kas see tabel juba osaliselt aegunud ei ole? On ju viimaste pätsidega muudetud päris mitmete relvade ballistikat... või on viimased uuendused sees? Mäletan et nägin sellist tabelit esimest korda millalgi kevadel.. Näiteks G3 muudeti hiljuti tugevamaks, samuti vist osad snaiprirelvad kas nerfiti või tugevdati, ei mäleta kuidaspidi. SAIGA/USAS. Mässasin hiljuti mõlemaga ja SAIGA tundub oluliselt surmavam. mis siis et tabelis olulisemad statsid identsed. F2k ja AEK dmg tundub ka tabelis pisut liiga madal..
Jah, need pildid on kõik peale pätsi uuendatud. Samuti AN-94 lähidistantsi dmg nerfiti jne. AT4 dmg ja kiirust samuti.
Assault klassis on mulle AEK-971 meeldima väga hakanud. Varem oli nagu dmg'ga probleeme, aga see vist tõstetud ja igastahes mehed langevad loogu. Väike vaheldus sniperdamisele . G3 oma parima iron sightiga ja dmg'ga ka kindlasti üks parimaid assault riflesid siin mängus.
kurat squad DM on ikka päris nauditav värk.
kui varem ma nerdragesin igast rush/conquest jama peale kuna objective based teamwork failis tänu peenrakaunistustele, siis sõbraga SDM i teha on täiesti teine tera. HC modes paned SVUga reconina/M60 meedikuna ringi ja lausa lust on. Eks muidugi osa battlefieldi olemusest läheb kaduma kuna pole sõidukite rohkust - aga minu kahetuumalise peal seda parem, fps suts puhtam jälle. _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
See on küll tore viskad aknasse grana läheb raami või kuskile vastu ikkagi kukub sisse enne suuremaid uuendusi vist sellist asja polnud?
panen ka pragu usinasti squad dmi. algul seda ei mängind üldse nüüd täitsa meeldib jub a.
see on jah hea, et granaadid nagu vaakumiga imevad end ustest-akendest sisse _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
Ma suht ainult SQDMi lasengi. Teised mängutüübid on liiga palju oma meeskonna osavusest sõltuvad ja kuna seda osavust pole, siis tardide oskamatuse pärast kaotada ka ei soovi.
kurat squad DM on ikka päris nauditav värk.
kui varem ma nerdragesin igast rush/conquest jama peale kuna objective based teamwork failis tänu peenrakaunistustele, siis sõbraga SDM i teha on täiesti teine tera. HC modes paned SVUga reconina/M60 meedikuna ringi ja lausa lust on. Eks muidugi osa battlefieldi olemusest läheb kaduma kuna pole sõidukite rohkust - aga minu kahetuumalise peal seda parem, fps suts puhtam jälle.
HC-s SVU ja M60-ga vähe mõttetu pole..? pmst kuul ja kill kuhu jääb challenge
tuleb jälle normal vs "hard" jagamine..
HC SQDM on selline uhamine, et seal ei ole mingit au ega sõdalase code'i. Päris tihti on niidetud 7-8 vastast ühe hooga jooksu pealt MGga. Rambo, raisk!
DM ist täna õnnestus terve üks squad korraga ära killida, oli cold war map,
ühes majas algul oli vist 2-3 tonti koos, 1-2 siis spawnisid vist
mina siis viskasin grana neile ning teisele poole seina põgenemis teele lasin lisaks 40mm (EXP) ja tuli 4 killi vinge.
Mul just mängus sees ei uuenda. Näitab, et teatud relvaga on vaja nt 3 killi veel, et saada uus kuldne märk, aga ei anna lihtsalt. Tee mis tahad. Paar päeva tagasi tegelikult sain need juba kätte (#nr järgi tean) aga nüüd näitab et ikka ei saanud ka, ja mängus sees enam ei uuenda. Ühesõnaga, seisab mitme päeva taguses seisus ja need märgid mille tol korral sain, neid enam pole. Uuesti ka ei saa.
Mängus sees update on ea serverite asi, nad pole ikka veel saanud üle ea ja steam online poodide jõulumüügist tulnud uute mängijate lisa koormusest. Ei kujuta ette mis nad jamavad.
Amazing video showing the beautiful Battlefield: Bad Company 2 Scenery Battlefield Blog
tsitaat:
I was on Teamspeak the other day together with players from the Facepunch community. We played a few games and talked a bit about Battlefield: Bad Company 2. A member called Crestopher sent me this amazing video and I was immediately blown away!
It's called Colors of War!
Amazing video showing the beautiful Battlefield: Bad Company 2 Scenery Battlefield Blog
tsitaat:
I was on Teamspeak the other day together with players from the Facepunch community. We played a few games and talked a bit about Battlefield: Bad Company 2. A member called Crestopher sent me this amazing video and I was immediately blown away!
It's called Colors of War!
keegi Vietnami ka smuugeldab/müüb? Eadm versiooni oleks tarvis, endal pole krediitkaarti
Mul oli mingi kontakt msnis kunagi kes müüs uuemaid mänge aga ei paista teda enam kuskilt..... _________________ "Kes tasa sõuab - sel mädanevad aerud ära"
EADM'ist on BFBC2 praegu 39.99 €, sama eastores us hind 19.99$.. samas kui püüan sealt us storest osta, siis küsib neid kuramuse ameerikamaa onude aadresse ja store on vaid us ja canada residentidele.
Tahaks homme asjaga tegeleda, sai täna paypal ka uuesti tööle pandud aga kuidagi ei tõuse käsi seda 39.99€ maksma.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.