Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Heroes of Might and Magic VI märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 19, 20, 21  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Oakwarrior
HV vaatleja
Oakwarrior

sõnum 13.01.2011 00:31:28 vasta tsitaadiga

Kui su sõbrad viitsivad, võiksid nad tagasisidet jagada siiamaani näidatust või seeriast üldiselt.

Kui mingiks testimiseks läheb, oleks muidugi tore kellegagi koos muljetada. Hoian kursis.
Teil kõigil vist umbes sama kõva HoMMi staaž?
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
porsas
HV kasutaja

sõnum 13.01.2011 00:53:11 vasta tsitaadiga

Siiamaani taon homm2 ja homm3-me beer_yum.gif 4-5 ei meeldinud.
Ehk 6 osa on hea. Isegi orig plaadid on pandud nähtavale kodus (fallout homm seeriad ja sc1-2 on need kohad saanud ainult)
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
Pusna
HV kasutaja
Pusna

sõnum 13.01.2011 01:02:02 vasta tsitaadiga

ca 10a. ja jookseb edasi.
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 13.01.2011 07:54:50 vasta tsitaadiga

UUS gameplay TRAILER thumbs_up.gif beer_yum.gif
Factions thumbs_up.gif

Link

Kommentaarid: 635 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 496
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
madfury
HV veteran
madfury

sõnum 13.01.2011 15:48:38 vasta tsitaadiga

HOMM3e taotud vahelduva eduga alates mängu väljalaskest. Mulle üldiselt see expansion värk mis peale ehitati (WoG) ei istu eriti, liiga porr. Minul isiklikult multiplayer kogemus puudub. Mulle meeldib ka Kings Bounty väga kuigi võin panna käe südamele ja öelda et HOMM3 > Kings Bounty iga kell, igast asendist. Kui HOMM6 on parem kui IV ja V (IV üle võib vaielda, kuid V on saast) ning omab ka mõistliku mod supporti, siis võib selle mängu eluiga venida kah väga, väga pikaks.
masterc
HV vaatleja
masterc

sõnum 13.01.2011 17:00:47 vasta tsitaadiga

Tundub et kutid ajavad ikka oma HOMM V ja IV stuffi edasi
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Saiapäts
HV kasutaja
Saiapäts

sõnum 13.01.2011 18:32:52 vasta tsitaadiga

Ma ei saa hästi aru. Äkki keegi viitsib seletada, mis selles HOMM3-s nii erilist on?
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 13.01.2011 19:04:30 vasta tsitaadiga

Saiapäts kirjutas:
Ma ei saa hästi aru. Äkki keegi viitsib seletada, mis selles HOMM3-s nii erilist on?

Võrreldes millega? Teiste HOMM'idega või eraldiseisva mänguna?

Teiste HOMM'idega võrreldes võiks öelda, et kõige parem mängitavuse, graafika ning story compott. Lihtsalt öelduna. Vanemate osade ideaalne edasiminek.

Lihtsalt väga hästi viimistletud mäng iga nurga pealt. HoMM 4s hakati liigselt eksperimenteerima, et seeriat elus hoida, kuigi seda polnud minu arust vaja. Palju uut story materjali, nõks parandatud graafikat ning väiksemaid muudatusi oleks piisav olnud. Selle asemel tehti liiga palju ümber.
Kuigi väga palju oli head (story oli super näiteks), siis kõik need muudatused muutsid mängu niivõrd erinevaks, et pigem tekkis palju uuemaid fänne ning vanemate mängude fännbaasi see mäng ei tõmmanud nii hästi.

V-s osa ei meeldinud mulle üldse. Jama, et kaotati kogu varasem Storyline ära - tekkis tunne nagu tegemist täiesti uue mänguga, kui kõik tegelased ja koht täiesti uus. Samuti kogu see täis 3D süsteem väga ei istunud. Liiga palju vaeva nähti graafikaga ning kõik muu jäi tagaplaanile.

Aga jah. Miks HoMM 3 niivõrd hea mäng on, võrreldes teiste mängudega? Sest lubab hämmastavat kogust taasmängimist. Mape on sadu (tuhandeid user-made veel juurde panna). Strateegiaid ning variatsioone niivõrd palju ning balanss ideaalne. Iga factioni ja iga Heroega annab võita kui oled piisavalt hea.
Omalaadsete mängude seas on HoMM 3 kuningas.

