Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Rift märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5 ... 12, 13, 14  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
argottt
Kreisi kasutaja
argottt

sõnum 08.01.2011 03:18:02 vasta tsitaadiga

kuni rank 20 tegin warhammerit kui ta algul välja tuli, ja spetsjom ostsin selle jaoks studio 1535 endale. ja tõesti ilma AAta jooksis asi mul ilusti. RvR actionit ei saanud ma muidugi maitsta. aga Riftis, esimese asjana sisse minnes tuli kõik minimumi peale keerata, et natukenegi edasi liikuda.
Kommentaarid: 35 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
ObNixilis
HV kasutaja
ObNixilis

sõnum 08.01.2011 05:22:32 vasta tsitaadiga

Esmamulje on hea. Graafika poole pealt ei oska küll midagi rääkida, sest mu läpakas ei ole eriti sobilik selle mängimiseks ja lauaarvutile ligi ei saa hetkel.

Mulle meeldib, et on palju erinevaid võimalusi endale sobiv tegelane teha - saab 3 klassist kombineerid enale sobiva thumbs_up.gif Aga minuarust jagati need liiga ruttu kätte... palju parem oleks olnud nii kui teise klassi oleks saand valida nt lvl 10 peal ja komanda lvl25 vms.

Craftimisest ei tea.. pole niikaugele jõudnud veel.

Ja endiselt ei mõista ma miks hüppamine nii vajalik on... ei lisa midagi vajalikku mängule ning raudrüüs päkapikk ei tohiks eriti hüppevõimeline olla icon_razz.gif
Kommentaarid: 48 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 46
tagasi üles
pro
HV kasutaja

sõnum 08.01.2011 09:45:53 vasta tsitaadiga

ObNixilis kirjutas:
Esmamulje on hea. Graafika poole pealt ei oska küll midagi rääkida, sest mu läpakas ei ole eriti sobilik selle mängimiseks ja lauaarvutile ligi ei saa hetkel.

Mulle meeldib, et on palju erinevaid võimalusi endale sobiv tegelane teha - saab 3 klassist kombineerid enale sobiva thumbs_up.gif Aga minuarust jagati need liiga ruttu kätte... palju parem oleks olnud nii kui teise klassi oleks saand valida nt lvl 10 peal ja komanda lvl25 vms.

Ja endiselt ei mõista ma miks hüppamine nii vajalik on... ei lisa midagi vajalikku mängule ning raudrüüs päkapikk ei tohiks eriti hüppevõimeline olla icon_razz.gif

alguses oli nii et said hiljem lvl need kätte aga rahvas tahtis varem ja nad muutsid selle ära

viimati muutis pro 08.01.2011 12:25:00, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
xpander
HV veteran
xpander

sõnum 08.01.2011 11:39:44 vasta tsitaadiga

argottt kirjutas:
kuni rank 20 tegin warhammerit kui ta algul välja tuli, ja spetsjom ostsin selle jaoks studio 1535 endale. ja tõesti ilma AAta jooksis asi mul ilusti. RvR actionit ei saanud ma muidugi maitsta. aga Riftis, esimese asjana sisse minnes tuli kõik minimumi peale keerata, et natukenegi edasi liikuda.

no siis loomulikult. PvE ja 40vs40 veel jooksis suht siidi...edasi läks asi koledaks juba.

aga kuidas siis RIFT Pvp test läks?...instanced battlegrounds ainult või on miskit põnevamat ka?

ObNixilis
HV kasutaja
ObNixilis

sõnum 09.01.2011 11:49:31 vasta tsitaadiga

Mul selline imelik kiiks vist, aga mind ajab tohutult närvi see, et kõik hüppavad kogu aeg.... mingi ajuvaba jumpfest on PvP. See hüppamine isegi ei anna midagi juurde sest spellid ja kõik on nagunii targetiga.
Mobe tappes ei pea keegi vajalikuks hüpata... aga kui pvp tuleb siis kohe peab ikka space'i spammima.
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 09.01.2011 14:20:23 vasta tsitaadiga

ObNixilis kirjutas:
See hüppamine isegi ei anna midagi juurde sest spellid ja kõik on nagunii targetiga.
Mobe tappes ei pea keegi vajalikuks hüpata... aga kui pvp tuleb siis kohe peab ikka space'i spammima.
Kui arvad, et hüppamisest kasu pole siis oled liiga vähe pvp'd teinud. Vähemalt wow'is on sellest reaalselt üsnagi kõvasti abi icon_smile.gif
Kuigi jah, selle koha pealt vastu ei vaidle et asi näeb üsna totter välja.

