Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
namstoop
HV Guru

|
02.01.2011 16:31:02
|
|
|
Cancer, ma saanu aru, et Pets79 pidas rohkem silmas a la valvekaamerana kasutamist.
_________________ verba volant, scripta manent
Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon. |
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
1 :: |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cancer
HV kasutaja
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
0 :: |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ra*
HV Guru

|
02.01.2011 17:26:57
|
|
|
Cancer kirjutas: |
namstoop, mmm ok, siis sain ma jah valesti aru. Ehk siis ta mõtleb hoopis video streamimist telefonist. |
justin.tv, ustream,qik + spets "motion sensoriga" appe on oioi kui palju
|
|
Kommentaarid: 135 loe/lisa |
   |
2 :: |
123 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pets79
HV kasutaja

|
03.01.2011 16:36:09
|
|
|
Ma mõtlesin seda, et käivitan appiga telefonis kaamera ning seda ülekannet on võimailk n.ö. lives vaadata teisest (teistest) arvutitest üle neti... annad aga lingi ning vaatavad. Nagu veebikaamera või siis turvakaamera nagu eelnevalt mainitud
Muidugi kõige lihtsam asi oleks siis n.ö. video kõne aga eesmise kaamera puudumisel ei saa seda ju rakendada.. peegliga ehk..
Muide see dropbox on mul olemas ning on tõesti hea asi
Leidsin ühe sarnase asja: http://dooblou.blogspot.com/
Aga see on üle WiFi mitte 3G...
_________________ www.chryslerclub.ee |
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
Spezz
HV veteran
|
04.01.2011 07:49:28
|
|
|
IP Webcam
|
|
Kommentaarid: 70 loe/lisa |
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
corvette
HV veteran
|
04.01.2011 13:05:45
|
|
|
Okei mehed, kellel Desire HD higiste näppude vahel, olete proovinud kuidas ta siis 720p videofaile maha mängib?
Sõber ostis omale selle, tundub igati korralik ja pädev riistapuu olema ja sai proovitud üht väiksemamahulist (~2GB) h264 mkv formaati mängida, aga tulemus ei olenud väga sujuv...
Kasutasime mingit Vplayerit mille esimesena netist leidsime.
Andke teada kuidas teil?
|
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
48 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ra*
HV Guru

|
04.01.2011 17:15:08
|
|
|
corvette kirjutas: |
Okei mehed, kellel Desire HD higiste näppude vahel, olete proovinud kuidas ta siis 720p videofaile maha mängib?
Sõber ostis omale selle, tundub igati korralik ja pädev riistapuu olema ja sai proovitud üht väiksemamahulist (~2GB) h264 mkv formaati mängida, aga tulemus ei olenud väga sujuv...
Kasutasime mingit Vplayerit mille esimesena netist leidsime.
Andke teada kuidas teil? |
Mis "HD"d selle 480 x 800 reso peal ikka jooksutada. Pole nagu väga mõtet.
Muidu proovi Rockplayerit. Peaks üks parimatest olema?
|
|
   |
123 |
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
04.01.2011 17:25:00
|
|
|
mPlayer mängib koos sub,srt jne ilusti maha telekasse 720p mkv failid (tegu küll siis galaxy s seadmega)
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ra*
HV Guru

