|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
2 trini
HV veteran

|
22.12.2010 14:38:24
|
|
|
| martin366 kirjutas: |
| artur- kirjutas: |
Proovisin oma msn-i kasutaja muidugi
Miks ma peaks mingit eraldi kasutajat tegema kui mul MSN adre juba olemas on? Ja pealegi siis võiks see proge nii öelda, mitte ajada midagi connection problemist.
Siis jääb ära niikuinii, sest kuskile regama küll ei viitsi hakata. |
Ma juba 2 päeva kasutanud, päris hea asi  |
Kuidas failide saatmisega on? Viimati kui paar kuud tagasi seda messengeri proovisin, ei läinud sealt midagi läbi.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
andree
HV kasutaja
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
| tagasi üles |
|
 |
dvd vader
HV Guru
|
23.12.2010 15:45:31
|
|
|
oskab äkki keegi midagi mõistlikku öelda sellise asja kohta:
live.com lehel on kirjas live messenger for mobile kohta nii:
| tsitaat: |
If you’re not sure if you have Messenger on your phone, or aren’t sure how to download it, there’s help! Simply open your phone’s browser and visit http://m.windowsliveformobile.com. The site will determine your country and device model, and will push either a link to your phone or it will automatically begin the installation process. |
telefoniks on nokia 6700 classic ja mina ei leidnud sealt mitte kusagilt windows live rakendust. igatahes kui tegutseda ülaltoodud instruktsiooni järgi, siis ei toimu üldse see, mida lubatakse - installiprotsessi algus või lingi andmine, kust alla laadida. sellele lehele minnes lihtsalt soovitakse, et valiks regiooni ning logitakse sisse mingisse veebipõhisesse live keskkonda, kogu lugu.
mis pagana moodi siis peaks selle asja installima konkreetselt telefoni? mingit faili ma ei leidnud sealt lehelt. nokia lehel on öeldud, et windows live'i tugi on olemas, aga "nõuab Live Messenger programmi allalaadimist". kuidas peaks selle alla laadima, ma ei saa aru pole kusagilt alla laadida, ametlik live messenger for mobile'i leht suunab ainult mingile veebipõhisele lehele live'i sisse logima ja kõik
|
|
| tagasi üles |
|
 |
2 trini
HV veteran

|
23.12.2010 16:08:03
|
|
|
| dvd vader kirjutas: |
oskab äkki keegi midagi mõistlikku öelda sellise asja kohta:
live.com lehel on kirjas live messenger for mobile kohta nii:
| tsitaat: |
If you’re not sure if you have Messenger on your phone, or aren’t sure how to download it, there’s help! Simply open your phone’s browser and visit http://m.windowsliveformobile.com. The site will determine your country and device model, and will push either a link to your phone or it will automatically begin the installation process. |
telefoniks on nokia 6700 classic ja mina ei leidnud sealt mitte kusagilt windows live rakendust. igatahes kui tegutseda ülaltoodud instruktsiooni järgi, siis ei toimu üldse see, mida lubatakse - installiprotsessi algus või lingi andmine, kust alla laadida. sellele lehele minnes lihtsalt soovitakse, et valiks regiooni ning logitakse sisse mingisse veebipõhisesse live keskkonda, kogu lugu.
mis pagana moodi siis peaks selle asja installima konkreetselt telefoni? mingit faili ma ei leidnud sealt lehelt. nokia lehel on öeldud, et windows live'i tugi on olemas, aga "nõuab Live Messenger programmi allalaadimist". kuidas peaks selle alla laadima, ma ei saa aru pole kusagilt alla laadida, ametlik live messenger for mobile'i leht suunab ainult mingile veebipõhisele lehele live'i sisse logima ja kõik |
See ju S40 telefon, vaid veebirakenduse kaudu saabki: http://mid.live.com/wlm/imcl.aspx Või tõmba omale e-buddy
viimati muutis 2 trini 23.12.2010 23:44:01, muudetud 1 kord |
|
| tagasi üles |
|
 |
dvd vader
HV Guru
|
|
| tagasi üles |
|
 |
2 trini
HV veteran

