Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Mucrop3
Lõuapoolik

|
21.12.2010 12:21:05
|
|
|
SurfData kirjutas: |
flatout2 oli kunagi selle DRM-i tõttu tõsine konflikt 64bitise vistaga. Omal ajal tööle ei saanudki seda kliendi juures (orikas vista, orikas mäng). Mängu installis ära, aga niipea kui see starforce või mis iganes DRM jura peale panna (mida ta nõuab, et saaks üldse mängima hakata), siis oli BSOD ja ainult system restorega sai winni tagasi, kuna see DRM käkkis miski tähtsa winni file üles ja masin enam peale rebooti üles ei tulnud. Sai proovitud korduvalt kuni lõpuks loobutud. Kuidas hetkel olukord on ei tea, aga selle DRM-i tõttu tööle ei saanudki omal ajal. |
Keegi rääkis, et kui installid XP all ära vista kettale, et siis töötab.
See versioon mis mul Vista 64bit all töötas oli mingi häkitud versioon.
Esimest korda kui panid käima siis lihtsalt viskas lahti akna kraafika sätingute sättimiseks ja siis töötas. Installima ei pidanud ega midagi.
Vähe faile oli, suured bfs laiendiga failid mida sai bfs unpackeriga (joineriga) lahti teha ja siis igasuguseid füüsika mode teha autole
(parem rehvide nakkumine maaga, inerts, gravitatsioon, kere tugevus).
Ostab Steam-ist Flatout 2, siis on vist vähem piraat torrentist õige versioon ülesse leida, kui leiab.
|
|
tagasi üles |
|
 |
toly
HV vaatleja

|
25.12.2010 12:58:45
Vista salasõnad |
|
|
Tere.
Plaanis on ketast formaatima hakata.
Kas keegi teab võimalust wifi salasõnade ja võimalike muude salasõnade otsetranspordiks?
Ei taha hiljem kõiki ükshaaval sisestama hakata.
Tänana ette kõiki kes soovitavad guugeldada aga sealt saab abi vaid lahtimurdmiseks (midagi asjalikku ma ei leidnud).
T
_________________ Noorus möödub, ebaküpsus kasvab välja, rumalat saab õpetada, joobest saab kaineneda... aga idioot... jääb alatiseks |
|
tagasi üles |
|
 |
sama123
HV veteran
|
25.12.2010 16:06:09
Re: Vista salasõnad |
|
|
toly kirjutas: |
Tere.
Kas keegi teab võimalust wifi salasõnade ja võimalike muude salasõnade otsetranspordiks?
Tänana ette kõiki kes soovitavad guugeldada aga sealt saab abi vaid lahtimurdmiseks (midagi asjalikku ma ei leidnud).
T |
Tuleb kasutada paroolide leidjat näiteks MPR (multi password recovery),see näitab enam vähem kõiki paroole,windowsi parooli leimiseks kõlbab ka vista manager.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Mucrop3
Lõuapoolik

|
25.12.2010 16:26:31
|
|
|
Tere
Ma sain vist viiruse Vimeo'st.
Laadisin video sinna, siis laadisin alla ja avasin VLC, et vaadata millise bitrate peale oli pakitud ümber.
Vista explorer hakas restartima pidamatuld.
Viskasin 1 registry key ära, ja ühe exe faili ka (nime ei mäleta)
HiJackThis, AVG, kaspersky ei leidnud midagi
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
25.12.2010 16:34:26
Re: Vista salasõnad |
|
|
toly kirjutas: |
Tere.
T |
Wifi salasõnad jms sõltuvad programmist mida sa kasutad.Tavaliselt on programmi sätted kas Program Files kaustas või siis ProgramData või AppData kaustades(kaks viimast on peidetud kaustad).
Kui Wifi haldamine käib üle ruuteri, siis pole vaja midagi teha, sest ega formaadiga ruuteri sätted kaduma ei lähe.Minul nt on nii
Ja mis muudest salasõnadest jutt käib?.Windowsi enda salasõnu eksportida/importida ei saa.Need on kiivalt süsteemi külge keevitatud.Kui on tegu kolmanda osapoole programmiga, siis pead googeldama
|
|
tagasi üles |
|
 |
toly
HV vaatleja

