Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Skype üldteema märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 103, 104, 105 ... 137, 138, 139  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
2 trini
HV veteran
2 trini

sõnum 22.12.2010 14:38:24 vasta tsitaadiga

martin366 kirjutas:
artur- kirjutas:
Proovisin oma msn-i kasutaja muidugi icon_biggrin.gif
Miks ma peaks mingit eraldi kasutajat tegema kui mul MSN adre juba olemas on? Ja pealegi siis võiks see proge nii öelda, mitte ajada midagi connection problemist.
Siis jääb ära niikuinii, sest kuskile regama küll ei viitsi hakata.

icon_lol.gif
Ma juba 2 päeva kasutanud, päris hea asi thumbs_up.gif

Kuidas failide saatmisega on? Viimati kui paar kuud tagasi seda messengeri proovisin, ei läinud sealt midagi läbi.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
andree
HV kasutaja

sõnum 22.12.2010 21:32:20 vasta tsitaadiga

getho kirjutas:
Eelneva msniga tekkis selline jama, et linke postitasid, siis ei saanud kohe lingle klikata sest aadressiks see ei muutund.
See pole sinu Messengeri viga, see on Microsofti ajutine lahendus, et kaitsata meie endi arvuteid Messengeri teel levivate viiruste vastu. Uuel Messengeril seda aga pole, kuna sellele on selliena asi nagu Link Safety.

Teemakohane pstitus Windows Live blogis:
http://windowsteamblog.com/windows_live/b/windowslive/archive/2010/11/12/security-alert-active-links-in-messenger-2009-temporarily-turned-off-to-prevent-a-malicious-worm.aspx
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 22.12.2010 22:14:44 vasta tsitaadiga

andree kirjutas:
getho kirjutas:
Eelneva msniga tekkis selline jama, et linke postitasid, siis ei saanud kohe lingle klikata sest aadressiks see ei muutund.
See pole sinu Messengeri viga, see on Microsofti ajutine lahendus, et kaitsata meie endi arvuteid Messengeri teel levivate viiruste vastu. Uuel Messengeril seda aga pole, kuna sellele on selliena asi nagu Link Safety.

Teemakohane pstitus Windows Live blogis:
http://windowsteamblog.com/windows_live/b/windowslive/archive/2010/11/12/security-alert-active-links-in-messenger-2009-temporarily-turned-off-to-prevent-a-malicious-worm.aspx

Jap siin jagati moditud exet WLM9 omanikele mis jälle lingid tööle pani, seega kõigest saab mööda hiilida thumbs_up.gif

Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846
tagasi üles
dvd vader
HV Guru

sõnum 23.12.2010 15:45:31 vasta tsitaadiga

oskab äkki keegi midagi mõistlikku öelda sellise asja kohta:

live.com lehel on kirjas live messenger for mobile kohta nii:
tsitaat:

If you’re not sure if you have Messenger on your phone, or aren’t sure how to download it, there’s help! Simply open your phone’s browser and visit http://m.windowsliveformobile.com. The site will determine your country and device model, and will push either a link to your phone or it will automatically begin the installation process.

telefoniks on nokia 6700 classic ja mina ei leidnud sealt mitte kusagilt windows live rakendust. igatahes kui tegutseda ülaltoodud instruktsiooni järgi, siis ei toimu üldse see, mida lubatakse - installiprotsessi algus või lingi andmine, kust alla laadida. sellele lehele minnes lihtsalt soovitakse, et valiks regiooni ning logitakse sisse mingisse veebipõhisesse live keskkonda, kogu lugu.

mis pagana moodi siis peaks selle asja installima konkreetselt telefoni? mingit faili ma ei leidnud sealt lehelt. nokia lehel on öeldud, et windows live'i tugi on olemas, aga "nõuab Live Messenger programmi allalaadimist". kuidas peaks selle alla laadima, ma ei saa aru icon_rolleyes.gif pole kusagilt alla laadida, ametlik live messenger for mobile'i leht suunab ainult mingile veebipõhisele lehele live'i sisse logima ja kõik
tagasi üles
2 trini
HV veteran
2 trini

sõnum 23.12.2010 16:08:03 vasta tsitaadiga

dvd vader kirjutas:
oskab äkki keegi midagi mõistlikku öelda sellise asja kohta:

live.com lehel on kirjas live messenger for mobile kohta nii:
tsitaat:

If you’re not sure if you have Messenger on your phone, or aren’t sure how to download it, there’s help! Simply open your phone’s browser and visit http://m.windowsliveformobile.com. The site will determine your country and device model, and will push either a link to your phone or it will automatically begin the installation process.

telefoniks on nokia 6700 classic ja mina ei leidnud sealt mitte kusagilt windows live rakendust. igatahes kui tegutseda ülaltoodud instruktsiooni järgi, siis ei toimu üldse see, mida lubatakse - installiprotsessi algus või lingi andmine, kust alla laadida. sellele lehele minnes lihtsalt soovitakse, et valiks regiooni ning logitakse sisse mingisse veebipõhisesse live keskkonda, kogu lugu.

mis pagana moodi siis peaks selle asja installima konkreetselt telefoni? mingit faili ma ei leidnud sealt lehelt. nokia lehel on öeldud, et windows live'i tugi on olemas, aga "nõuab Live Messenger programmi allalaadimist". kuidas peaks selle alla laadima, ma ei saa aru icon_rolleyes.gif pole kusagilt alla laadida, ametlik live messenger for mobile'i leht suunab ainult mingile veebipõhisele lehele live'i sisse logima ja kõik

See ju S40 telefon, vaid veebirakenduse kaudu saabki: http://mid.live.com/wlm/imcl.aspx Või tõmba omale e-buddy icon_wink.gif

viimati muutis 2 trini 23.12.2010 23:44:01, muudetud 1 kord
tagasi üles
dvd vader
HV Guru

sõnum 23.12.2010 16:11:00 vasta tsitaadiga

tsitaat:

See ju S40 telefon, vaid veebirakenduse kaudu saabki:

icon_confused.gif nokia lehel on mustvalgel öeldud, et

tsitaat:
* Windows Live tugi (nõuab Live Messenger programmi allalaadimist)

http://www.nokia.ee/tooted/telefonid/nokia-6700-classic/andmed

valetavad icon_eek.gif
tagasi üles
2 trini
HV veteran
2 trini

sõnum 23.12.2010 16:19:08 vasta tsitaadiga

võid seda ka proovida, igas telefonis ei tööta: http://www.speedyshare.com/files/25858680/wlm387.jar

edit: no kas just valetavad seal nokia lehel, aga nüüd on asi nii, et enam niisama ei saa, vaid operaatori kaudu, ja tuleb maksta $$$, tean et varem sai emtis messengeri peale lasta panna, küsisid selle eest 100 eeku icon_neutral.gif kuidas asjad praegu, pole kursis.
tagasi üles
Karr000
HV veteran

sõnum 23.12.2010 17:40:52 vasta tsitaadiga

Kuidas WLM 14.0.8117 kontakte eksportida saab? Contacts all valikut salvestamiseks ei ole icon_neutral.gif
tagasi üles
Maku.A
HV kasutaja
Maku.A

sõnum 23.12.2010 23:43:59 vasta tsitaadiga

Karr000 kirjutas:
Kuidas WLM 14.0.8117 kontakte eksportida saab? Contacts all valikut salvestamiseks ei ole icon_neutral.gif

Teine võimalus on ka nii:
Spoiler Spoiler Spoiler

snap3
Kreisi kasutaja
snap3

sõnum 24.12.2010 14:29:04 vasta tsitaadiga

kas keegi juba kirjutas msn live messengeri 2011 crashimisest? päevas mitu korda kiilub kinni, "not responding", sel hetkel kui keegi kirjutab.. proovisin reinstallida, ei aita. puhas win7 64bit. antiviirust ei kasuta. ei tea juba mida teha.. :S
tagasi üles
metallika
HV Guru
metallika

sõnum 24.12.2010 14:35:12 vasta tsitaadiga

snap3,

lihtsaim lahendus on siiski nii:

2011 UNINSTALL ja 2009 Install(pluss ka veel see mõned postid eespool lingi värk)

ja siis ongi kõik okei icon_cool.gif
tagasi üles
martin366
HV Guru
martin366

sõnum 24.12.2010 17:43:18 vasta tsitaadiga

metallika kirjutas:
snap3,

lihtsaim lahendus on siiski nii:

2011 UNINSTALL ja 2009 Install(pluss ka veel see mõned postid eespool lingi värk)

ja siis ongi kõik okei icon_cool.gif

ei ole kõik okei, kontaktidega ikka mingi piix, keegi lisab siis ei näita kutset ja vastupidi thumbs_down.gif
tagasi üles
metallika
HV Guru
metallika

sõnum 24.12.2010 18:38:17 vasta tsitaadiga

see vast mingi microsofti poolne kala? icon_rolleyes.gif
tagasi üles
martin366
HV Guru
martin366

sõnum 24.12.2010 18:42:35 vasta tsitaadiga

metallika kirjutas:
see vast mingi microsofti poolne kala? icon_rolleyes.gif

Terve WLM ongi Microsofti kala icon_lol.gif
tagasi üles
andree
HV kasutaja

sõnum 25.12.2010 16:30:15 vasta tsitaadiga

olafsand kirjutas:
Arvuti messengeriga sisse logides annab veakoodiks 80048831. Kiire google väidab, et parool aegunud ja neti kaudu korda vaja teha. Ei saa ju icon_lol.gif
Endal oli just sama mure, aitas see kui panin, et olen parooli unustanud. Valid, et saadaksid sulle meili parooli taastamiseks, mingile teisele aadresile mille märkisid siis kui ennast kasutajaks registeerisid, vajutad meilil olevale lingile, sisestad kaks korda uue parooli ja kõik töötab taas.
tagasi üles
Kriiks
HV kasutaja

sõnum 27.12.2010 12:12:50 vasta tsitaadiga

Tänud Nimbuzzi soovitamise eest, kõik vajalik olemas ja üleliigne pahn ei karju igalt poolt näkku nagu kõigil uuematel messengeridel thumbs_up.gif
tagasi üles
kaitsevaim
HV kasutaja

sõnum 29.12.2010 21:55:15 error 800488fb vasta tsitaadiga

MSN tugikeskus annab selle veateate peale selgituse, et selle konto alt on saadetud rämpsmeili või tegeletud millegi muu kasutustingimustele mitte vastava tegevusega. See tegevus aga peab olema tekitatud mingi ussi või trooja poolt, mis on saatnud rämpsposti vms. kasutaja teadmata. Kuidas sellist kontot saaks lahti blokeeringust? Kontosse sisse logimisel teatab, et konto on ajutiselt blokeeritud nimetatud tegevuste pärast ja kui proovib siseneda tugikeskusse, et abi paluda, siis ei saa kirja saata, sest ei ole võimalik sisse logida. Üsna absurdne olukord. Kas kellelgi on mingeid ideid? Aitäh ette! kopp.gif
tagasi üles
andree
HV kasutaja

sõnum 30.12.2010 02:35:21 vasta tsitaadiga

Proovi- Reset your password
https://account.live.com/password/reset

Täpike- I forgot my password
Sealt- Reset your password
tagasi üles
kaitsevaim
HV kasutaja

sõnum 30.12.2010 13:22:11 vasta tsitaadiga

on proovitud, ei aita
tagasi üles
andree
HV kasutaja

sõnum 30.12.2010 15:09:20 vasta tsitaadiga

Microsofti Eestise (Telefon: +372 686 8868) helistada oled püüdnud, vaata mis nemad räägivad. Kõik lahendused mis olen leidnud nõuavad kontole logimist, kahjuks.
tagasi üles
Platinet
HV kasutaja

sõnum 30.12.2010 21:41:26 vasta tsitaadiga

Kuidas lingid uuesti tööle saada?
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 31.12.2010 00:19:54 vasta tsitaadiga

Platinet kirjutas:
Kuidas lingid uuesti tööle saada?