|
23.12.2010 16:19:08
|
|
|
võid seda ka proovida, igas telefonis ei tööta: http://www.speedyshare.com/files/25858680/wlm387.jar
edit: no kas just valetavad seal nokia lehel, aga nüüd on asi nii, et enam niisama ei saa, vaid operaatori kaudu, ja tuleb maksta $$$, tean et varem sai emtis messengeri peale lasta panna, küsisid selle eest 100 eeku kuidas asjad praegu, pole kursis.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Karr000
HV veteran
|
23.12.2010 17:40:52
|
|
|
Kuidas WLM 14.0.8117 kontakte eksportida saab? Contacts all valikut salvestamiseks ei ole
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Maku.A
HV kasutaja

|
23.12.2010 23:43:59
|
|
|
| Karr000 kirjutas: |
Kuidas WLM 14.0.8117 kontakte eksportida saab? Contacts all valikut salvestamiseks ei ole  |
Teine võimalus on ka nii:
Spoiler 
_________________ Õud. Olen vist rahvavainlas. Ei ole mul iPotti, iPätti, iFööni egä iMäkki. Pole esiki “tavaperäst” nutitelehvuuni. |
|
| tagasi üles |
|
 |
snap3
Kreisi kasutaja

|
24.12.2010 14:29:04
|
|
|
| kas keegi juba kirjutas msn live messengeri 2011 crashimisest? päevas mitu korda kiilub kinni, "not responding", sel hetkel kui keegi kirjutab.. proovisin reinstallida, ei aita. puhas win7 64bit. antiviirust ei kasuta. ei tea juba mida teha.. :S
|
|
| tagasi üles |
|
 |
metallika
HV Guru

|
24.12.2010 14:35:12
|
|
|
snap3,
lihtsaim lahendus on siiski nii:
2011 UNINSTALL ja 2009 Install(pluss ka veel see mõned postid eespool lingi värk)
ja siis ongi kõik okei
|
|
| tagasi üles |
|
 |
martin366
HV Guru

|
24.12.2010 17:43:18
|
|
|
| metallika kirjutas: |
snap3,
lihtsaim lahendus on siiski nii:
2011 UNINSTALL ja 2009 Install(pluss ka veel see mõned postid eespool lingi värk)
ja siis ongi kõik okei  |
ei ole kõik okei, kontaktidega ikka mingi piix, keegi lisab siis ei näita kutset ja vastupidi
|
|
| tagasi üles |
|
 |
metallika
HV Guru

|
24.12.2010 18:38:17
|
|
|
see vast mingi microsofti poolne kala?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
martin366
HV Guru

|
24.12.2010 18:42:35
|
|
|
see vast mingi microsofti poolne kala?  |
Terve WLM ongi Microsofti kala
|
|
| tagasi üles |
|
 |
andree
HV kasutaja
|
25.12.2010 16:30:15
|
|
|
| olafsand kirjutas: |
Arvuti messengeriga sisse logides annab veakoodiks 80048831. Kiire google väidab, et parool aegunud ja neti kaudu korda vaja teha. Ei saa ju  |
Endal oli just sama mure, aitas see kui panin, et olen parooli unustanud. Valid, et saadaksid sulle meili parooli taastamiseks, mingile teisele aadresile mille märkisid siis kui ennast kasutajaks registeerisid, vajutad meilil olevale lingile, sisestad kaks korda uue parooli ja kõik töötab taas.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Kriiks
HV kasutaja
|
27.12.2010 12:12:50
|
|
|
Tänud Nimbuzzi soovitamise eest, kõik vajalik olemas ja üleliigne pahn ei karju igalt poolt näkku nagu kõigil uuematel messengeridel
|
|
| tagasi üles |
|
 |
kaitsevaim
HV kasutaja
|
29.12.2010 21:55:15
error 800488fb |
|
|
MSN tugikeskus annab selle veateate peale selgituse, et selle konto alt on saadetud rämpsmeili või tegeletud millegi muu kasutustingimustele mitte vastava tegevusega. See tegevus aga peab olema tekitatud mingi ussi või trooja poolt, mis on saatnud rämpsposti vms. kasutaja teadmata. Kuidas sellist kontot saaks lahti blokeeringust? Kontosse sisse logimisel teatab, et konto on ajutiselt blokeeritud nimetatud tegevuste pärast ja kui proovib siseneda tugikeskusse, et abi paluda, siis ei saa kirja saata, sest ei ole võimalik sisse logida. Üsna absurdne olukord. Kas kellelgi on mingeid ideid? Aitäh ette!
|
|
| tagasi üles |
|
 |
andree
HV kasutaja
|
|
| tagasi üles |
|
 |
kaitsevaim
HV kasutaja
|
30.12.2010 13:22:11
|
|
|
| on proovitud, ei aita
|
|
| tagasi üles |
|
 |
andree
HV kasutaja
|
30.12.2010 15:09:20
|
|
|
| Microsofti Eestise (Telefon: +372 686 8868) helistada oled püüdnud, vaata mis nemad räägivad. Kõik lahendused mis olen leidnud nõuavad kontole logimist, kahjuks.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Platinet
HV kasutaja
|
30.12.2010 21:41:26
|
|
|
| Kuidas lingid uuesti tööle saada?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
| tagasi üles |
|
 |
Clover
HV veteran

