Täiesti mõistuse vastane.
Ostsin R10ne ära ja panin siis kompu kohe sõitma. No ei jõua ära imestada, jeeli jeeli teeb ta sõidus R8le ära kuid 787B-lt saab ikkagi odavalt lutti. _________________ YAGA müügiputka - SNAP pildipank
M: 3D Touch V3.2 15€
Oeh mäng on räigelt kaasakisuv ja huvitav...hullult nolife tunde saab omale
Kuna ise suht algaja gt5.s sai algul puldiga mängitud..võiböelda,et tuli enamvähem välja(harjutamine teeb meistrix),aga midagi ikka jäi puudu ja sai soetatud g25.
Nüüd teine teema üldse ja feeling on kirjeldamatu.Pult ja rool gt5.s on nagu öö ja päev.
Eile terve päev sai grinditud raha formula gt jaox. Väga hea koht sellex on Extreme serieses American championships ovaal...ise drindisin seda Jeff Gordoni pilliga.
98k pappi ja 44k expi 4 minuti eest pole paha.
Used car dealershippi updatesin mingi 7 h eile vist et ilmux Formula gt(maxsis 4,8 milli)Muidugi updatemise käigus jooxsis sealt igasugu imepille läbi niiet karp jäi lahti mis masinad mängus on.
Lihtne moodus used car updatemisex kes veel ei tea:
Lähed lubade tegemises B-licensi alla ja loadid nr1 licensi,kui on ära loadinud ei lähe sõitma vaid paned kohe next license kuni jõuad viiendani ja siis paned exit.
Peale seda on used carside all kõik pillid updatetud. Seda võid korrata niikaua kunix oled leidnud omale auto mida oled tahtnud.
Googeldades leidsin Formula gt-le üpris hea setupi. Kes tahab proovigu.
downforce
F 70
R 90
Gear
top speed 390
LSD
15/45/55
suspension
height
5/5 10/10 for bumpy
spring rate 17.4/17.5
dampers E 8/8
dampers C 6/6
roll bars 7/7
camber angle F 2.0 R 1.0
Toe angle F 0.00 R -0.20
Brake balance 4/1
Ise veel suht naab rooliga mängimises,aga harjutamine teeb meistrix _________________ eGun ftw
viimati muutis enx 14.01.2011 15:58:36, muudetud 1 kord
jules, eel pool mainisin ära ju, et Zondaga tüüp lammutab, kuid edaspidisteks sõitudeks sellest ei piisa. _________________ YAGA müügiputka - SNAP pildipank
Ma panin bobi lammutama X2010 ehk Red Bulliga:D Muidu sõitis tüüp R89CP Race Cariga ja sai hakkama küll. Proovige erinevaid tüüpe (nii Cold kui Hot iseloomuga), keegi ikka tehtud saab. Mul B-Specis tehtud kõik kuni 4h enduranceni:D
Soovitage mingit huvitavat masinat mida osta:D Raha liiga palju:D _________________ PS!
redemption, osta lampi odavaid peldikuid saad äkki selle 1000 auto omamise trophy ka kätte, iseenesest mis sa nendega peale hakkad _________________ PSN: Paanz
paanz, seda üritan ise ka teha aga viimasel ajal ple viicind osta kuna lasen kohe peale 24h otse jutti edasi 24h sõitu. Varsti läbi. Nüüd level 39 juba Autosi oli vist 400 mul _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Mul kompu lolliks läinud. Ainult Driftib R10ga. Jumalast lahe on vaadata ja ikka konkreetselt ilma seina sõitmisteta või autot käest laskmata _________________ YAGA müügiputka - SNAP pildipank
redemption, ma netist võtsin kusaltki GT5 foorumist seadistused.
Mul praegu täiesti savi, et ta driftib, vähemalt sõidab paremaid aegu niimoodi välja.
Kuigi ma ei saa aru, et mis tal hakkas. Täiesti lambist, sõitis uimaselt ja ukerdas pidevalt ning järgmine rada ilma midagi muutmata kukkus driftima ja paar sekundit kiiremini sõitma.
Great success
Nende seadetega sõidab Gran Turismo Allstarside sõitudes ideaalselt. Võit 15 sekundiga esimesel rajal.
Piruette ei tee ja seina isegi ei puudutanud. Kuid siin racing medium rehvid, et enam ei drifti.
Kellel huvi, siis...
AERO F 60 R 80
LSD INITIAL TORQUE 10
LSD ACCEL 8
LSD BRAKING 8
RH F -15 R -20
SR F 14.0 R 14.3
EXT F7 R7
COMP F7 R7
ROLL BARS F4 R5
CAMBER F 2.4 R 1.0
TOE F -0.02 R 0.17
Ja sõidu ajal hoida teda üles keskmise taseme, et seal kolmveerandi peal hoida. _________________ YAGA müügiputka - SNAP pildipank
paanz, mul vist terve mäng lolliks läinud. Igatahes libistamise saaga jätkub ja liitunud on Mazda 787B, mis driftib ka nii mis kole, kuid paremini kui minu lollakas
Kõik autod mis praeguse seisuga mul ees on sõitnud on driftijad Mis mõttes nagu, mis toimub... _________________ YAGA müügiputka - SNAP pildipank
viimati muutis kjaups 14.01.2011 19:07:27, muudetud 1 kord
osta ära siis.
