praegune kellaaeg 22.06.2025 22:33:16
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
namstoop
HV Guru

|
06.01.2011 13:28:29
|
|
|
Mu HD näitab seda niisamagi... Asi resetitakse ära pärast igat laadimist. Samsungil siis pole midagi sellist tõesti või.
_________________ verba volant, scripta manent
Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon. |
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
1 :: |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
06.01.2011 13:35:54
|
|
|
Android vbl näitabki, aga Bada'l küll ei suuda sellist infi välja otsida. tuleb natuke netis tuulata, ehk kuidagi ikka näeb...
_________________ nooope! |
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
0 :: |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cancer
HV kasutaja
|
06.01.2011 14:10:59
|
|
|
NATAS999 kirjutas: |
smaltare, tavalisel on parem ekraan, HD pidi olema ainult LCD, samas käivad mingid jutud, et uuemad desired pidavat ka nüüd LCD'ga tulema. Z on imho oma klaveriga paras peletis. |
Eelmise aasta juuli lõpust saati on ka tavalisel meile tarnitaval Desireril SLCD ekraan. Nii öeldi Kännukast kui ma enda oma augusti alguses sealt ostsin.
arm2004, mis soft sul seda aku laetust näitab. Samsa enda leiutis?
Edit: typod
_________________ D I G I T A L L Y - I M P O R T E D ● Electronic Dance Music with Highly Addictive Elements
viimati muutis Cancer 06.01.2011 14:30:49, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
smaltare
HV vaatleja
|
06.01.2011 14:23:17
|
|
|
link :: artikkel
Cancer kirjutas: |
smaltare, tavalisel on parem ekraan, HD pidi olema ainult LCD, samas käivad mingid jutud, et uuemad desired pidavat ka nüüd LCD'ga tulema. Z on imho oma klaveriga paras peletis. |
Eelmise aasta juuli lõpust saati on ka tavalisel meile tarnitaval Desireil SLSD ekraan. Nii öeldi Kännukast kui ma enda oma augusti aluses sealt ostsin.
arm2004, mis soft sul seda aku laetust näitab. Samsa enda leiutis? |
Leidsin sel teemal nt sjukese artikli (http://blog.gsmarena.com/htc-desire-with-s-lcd-screen-meets-one-with-amoled-they-go-head-to-head), ei oskagi seisu kohta võtta, kas see halb või hea uudis (säästab akut vs natukene tuhmim ekraan)...
Mis arvate, kas Desire saab endale update'idega ka ametliku htcsense.com toe? Kas selle saab custom ROM'iga praegugi?
|
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
06.01.2011 14:45:26
|
|
|
üldjuhul vaatan jah Samsa enda omaga. aga lasin ka paar app'i peale ja need näitavad ühtemoodi 10% vähem kui Samsa oma (ehk siis selle kill-off point'i jagu) ja aku kestvust ennustavad ka ühtmoodi (65/75% juures 3,5h video vaatamist).
|
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
madfury
HV veteran

|
06.01.2011 17:10:32
|
|
|
arm2004, Njaa, tunnistan enda eksimust. Võibolla telefon tegi midagi eelmine kord kui videole tähelepanu pöörasin. Tegin test ja sain midagi sellist:
Fail: Jay.Leno.2010.12.03.Louis.CK.HDTV.XviD-2HD.avi
Pikkus: 43:11
Andmed: 624x352 (1131kbps bitrate W audio)
Player: Rockplayer
Esimene ring 100% -> 84%
Teine ring 84% -> 72%
Rohkem ei viitsi. 86minutit võttis 28%. 90/28x86=276 minutit = 4.6 tundi. Eks seda numbrit tuleb võtta kui tulemust, mis baseerub kahel mõõtmisel (ehk siis mitte eriti tõsiselt), kuid asi pole nii hull kui arvasin. Paar täispikka filmi vaatab ära küll...
|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
06.01.2011 22:02:14
|
|
|
smaltare kirjutas: |
Eelmise aasta juuli lõpust saati on ka tavalisel meile tarnitaval Desireil SLSD ekraan. Nii öeldi Kännukast kui ma enda oma augusti aluses sealt ostsin.
