Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
ny21k
HV kasutaja
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kiez
HV kasutaja

|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
1 :: |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
vysnap007
HV kasutaja
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
03.01.2011 03:49:05
|
|
|
Kas see telekas sööb blu-ray faile?
Äkki mõtles mkv-d?
kõiki kõvakettaid saab telekale taha yhendada, mis ei vaja lisatoidet
Alternatiiviks oleks DLNA ehk siis otse telekast avad arvuti tavaati
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=6119928#6119928
Lg mängib subtiitreid ka, kui on täpselt sama nimetusega, eeldan, et samsa teeb sama
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
vysnap007
HV kasutaja
|
03.01.2011 04:04:13
|
|
|
Jep, .srt subtiitrid mängivad väga ilusti. Mõtlesin pigem jah .mkv faile.
Aga aitäh vastuse eest!
Muidu on ka selline probleem, et ei saa telekat internetti ühendatud, tuleb selline error, et ühendus on ebastabiilne vms. Internet@TV tugi on üldse Eestis olemas?
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
03.01.2011 04:08:10
|
|
|
vysnap007 kirjutas: |
Jep, .srt subtiitrid mängivad väga ilusti. Mõtlesin pigem jah .mkv faile.
Aga aitäh vastuse eest!
Muidu on ka selline probleem, et ei saa telekat internetti ühendatud, tuleb selline error, et ühendus on ebastabiilne vms. Internet@TV tugi on üldse Eestis olemas? |
see internet@tv on rohkem ilu pärast eestis
ma youtube (HD-d miskipärast ei näita) ja ilmateadet saan vaadata
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
korsten
HV veteran
|
03.01.2011 04:47:49
|
|
|
tsitaat: |
kõiki kõvakettaid saab telekale taha yhendada, mis ei vaja lisatoidet
|
mis vahet sellel toitega ja toiteta HDD-del teleka jaoks on?
see internet@tv on rohkem ilu pärast eestis icon_lol.gif
|
mis ühendusega konkreetselt on see rohkem "ilu pärast?"
_________________ Ma ei kuuluta jumalikku tõde vaid avaldan oma isiklikku subjektiivset arvamust.
God Hates Us All |
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
vysnap007
HV kasutaja
|
03.01.2011 04:50:18
|
|
|
No.. Ma ei saa seda DLNA't proovida, kui mingi Internet Service Test failib koguaeg.. Proovisin igasugused guided läbi, ei aita.
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
korsten
HV veteran
|
03.01.2011 05:04:14
|
|
|
vysnap007 kirjutas: |
No.. Ma ei saa seda DLNA't proovida, kui mingi Internet Service Test failib koguaeg.. Proovisin igasugused guided läbi, ei aita.  |
Ja sul on satelliitühendus marsilt?
_________________ Ma ei kuuluta jumalikku tõde vaid avaldan oma isiklikku subjektiivset arvamust.
God Hates Us All |
|
   |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
vysnap007
HV kasutaja
|
03.01.2011 05:13:21
|
|
|
Läbi kaabli üritan. Elion muidu.
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Six
HV veteran

|
03.01.2011 10:16:46
|
|
|
Vabandan ette, kui eespool teema juba käsitletud, aga paluks lühidat kommentaari SQ, AA ja CN kohta - milline parim ja miks?
Bronco8 kirjutas: |
Vanguard kirjutas: |
Bronco8 kirjutas: |
ma sain reedel kätte oma kaua valitud Samsung ue40c6500. Värvid esialgu olid nõmedad, kuid seadistasin selle lehe järgi ära ja olen väga rahul.
SD pilt on täitsa vaadatav 2-3 meetri pealt (starman analoogsignaal), väliselt HDD'lt suutis kenasti 1080p mkv'd maha mängida ja pilte jms näitab ka mälupulgalt. HD pildi üle ei oska ka nuriseda, väga terav ja mõnus.
Ehk soovitaks küll  |
Endal silmapiirile sama TV jäänud. Oskad sa öeda, kust ostsid ja mis paneeli sa said? Kuskil taga küljel peaks olema ekraani koodiga kleeps, seal peal kas SQ, AA või CN algusega kood. |
Ostsin Faun.ee'st ja paneel on CN karbi peal seda kuskil kirjas kahjuks ei ole ja lugedes interneti "õuduslugusid" siis ma selliseid asju oma telekal küll nagu ei suuda nagu tuvastada. Üldiselt on teadmatus õnn, ja ei hakka ka nüüd kuskilt SQ või AA seeria paneeli võrdluseks ka otsima  |
|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
lightbluefox
HV Guru
|
03.01.2011 11:20:10
|
|
|
Kas teleritel, millel on vaid piltide ja mp3 tugi, suudavad ka mingi häkiga usbist mingeid klipikesi mängida või on see lootusetu unistus?
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
Six
HV veteran