neid on 3:
Pescarolo Sport Courage C60 – Peugeot Race Car ‘03
Pescarolo Sport Pescarolo-Courage – Judd GV5 Race Car ‘04
Pescarolo Sport Pescarolo C60 Hybride – Judd Race car ‘05
Krt, kellelgi jookseb veel GT5 kokku raja laadimise ajal? Just olin tegemas Gran Turismo Rally-t ja värd otsustas 8-st etapist kolmanda raja lõpuni laadimisel mitte midagi teha. Laadimisriba jooksis lõpuni ja vsjoo...vähemalt laskis ta mängu quit-ida, mitte ei pidanud restarti masinale tegema. Mitmeid kordi juba nii Ja just kõige vähem ootaks seda jama 8-etapilisel race-l. _________________ PSN: Paanz
jules, mul oli siis just GTF tarvis osta, ja ostsin selle, praegu pmst selle tarvis oleks samuti raha koos, aga milleks teda osta kus mul teda vaja peaks minema? endurace tabel tuli ka nüüd lahti mul, kas peale seda tabelit tuleb veel miskine üles või mitte? Vist mitte aga just ühele oleks nagu ruumi veel üleval
paanz, 3-4 korda terve mängu jooksul sama asja kogenud. Laadimisriba jääbki laadima nagu, laeb lõpuni ära küll aga väga aeglaselt ning kõik nagu tõksub. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
krt mehed me oleme raha tuulde loopind...sellisel moel nuppe vajutades saab sujuvalt kiirendada aeglustada ning keerata...see pidur ja gaas on veel andekam
dreadlock, seda küll, kuid isteasend on väga mööda siiski, kust võitis selle nascar auto või mis oleks hea mida osta soovitate? Kuskil keegi mainis miskit Nascari seadetest veel.
dreadlock, seda küll, kuid isteasend on väga mööda siiski, kust võitis selle nascar auto või mis oleks hea mida osta soovitate? Kuskil keegi mainis miskit Nascari seadetest veel.
Auto võidad kui saad Nascari challenges kõik kullad. Poes maksab 500k
Nii ja ongi 20 000 000 krediiti käes:D Mida küll teha:D _________________ PS!
redemption, pffff, saada mulle tegelt ma imestasin juba, et mingi 11milli käes.. kuigi nendest 24h sõitudest ei teeni halligi. Loodetavasti too kast auto ikka alles kui esmasp õhta lõpetan Teisip õhtuks peaks kõigi eelduste kohaselt olema B-Spec LÄBIIIIII
Kes tahaks videorevüüd näha Eesti keeles sellest juustust mängust? _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
redemption, pffff, saada mulle tegelt ma imestasin juba, et mingi 11milli käes.. kuigi nendest 24h sõitudest ei teeni halligi. Loodetavasti too kast auto ikka alles kui esmasp õhta lõpetan Teisip õhtuks peaks kõigi eelduste kohaselt olema B-Spec LÄBIIIIII
Kes tahaks videorevüüd näha Eesti keeles sellest juustust mängust?
kast auto juba tänaseks läinud, uued seasonalid ka
hondaa, ahhh mida pekki? Mai saa aru milleks? enne ootasime kuu aega enne kui asjad muutusid, nüüd kohe muutusid? oehh... no tore. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
kas mingit "walkthrough"i ka on juba? Kuna mingit autot mõttekas osta?
ise täiesti kinni - tahaks nagu Yarise sõitu kohe alguses teha aga - sain auhinnaks kusagilt mingi Yarise ja sellest lihtsalt sõidetakse sirgel nagu seisvast postist mööda. Ja no seda Yarist ma ka upgradema ei tahaks hakata kuna raha nagunii pole
Enamvähem igast masinast sõidetakse ilma tuunimata mööda ja pmst iga sõit on sul uut masinat vaja. Ise ka algul ei saanud mängust muffigi aru aga pika peale tajud ise mida ja miks. Kindlasti pane B-spec ka kohe enda jaoks tööle.
Ja ära osta omale R10, vali midagi muud selle raha eest hiljem. Väga massiivne mäng on
Kas B-Speci suzuka 1000 sõidus saab vihmaga rohkem expi. Kuiva ilmaga saab 354k aga kas vihmaga sai rohkem, tegin ühe vihmaga ja tundus sinna 600k kanti? või siis eksisin (vilksamisi nägin, kadus eest ära) _________________ PS!
Ahjaa.. Veebruari alguseks lubati need remote sõidud ka B-Speci. St et arvuti kaudu saad B-Speci teha. Seda ma nüüd ei tea, kas siis PS3 peab töötama ka või ei.
Bumer, suht idiootne oleks olnud kui ei peaks, valus sita keeramine nendele, kes ausal viisil seda tegid Endal läheb kohe eelviimane 24h sõit tööle. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
B-Spec lvl40 käes Panin just viimasele sõidule ouhhhmaigaad kui kaua seda ikka tegema pidi _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
ma ei saa aru sellest rigidity teemast, formula GT'ga teed ühe ringi ja jälle on kere nii kõver, et on vaja 500,000 remontida.... engine overhaul samuti 500,000 selle ühe ringiga. äkki sellepärast, et masin on mingi 5000+km sõitnud... samas olen sama asja täheldanud ka masinatega millel on alla 100km läbisõit, kahtlane teema. ma muidugi ei ole rohkem peale seda teinud neid fixe. GT-R Vspec 09 olid summad näiteks 500 ainult mõlema asja puhul.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.