Leidsin sel teemal nt sjukese artikli (http://blog.gsmarena.com/htc-desire-with-s-lcd-screen-meets-one-with-amoled-they-go-head-to-head), ei oskagi seisu kohta võtta, kas see halb või hea uudis (säästab akut vs natukene tuhmim ekraan)...
Mis arvate, kas Desire saab endale update'idega ka ametliku htcsense.com toe? Kas selle saab custom ROM'iga praegugi? |
Esimesed Desire'd olid amoled, praegused on S-LCD, kuid ka siin foorumis on juttu olnud, et Desire HD ei ole S-LCD vaid kõige tavalisem LCD ehk siis peaks olema viletsam veel.
Ka ülevaadetes on Desire HD puhul ekraani kirutud.
Milles täpselt S-LCD vahe on võrreldes tavalise LCD moblaekraaniga - siinkohal jään vastuse võlgu.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
smaltare
HV vaatleja
|
06.01.2011 22:09:25
|
|
|
Draqula kirjutas: |
Mis arvate, kas Desire saab endale update'idega ka ametliku htcsense.com toe? Kas selle saab custom ROM'iga praegugi? |
Esimesed Desire'd olid amoled, praegused on S-LCD, kuid ka siin foorumis on juttu olnud, et Desire HD ei ole S-LCD vaid kõige tavalisem LCD ehk siis peaks olema viletsam veel.
Milles täpselt S-LCD vahe on võrreldes tavalise LCD moblaekraaniga - siinkohal jään vastuse võlgu. |
jah, nii ta on... aga milline on neist siis parim telefon (kui hind välja jätta), igal ühel omad head-vead... Kas saab öelda, et üks teistest parem või asi lihtsalt isiklikus eelistuses? (Desire vs Z vs HD)
|
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
06.01.2011 22:33:27
|
|
|
Milles täpselt S-LCD vahe on võrreldes tavalise LCD moblaekraaniga - siinkohal jään vastuse võlgu. |
jah, nii ta on... aga milline on neist siis parim telefon (kui hind välja jätta), igal ühel omad head-vead... Kas saab öelda, et üks teistest parem või asi lihtsalt isiklikus eelistuses? (Desire vs Z vs HD) |
Mulle tundub, et igaühe puhul tuleb minna mingile kompromissile, pole ühtegi selgelt "parimat igast asendist".
Mina olen rahul oma S-LCD ekraaniga vana Desire'ga - kasutan seda põhiliselt mailide lugemiseks, kalendri haldamiseks - elu MS Exchange küljes. Veebiga tuleb ka kenasti toime, videod mängib netist maha, trükkida on mugavam kui vana Xperia X1 füüsilise klaveriga. Närvidele käib, et programmide installimiseks on ainult 147MB mälu, SD kaardile installimise tugi osade programmide juures leevendab seda pisut.
Amoled vs S-LCD osas eelistan ma S-LCD, kuna amoledi voolutarbe eelis tuleb esile tumeda pildi puhul, kuid e-mailide ja veebi tarbimisel on reeglina taust valge. Samuti pole mulle värvide kirkus ja täpsus nii olulised kui võimalikult terav pilt - Amoled kasutab pentile maatriksit, mis on natuke teistsuguse ehitusega, kui tavapärane ekraan - kehvem minu silmis.
Desire HD puhul on kompromissiks nõrgem aku ja kehvemaks hinnatav ekraan. Samas füüsiliselt suuremal ekraanil (sama reso juures) on tõenäoliselt trükkimine mugavam ja veebilehti peab vähem zoomima et loetav oleks. Mälu, kuhu saab rakendusi installida on kõvasti rohkem. Uuendused antakse uuemale mudelile tõenäoliselt kiiremini ja pikema perioodi jooksul. Suurema ekraani puhul on vast ka videoid mõnusam vaadata ning autos GPS'na kasutades samuti füüsiliselt suur ekraan abiks. Kaamera megapiksleid oli rohkem, kvaliteedivahet piltide osas ei oska hinnata.