|
04.01.2011 18:51:23
|
|
|
olafsand kirjutas: |
mPlayer mängib koos sub,srt jne ilusti maha telekasse 720p mkv failid (tegu küll siis galaxy s seadmega) |
sel samsal peaks tugi sissehitaud olema.desirel mitte
.
Parandage mind, kui eksin. Minskitest tulemustest kuskil meelde jäänud.
|
|
   |
123 |
|
tagasi üles |
|
 |
smaltare
HV vaatleja
|
05.01.2011 01:57:05
|
|
|
Millises Tallinna poes saaks näppida Z'i ja HD'd?
(Tava desire jäi ette appteiditud Kristiine keskuse EMT'is)
Tänud!
|
|
tagasi üles |
|
 |
m2ka
HV kasutaja
|
05.01.2011 15:25:52
|
|
|
Kännukas-es oli üsna hea valik demomudeleid väljas, üsna lahkelt lasti mul uurida igasuguseid seal, soovitan sinna sammud seada:)
|
|
Kommentaarid: 55 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
flake
HV veteran
|
05.01.2011 16:29:20
|
|
|
lükkasin Oxygen 2.3 ROMi peale. Eks annan täna/homme teada kuidas tundub asi. Stock Android UI on kergelt võõras muidugi, aga eks harjub
_________________ ..||.. |
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
smaltare
HV vaatleja
|
05.01.2011 21:38:19
|
|
|
m2ka kirjutas: |
Kännukas-es oli üsna hea valik demomudeleid väljas, üsna lahkelt lasti mul uurida igasuguseid seal, soovitan sinna sammud seada:) |
Tänan väga hää vihje eest! Polnud seal kohapeal kunagi käinud... sai kõi kolm Desiret kõrvuti pandud ja uuritud!
Oleks huvi soetada HTC Desire mingi....
Olen vist terve selle teema siin läbi lugenud, vaadand juutuubist viidikuid ning review'sid lugenud, aga ei suuda valida nende kolme vahel:
tavaline desire väga hää;
Z'il on klaver (see mulle meeldib), aga samas need hinged käisid juba seal nii kergelt , et ei imesta, kui need taskus imeliku asendi võtavad ja puruks läevad vms. Ning ta paksem ja hulka raskem;
HD'l parem kaamera, suurem ekraan (see et reso sama, see küll ei häirinud), aga ta ise päris kobakas (suurusel, mitte paksuselt - oleks oodanud, et paksem) ning aku ei pea vastu...
Viimasel kahel ka see feature, et kui ära kaob / jääb koju / varastatakse, siis saab netis ligi - mis on tore.
Mida teised arvavad, milline kolmest on siiski parim valik?
Tänud abi eest!
|
|
tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
05.01.2011 21:56:02
|
|
|
smaltare, tavalisel on parem ekraan, HD pidi olema ainult LCD, samas käivad mingid jutud, et uuemad desired pidavat ka nüüd LCD'ga tulema. Z on imho oma klaveriga paras peletis.
_________________ "Kuidas on see hea?"
-Auto kirurgia kliinik |
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
smaltare
HV vaatleja
|
05.01.2011 22:01:45
|
|
|
NATAS999 kirjutas: |
smaltare, tavalisel on parem ekraan, HD pidi olema ainult LCD, samas käivad mingid jutud, et uuemad desired pidavat ka nüüd LCD'ga tulema. Z on imho oma klaveriga paras peletis. |
Olen lugend jah... kohapeal oli HD kirkam, aga tavalisel olid sügavamad värvid (kontrast parem).
Aga kuidas on tavaliselt nt video vaatamine, kõlbab vaadata?
Mulle meeldivad mingil põhjusel tavalise "päris" nupud ka rohkem, kui teiste puutetundlikud....
|
|
tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
05.01.2011 22:34:57
|
|
|
Youtube olen vaatand muidu. Pikapeale kipuvad silmad valutama, ehk et mingit täispikka filmi vaadata ei jõua, aga miskit seriaale ja värke võib vaadata küll. Värvid ja heledus igati OK, ainuke asi ongi see, et pikaks vaatamiseks selline pihuseadeldis ei sobi. Piisavalt suur aparaat jällegi ei mahu tasku ja põsevastas hoida kõne ajal oleks jube tobe. No maitia, mingi 6-7" oleks juba normaalne käest niimoodi vaatamiseks, aga jahm, kõnet sellega enam ei tee.
|
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
madfury
HV veteran

|
06.01.2011 00:40:51
|
|
|
smaltare, peab ikka enda peale eriti vihane olema, et pikemalt 3.x tolliselt ekraanilt videot passida. See seade on ikkagi mõeldud juutuubi jälgimiseks. Nagu mainitud, väsivad silmad lihtsalt ära ja mingit erilist kaifi ka ei saa läbi lukuaugu piiludes. Kui mobiilset seadet televusseri passimiseks vaja, siis pigem mingi tahvel - ipad või galaxy. Pealegi, ma võin sulle lubada, et kui sa just liine kaasas ei vea, siis see aku sul pikalt ei kesta liikuvaid pilte vaadates. Aga kui ikkagi soov, siis kvaliteedi kohapealt pole küll midagi halba öelda. Ma pole Desire HD või Desire Z pealt vaadanud (LCD ekraanid) kuid AMOLEDiga on pilt igati terav ja värvikas. Youtube HD klippe kõlbab täiesti vaadata kohalike mobiilsete andmesidepaketidega.
Sa said ka minu arust ühele väga salakavalale detailile pihta - füüsilised nupud > touch screen nupud. Ma olin natuke hädas kinnastega ja Desire Z-ga kuid enda telefoniga navigeerimisel probleeme ei tekkinud just tänu sellele, et nuppe tunneb (läbi kinda).
Peale Desire seeria on terve hunniks kõrgema otsa Androide veel, kas sa teisi oled proovinud ? Galaxy näiteks on näitajate poole pealt veel kõvem ning SonyEricssonil on ka üht teist, kuigi SE-ga kaasnevad väikesed toe probleemid. Või kui natuke veel kannatad, siis Motorola Droid 2 global peaks saama ülemaailmse väljalaske (kuigi Motorola hankimine euroopas on kergelt öeldes problemaatiline) ning HTClt tuleb terve posu tükke jälle, üks isegi LTE toega. CES käimas, eks sealt hakkab tilkuma uut kraami.
|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
2III7
HV veteran

