Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows Vista märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 370, 371, 372 ... 377, 378, 379  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 04.01.2011 17:14:11 vasta tsitaadiga

night596 kirjutas:
Arvuti andmete järgi peaks 64-biti sobima , win 7 ma ei taha selle pärast ,sest mulle ei meeldi tema kujundus jne , vistal veits ägedam see .Ning palju maksab windows vista ultimate 64-bit ?

No Win7 kujunduse saab 5 minutiga suht Vista sarnaseks muuta.Pean silmas taskbari siis aga no kui vaja saab ju aero snap jms kah kinni keerata icon_rolleyes.gif
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
j@pe
HV vaatleja

sõnum 11.01.2011 10:59:50 vasta tsitaadiga

siuke jama, et kui üritan vistat uuesti installida annab vea koodi 0xc0000005 ja install võimatu. mida teha. mälude viga ei ole kuna ekraan siniseks ei ole läinud. tõenäoliselt on viga registris aga sellest ma jagu ei saa. kes oskab võiks nõu anda.
tänud.

Mucrop3
Lõuapoolik
Lõuapoolik
Mucrop3

sõnum 11.01.2011 12:01:45 vasta tsitaadiga

j@pe kirjutas:
siuke jama, et kui üritan vistat uuesti installida annab vea koodi 0xc0000005 ja install võimatu. mida teha. mälude viga ei ole kuna ekraan siniseks ei ole läinud. tõenäoliselt on viga registris aga sellest ma jagu ei saa. kes oskab võiks nõu anda.
tänud.

Puhasta Vista DVD plaati või DVD romi või tõmba kettale uus iso ja põleta plaadile ja installi oma originaal serial key'ga
tagasi üles
minake
HV veteran
minake

sõnum 12.01.2011 19:40:47 vasta tsitaadiga

night596 kirjutas:
Arvuti andmete järgi peaks 64-biti sobima , win 7 ma ei taha selle pärast ,sest mulle ei meeldi tema kujundus jne , vistal veits ägedam see .Ning palju maksab windows vista ultimate 64-bit ?

tee ostu soov foorumisse ja keegi ikka pakub, ilmselt aga ainult ultimate versiooni, vaevalt kellelgi home vms pakkuda on, ise sai soetatud mingi kuukene tagasi 1,2k eest ultimate karbikas (~77 euri)

a kysix ise veel vista kohta ka, et kui masinal 8 giga m2lu, on m6tet pagefile maha keerata v6i mitte, internetis on igasugu arvamusi osad soovitavad, et saab kiiremax ja teised on j2lle vastu, teab keegi 2kki omadest kogemustest midagi r22kida?
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 12.01.2011 19:50:12 vasta tsitaadiga

minake kirjutas:
a kysix ise veel vista kohta ka, et kui masinal 8 giga m2lu, on m6tet pagefile maha keerata v6i mitte, internetis on igasugu arvamusi osad soovitavad, et saab kiiremax ja teised on j2lle vastu, teab keegi 2kki omadest kogemustest midagi r22kida?

Pagefile täielikult maha keerata ei tohi, sest enamus programme eeldavad, et mingi PF on ikka.Pane 200MB suuruseks ja vaata kas tekib probleeme.Kui ei teki, siis las jäädagi nii thumbs_up.gif
tagasi üles
minake
HV veteran
minake

sõnum 13.01.2011 11:12:42 vasta tsitaadiga

panin esialgu 512mb, vaatab kuidas asjad sujuvad icon_cool.gif

edit: niih nüüd kui olen kasutanud 64bit vistat peaks mainima, et 64bitisel systeemil on m2lukasutus suht saast ikkagi, eriti on see just failide kopeerimise ajal, m2lu syyaxe meeletult ja mingi aeg on masin uimane nagu tatt, t2heldama hakkasin seda siis kui k6ik updated on tehtud ja panin mingi m2ngu installima, kus oli hunnikus igasugu v2ikeseid faile, 4 giga m2lu s66di suht nobedalt 2ra ja systeem oli meeletult uimane... kusjuures sama probleemi ei esinenud kunagi 32bitise systeemiga, nüüd kus oman 8giga m2lu suudab vista ka selle m2lu nahka panna... oskab keegi mingit rohtu sellele pakkuda?
tagasi üles
SurfData
HV Guru
SurfData

sõnum 13.01.2011 12:17:27 vasta tsitaadiga

minake kirjutas:

edit: niih nüüd kui olen kasutanud 64bit vistat peaks mainima, et 64bitisel systeemil on m2lukasutus suht saast ikkagi, eriti on see just failide kopeerimise ajal, m2lu syyaxe meeletult ja mingi aeg on masin uimane nagu tatt, t2heldama hakkasin seda siis kui k6ik updated on tehtud ja panin mingi m2ngu installima, kus oli hunnikus igasugu v2ikeseid faile, 4 giga m2lu s66di suht nobedalt 2ra ja systeem oli meeletult uimane... kusjuures sama probleemi ei esinenud kunagi 32bitise systeemiga, nüüd kus oman 8giga m2lu suudab vista ka selle m2lu nahka panna... oskab keegi mingit rohtu sellele pakkuda?