Desire Z puhul on klaviatuuri väga suuresti kiidetud, iseasi kelle jaoks see oluline on - minumeelest on juba tavalise Desire on-screen klaver piisavalt hea. Lisaks on mul probleeme olnud nii HTC TyTN II kui Xperia X1 liikuvate osadega - teeb ettevaatlikuks, need mõlemad aparaadid on välja töötatud HTC tallis. Samas, võibolla on nad nüüdseks õppust võtnud ja paremini hakkama saanud...
Valik on sinu ning peaks sõltuma sellest mida sa põhiliselt telefoniga teed.
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
ryybek
HV vaatleja
|
06.01.2011 23:55:44
|
|
|
kuidas Navigoni saab osta.Market pakub ainult lombitagust ja Euroopat osta ei lase.1000 tänu kes puust ja punaseks teeb!
|
|
tagasi üles |
|
 |
smaltare
HV vaatleja
|
07.01.2011 01:56:02
|
|
|
Mulle tundub, et igaühe puhul tuleb minna mingile kompromissile, pole ühtegi selgelt "parimat igast asendist".
Mina olen rahul oma S-LCD ekraaniga vana Desire'ga - kasutan seda põhiliselt mailide lugemiseks, kalendri haldamiseks - elu MS Exchange küljes. Veebiga tuleb ka kenasti toime, videod mängib netist maha, trükkida on mugavam kui vana Xperia X1 füüsilise klaveriga. Närvidele käib, et programmide installimiseks on ainult 147MB mälu, SD kaardile installimise tugi osade programmide juures leevendab seda pisut.
Amoled vs S-LCD osas eelistan ma S-LCD, kuna amoledi voolutarbe eelis tuleb esile tumeda pildi puhul, kuid e-mailide ja veebi tarbimisel on reeglina taust valge. Samuti pole mulle värvide kirkus ja täpsus nii olulised kui võimalikult terav pilt - Amoled kasutab pentile maatriksit, mis on natuke teistsuguse ehitusega, kui tavapärane ekraan - kehvem minu silmis.
Desire HD puhul on kompromissiks nõrgem aku ja kehvemaks hinnatav ekraan. Samas füüsiliselt suuremal ekraanil (sama reso juures) on tõenäoliselt trükkimine mugavam ja veebilehti peab vähem zoomima et loetav oleks. Mälu, kuhu saab rakendusi installida on kõvasti rohkem. Uuendused antakse uuemale mudelile tõenäoliselt kiiremini ja pikema perioodi jooksul. Suurema ekraani puhul on vast ka videoid mõnusam vaadata ning autos GPS'na kasutades samuti füüsiliselt suur ekraan abiks. Kaamera megapiksleid oli rohkem, kvaliteedivahet piltide osas ei oska hinnata.
Desire Z puhul on klaviatuuri väga suuresti kiidetud, iseasi kelle jaoks see oluline on - minumeelest on juba tavalise Desire on-screen klaver piisavalt hea. Lisaks on mul probleeme olnud nii HTC TyTN II kui Xperia X1 liikuvate osadega - teeb ettevaatlikuks, need mõlemad aparaadid on välja töötatud HTC tallis. Samas, võibolla on nad nüüdseks õppust võtnud ja paremini hakkama saanud...
Valik on sinu ning peaks sõltuma sellest mida sa põhiliselt telefoniga teed. |
Tänan hää vastuse ja isiklike kogemuste eest! Eks ikka ole HD suurem ekraan ahvatlev, kuid tundub, et miinused kaaluvad ta plussid üle... Z'i liikuvmehanism ei tekitanud proovimisel väga kindlustunnet... seega kaldun ikka "vana" poole.
E:Olen uurinud custom ROM'ide kohta ja nende eeliste... aga mis on stock ROM'i eelised customi ees?
Ning kas see vastab tõele, et htcsense.com feature (et saad netist näha, kus telefon on, lukustada, formatida) on võimalik saada tava desire'le custom ROMiga?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
07.01.2011 10:03:54
|
|
|
E:Olen uurinud custom ROM'ide kohta ja nende eeliste... aga mis on stock ROM'i eelised customi ees?