|
31.12.2010 00:38:14
|
|
|
| eddvin kirjutas: |
mulle küll meeldis 2011 msn, kuid kahjuks pidin eelmise peale tagasi minema, sest viskas alatihti välja  |
Ei tea kuidas teil, aga minul viskas alguses 2011 iga 10sek tagant välja. Hiljem sain teada et AVG Anti-Virus ning WLM 2011 ei sobi kokku, AVG settingutest vaja üks linnuke maha võtta ja kõik korras.
Endale üsna meeldib 2011, ainult reklaamid ajavad närvi. Pidevalt panen kirjutamisaknas reklaami kinni x'sist, aga ma olen selline kes iga kord kui kellelegi ära kirjutanud vajutab Alt+F4 seepärast kui uuesti aken läheb lahti ja reklaam tagasi, ajab ikka närvi küll.
Tegelt ei plaaninud 2011 peale panna aga see windowsi updati pealetükkivus igakord võttis must võimu.
Nüüd ainuke probleem see et MSN võtab 40-50% arvutiressursse. Ja ma pole ainuke, netist uurides see levinud asi, ning asi pole arvutites, pole vaja rääkida et arvuti liiga nõrk vms, sest alguses töötas 2011 hästi. Uurides seda asja tuleb välja et asi nendes reklaamides mida MSN näitab, mõnede korral msn lihtsalt hakkab võtma 50% ressursse seni kuni reklaam muutub. Muidugi üritasin kasutades A-patchi sellest jamast lahti saada, aga see töötas ainult päeva, peale seda olid reklaamid tagasi. Viskas kopa ette ja tegin järgmist:
-) Jätsin WLM 2011 alles et ei topiks oma update pidevalt.
-) Tõmbasin WLM 14 Portable, nüüd arvutis lihtsalt .exe fail, tegin talle shortcuti Start Menüüsse, ning nüüd sama tunne nagu jooksutaks installitud messengeri.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
eddvin
HV kasutaja

|
31.12.2010 01:22:28
|
|
|
| mul just AVG ongi. Äkki ütlete, mis linnuke settingutest on vaja maha võtta?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Clover
HV veteran

|
31.12.2010 01:44:00
|
|
|
| eddvin kirjutas: |
| mul just AVG ongi. Äkki ütlete, mis linnuke settingutest on vaja maha võtta? |
Hiljuti oli vaja õele seletada kuidas sama asja teha, seepärast tegin juhise, piltidega lihtsam seletada kui sõnadega.
http://img340.imageshack.us/img340/826/howtop.jpg
Kui ma ei eksi siis viimases AVG updates menüü natukene muutus, seda "Instant Messaging" tabi minu arust ei ole enam, aga selle MSN'i (või ta vist pani kõik messengerid ühe nime alla, mitte eraldi MSN) rea leiab ikka üles sealt.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
sant
HV veteran