Lahendus on teema viimastel lehtedel kuskil.

Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846
tagasi üles
Clover
HV veteran
Clover

sõnum 31.12.2010 00:38:14 vasta tsitaadiga

eddvin kirjutas:
mulle küll meeldis 2011 msn, kuid kahjuks pidin eelmise peale tagasi minema, sest viskas alatihti välja icon_sad.gif

Ei tea kuidas teil, aga minul viskas alguses 2011 iga 10sek tagant välja. Hiljem sain teada et AVG Anti-Virus ning WLM 2011 ei sobi kokku, AVG settingutest vaja üks linnuke maha võtta ja kõik korras.

Endale üsna meeldib 2011, ainult reklaamid ajavad närvi. Pidevalt panen kirjutamisaknas reklaami kinni x'sist, aga ma olen selline kes iga kord kui kellelegi ära kirjutanud vajutab Alt+F4 seepärast kui uuesti aken läheb lahti ja reklaam tagasi, ajab ikka närvi küll.

Tegelt ei plaaninud 2011 peale panna aga see windowsi updati pealetükkivus igakord võttis must võimu.
Nüüd ainuke probleem see et MSN võtab 40-50% arvutiressursse. Ja ma pole ainuke, netist uurides see levinud asi, ning asi pole arvutites, pole vaja rääkida et arvuti liiga nõrk vms, sest alguses töötas 2011 hästi. Uurides seda asja tuleb välja et asi nendes reklaamides mida MSN näitab, mõnede korral msn lihtsalt hakkab võtma 50% ressursse seni kuni reklaam muutub. Muidugi üritasin kasutades A-patchi sellest jamast lahti saada, aga see töötas ainult päeva, peale seda olid reklaamid tagasi. Viskas kopa ette ja tegin järgmist:

-) Jätsin WLM 2011 alles et ei topiks oma update pidevalt.
-) Tõmbasin WLM 14 Portable, nüüd arvutis lihtsalt .exe fail, tegin talle shortcuti Start Menüüsse, ning nüüd sama tunne nagu jooksutaks installitud messengeri.
tagasi üles
eddvin
HV kasutaja
eddvin

sõnum 31.12.2010 01:22:28 vasta tsitaadiga

mul just AVG ongi. Äkki ütlete, mis linnuke settingutest on vaja maha võtta?
tagasi üles
Clover
HV veteran
Clover

sõnum 31.12.2010 01:44:00 vasta tsitaadiga

eddvin kirjutas:
mul just AVG ongi. Äkki ütlete, mis linnuke settingutest on vaja maha võtta?

Hiljuti oli vaja õele seletada kuidas sama asja teha, seepärast tegin juhise, piltidega lihtsam seletada kui sõnadega.

http://img340.imageshack.us/img340/826/howtop.jpg

Kui ma ei eksi siis viimases AVG updates menüü natukene muutus, seda "Instant Messaging" tabi minu arust ei ole enam, aga selle MSN'i (või ta vist pani kõik messengerid ühe nime alla, mitte eraldi MSN) rea leiab ikka üles sealt.
tagasi üles
sant
HV veteran

sõnum 31.12.2010 01:52:46 vasta tsitaadiga

Mul oli hiljuti probleem, kui üritasin installida live messengeri uut versiooni win xp 64 peale, nimelt ütles et opsys not supported. Uurisin sys nõuded välja ja server 2003 x64 oli supported, seega ta peaks töötama ju xp 64 bit all eusa_think.gif googeldasin nats ja leidsin väikse cräcki mis võimaldab installida live messenger 2009 xp 64 all icon_lol.gif ja ülla\ülla asi töötab nii nagu peab, ei mingeid probleeme thumbs_up.gif nii nagu alati on probleemi olemus microsoft thumbs_down.gif
So, at the end of the day, after I have butchered all the nvidiots all around me, standing alone in a pool of blood surrounded by the corpses of my victims, a horrible truth reveals itself to me: I am an amd\ati fänboy...and I must do my dark masters bidding, for I am damned for all eternity...
tagasi üles
eddvin
HV kasutaja
eddvin