Ning kas see vastab tõele, et htcsense.com feature (et saad netist näha, kus telefon on, lukustada, formatida) on võimalik saada tava desire'le custom ROMiga? |
Custom ROM on tore asi, kui viitsid süveneda ja tead millega tegeled. Xperia X1 puhul katsetasin ja kasutasin üsna mitmeid custom ROM'e. Üldiselt olin rahul sest funktsionaalsust oli rohkem ja mugavust (viimane ametlik stock ROM xperia x1'le oli WM6.1, kuid viimased custom ROM'id olid WM6.5 ning palju mõnusamad). Kui uuem aparaat välja tuli ja sisaldas tarkvaraliselt uut lahendust siis üritati see kiiresti vana seadme custom ROM'i portida - seega sai nii kasutada funktsioone/programme, mida tootja tegelikult vanale seadmele anda ei raatsinud.
Custom ROM puuduseks on, et kuigi entusiastid ja kokk ise seda testivad, kipub ikka ilmnema vigu ning mõni neist ilmneb väga ebasobival ajal.
Seetõttu ei soovita custom ROM'e kasutada näiteks töötelefonil või muul põhjusel olulisel telefonil, kus vaja, et oleks stabiilne.
Stock ROM puhul võid rahuliku südamega telefoni garantiisse viia, custom ROM puhul sõltuvalt tootjast võidakse öelda, et garantii ei kehti, seega pead enne garantiisse viimist stock ROM tagasi panema.
Stock ROM on reeglina stabiilsem, kuigi aegajalt leitakse üksikuid vigu ka sealt.
htcsence.com toe saamise kohta custom ROM kasutamisel - ei oska kommenteerida.
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
flake
HV veteran
|
07.01.2011 13:30:32
|
|
|
sain eile korraks seda Desire HD'd näppida.. IMO on 4,3 tolline ekraan juba tsipa liiga suur tavalise telefoni jaoks. Lisaks oli telefon ebameeldivalt raske käes.
_________________ ..||.. |
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
2 :: |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
07.01.2011 13:41:48
|
|
|
ot: |
mul galaxy s ja selle 4" tundub ka just viimane piir käes hoidmiseks ja just kõige rohkem helistamiseks |
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
RvD
Kreisi kasutaja
|
07.01.2011 15:45:27
|
|
|
Olen nüüd ca kuu aega Desire HD kasutanud. Ei ütleks küll, et see lcd nõnda kehva on. Võibolla pole mu nõudmised nii suured ka, kui mõnedel "tehnikagurudel", aga igapäevases kasutuses on displei suurus ja pildikvaliteet piisavalt head.
|
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
RassK
HV Guru

|
07.01.2011 15:55:02
|
|
|
Kellelgi Desire kilede vastu huvi on? Täna veel -10% saadaval
|
|
Kommentaarid: 116 loe/lisa |
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
MaitK
HV veteran

|
10.01.2011 23:00:12
|
|
|
Selline küsimus, et kui olete saatnud oma Desire garantiisse InfoCare CS OÜ-sse, siis kas veakirjelduse olete pannud eesti- või inglisekeelse? Ses suhtes, et nad saadavad need ju lätti remonti.
_________________ Võidab see, kellel on surres kõige rohkem asju!
Kust tuleb tolm ja kuhu kaob raha? |
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
10.01.2011 23:09:28
|
|
|
MaitK, viid telefoni koos arvega sinna ja räägid ära, mis värk on. Teenindaja ise kirjutab selle kirjelduse kohapeal.
Mis viga on telefonil muidu?
E: Aa, ok, sa kaugemal. Eesti keeles kirjuta ikka ma arvan, nad teevad ise nagunii saatelehe lühikokkuvõttega sinu jutust.
|
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
MaitK
HV veteran

|
10.01.2011 23:17:22
|
|
|
MaitK, viid telefoni koos arvega sinna ja räägid ära, mis värk on. Teenindaja ise kirjutab selle kirjelduse kohapeal.
Mis viga on telefonil muidu?