|
25.12.2010 19:39:06
|
|
|
Püüan need kaustad üles leida ja katsetada kas on võimalik sedasi "ümber tõstes" need asjad tööle saada. Peamine soov ongi, et ei peaks neid wifi salasõnu ükshaaval taastama hakkama. Neid on omajagu ikka. Teatud põhjustel ei taha neid uuesti küsima hakata.
_________________ Noorus möödub, ebaküpsus kasvab välja, rumalat saab õpetada, joobest saab kaineneda... aga idioot... jääb alatiseks |
|
tagasi üles |
|
 |
Froggy
HV kasutaja

|
31.12.2010 04:45:43
|
|
|
Tere
Sattus mu kätte siis üks lolliks läinud Vistaga läpakas. Googledanud juba olen ja pole rohtu leidnud. Ehk oskab keegi aidata.
Ülemine error tuleb siis kui üritada Computer Management'i käivitada ja alumine Device Manageri käivitades.
|
|
tagasi üles |
|
 |
sama123
HV veteran
|
31.12.2010 07:58:50
|
|
|
Froggy kirjutas: |
Tere
Sattus mu kätte siis üks lolliks läinud Vistaga läpakas. Googledanud juba olen ja pole rohtu leidnud. Ehk oskab keegi aidata.
Ülemine error tuleb siis kui üritada Computer Management'i käivitada ja alumine Device Manageri käivitades. |
Kui valesti aktiveerida sageli ei saa systemi üldse sisse.Tundub,et aktiveerimise viga.Aitab restorega taastamine või analoogset.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
31.12.2010 09:57:31
|
|
|
Tere
Ülemine error tuleb siis kui üritada Computer Management'i käivitada ja alumine Device Manageri käivitades. |
Aga oled püüdnud siis associationid paika ajada?.Internetis peaks selle kohta ka analoogseid õpetusi jaguma.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Froggy
HV kasutaja

|
31.12.2010 13:48:46
|
|
|
Endale tundub et olen juba kõike proovinud googeldades leitud õpetused pole ükski toiminud. Associationitest ma eriti ei tea midagi aga .msc default programiks on mmc.exe mis peabki vist nii olema. Kuid seda mmc.exet käivitades on jälle "not valid win32 application".
Vanim restore point ei andnud tulemusi
Aktiveerimise kohta ei oska midagi öelda Peab eelinstallitud masinat eraldi aktiveerima siis veel??
|
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
31.12.2010 14:14:50
|
|
|
mmc.exe ise läheb käima? kas pathis on rohkem kui üks mmc.exe?
millele see extension associatitud on, peast ei mäleta, õhtul kodus peaks huvi pärast järgi vaatama.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
tagasi üles |
|
 |
Froggy
HV kasutaja

|
31.12.2010 14:31:14
|
|
|
londiste kirjutas: |
mmc.exe ise läheb käima? |
mmc.exe ei lähe käime
|
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
31.12.2010 14:36:30
|
|
|
kõigepealt access denied ja siis not a valid app?
1. otsi mmc.exet, kas sul on masinas ainult õige fail või muid veel?
2. mõni viirus? antiviiruseid kasutad?
3. sfc /scannow
|
tagasi üles |
|
 |
Froggy
HV kasutaja

|
31.12.2010 14:56:23
|
|
|
1. leiab ainult system32 kaustas asuva mmc kuid selle suurus on 0
2. MSE ei leia midagi. Aga see sai peal pandud 4 päeva tagasi. Seda ei oska öelda kas viga oli juba varem või mitte.
3. see tehtud aga väidab et osasid faile ei suuda parandada. Logi fail mis see annab on mu jaoks suht mõistmatu
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
31.12.2010 15:17:43
|
|
|
1. leiab ainult system32 kaustas asuva mmc kuid selle suurus on 0
2. MSE ei leia midagi. Aga see sai peal pandud 4 päeva tagasi. Seda ei oska öelda kas viga oli juba varem või mitte.
3. see tehtud aga väidab et osasid faile ei suuda parandada. Logi fail mis see annab on mu jaoks suht mõistmatu |
Punkt 3.Pane see logi siia manusena või siis spoiler tagide vahele.Ehk on meil rohkem edu selle uurimisega.
cmd.exe jooksutad, siis kirjuta path ja vajuta enter.Tulemus kopeeri siia
|
|
tagasi üles |
|
 |
Froggy
HV kasutaja