sõnum 31.12.2010 01:59:05 vasta tsitaadiga

äitah, Clover, eks proovin järgi icon_smile.gif
tagasi üles
Wiwefak
HV kasutaja

sõnum 31.12.2010 02:13:42 vasta tsitaadiga

Tere siuke probleem, et windows messenger ei lähe käima. Task Manageris tuleb korra see msnr.exe aga siis kaob ära. Ei pilti ega midagi kui msni käima panen. Samuti ei lase mul uninstallida seda. Proovisin veel windows live essentiali kah maha lasta aga ei lase. Windows 7-t muidu kasutan, äkki oskate aidata.
tagasi üles
Clover
HV veteran
Clover

sõnum 31.12.2010 03:06:28 vasta tsitaadiga

Wiwefak kirjutas:
Tere siuke probleem, et windows messenger ei lähe käima. Task Manageris tuleb korra see msnr.exe aga siis kaob ära. Ei pilti ega midagi kui msni käima panen. Samuti ei lase mul uninstallida seda. Proovisin veel windows live essentiali kah maha lasta aga ei lase. Windows 7-t muidu kasutan, äkki oskate aidata.

Ma ei oska midagi tarka öelda aga ära uninstalli, kustuta lihtsalt kogu Live Essentiali kaust ära, (või ainult Messengeri oma), siis mine Control Panel -> Uninstall a Program ning vali selle uninstall, kui läheb õnneks siis ta paneb et seda programmi pole enam olemas ja ise kustutab ta nimekirjast ära. Kui ei siis tühja kah temast, pane uus msn peale ja suva. Kui sa muidugi ei saa isegi kausta kustutada siis teine lugu. Pead kas siis äkki läbi Safe Mode ta kustutama või tõmba mingi proge mis aitab. Otsi googlist, oli minu arust ka üks selline proge mis teeb su arvuti tühjaks kõigest mis Msniga seotud. isegi registryd
tagasi üles
XeStAiSy
Aeg Maha 2a

sõnum 03.01.2011 15:38:40 vasta tsitaadiga

Jumal küll ime probleemid teil tule taevas appi mida te installite ja uninstallite tehke uusinstall windoozale installige messsage stuff ja elu lilll. Mida te pidevalt jurate lihtsa asjaga. icon_lol.gif
Mina pole seda msn asja üldse uninstallinud milleks jebla, umbes tunniajaga on mul kõik uuesti paigaldatud.

2 trini
HV veteran
2 trini

sõnum 03.01.2011 17:01:12 vasta tsitaadiga

Margus kirjutas:
Jumal küll ime probleemid teil tule taevas appi mida te installite ja uninstallite tehke uusinstall windoozale installige messsage stuff ja elu lilll. Mida te pidevalt jurate lihtsa asjaga. icon_lol.gif
Mina pole seda msn asja üldse uninstallinud milleks jebla, umbes tunniajaga on mul kõik uuesti paigaldatud.

muh, tunni ajaga... no ma küll tunniga ei saa, kogu programmide uuesti konfimine ja värk võtab terve päeva, apache ja virtual machine ka siis pekkis, neid ka veel uuesti installima, boot menüüd teistesse op süsteemidesse lännu... team veiweri login'id kõik inimeste käest uuesti küsida... kõik kokku võtab mingi mitu päeva et asi uuesti püsti saada. on alles super lahendus jah...

aga msni jaoks Revo Uninstaller, sellega saab ilusti ka registri puhtaks icon_wink.gif
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 03.01.2011 21:30:00 vasta tsitaadiga

2 trini kirjutas:
Margus kirjutas:

muh, tunni ajaga... no ma küll tunniga ei saa, kogu programmide uuesti konfimine ja värk võtab terve päeva, apache ja virtual machine ka siis pekkis, neid ka veel uuesti installima, boot menüüd teistesse op süsteemidesse lännu... team veiweri login'id kõik inimeste käest uuesti küsida... kõik kokku võtab mingi mitu päeva et asi uuesti püsti saada. on alles super lahendus jah...