E: Aa, ok, sa kaugemal. Eesti keeles kirjuta ikka ma arvan, nad teevad ise nagunii saatelehe lühikokkuvõttega sinu jutust. |
Restardiprobleem ikka. Ajapikku on süvenenud. Viimane 2 kuud pole saanud mobiilset internetti ilma restardita pea üldse kasutada. Eile tahtsin pilte kustutada telefonist, kui bussis sõitsin, siis poole pealt loopis resale. Selleks, et telefon käima jääks, kulus ainult 40 minutit ajunu**i. Tüüpprobleem telefonil.
Lisaks saab ülikiire restardi välja võluda, kui paaritada telefon arvutiga ning proovida siis tarbida mobiilset internetti, restardib umbes 10 sekundiga. Kummaline on aga selle puhul see, et EDGE võrgus suudab telefon suht kaua ärkvel olla, kui kasutad netti telefoni endaga, kuid 3g ja kiirema netiga on resa kiire tulema.
_________________ Võidab see, kellel on surres kõige rohkem asju!
Kust tuleb tolm ja kuhu kaob raha? |
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
lampisjalg
HV kasutaja
|
11.01.2011 11:36:30
|
|
|
Olen nüüd HTC Desire kasutaja olnud umbes 2 kuud, hetkel paremat telefoni ei oskagi tahta.Telefon istub hästi käes, 3.7" on paras. Enne seda oli Nokia 5530, mis nüüd tundub kätte võttes ikka väike ja imelik. Valiku langetamine millist Androidiga telefoni võtta oli raske, igasuguseid aparaate turul. Kui kindel olin, et HTC-d tahan siis jäid sõelale Desire, Legend ja Wildfire. Desire tundus käes kõige mugavam ja parima ekraaniga.
Plussid minu jaoks:
koostekvaliteet - telefon tundub käes piisavalt massiivne, ei ole tunnet et ära laguneb
ekraan - pilt on terav ja selge
htc sense - näeb ilus välja käitub loogiliselt + htc vidinad
lihtne seadistada - töömeilide, facebooki, kontaktide ja google teenuste seadistamiseks läks umbes 15min
wifi-hotspot - maal kus inetenetti pole on see väga hea
angry birds 
miinused:
aku kestvus - enda kasutusharjumustega umbes 16h, kuid kuna ta laeb läbi mini usb siis ei ole see probleemiks
heli kvaliteet - kõlari kvaliteet on suht halb, kõnekvaliteet enam vähem, siinkohal oli Nokia ikka kõvasti üle
vähene sisemälu - paljud appid ei toeta veel mälukaardile installimist, nii et peab valima
kaamera - head pildid tulevad ainult piisava valgustusega kohas, video hakib (720p)
Aku säästmiseks kasutan power control widgetit, mille abil saab asju sisse välja lülitada. Algul hoidsin telefoni gsm/wcdma auto reziimi peal, kuid see sõi akut ikka jubedalt.Nüüd enamus ajast 2g peal, 3g lülitan sisse siis kui vaja netti kasutada. Nimelt olen päeval enamus ajast sellises kohas, kus 3g levi ei ole eriti hea ja telefon otsis kogu aeg kõvemat levi. Kergeks vahetamiseks on lihtne 2g/3g vidin. Andmeside ja auto-sync on üldjuhul väljas, kiireks syncimiseks on HTC vidin "sync all". See sunnib kõik kontod sünkroniseerima.
Imelik (heas mõttes) on see, et telefon ei ole 2 kuu jooksul igavaks muutunud. Töö juures juba kutsutakse sõltlaseks. Android toimetab väga hästi ja loogiliselt. Seda ei vahetaks vist enam millegi teise vastu. Siiani mõtlen, et kuidas ma selle Symbianiga hakkama sain.