|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
31.12.2010 16:25:53
|
|
|
Path tundub ok olevat.
tsitaat: |
Hashes for file member \??\C:\Windows\System32\mmc.exe do not match actual file [l:14{7}]"mmc.exe" : |
tsitaat: |
Could not reproject corrupted file [ml:520{260},l:46{23}]"\??\C:\Windows\System32"\[l:14{7}]"mmc.exe"; source file in store is also corrupted |
Nii põhifail kui ka tagavarakoopia on corrupt
Lisaks ei suutnud neid parandada:
eudcedit.exe
fsutil.exe
tcpmon.ini
framedyn.dll
Narrator.resources.dll
cmbp0wdm.sys
usbehci.sys
btplugin.dll
|
|
tagasi üles |
|
 |
Froggy
HV kasutaja

|
31.12.2010 16:42:21
|
|
|
Annab üldse asja parandada või ei ole mõtet ja lihtsam format teha?
Uuesti installides upgrade varianti ei lase valida saab ainult clean installi teha
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
31.12.2010 17:04:50
|
|
|
Annab üldse asja parandada või ei ole mõtet ja lihtsam format teha?
Uuesti installides upgrade varianti ei lase valida saab ainult clean installi teha |
Sa võid proovida internetist üksikult neid faile taga ajada aga ma arvan, et pole mõtet.Lihtsam ja kiirem on uus install teha.Upgrade installi ei soovita juba eos.Kui võimalik, siis clean install ikka meediaga kus SP2 juba peal
|
|
tagasi üles |
|
 |
Froggy
HV kasutaja

|
31.12.2010 17:30:05
|
|
|
njh. Point selles, et see OEM litsentisga masin. Puudub install meedia. Eks peab uurima kuda asi käib, et kõik ikka legaalseks jääks.
Aga tänud igatahes abi eest (jälle )
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
31.12.2010 17:31:03
|
|
|
njh. Point selles, et see OEM litsentisga masin. Puudub install meedia. Eks peab uurima kuda asi käib, et kõik ikka legaalseks jääks.
Aga tänud igatahes abieest  |
Kui kleepsu pole, siis see aitab: http://wpkf.codeplex.com/
Internetist võib tõmmata siis OEM meedia.Ma pole kindel kas saab aktiveerida ilma probleemideta.Vb peab MS helistama korra.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Froggy
HV kasutaja

|
31.12.2010 18:08:50
|
|
|
Kleeps on olemas aga mingil põhjusel see key erineb sellest mida see Windows Product Key Finder pakub
Aga eks proovib kleepsu omaga
|
|
tagasi üles |
|
 |
night596
HV kasutaja

|
03.01.2011 23:32:11
|
|
|
Mul selline küsimus mis vahe on Windows Vista Home Premiumil ja Ulitamet. Ning kumba soovitaksite osta ja millist kas 32-bit või 64 -bit endal seisab windows vista home premium 32-bit.
|
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
03.01.2011 23:39:09
|
|
|
vistat ostma tänasel päeval? miks mitte siis juba 7?
32 või 64 küsimus on ainult oem ostmisel, mis tehniliselt sulle ei tohiks sobida.
retailil peaks mõlemad plaadid karbis olemas olema.
vista editions - compare (microsoft)
|
tagasi üles |
|
 |
night596
HV kasutaja

|
04.01.2011 14:45:15
|
|
|
Arvuti andmete järgi peaks 64-biti sobima , win 7 ma ei taha selle pärast ,sest mulle ei meeldi tema kujundus jne , vistal veits ägedam see .Ning palju maksab windows vista ultimate 64-bit ?
|
|
tagasi üles |
|
 |
|