Ma päris nii kiiresti ei saa kui Margus meil aga kuskil paari tunniga keskeltläbi saab eelneva seisu taastada pärast clean installi.Programmisätete taastamise olen suht automatiseerinud juba ja programmide uusimaid versioone ei pea enam 4 kuud mööda internetti taga ajama.Kasutan proget mis alati uusimad alla laeb thumbs_up.gif

Muide keda huvitab MSN sätete taastamine peale clean installi, siis selle registrivõtme all on pmst kõik sätted.Peaks kehtima ka WLM11 puhul kuigi ma testinud pole.WLM9 töötab 5+:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\MSNMessenger

Igaks juhuks teeb mul skript ka koopia sellest:
C:\Users\KasutajaNimi\AppData\Local\Microsoft\Windows Live Contacts

tagasi üles
XeStAiSy
Aeg Maha 2a

sõnum 04.01.2011 09:45:17 vasta tsitaadiga

2 trini, apachet ei pea midagi konfima täiesti lihtne on command promtis as adminn
cd c:\apache.2.2
cd bin
httpd.exe -k install
No ma ei tea ,aga minul istuvad kõik vajalikud programmid c:\ juurikas windooza reinstalliga jäävad alles, andmebaasid lükkan bat failiga käima, apache käivitab ise php. Ma pole mõõtnud ,aga os läheb peale alla 1 tunni.

Midugi eks igaüks ise teab kas mässab jukerdava osiga edasi või siis kuudeviisi probleemivabalt istuda.
Minul küll ei võta os reinstall tükki küljest ja mis siis see 10 programmijuppi uuesti siis paigaldada.

Paljud põevad ,et peab formatit tegema mis on lausa irwitav tegevus tänapäeval. Tänapäeval läheb custom installiga kõik windows.old kataloogi ja vajaliku annab välja koukida hiljem.

Mida tasuks põdeda on mängude save, aga kuna ei mängi eriti siis see pole probleemiks.

Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 04.01.2011 09:49:06 vasta tsitaadiga

ot:
Margus kirjutas:
Mida tasuks põdeda on mängude save, aga kuna ei mängi eriti siis see pole probleemiks.

Miks põdeda?.Minul skript teeb koopia ka nendest sfx exe failidesse koopia ja kui tahan lahti pakkida siis ainult topelklõps thumbs_up.gif

tagasi üles
2 trini
HV veteran
2 trini

sõnum 04.01.2011 16:18:51 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:

Muide keda huvitab MSN sätete taastamine peale clean installi, siis selle registrivõtme all on pmst kõik sätted.Peaks kehtima ka WLM11 puhul kuigi ma testinud pole.WLM9 töötab 5+:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\MSNMessenger

Hea teada, exportisin selle key thumbs_up.gif Kuigi suunan vaikselt rahva skypesse ja ehk õnnestub messenger üldse pikalt saata edaspidi. Lootust, et WLM12 midagi paremaks muudaks mul küll pole, sest kui uute versioonidega ongi mõni asi paremaks läinud, siis asju, mis msn-i hullemaks teevad lisandub veelgi enam icon_razz.gif
tagasi üles
fruity
HV vaatleja
fruity

sõnum 04.01.2011 20:38:49 vasta tsitaadiga

1. uus windows läpparil (msn puudub)icon_neutral.gif
2. võiks proovida uut msni eusa_think.gif
3. uus msn peal banana_dance.gif
4. vaatan lähemalt : mitte midagi aru ei saa, nagu FB oleks, raskelt reklaame ja jama mida vaja pole, "vabatahtlikult" surutakse sitta kaela shocking.gif
5. unistall thumbs_up.gif
tagasi üles
nah
HV veteran
nah

sõnum 04.01.2011 21:38:53 vasta tsitaadiga

fruity, trillian ja cobalt skin thumbs_up.gif

Aga peab selle trilliani acci tegema....
tagasi üles
destiny12
Piiratud kasutaja
destiny12

sõnum 05.01.2011 17:19:56 vasta tsitaadiga

http://www.pidgin.im/

Kellelgil on sellega kogemusi?

