dreadlock, seda küll, kuid isteasend on väga mööda siiski, kust võitis selle nascar auto või mis oleks hea mida osta soovitate? Kuskil keegi mainis miskit Nascari seadetest veel.
Auto võidad kui saad Nascari challenges kõik kullad. Poes maksab 500k
Nii ja ongi 20 000 000 krediiti käes:D Mida küll teha:D _________________ PS!
redemption, pffff, saada mulle tegelt ma imestasin juba, et mingi 11milli käes.. kuigi nendest 24h sõitudest ei teeni halligi. Loodetavasti too kast auto ikka alles kui esmasp õhta lõpetan Teisip õhtuks peaks kõigi eelduste kohaselt olema B-Spec LÄBIIIIII
Kes tahaks videorevüüd näha Eesti keeles sellest juustust mängust? _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
redemption, pffff, saada mulle tegelt ma imestasin juba, et mingi 11milli käes.. kuigi nendest 24h sõitudest ei teeni halligi. Loodetavasti too kast auto ikka alles kui esmasp õhta lõpetan Teisip õhtuks peaks kõigi eelduste kohaselt olema B-Spec LÄBIIIIII
Kes tahaks videorevüüd näha Eesti keeles sellest juustust mängust?
kast auto juba tänaseks läinud, uued seasonalid ka
hondaa, ahhh mida pekki? Mai saa aru milleks? enne ootasime kuu aega enne kui asjad muutusid, nüüd kohe muutusid? oehh... no tore. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
kas mingit "walkthrough"i ka on juba? Kuna mingit autot mõttekas osta?
ise täiesti kinni - tahaks nagu Yarise sõitu kohe alguses teha aga - sain auhinnaks kusagilt mingi Yarise ja sellest lihtsalt sõidetakse sirgel nagu seisvast postist mööda. Ja no seda Yarist ma ka upgradema ei tahaks hakata kuna raha nagunii pole
Enamvähem igast masinast sõidetakse ilma tuunimata mööda ja pmst iga sõit on sul uut masinat vaja. Ise ka algul ei saanud mängust muffigi aru aga pika peale tajud ise mida ja miks. Kindlasti pane B-spec ka kohe enda jaoks tööle.
Ja ära osta omale R10, vali midagi muud selle raha eest hiljem. Väga massiivne mäng on
Kas B-Speci suzuka 1000 sõidus saab vihmaga rohkem expi. Kuiva ilmaga saab 354k aga kas vihmaga sai rohkem, tegin ühe vihmaga ja tundus sinna 600k kanti? või siis eksisin (vilksamisi nägin, kadus eest ära) _________________ PS!
Ahjaa.. Veebruari alguseks lubati need remote sõidud ka B-Speci. St et arvuti kaudu saad B-Speci teha. Seda ma nüüd ei tea, kas siis PS3 peab töötama ka või ei.
Bumer, suht idiootne oleks olnud kui ei peaks, valus sita keeramine nendele, kes ausal viisil seda tegid Endal läheb kohe eelviimane 24h sõit tööle. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
B-Spec lvl40 käes Panin just viimasele sõidule ouhhhmaigaad kui kaua seda ikka tegema pidi _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
ma ei saa aru sellest rigidity teemast, formula GT'ga teed ühe ringi ja jälle on kere nii kõver, et on vaja 500,000 remontida.... engine overhaul samuti 500,000 selle ühe ringiga. äkki sellepärast, et masin on mingi 5000+km sõitnud... samas olen sama asja täheldanud ka masinatega millel on alla 100km läbisõit, kahtlane teema. ma muidugi ei ole rohkem peale seda teinud neid fixe. GT-R Vspec 09 olid summad näiteks 500 ainult mõlema asja puhul.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.