Kommentaarid: 106 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 86
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
DeTHiCa.
HV Guru
DeTHiCa.

sõnum 09.01.2011 15:01:55 vasta tsitaadiga

kui kunagi wowi sai proovitud siis mingi minust 10 levelit suurem tont hakkas ulguma kui ma temaga duellides tema ümber ringe tegin ja hüppasin. ta vist ei suutnud korraga attacke spammida ja tegelast pöörata.

vaadake darkfalli pvp gameplay videoid, ulme kuidas sebitakse ringi. mõnel hakkaks lausa paha.
Kommentaarid: 144 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 136
tagasi üles
ObNixilis
HV kasutaja
ObNixilis

sõnum 09.01.2011 15:34:19 vasta tsitaadiga

Ho Ho kirjutas:
ObNixilis kirjutas:
See hüppamine isegi ei anna midagi juurde sest spellid ja kõik on nagunii targetiga.
Kui arvad, et hüppamisest kasu pole siis oled liiga vähe pvp'd teinud. Vähemalt wow'is on sellest reaalselt üsnagi kõvasti abi icon_smile.gif
Kuigi jah, selle koha pealt vastu ei vaidle et asi näeb üsna totter välja.

No melee combatis vb isegi on kasu aga kui ma magega kaugelt sind lasen siis ma olen üsna kindel, et spellide eest sa hüpetega kõrvale ei põika... need lähevad ikka pihta
Totter näeb see veel ka sellepärast välja, et hüpped on üsna kõrged icon_smile.gif
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 09.01.2011 15:40:28 vasta tsitaadiga

ObNixilis kirjutas:
No melee combatis vb isegi on kasu aga kui ma magega kaugelt sind lasen siis ma olen üsna kindel, et spellide eest sa hüpetega kõrvale ei põika... need lähevad ikka pihta
Kaua sa maagina ikka kaugel oled, tulen roogiga meleesse, jooksen su ümber ringe seni kaua kuni sa konstantselt üritad ebaõnnestunult spelle castida icon_smile.gif
tagasi üles
Kriiks
HV kasutaja

sõnum 10.01.2011 12:50:21 vasta tsitaadiga

ObNixilis kirjutas:

Tegelikult peaks neid klasse lõpuks kaheksa kokku tulema. Nii et kombineerimisvõimalusi jätkub. Salvestada ja ka out of combat ümber laadida saab nelja erinevat seadet, mis kõik võivad olla kokku pandud kolmest klassipuust. Nt melee rogue, ranged rogue, tank setup jne.
Craftimist proovisin veidi, kes on kursis LotRO, Aion, WoW craftimisega, sellel on enamvähem ettekujutus olemas, v.a. pole crittimise õnnemängu. Craftitud gear tundub olema pisut parem kui sama leveli questitud.
Loading screeni maailmas ringi joostes ei näe muidu kui teleportides või instasse tsoonides.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 10.01.2011 13:16:57 vasta tsitaadiga

Kriiks kirjutas:
Craftimist proovisin veidi, kes on kursis LotRO, Aion, WoW craftimisega, sellel on enamvähem ettekujutus olemas, v.a. pole crittimise õnnemängu.
Teades enam-vähem kõike wow'i craftingu ning pisut lotro oma ja kuuldes, et see on sarnane nondega siis ei ütle see mulle suurt miskit kui lotro süsteem on üsnagi tugevalt erinev wow'ist icon_smile.gif
tagasi üles
Kriiks
HV kasutaja

sõnum 10.01.2011 14:13:52 vasta tsitaadiga

No pidasin silmas eelkõige seda, et pole vaja protsessi käigus aktiivselt kaasa lüüa nagu VG, EQ2 jm nt nõuavad. Valid materjalid, kui palju asju teha tahad ja peale seda võid afk minna, skillpunktid kogunevad ja asjad valmivad icon_wink.gif
tagasi üles
ObNixilis
HV kasutaja
ObNixilis

sõnum 10.01.2011 14:31:17 vasta tsitaadiga

Pidasin silmas just seda kombineerimist, et sa ei ole lihtsalt Assassin vaid saad 3 klassi kokku nt Assassin + Bladedancer + Nightblade . See vahetusvõimalus on ka väga omapärane mõte... 2 sekundiga saab cleric healerist damagedealer või tank jne. (Asjade vahetamisega läheb ilmselt kauem aega.. või ma lihtsalt ei lednud üles kuidas kiirelt uut varustust selga panna. Macroga vb?)

Mängus ringi kolades näeb aegajalt ikka inimesi kes karjuvad, et WoW on parem ja Rift on WoW'i kloon jne... väga mõttetu jutt. Iga MMO on mingismõttes vanema kloon. Ning WoW on muidugi parem inimestele, kes oma 5 aastat seal elanud... raske ümber harjuda. Ma ise olen Lineage 2'te palju palju mänginud ja sealne PvP süsteem on nii omaks saanud, et kõik muu tundub väga imelik ja harjumatu.

viimati muutis ObNixilis 10.01.2011 15:42:09, muudetud 1 kord
tagasi üles
eShelobik
HV Guru
eShelobik

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 10.01.2011 14:35:49 vasta tsitaadiga