mälu ongi selleks et seda kasutada. Prefetch on võlusõna. Kuigi jah, AINUKE asi mis üldiselt vistale ette heita saab ongi halb mäluhaldus üldkokkuvõttes. Kodumasinas juba 2,5 aastat vista seljas ja 8GB rammuga.
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 13.01.2011 15:12:04 vasta tsitaadiga

minake kirjutas:

Pole midagi sellist küll ette tulnud.
tagasi üles
minake
HV veteran
minake

sõnum 13.01.2011 15:27:32 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:
minake kirjutas:

nu ma ei tea siis millest see tingitud on, a just nimelt m2ngude installimisel, 2kki sellest tingitud, et kasutan poweriso programmi ja asjade install k2ib image pealt l2bi poweriso?
tagasi üles
d3t
HV Guru
d3t

sõnum 13.01.2011 18:07:24 vasta tsitaadiga

minake kirjutas:

Mälu peabki ära sööma, milleks ta sul muidu seisab seal ja jalga kõigutab?

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 13.01.2011 20:09:44 vasta tsitaadiga

minake kirjutas:
tomorrow kirjutas:
minake kirjutas:

nu ma ei tea siis millest see tingitud on, a just nimelt m2ngude installimisel, 2kki sellest tingitud, et kasutan poweriso programmi ja asjade install k2ib image pealt l2bi poweriso?

Võimalik, et poweriso laeb asjad RAM-i, et kiirem oleks thumbs_up.gif
Daemon Tools-ga siinpool pole seda täheldanud.
tagasi üles
minake
HV veteran
minake

sõnum 14.01.2011 13:34:17 vasta tsitaadiga

panin mingi uue proge, vaatab kas asi paraneb, annan varsti teada kas asi lahenes icon_smile.gif
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 14.01.2011 15:38:30 vasta tsitaadiga

No ma ei tea kas see nüüd probleem just on.Ongi hea kui laetakse RAM-i.On kiirem thumbs_up.gif
Iseasi jah kui see liiga palju mälu korraga ära sööb icon_neutral.gif
tagasi üles
minake
HV veteran
minake

sõnum 14.01.2011 16:38:39 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:
No ma ei tea kas see nüüd probleem just on.Ongi hea kui laetakse RAM-i.On kiirem thumbs_up.gif
Iseasi jah kui see liiga palju mälu korraga ära sööb icon_neutral.gif

ei m2lu kasutuse vastu pole mul midagi, a kui masin t2nu kopeerimisele kooma l2heb ja m2lu k6ik otsas on siis ikka k2ib pinnast küll icon_evil.gif
tagasi üles
night596
HV kasutaja
night596

sõnum 16.01.2011 17:42:01 vasta tsitaadiga

Keegi oskab öelda kas hp pavilion dv 9620 en-il on sisse ehitatud video kaart või mitte ?
tagasi üles
sama123
HV veteran

sõnum 16.01.2011 19:19:36 vasta tsitaadiga

night596 kirjutas:
Keegi oskab öelda kas hp pavilion dv 9620 en-il on sisse ehitatud video kaart või mitte ?

NVIDIA GeForce 7150M andmed on:http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-7150M.8841.0.html
tagasi üles
Glipz
HV vaatleja

sõnum 18.01.2011 23:37:30 vasta tsitaadiga

Tere,

Mure järgmine. Juba paar päeva on mul läpakas olnud selline kahtlane. Aga täna siis viskas windows lusika nurka ja nüüd nii lootusetult, et minul on mõistus otsas. Olin siis rahulikult netis ajasin asju kui järsku lõi sinise tausta kus oli iast jama valgega kirjas.
Nüüd mure jäegmine: Arvutiks on HP Compaq Presario CQ61. Arvuti enam pilti ette ei võta. Noo, ainult nii palju, et kui panen power nupu tuleb see Comapqi logo kus all kirjas, et vajuta ESC siis satun menüüse vms. Kui selle Compaqi logo on ära laadinud siis on pilt must ja üleval vasakus nurgas vilub see "_" jube kiirest.
Nüüd kui vajutan Compaqi logo ilmumise ajal ESC siis saan valida igast asju. Seal näitab mis nuuga saan BIOSi minna, mis nupuga Recovryit teha jne. Ainus asi mis töötab on BIOS. Seal siis proovisin teha Diagnosticat aga kõvaketta diagnostis pika testi ajal viskab 27% juures errori/failed vms. Kas nüüd andis kõvaketas otsad või milles asi?
Siis recoveryit ka ei õnnestu kuidagi teha, ei sealt teiselt kõvaketta osalt ega ka plaadilt. Ei hakka plaati ka bootima.