Appidest on kõige rohkem kasutusel:
Springpad - jube hea kõike üles märkida
waze - Tallinnas saab juba päris hästi liiklusinfot, navigeerimise jaoks natuke lahja veel
foursquare - niisama lõbu pärast
financisto - hea arvestada palju veel raha alles on ja mille peale seda kulunud
dropbox - minu arust mugavaim moodus failide liigutamiseks pc ja telefoni vahel
mobi eurokalkulaator - siililegi selge
places directory - palju infot isagusguste asutuste kohta + kasutajate komentaarid
nesoid, snesoid - hea klassikuid mängida
m-park beta - enam lihtsamaks ei saa parkimine minna
Nüüd oleks vaja veel ühte korraliku navi programmi, selle otsingud käivad veel.
Kes selle telefoni endale muretseb, sellel peaks kindlasti olema ka andmeside pakett tellitud, hoiab närve kokku. Enam ei pea nii tihti läpakat kaasas kandma, enamus asju saab telefoniga ära tehtud.
Mina olen rahul ja soovitan.
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
madfury
HV veteran

|
11.01.2011 11:48:33
|
|
|
Tere tulemast robotite sekka lampisjalg, olgu su kogemus valutu ning sujuv!
Muuseas, vähest mälumahtu appidele saab laiendada SD kaardile kui viitsimist jännata. Apps2SD+ oleks siin märksõna mida googeldada. Ja ühendus käib siiski läbi microUSB, mitte minuUSB.
Kui sul navigatsiooniks piisab tee planeerimisest ja kuvamisest turn-by-turn stiilis, siis googli enda jubin on häktitud töötavaks ka väljaspool ametliku toega regioone. Kui on piiramatu andmesidepakett, siis võib lasta vabalt netist koguaeg kaarte peale tõmmata, kuigi viimastes versioonides on vist mingi offline maps asi ka tekkinud, ma pole silma enam peal hoidnud. Niiet maksta pole vaja kui just ei nõua, et Tiiu eesti keeles sulle parem-vasak seletab.
|
|
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
namstoop
HV Guru

|
11.01.2011 12:06:33
|
|
|
lampisjalg kirjutas: |
m-park beta - enam lihtsamaks ei saa parkimine minna |
saab
Ma kuulsin, et on tegemisel GPSi kasutav lahendus, kus telefon tunneb ise ära mis parklas või hinnatsoonis sa oled - ei pea enam õiget koodi otsima ja sisestama. Eraparklate puhul on neid variante ju eriti palju.
madfury kirjutas: |
Kui sul navigatsiooniks piisab tee planeerimisest ja kuvamisest turn-by-turn stiilis, siis googli enda jubin on häktitud töötavaks ka väljaspool ametliku toega regioone. Kui on piiramatu andmesidepakett, siis võib lasta vabalt netist koguaeg kaarte peale tõmmata, kuigi viimastes versioonides on vist mingi offline maps asi ka tekkinud, ma pole silma enam peal hoidnud. Niiet maksta pole vaja kui just ei nõua, et Tiiu eesti keeles sulle parem-vasak seletab. |
mis-kus? Hetkel olen IGo-d kasutanud, aga google kaardid on kahtlemata kenamad.
_________________ verba volant, scripta manent
Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon. |
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
3 :: |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
madfury
HV veteran

|
|
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
m2ka
HV kasutaja
|
11.01.2011 13:39:43
|
|
|
Vaata aga vaata. Sain endal ka käima Google Navigationi, tänud!
Nagu ma aru saan, siis praegune versioon veel GM5-t ei toeta, ehk sõpradele ja tuttavatele tuusamine 3d-kaartidega jääb ära vist?
|
|
Kommentaarid: 55 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
koby
HV kasutaja

|
11.01.2011 13:47:23
|
|
|
olen HTC kasutaja olnud nüüd 6päeva. Päris põnev
Lugesin siinse arutelu kõik algusest peale läbi (päris palju infot, mis oli meeldiv muidugi). Oletan et mul on ka SLCD aga kas seda muidu kuskilt vaadata ka saab et kinnitust saada?
e: android market tahab saada googel kontot. Mul on Googel seotud msn ehk siis Hotmaili vana aadresiga mis on seotut analüütiku FB Orkut Googel docs jne jne jne asjadega. Mure selles, et @hotmail.com lõpuga ei lase mind marketisse sisse :S
viimati muutis koby 11.01.2011 14:44:39, muudetud 2 korda |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|