Laurman
Kreisi kasutaja
Laurman

sõnum 05.01.2011 17:32:31 vasta tsitaadiga

Reklaamidest aitab ju lahti saada apatch. Pärast messengeri sellega töötlemist töötab nagu siidi icon_cool.gif

Need messengeri aseained on minuarus veel jubedamad. icon_rolleyes.gif
tagasi üles
destiny12
Piiratud kasutaja
destiny12

sõnum 05.01.2011 17:58:10 vasta tsitaadiga

Ma tahaks lihtsalt vaheldust ja pealegi see 2011 messenger mulle juba suht välimuselt ei meeldi..Polegi välimust.
2 trini
HV veteran
2 trini

sõnum 05.01.2011 18:24:04 vasta tsitaadiga

Kui ainult chattida siis Pidgin kõlbab ka, kuid mul jooksis see kokku kohe kui üks teatud kontakt mulle kirjutas, teistega rääkides oli kõik korras. Tavalise WLM-ga on mul see viga, et kui kõnet alustada/lõpetada, siis see kiilub arvuti mingi 30 sekundiks kinni, rääkimise ajal on normaalne. Skypega niisugust jama ei ole.
tagasi üles
destiny12
Piiratud kasutaja
destiny12

sõnum 05.01.2011 18:56:18 vasta tsitaadiga

Kuidas see pidgin arvutit kasutab võrreldes WLM-ga?
metallika
HV Guru
metallika

sõnum 05.01.2011 19:00:03 vasta tsitaadiga

destiny12,

kui välimus ei meeldi, siis miks mitte peale lasta venam MSN messenger - nt 2009 versioon? icon_rolleyes.gif icon_wink.gif
tagasi üles
destiny12
Piiratud kasutaja
destiny12

sõnum 05.01.2011 19:16:05 vasta tsitaadiga

metallika kirjutas:
destiny12,

kui välimus ei meeldi, siis miks mitte peale lasta venam MSN messenger - nt 2009 versioon? icon_rolleyes.gif icon_wink.gif

Aga ega sellel pidgin-il midagi viga ei ole või on midagi varjatult?

Skyline
HV kasutaja

sõnum 05.01.2011 19:58:27 vasta tsitaadiga

kaitsevaim kirjutas:
on proovitud, ei aita

Said kasutaja lahti? Kui jah, siis ehk selgitad mida täpsemalt tegid, endal sama probleem ja nende support on vabsee 0 :/
tagasi üles
number
külaline

sõnum 05.01.2011 20:44:35 vasta tsitaadiga

...

viimati muutis number 28.05.2013 09:38:21, muudetud 1 kord
tagasi üles
martin366
HV Guru
martin366

sõnum 06.01.2011 10:49:37 vasta tsitaadiga

Nimbuzz on hakanud segast peksma, koguaeg networki probleemid.. osad sõnumid kohale ei jõua ning vahepeal logib tühja koha pealt välja thumbs_down.gif
WLM 2011 (L)(L)(L)....nooooot!! thumbs_down.gif
tagasi üles
kaspar00
HV Guru
kaspar00

sõnum 06.01.2011 10:53:58 vasta tsitaadiga

no võta siis vanem live messenger, sellele linkide probleemile on ka mitmeid võimalusi fiximiseks juba
tagasi üles
martin366
HV Guru
martin366

sõnum 06.01.2011 11:00:07 vasta tsitaadiga

kaspar00 kirjutas:
no võta siis vanem live messenger, sellele linkide probleemile on ka mitmeid võimalusi fiximiseks juba

Pole olemas siukest fixi mis parandaks hangumise probleemi icon_lol.gif
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 06.01.2011 11:07:31 vasta tsitaadiga

martin366 kirjutas:
kaspar00 kirjutas:

Pole olemas siukest fixi mis parandaks hangumise probleemi icon_lol.gif

Format C icon_lol.gif thumbs_up.gif

tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Skype üldteema mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 103, 104, 105 ... 137, 138, 139  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.