Ega ma midagi targemat öelda ei oskagi. Kes nõustub see nõustub niikuinii ning kes mitte, seda minu jutt vaevalt veenma hakkab icon_razz.gif
tagasi üles
ertr2
HV Guru
ertr2

sõnum 13.01.2011 19:11:20 vasta tsitaadiga

Ma olen neljandat ja kolmandat mänginud vähe, mõlemat ca 60-70 tundi, Viies on alati aga väikestel 4-5liikmelistel lannidel aukohal. Oleks küsimus, et kui lanis käike ootad, siis hakkab üsna kiirelt igav. Muidugi on olemas see nn "ghost" mode et saad kummitusega ringi liikuda aga see on liiga unbalanced ning seda me ei kasuta. Tahaks infot just lani poole pealt teada. See ka et HoMM viies kui kellelgi arvuti crashib siis on võimatu mängu seivida nii et see isik kes crashis saab tagasi tulla. Selline võimalus võiks olla thumbs_up.gif
Kommentaarid: 67 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 65
tagasi üles
Pusna
HV kasutaja
Pusna

sõnum 13.01.2011 19:16:50 vasta tsitaadiga

Ma ei geti mis te seda HoMM V'e nii maha taote? (mitte et see mu lemmik oleks, 3 on ofc parem)
Süsteem oli mõnusalt keerulisemaks aetud kui HoMM3's ja andis veidike rohkem mitmekesisust. 3d kaamera sai maha keerata ja sellega harjus lõpuks ära. okei, mappe oli tõsiselt vähe (kuid saab custom mappe addida ning pole probl.) ja campaign lühem imo kui kolmandal. Aga mäng oli vägagi mängitav. Erinevalt neljandast mis oli epic bs.

Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 13.01.2011 19:35:01 vasta tsitaadiga

Ei tea. Eks igaühele oma. Olen V-t omajagu mänginud aga ei tekkinud seda kaifi mis 3-nda ja 4-ndaga oli.

IV mängisin ikka metsikult. Kampaaniad olid elupikad ning väga hea storyga. Ning mõnes mõttes oli ikka eriti mõnna Heroga keset battlefieldi kõigile pasunasse kütta. Samuti oli muusika super nagu ikka ning graafika ka väga ilus ning kirev.
Kahjuks jah mängitavus üldiselt jäi veidi nõrgemaks kui 3-ndas osas.

V-s aga ei olnud minu jaoks üks ega teine. Eks ma arvatavasti ei suutnud lihtsalt väga mängu sisse sulanduda nende kõikide uute tegelastega. Tundus nagu uus mäng, mitte sequel. You know. Arvestades, et tegin tutvust ka mängu release ajal siis buge oli ikka metsikult. Kirjavead ja muu selline ajas juba naerma ja ei lasknud tõsiselt nautida...
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 13.01.2011 20:12:12 vasta tsitaadiga

Nonii, preorder tehtud thumbs_up.gif
tagasi üles
der hammer
HV Guru
der hammer

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 13.01.2011 20:14:57 vasta tsitaadiga

Võin üsna kindlalt öelda ,et III osa on enamustele sellepärast nii vägeva mulje jätnud kuna seda mängides olite nooremad ja mängud avaldasid kergemini muljet. Ise kõiki osasi mänginud suht tükkideks ,aga praegu mängin lan'is küll kolmanda osa asemel viiendat. Viienda süsteem on üldiselt sama ,mis kolmandal ,kuid seda on tehtud kohati keerukamaks/huvitamaks. Bug'e ,crashe ,kirjavigasi ja muud cräppi pole kohanud. Kuigi V'nda story küll imeb. Pole siiamaani suutnud campaigni läbi teha. IV'nda story oli suht ainukene ,mis haaras.
Saiapäts
HV kasutaja
Saiapäts

sõnum 13.01.2011 21:36:25 vasta tsitaadiga

Minuarust võrreldes 3-5 osa siis gameplay on suht sama icon_neutral.gif
tagasi üles
Equinox
HV veteran
Equinox

sõnum 13.01.2011 22:00:02 vasta tsitaadiga

Tre,

Enda lemmik eranditult HOMM2 ja järgneb HOMM3. Võtke või jätke või pange heaks või pange pahaks icon_razz1.gif HOMM3 suurim pluss võrreldes HOMM2-ga oli muidugi random maps. See ongi põhiline miks HOMM3-e hetkel edasi taon (HOMM2 on lihtsalt nii läbi mängitud), et teed uue random mapi ja annad tuld icon_smile.gif Edasised järjed kuidas öelda, ei paku minujaoks midagi uut ja huvitavat, lähevad kergelt raamidest välja. Ei oskagi seletada täpsemalt. HOMM6-e trailerist hakkas kohe kõrva üks esimesi lauseid "Once again demons are swarming out.." ehk ideed ei ole uued enam, kõik kordub. Ma olen üldse uute mängude kohapealt suht kriitiline. Paljusid mänge ja järgesid tehakse puhtalt vaid raha pärast (mis ei ole muidugi ärilises mõttes paha eesmärk). Sisu lihtsalt ei ole või on nõrk.