Et küsimus, äkki kellelgi on olnud kokkupuudet sarnase asjaga ja oskab aidata? Minul endal on hetkel mõistus otsas.
Kui on veel vaja miskeid andmeid siis saan postitada, praegu ei oska ise midagi juurde lisada.

Tänan,
Rainer
tagasi üles
siinus
HV Guru
siinus

sõnum 18.01.2011 23:41:59 vasta tsitaadiga

Kui sa ise kõike õigesti oled teinud, siis arvatavasti emaplaat õhtal.
Glipz
HV vaatleja

sõnum 18.01.2011 23:49:23 vasta tsitaadiga

Ma ise arvan sama, et kas emaplaat või kõvaketas. Samas ei tea ka
Jama on selles, et garantii on selle arvutile ainult HP poolt antud 1 aasta ja see sai september 2010 läbi. Tuleb vist viia kelelgi teadjama venna juurde kes täpselt ära ütleks, mis viga jne.
See emaplaat sellele mudelile vist eriti odav ka ei ole. Üks läpakas seisab emaplaadiu surma pärast nurgas icon_sad.gif

Rainer
tagasi üles
siinus
HV Guru
siinus

sõnum 18.01.2011 23:54:03 vasta tsitaadiga

Kui mingi liveCD'ga üles tuleb, siis vist viga vaid kõvakettas. Muidu plate viga.
See Compaq ongi garantiiajaks ehitatud. Vedas, et niikauagi töötas.

Glipz
HV vaatleja

sõnum 18.01.2011 23:58:34 vasta tsitaadiga

Tundub küll jah, et on vedanud. Nii palju kui täna õhtul googeldanud olen siis ikka sain tsipa targemaks, et kiirelt läbi mõtlemat ja uurimata ost oli. Aga noo jah . . .
Eks ma homme lähen ja vaatan mida räägitakse mulle Provelis. Äkki suudavad elu sisse puhuda.

Aga suured tänud praegu,
Rainer
tagasi üles
Mucrop3
Lõuapoolik
Lõuapoolik
Mucrop3

sõnum 19.01.2011 11:13:14 vasta tsitaadiga

Data Execution Prevention ei luba javat (jre-6u23-windows-i586-s) installida. icon_eek.gif

Kas on saada java 6 update 22 (see mis mul installitud oli ja töötas) aga maha lasin?

EDIT
---------------------

Miks siin kõik valikud hallid on ja midagi muuta ei saa.
Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 19.01.2011 11:20:38 vasta tsitaadiga

Mucrop3 kirjutas:
Data Execution Prevention ei luba javat (jre-6u23-windows-i586-s) installida. icon_eek.gif

Kas on saada java 6 update 22 (see mis mul installitud oli ja töötas) aga maha lasin?

EDIT
---------------------

Miks siin kõik valikud hallid on ja midagi muuta ei saa.
Spoiler Spoiler Spoiler

DEP on üks mõttetu asi jah.Ainult segab ja midagi ei aita thumbs_down.gif

windows.gif +R ja sisesta cmd
Avanenud aknas sisesta:
bcdedit.exe /set {current} nx AlwaysOff

Vajuta enter ja vist oli ka restart vaja teha.
Kui miski uus programm ei meeldi, siis siit saad vanu versioone vaadata paljude kohta: http://www.filehippo.com/
Antud juhul siis http://www.filehippo.com/download_jre_32/
tagasi üles
Mucrop3
Lõuapoolik
Lõuapoolik
Mucrop3

sõnum 19.01.2011 11:33:26 vasta tsitaadiga

DEP oligi välja lülitatud ja sama jama on nüüd kui lülitasin ta sisse tagasi.

Ma mässasin kunagi registris ka, et sellest lahti saada. Enne seda sai lisada programme listi, et ära neid programme kinni pane.
Aga vahet pole kunagi olnud, DEP töötab ika edasi tee mis tahad.

Tänud lingi eest icon_smile.gif
tagasi üles
friik1
HV Guru
friik1

sõnum 19.01.2011 11:37:06 vasta tsitaadiga

Mucrop3, minu mälu järgi 64bit all ei saa DEP välja lülitada.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows Vista mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 370, 371, 372 ... 377, 378, 379  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.