|
31.12.2010 01:52:46
|
|
|
Mul oli hiljuti probleem, kui üritasin installida live messengeri uut versiooni win xp 64 peale, nimelt ütles et opsys not supported. Uurisin sys nõuded välja ja server 2003 x64 oli supported, seega ta peaks töötama ju xp 64 bit all googeldasin nats ja leidsin väikse cräcki mis võimaldab installida live messenger 2009 xp 64 all ja ülla\ülla asi töötab nii nagu peab, ei mingeid probleeme nii nagu alati on probleemi olemus microsoft
_________________ So, at the end of the day, after I have butchered all the nvidiots all around me, standing alone in a pool of blood surrounded by the corpses of my victims, a horrible truth reveals itself to me: I am an amd\ati fänboy...and I must do my dark masters bidding, for I am damned for all eternity... |
|
| tagasi üles |
|
 |
eddvin
HV kasutaja

|
31.12.2010 01:59:05
|
|
|
äitah, Clover, eks proovin järgi
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Wiwefak
HV kasutaja
|
31.12.2010 02:13:42
|
|
|
| Tere siuke probleem, et windows messenger ei lähe käima. Task Manageris tuleb korra see msnr.exe aga siis kaob ära. Ei pilti ega midagi kui msni käima panen. Samuti ei lase mul uninstallida seda. Proovisin veel windows live essentiali kah maha lasta aga ei lase. Windows 7-t muidu kasutan, äkki oskate aidata.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Clover
HV veteran

|
31.12.2010 03:06:28
|
|
|
| Wiwefak kirjutas: |
| Tere siuke probleem, et windows messenger ei lähe käima. Task Manageris tuleb korra see msnr.exe aga siis kaob ära. Ei pilti ega midagi kui msni käima panen. Samuti ei lase mul uninstallida seda. Proovisin veel windows live essentiali kah maha lasta aga ei lase. Windows 7-t muidu kasutan, äkki oskate aidata. |
Ma ei oska midagi tarka öelda aga ära uninstalli, kustuta lihtsalt kogu Live Essentiali kaust ära, (või ainult Messengeri oma), siis mine Control Panel -> Uninstall a Program ning vali selle uninstall, kui läheb õnneks siis ta paneb et seda programmi pole enam olemas ja ise kustutab ta nimekirjast ära. Kui ei siis tühja kah temast, pane uus msn peale ja suva. Kui sa muidugi ei saa isegi kausta kustutada siis teine lugu. Pead kas siis äkki läbi Safe Mode ta kustutama või tõmba mingi proge mis aitab. Otsi googlist, oli minu arust ka üks selline proge mis teeb su arvuti tühjaks kõigest mis Msniga seotud. isegi registryd
|
|
| tagasi üles |
|
 |
XeStAiSy
Aeg Maha 2a
|
03.01.2011 15:38:40
|
|
|
Jumal küll ime probleemid teil tule taevas appi mida te installite ja uninstallite tehke uusinstall windoozale installige messsage stuff ja elu lilll. Mida te pidevalt jurate lihtsa asjaga.
Mina pole seda msn asja üldse uninstallinud milleks jebla, umbes tunniajaga on mul kõik uuesti paigaldatud.
_________________ Punktkeevitus patareidele/akudele. Akutrelli/laptopi/e-bike. PM |
|
| tagasi üles |
|
 |
2 trini
HV veteran