|
06.01.2011 01:05:24
|
|
|
krt, suutsin aastavahetusel telefoni maha kukutada (mitte kaine peaga muidugi), nüüd see ekraani ümber olev alumiinium liist volüümi nuppude kohapealt korralikult mõlkis ja värv maas . oskab keegi mõnda head silikon kesta soovitada?
|
|
Kommentaarid: 158 loe/lisa |
   |
143 |
|
tagasi üles |
|
 |
flake
HV veteran
|
06.01.2011 01:31:00
|
|
|
madfury kirjutas: |
CES käimas, eks sealt hakkab tilkuma uut kraami. |
Sealt juba tilgub mõnuga
_________________ ..||.. |
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
smaltare
HV vaatleja
|
06.01.2011 01:31:49
|
|
|
madfury kirjutas: |
Peale Desire seeria on terve hunniks kõrgema otsa Androide veel, kas sa teisi oled proovinud ? Galaxy näiteks on näitajate poole pealt veel kõvem ning SonyEricssonil on ka üht teist, kuigi SE-ga kaasnevad väikesed toe probleemid. Või kui natuke veel kannatad, siis Motorola Droid 2 global peaks saama ülemaailmse väljalaske (kuigi Motorola hankimine euroopas on kergelt öeldes problemaatiline) ning HTClt tuleb terve posu tükke jälle, üks isegi LTE toega. CES käimas, eks sealt hakkab tilkuma uut kraami. |
Eks variante muidki jah, aga kuidagi see HTC on sümpaatne mulle (meeldib ka Sense UI)... Ning kui jääda ootama peagi väljatulevaid, siis ma ei suudagi midagi osta, sest alati "kohe-kohe" mõni ahvatlevam tulemas
Pealegi Desire'i hinnad on nüüd langenud ja müügil ka kasutatuid...
2III7 kirjutas: |
krt, suutsin aastavahetusel telefoni maha kukutada (mitte kaine peaga muidugi), nüüd see ekraani ümber olev alumiinium liist volüümi nuppude kohapealt korralikult mõlkis ja värv maas icon_mad.gif . oskab keegi mõnda head silikon kesta soovitada? |
Soovitan käia Kännukas kohapeal vaatamas, isegi kui sealt osta ei soovi, siis seal lai valik proovida erinevaid.
|
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
madfury
HV veteran

|
06.01.2011 11:04:00
|
|
|
arm2004, Seljuhul soovitaks midagi sinu mainitud föönidest. Võibolla on viga minu akus, kuid mul pildi maha mängimine teeb kiire töö aku kallal. Tegelt peaks täitsa proovima täis akuga lasta loopi mingit 720p videot ja vaadata kaua peab. Endal selle järgi vajadust ei ole, kuid 7-8h tundub kergelt utoopiline. Äkki asi selles, et Samsungi föönidel on dedicated GPU mis on päris asjalik...?
_________________ Avatar by Flacko |
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
06.01.2011 11:52:48
|
|
|
seda GPU asja ei oska kommenteerida (võimekamad on kindlasti, kui konkurentidel, kuid kas ka voolusäästlikumad, ei tea), aga oma osa on kindlasti just SAMOLED'il.
panin prooviks ühe 2,5 Men SD osa käima, enne oli aku 83%, eks paistab mis pärast on...
edit: enne ja pärast . video oli 21m18s pikk, brightness maas (ei kujutagi ette miks see üldse kunagi kõrgemal peaks olema ) ja volüüm poole peal (mängis sisekõlar, mitte klapid).
kui läheb 15% tunnis, siis mängiks 6h vabalt (kui aku jõuab 10% peale, siis videod jmt seisatakse), võrgust välja lülides ja klappidega kuulates ilmselt kauemgi. niiet utoopilist pole miskit
|
|
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
namstoop
HV Guru

|
06.01.2011 12:09:00
|
|
|
arm2004, aga sul seda ei saa vaadata, et palju sellest akukasutusest oli protsentuaalselt ekraan ja kui palju filmi jooksutanud rakendus või GPU või mis iganes.
_________________ verba volant, scripta manent
Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon. |
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
06.01.2011 13:01:56
|
|
|
ei saa, pole sellist rakendust (pole leidnud ka). mõni Galaxy S'i omanik, kellel selline app olemas, saab ehk proovida. suurt vahet mu Wave'ga ei tohiks olla, ekraanile ehk kulub suts rohkem (3,3" vs 4"), muu riistvara on laias laastus sama. softi osakaalu muidugi võimatu võrrelda...
_________________ nooope! |
|
   |
97 |
|
tagasi üles |
|