ei hakka niipea segama
_________________ suck less | ANNA MU SAI!
Ma arvasin, et see oli Priit, aga tegelikult oli Tõnu, |
|
tagasi üles |
|
 |
njusto
HV vaatleja
|
25.01.2011 00:45:18
|
|
|
Tekkis, siis selline küsimus, et kuidas on võimalik ära kustutada uut msn?
Kausta kustutasin ära, aga ikkagist ei saa ära kustutada.
Programmide all ka enam ei näita, aga ikkagist ütleb, et see olemas.
See ei aitand - > http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20090416144240AAeqTES
Kasutan windows vistat:)
|
|
tagasi üles |
|
 |
|