Equ

tagasi üles
tqz
Kreisi kasutaja
tqz

sõnum 14.01.2011 09:51:48 vasta tsitaadiga

2 ja 3 on ka minu lemmikud. Uuemate osade multifilmigraafikat ei seedi ma absoluutselt.
Kommentaarid: 74 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 71
tagasi üles
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 14.01.2011 11:44:48 vasta tsitaadiga

Oakwarrior, siin ka üks, kes on Hommi II-st alates (va V kiddy stuff) mänginud. Ofc on Disciples , AOW ja King's Bounty ka kodustatud. Kui on võimalust testida või kaasa rääkida, siis ei löö risti ette.
Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 65
tagasi üles
morfea
HV kasutaja
morfea

sõnum 14.01.2011 13:08:13 vasta tsitaadiga

Multiplayer fännina (enamasti hotseat) sai alustatud homm3ga, mingi hetk liigutud homm4 peale (kui multiplayer lisati). Ei hakka üldse argumenteerima kumb on parem, minu jaoks on mõlemad suured klassikud.
Lihtsalt enda kogemuse põhjal (sadu pelasid multiplayeris 4-5 kuni 24 tunnised sessioonid) oli XL+underground map homm4 suurem challenge (ajamahukam, raskem) kui homm3 samasugune map ning seega meeldis tiba rohkem.
Mainimata ei jätaks ka soundi. (minu jaoks on theme/music pela juures üks tähtsamaid aspekte). Homm4 hiilgas oma valikuga - Romero, King ja Baca olid teinud supertöö. Huvitav, kas samad nimed figureerivad ka tulevate seeriate (homm6, 7 jne) nimekirjas?

Väike stiilinäide oma kahest lemmik trackist (oh nostalgiat):

Link

Link
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
s4nder
Kreisi kasutaja

sõnum 14.01.2011 13:37:32 vasta tsitaadiga

Muusika on tõesti Heroes 4-s kordumatu. Ka tasakaal on Equilibrisega märksa paremaks aetud. Heroes 3 jaoks on olemas aga HD mod, millega on võimalik klassikut laiekraanil terava pildiga mängida. Pole mõtet nostalgitseda, need mängud pole ju kuhugi kadunud. icon_wink.gif

viimati muutis s4nder 14.01.2011 16:20:28, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
madfury
HV veteran
madfury

sõnum 14.01.2011 15:14:10 vasta tsitaadiga

Nonii kurat, ma ei jõuagi nii Mass Effecti mängimiseni. Ajan HOMM3e kurjaks, kütan selle HD res patchi peale ja läheb andmiseks!
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 14.01.2011 15:23:54 vasta tsitaadiga

Tegelt on nii, et viimase lehekülje võiks kopeerida HOMM-i enda teemasse ja seal edasi arutada, siin võiks ikka HOMM VI-st rääkida. icon_smile.gif
tagasi üles
Pusna
HV kasutaja
Pusna

sõnum 14.01.2011 15:28:33 vasta tsitaadiga

Opppppa, homm3 HD patch on küll ilus.
morfea
HV kasutaja
morfea

sõnum 14.01.2011 15:30:21 vasta tsitaadiga

Visake selle high res modi linki plx.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
s4nder
Kreisi kasutaja

sõnum 14.01.2011 16:24:01 vasta tsitaadiga

morfea kirjutas:
Visake selle high res modi linki plx.

http://sites.google.com/site/heroes3hd/eng/download
Selle HD modi info võiks jah vastavasse teemasse ümber tõsta, paljud HOMM3 fännid oleksid huvitatud, kes veel ei tea sellest.
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
Dude .
HV Guru

sõnum 16.01.2011 19:57:48 vasta tsitaadiga

Oakwarrior, kui sul juba tutvused olemas. Sa mingi handheld versiooni kohta küsida ei taha? Hetkel peaks iOS poes olema mingi Palm Heroes, mis on tegelt suht kesine ripoff HoMM 2 sprite'ide jms'ga, aga jamh. Suht ideaalne seeria minu meelest, mida kuskil bussis vms mängida. Tänapäeval on kuidagi raske midagi nii pikka arvutis järjest mängida. Eriti, kuna hotseat oleks eriti mõnus, lihtsalt annad teisele edasi. Mängid kasvõi keset tundi koolis vms.

Siin on kunagine mock-up, mis tegin kiirelt sellest, kuidas HoMM3 DS'i peal välja näeks: icon_biggrin.gif

Spoiler Spoiler Spoiler

Selle puhul siis toppisin kõik info ülemisele ekraanile ja alumine maailm on tavaline. Siis mööda ekraani saad tõmmata, et näha. Vajutad tegelasele, siis saad vajutada, et ta kuskile liiguks jne. Vajutad noolekesi üleval/vasakul, siis vahetab ülemise ja alumise ekraani ära ja saad tirida minimap'i või vajutada muid vajalike nupukesi.
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Heroes of Might and Magic VI mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 19, 20, 21  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.