Mulle meeldib PvP seisukohalt see, et kui vastu tuleb Rogue/warrior vms... siis enne kui sa oled kas noole otsaette saanud või kirve selga ei tea sa, mis klass sul vastas on. Kuna on ainult 4 archtype mis omakorda jagunevad...
Kommentaarid: 293 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 260
tagasi üles
Minttunator
HV kasutaja
Minttunator

sõnum 10.01.2011 16:01:36 vasta tsitaadiga

Video craftimise kohta: http://www.youtube.com/watch?v=y6w8o7Acd8E
Ise ütleks, et äravahetamiseni sarnane WoWi süsteemiga. LotRO oma pole näinud. icon_smile.gif
tagasi üles
xpander
HV veteran
xpander

sõnum 10.01.2011 21:18:24 vasta tsitaadiga

kas pvp's on collision ka mängijate vahel?
ise hetkel WoWin, aga juba uus kontent enamjaolt nähtud ja muutub tüütuks grindiks jälle. Aeg-ajalt lasen warhammeri trialis pvp'd, sest wowi oma on kuidagi lahja võitu.
Tahaks ka Beta proovida aga mul KÕUga tirib seda 7 GB päris kaua, selle aja peale on beta läbi saanud icon_biggrin.gif

Minttunator
HV kasutaja
Minttunator

sõnum 10.01.2011 21:37:43 vasta tsitaadiga

xpander, collisionit ei ole.
Aga tiri beta praegu ära, siis oled järgmise evendi alates valmis - mitteametlikel andmetel peaks vähemalt 3 beta eventi enne release'i veel tulema. icon_smile.gif
tagasi üles
ObNixilis
HV kasutaja
ObNixilis

sõnum 10.01.2011 21:58:37 vasta tsitaadiga

xpander kirjutas:
kas pvp's on collision ka mängijate vahel?

Mida see tähendama peaks?
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 10.01.2011 22:00:55 vasta tsitaadiga

Seda, kas üksteisest saab läbi joosta või tuleb ringiga minna
tagasi üles
pro
HV kasutaja

sõnum 10.01.2011 22:08:20 vasta tsitaadiga

mulle pvp täitsa meeldis marksmaniga
Lucifer
HV vaatleja
Lucifer

sõnum 16.01.2011 16:49:15 vasta tsitaadiga

Kõik senised beetad seljataga, yks 25.-dal ees ootamas. Senine mulje lakke kargama ei pane.
Sega 40% WOW ja 45% WAR, lisa näpuotsaga Conanit, EQ2 ja miskit veeel, loksuta kõwasti ja ryypa - saad miskit Riftilikku.
Parem graafika, ja kui absull kik graafikawõimalused maxi aetud, siis enam-wähem, FPS ka eriti alla 60 ei taha tulla.
Erinevalt LOTRO-st ja FE-st saab vees ja ka vee all möllata - kakelda ja itemeid otsida, õhk lõpeb jms.
Craft nagu mainitud keskpärane. Questing ja liikumine ike suht tyytult käesthoidev:
Mine sinna j räägi, siis avanevad 2-3 uut q, teed ära, veel 2-3-4 uut q, teed ära siis uus, mis suunab uude q.hubi.
Ettepoole võid ju joosta, aga keski suga ei räägi, noti ainult lojuseid. EQ2-st tuttav sodikollektsioonide kogumine taas olemas.
Viimases beetas jooksin eelmises thetud maagi lvl 6 pealt 25-le ja kõik kahes avatud algtsoonis pakutavad questad tehtud ja kik awastet.
Tundub, et kui pealam hakata on kuuga maxis ja siis mis toob end-game? Kas samade isntade-raidide lõpmatu overgrind?
Aga noh, peale viimast ex otsustab, kas subin vai mitte. Paar kuud meelelahutust ja saab ju kinni panna ja FE-s edasi tolgendada...
tagasi üles
Kriiks
HV kasutaja

sõnum 17.01.2011 13:21:15 vasta tsitaadiga

Lucifer kirjutas:
EQ2-st tuttav sodikollektsioonide kogumine taas olemas.

Seal oli see ka täiesti korralik viis raha teenida :p Eks näis mis tasemele see Riftis jõuab.
tagasi üles
DeTHiCa.
HV Guru
DeTHiCa.

sõnum 20.01.2011 23:25:36 vasta tsitaadiga

Romero ja King (heroes of /might and magic) komposeerivad

Link
Kommentaarid: 144 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 136
tagasi üles
skyTronic
Kreisi kasutaja

sõnum 22.01.2011 15:34:13 vasta tsitaadiga

Saan mõnele inimesele beta key anda, PM kel huvi.
Kommentaarid: 49 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 48
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 24.01.2011 21:42:51 vasta tsitaadiga

Tundub, et uus beta kutsete laine algas. Hetk tagasi potsatas üks mailboxi
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Rift mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5 ... 12, 13, 14  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.