|
03.01.2011 17:01:12
|
|
|
| Margus kirjutas: |
Jumal küll ime probleemid teil tule taevas appi mida te installite ja uninstallite tehke uusinstall windoozale installige messsage stuff ja elu lilll. Mida te pidevalt jurate lihtsa asjaga.
Mina pole seda msn asja üldse uninstallinud milleks jebla, umbes tunniajaga on mul kõik uuesti paigaldatud. |
muh, tunni ajaga... no ma küll tunniga ei saa, kogu programmide uuesti konfimine ja värk võtab terve päeva, apache ja virtual machine ka siis pekkis, neid ka veel uuesti installima, boot menüüd teistesse op süsteemidesse lännu... team veiweri login'id kõik inimeste käest uuesti küsida... kõik kokku võtab mingi mitu päeva et asi uuesti püsti saada. on alles super lahendus jah...
aga msni jaoks Revo Uninstaller, sellega saab ilusti ka registri puhtaks
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
03.01.2011 21:30:00
|
|
|
| 2 trini kirjutas: |
| Margus kirjutas: |
Mina pole seda msn asja üldse uninstallinud milleks jebla, umbes tunniajaga on mul kõik uuesti paigaldatud. |
muh, tunni ajaga... no ma küll tunniga ei saa, kogu programmide uuesti konfimine ja värk võtab terve päeva, apache ja virtual machine ka siis pekkis, neid ka veel uuesti installima, boot menüüd teistesse op süsteemidesse lännu... team veiweri login'id kõik inimeste käest uuesti küsida... kõik kokku võtab mingi mitu päeva et asi uuesti püsti saada. on alles super lahendus jah... |
Ma päris nii kiiresti ei saa kui Margus meil aga kuskil paari tunniga keskeltläbi saab eelneva seisu taastada pärast clean installi.Programmisätete taastamise olen suht automatiseerinud juba ja programmide uusimaid versioone ei pea enam 4 kuud mööda internetti taga ajama.Kasutan proget mis alati uusimad alla laeb
Muide keda huvitab MSN sätete taastamine peale clean installi, siis selle registrivõtme all on pmst kõik sätted.Peaks kehtima ka WLM11 puhul kuigi ma testinud pole.WLM9 töötab 5+:
| HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\MSNMessenger |
Igaks juhuks teeb mul skript ka koopia sellest:
| C:\Users\KasutajaNimi\AppData\Local\Microsoft\Windows Live Contacts |
_________________ Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846 |
|
| tagasi üles |
|
 |
XeStAiSy
Aeg Maha 2a
|
04.01.2011 09:45:17
|
|
|
2 trini, apachet ei pea midagi konfima täiesti lihtne on command promtis as adminn
cd c:\apache.2.2
cd bin
httpd.exe -k install
No ma ei tea ,aga minul istuvad kõik vajalikud programmid c:\ juurikas windooza reinstalliga jäävad alles, andmebaasid lükkan bat failiga käima, apache käivitab ise php. Ma pole mõõtnud ,aga os läheb peale alla 1 tunni.
Midugi eks igaüks ise teab kas mässab jukerdava osiga edasi või siis kuudeviisi probleemivabalt istuda.
Minul küll ei võta os reinstall tükki küljest ja mis siis see 10 programmijuppi uuesti siis paigaldada.
Paljud põevad ,et peab formatit tegema mis on lausa irwitav tegevus tänapäeval. Tänapäeval läheb custom installiga kõik windows.old kataloogi ja vajaliku annab välja koukida hiljem.
Mida tasuks põdeda on mängude save, aga kuna ei mängi eriti siis see pole probleemiks.
_________________ Punktkeevitus patareidele/akudele. Akutrelli/laptopi/e-bike. PM |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
| tagasi üles |
|
 |
2 trini
HV veteran

|
04.01.2011 16:18:51
|
|
|
| tomorrow kirjutas: |
Muide keda huvitab MSN sätete taastamine peale clean installi, siis selle registrivõtme all on pmst kõik sätted.Peaks kehtima ka WLM11 puhul kuigi ma testinud pole.WLM9 töötab 5+:
| HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\MSNMessenger |
|
Hea teada, exportisin selle key Kuigi suunan vaikselt rahva skypesse ja ehk õnnestub messenger üldse pikalt saata edaspidi. Lootust, et WLM12 midagi paremaks muudaks mul küll pole, sest kui uute versioonidega ongi mõni asi paremaks läinud, siis asju, mis msn-i hullemaks teevad lisandub veelgi enam
|
|
| tagasi üles |
|
 |
fruity
HV vaatleja

|
04.01.2011 20:38:49
|
|
|
1. uus windows läpparil (msn puudub)
2. võiks proovida uut msni
3. uus msn peal
4. vaatan lähemalt : mitte midagi aru ei saa, nagu FB oleks, raskelt reklaame ja jama mida vaja pole, "vabatahtlikult" surutakse sitta kaela
5. unistall
|
|
| tagasi üles |
|
 |
nah
HV veteran

