Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
A.S.
HV Guru
|
09.01.2011 15:39:59
|
|
|
Aga sa pole proovinud kettaid õiges järjekorras ühendada? Pesad 0...5 on SATA3 ning pesad 6 ja 7 on SATA2, sellises pesade numbrite järjekorras BIOS nende ketastega ka tegeleb, nagu sulle juba varem mainiti.
Või mida sa selle "SATA2 ja SATA3" all silmas pidasid? Olidki pesade numbrid? Pane siis prooviks SATA3_0 ja SATA3_1 (või SATA3_0 ja SATA3_2, mugavam ühendada) või SATA2_6 ja SATA2_7. Süsteemiketas ikka pisema numbriga pesas.
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
09.01.2011 17:09:13
|
|
|
SATA3 all peeti usutavasti silmas SATA 6Gb/s mida kasutaja lisatud WD FAEX kasutab
Vb SATA3 kontrolleri mingi kala on?
EDIT: bcdedit millega Win7 bootloaderit muditakse toetab ka logimist.Seega tehniliselt peaks olema võimalik repair teostada ja logi kettale salvestada, et siis pärast uurida mida bcdedit põhjuseks ütles ja mil meetodil asja parandas.Tegelikult peaks ka samas aknas pärast repairi osalist logi näitama(kui GUI kaudu teha).
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
martin366
HV Guru

|
09.01.2011 18:40:54
|
|
|
tomorrow kirjutas: |
SATA3 all peeti usutavasti silmas SATA 6Gb/s mida kasutaja lisatud WD FAEX kasutab
Vb SATA3 kontrolleri mingi kala on?
EDIT: bcdedit millega Win7 bootloaderit muditakse toetab ka logimist.Seega tehniliselt peaks olema võimalik repair teostada ja logi kettale salvestada, et siis pärast uurida mida bcdedit põhjuseks ütles ja mil meetodil asja parandas.Tegelikult peaks ka samas aknas pärast repairi osalist logi näitama(kui GUI kaudu teha). |
Arvan ka, et SATA2 ja SATA3 ei taha koos tööd teha hästi.
Ära mulle nii keerulist juttu räägi
|
|
Kommentaarid: 185 loe/lisa |
   |
172 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lukksepp
HV veteran

|
09.01.2011 18:49:08
|
|
|
Mul oli ka kunagi sarnane juhus. Majandasin siis win kõrvale ka linuxi, kõik töötas nagu vaja aga kui ma hommikul arvuti uuesti käivitades vaatas vastu mul bootmgr is missing! Mul oli suur hämming, et mis asja eile nagu töötas ja nüüd lambist veiderdab. Mind aitas see kui viskasin win plaadi sisse ja repair ja rsk aitaski
|
|
Kommentaarid: 105 loe/lisa |
   |
96 |
|
tagasi üles |
|
 |
martin366
HV Guru

|
09.01.2011 18:52:06
|
|
|
Lukksepp kirjutas: |
Mul oli ka kunagi sarnane juhus. Majandasin siis win kõrvale ka linuxi, kõik töötas nagu vaja aga kui ma hommikul arvuti uuesti käivitades vaatas vastu mul bootmgr is missing! Mul oli suur hämming, et mis asja eile nagu töötas ja nüüd lambist veiderdab. Mind aitas see kui viskasin win plaadi sisse ja repair ja rsk aitaski  |
See repairimine aitab jah õnneks, aga tüütu
|
|
   |
172 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lukksepp
HV veteran

|
09.01.2011 18:56:07
|
|
|
martin366 kirjutas: |
Mul oli ka kunagi sarnane juhus. Majandasin siis win kõrvale ka linuxi, kõik töötas nagu vaja aga kui ma hommikul arvuti uuesti käivitades vaatas vastu mul bootmgr is missing! Mul oli suur hämming, et mis asja eile nagu töötas ja nüüd lambist veiderdab. Mind aitas see kui viskasin win plaadi sisse ja repair ja rsk aitaski  |
See repairimine aitab jah õnneks, aga tüütu  |
No jah aga mis sa hädaga ikka teed
|
|
   |
96 |
|
tagasi üles |
|
 |
martin366
HV Guru

|
09.01.2011 18:59:27
|
|
|
martin366 kirjutas: |
See repairimine aitab jah õnneks, aga tüütu  |
No jah aga mis sa hädaga ikka teed  |
Pean leppima sellega.. ei hakka selle jama pärast ketast ka vahetama kuna F3 on väga hea asi, pigem ostan ühe juurde ja pistan raidi
|
|
   |
172 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lukksepp
HV veteran

|
09.01.2011 19:05:29
|
|
|
No ka mõte jah
|
|
   |
96 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|