aga mis nendel versioonidel vahet on? On mõtet neid uuendada? Kas uuemad versioonid aitavad kuidagi aku kestvust parandada ka?
olen selles vallas suhteliselt võhik ega jaga neid asju.
Palun tehke mulle lihtsas keeles selgeks miks ma peaksin neid uuendama:D
teada saad mis hetkel peal *#1234#
ja uuendada saab kahte moodi kas odin-iga või siis otsid mõned lehed eestpoolt minu jutu ja lingi üles (kies registry patcher) !
XEU peaks olema UK versioon (ehk siis saad JPY uuenduse) ja SEB on meie regioonile (kui õigesti mäletan siis JPP oli selle versioon). viimasel siis eesti keel ja android 2.2
kies registry patcher=http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=835628
oskab ehk keegi teadlikum kasutaja öelda millal sellele lutsule võiks tulla android 2.3 välja ?
kui panen tärn trellid1234ja trellid siis tuleb siuke info
PDA - i9000XWJM5
PHONE - I9000XXJM3
CSC - I9000XEJM1
Ma ei oska sellest infost midagi välja lugeda. Ehk oskab keegi aidata.
Aku kestab ka kuidagi väga lühikest aega, kuidas seda pikendada?
Tõmbasin ka sellelt ülal toodud lingilt selle kies proge, aga kui peale installitud ja tahan avada siis ütleb, et service initiali failed, mis se tähendab ja kuidas asja parandada?
Maaharija, soovitav on sul kogu see teema siin ja lisaks ainult androidi teema otsast lõpuni läbi lugeda. Saad palju kasuliku teada nii aku kui ka muu kohta.
Seda errorit ära pane tähele. Mul viskab ka neid pisikesi aknaid sama kirjaga ca 20 tk lahti, aga Kies hakkab ikka ilusti tööle.
kui sul pole tungivat vajadust skype järele siis soovitaks parem üldse uuendamise katki jätta !
pole sellel 2.1.1-el midagi häda (see on minu isiklik arvamus)
Tegin siiski uuenduse (Froyo) ja olen sellega täiega rahul. Palju uusi asju lisandus, nii rakenduste kui ka erinevate seadete näol.
Tekkis ka juurde siuke asi nagu Automaatne pööramine - sinna ülesse kiirmenüüsse, kus saab wifi, sinihamba ja gpssi sisse lülitada. Mis asi se selline on, oskab keegi öelda?
Kas ja kuidas läbi selle telefoni läpakaga internetti saab minna?Äkki keegi seletab mulle privas täpsemalt
kurivaim,sain täna jälle targemaks ,seadmetes,juhtmevaba võrku sätetes läbi Mobile AP tekitasin omale wifi ja sain läpakaga teises toanurgas lebotada kannuga,kuniks naine oli suures arvutis...inimene ikka õpib kofguaeg
kurivaim,sain täna jälle targemaks ,seadmetes,juhtmevaba võrku sätetes läbi Mobile AP tekitasin omale wifi ja sain läpakaga teises toanurgas lebotada kannuga,kuniks naine oli suures arvutis...inimene ikka õpib kofguaeg
Mobile AP'st mõni rida allpool on "Tethering", mis on võrgu jagamine üle USB kaabli. Pole küll nii mugav, aga aku intensiivse kulutamise ajal saad hoopis laadida. Lisaks on ühendus stabiilsem ja keegi ei saa võrku varastama tulla (kui need on üldse probleemiks).
Mobile AP'st mõni rida allpool on "Tethering", mis on võrgu jagamine üle USB kaabli. Pole küll nii mugav, aga aku intensiivse kulutamise ajal saad hoopis laadida. Lisaks on ühendus stabiilsem ja keegi ei saa võrku varastama tulla (kui need on üldse probleemiks).
laadimine eeldab ju siis ,et läpats peab olema võrgus,muidu ju suht nutine värk...ma aga olen ilma juhtmeta netis läppariga...ja selle wifi saab ka parooliga ära kaitsta...ja hoopis telefon oli laual laadimas
Peale 2.2 pealepanekut selline asi, et laadimise lõpus näitab 100%, aga kui laadija lahti ühendada, siis hoobilt näitab 98% ja mõne hetke pärast juba 97%. Aku hakkab juba väsima?
Peale 2.2 pealepanekut selline asi, et laadimise lõpus näitab 100%, aga kui laadija lahti ühendada, siis hoobilt näitab 98% ja mõne hetke pärast juba 97%. Aku hakkab juba väsima?
mul oli sama asi ka 2.1-ga- samas kui hoiad edasi näiteks ca 1 tund, siis kohe ta alla ei kuku 98 peale
mul oli sama asi ka 2.1-ga- samas kui hoiad edasi näiteks ca 1 tund, siis kohe ta alla ei kuku 98 peale
Meenub endale ka, et kui ööseks laadima jäi, siis hommikul kohe alla ei kukkunud %. Lihtsalt pole ammu ööseks jäänud ja nüüd tundus see kuidagi imelik.
no ei leia äratust, lähen seaded - kell ja kuupäev ja seal on ainult siuksed valikud
1.Automaatne
2.Määra kuupäev
3.Vali ajavöönd
4.Määra aeg
5.Kasuta 24 tunnist vormingut
6.Vali kuupäevavorming
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.