|
04.01.2011 21:38:53
|
|
|
fruity, trillian ja cobalt skin
Aga peab selle trilliani acci tegema....
|
|
| tagasi üles |
|
 |
destiny12
Piiratud kasutaja

|
05.01.2011 17:19:56
|
|
|
http://www.pidgin.im/
Kellelgil on sellega kogemusi?
_________________ "Ära mine sinna, kuhu rada viib. Mine selle asemel sinna, kus rada ei ole, ja saa teerajajaks." |
|
| tagasi üles |
|
 |
Laurman
Kreisi kasutaja

|
05.01.2011 17:32:31
|
|
|
Reklaamidest aitab ju lahti saada apatch. Pärast messengeri sellega töötlemist töötab nagu siidi
Need messengeri aseained on minuarus veel jubedamad.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
destiny12
Piiratud kasutaja

|
05.01.2011 17:58:10
|
|
|
Ma tahaks lihtsalt vaheldust ja pealegi see 2011 messenger mulle juba suht välimuselt ei meeldi..Polegi välimust.
_________________ "Ära mine sinna, kuhu rada viib. Mine selle asemel sinna, kus rada ei ole, ja saa teerajajaks." |
|
| tagasi üles |
|
 |
2 trini
HV veteran

|
05.01.2011 18:24:04
|
|
|
| Kui ainult chattida siis Pidgin kõlbab ka, kuid mul jooksis see kokku kohe kui üks teatud kontakt mulle kirjutas, teistega rääkides oli kõik korras. Tavalise WLM-ga on mul see viga, et kui kõnet alustada/lõpetada, siis see kiilub arvuti mingi 30 sekundiks kinni, rääkimise ajal on normaalne. Skypega niisugust jama ei ole.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
destiny12
Piiratud kasutaja

|
05.01.2011 18:56:18
|
|
|
Kuidas see pidgin arvutit kasutab võrreldes WLM-ga?
|
| tagasi üles |
|
 |
metallika
HV Guru

|
05.01.2011 19:00:03
|
|
|
destiny12,
kui välimus ei meeldi, siis miks mitte peale lasta venam MSN messenger - nt 2009 versioon?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
destiny12
Piiratud kasutaja

|
05.01.2011 19:16:05
|
|
|
destiny12,
kui välimus ei meeldi, siis miks mitte peale lasta venam MSN messenger - nt 2009 versioon?  |
Aga ega sellel pidgin-il midagi viga ei ole või on midagi varjatult?
|
| tagasi üles |
|
 |
Skyline
HV kasutaja
|
05.01.2011 19:58:27
|
|
|
| kaitsevaim kirjutas: |
| on proovitud, ei aita |
Said kasutaja lahti? Kui jah, siis ehk selgitad mida täpsemalt tegid, endal sama probleem ja nende support on vabsee 0 :/
|
|
| tagasi üles |
|
 |
number
külaline
|
05.01.2011 20:44:35
|
|
|
...
viimati muutis number 28.05.2013 09:38:21, muudetud 1 kord |
|
| tagasi üles |
|
 |
martin366
HV Guru

|
06.01.2011 10:49:37
|
|
|
Nimbuzz on hakanud segast peksma, koguaeg networki probleemid.. osad sõnumid kohale ei jõua ning vahepeal logib tühja koha pealt välja
WLM 2011 (L)(L)(L)....nooooot!!
|
|
| tagasi üles |
|
 |
kaspar00
HV Guru

|
06.01.2011 10:53:58
|
|
|
| no võta siis vanem live messenger, sellele linkide probleemile on ka mitmeid võimalusi fiximiseks juba
|
|
| tagasi üles |
|
 |
martin366
HV Guru

|
06.01.2011 11:00:07
|
|
|
| kaspar00 kirjutas: |
| no võta siis vanem live messenger, sellele linkide probleemile on ka mitmeid võimalusi fiximiseks juba |
Pole olemas siukest fixi mis parandaks hangumise probleemi
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
| tagasi üles |
|