|
03.01.2011 11:30:54
|
|
|
Olin ise just Samsungi 6 seeria ja Sony EX7 seeria valiku vahel - minu jaoks sai otsustavaks see, et Sony ei suuda läbi DLNA HD resos filme mängida. Ainuld SD.
tuut kirjutas: |
EX710 on LED, ülejäänud kaks aga CCFL
C650 ja EX500 vahe on vb see, et Samsungil rohkem vidinaid küljes, Sonyl aga hinnatum pildiparandus [Bravia Engine 3]
Sony ja Samsung jagavad paneele. Ideeliselt peaksid kõik 40' EX500 mudelid olema S-PVA paneeliga, Samsungi puhul endiselt loto, 40' C650 seest võib leida kolme erinevat paneeli, üks siis Samsungi ja Sony enda S-PVA, teine AUO poolt toodetud ja kolmas CMO oma
ja pildi kohta nii palju, et väidetavalt sama... lugesin mingist foorumist ühte pikka võrdlusteemat, keegi ei julgenud kumbagi mudelit paremaks / halvemaks nimetada...
samas WerteXi juttu tasub ka uskuda  |
|
|
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
03.01.2011 11:42:30
|
|
|
Raidomarek kirjutas: |
Kas teleritel, millel on vaid piltide ja mp3 tugi, suudavad ka mingi häkiga usbist mingeid klipikesi mängida või on see lootusetu unistus? |
Sõltub telekast. Mingite LG mudelite kohta liikus õpetus, kuidas sai USB kaudu rohkem asju tunnistama ehk siis kuidas lukustada lahti funktsioone, mis kallima mudeli peal ametlikult saadaval olid ja odavamal kinni keeratud. Mudelit kahjuks ei mäleta.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
03.01.2011 13:19:08
|
|
|
[quote="korsten"]
mis ühendusega konkreetselt on see rohkem "ilu pärast?" |
tohib kysida, mis sa selle internet@tv-ga ka teed?
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
korsten
HV veteran
|
03.01.2011 13:33:36
|
|
|
Kui lisa on siis võiks töötada ka ju? Reaalselt kasutan internetii ainult arvuti taga, isegi telefini internet on liiga ebamugav.
God Hates Us All |
|
   |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
03.01.2011 15:31:18
|
|
|
korsten kirjutas: |
Kui lisa on siis võiks töötada ka ju? Reaalselt kasutan internetii ainult arvuti taga, isegi telefini internet on liiga ebamugav. |
seda minagi, et see net@tv eestis teatud tingimustel töötab(youtube näiteks), aga väga ebamugav seda kasutada.
Isegi moblaga kordades mugavam netis käia kui tv-ga.
Sellest ma aru ei saa, et miks peab olema ette antud vaid 3-4 lehte kuhu ma saan minna?
äkki tahaks(oletame) delfi uudiseid net@tv lugeda, aga see pole võimalik
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
MummikAl
Kreisi kasutaja

|
03.01.2011 19:20:42
|
|
|
sai siis muretsetud endale lisaks veel üks samsung, täpsemalt ue32c6620. probleem siis selles, et proovisin panna filmi usb pulgale ja samasse kausta lisasin ka subtiitrid, aga ei näita neid. proovisin nii sub kui srt laiendit. keegi targem ehk teab, milles asi või kuidas probleemi lahendada. tänud ette
|
|
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
Six
HV veteran

|
03.01.2011 19:43:51
|
|
|
Pane film mängima ja siis puldilt TOOLS.
Menüüst Subtiitrite seadistus-> Subtiitrid sees
Paha ei tee ka viimase firmware peale panemine, mille saad siit
MummikAl kirjutas: |
sai siis muretsetud endale lisaks veel üks samsung, täpsemalt ue32c6620. probleem siis selles, et proovisin panna filmi usb pulgale ja samasse kausta lisasin ka subtiitrid, aga ei näita neid. proovisin nii sub kui srt laiendit. keegi targem ehk teab, milles asi või kuidas probleemi lahendada. tänud ette  |
|
|
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
veiker
HV vaatleja
|
03.01.2011 20:03:49
|
|
|
12.01.2010 23:47
--------------------------------------------------------------------------------
Jändasin sellega eile ja täna pikalt ning võin vanduda, et ei tulnud seal riikide valikut. Leidsin mingist foorumist service menüü koodi ja käisin korra seal menüüs ning pärast dvb-c vägisi sisse lülitamist tekkis peale uue otsingu panemist riikide valik. Muutsin igaks juhuks service menüüs dvb-c valiku tagasi country select (või midagi sellist oli) ja riikide valik jäi alles. Panin soome riigiga otsima ja leidis kanalid üles. Nüüd tekkis järgmine probleem kõigil kanalitel peale ETV ütleb et skrambleeritud kanal. Kõik info ja saatekavad töötavad, kuid mida pole on pilt ja hääl. Kaardilugeja on mul starmanist ostetud conax ja see nagu menüüst vaadates tunneb starmani kaardi ära. Kaarti digiboxi proovides kõik töötab, ehk viga pole ilmselt ka kaardis. Ehk keegi oskab ka selle peale midagi kosta?
Nüüd tekkis järgmine probleem kõigil kanalitel peale ETV ütleb et skrambleeritud kanal. Sama jama, mis teha? (philips 40PFL9705H\12)
|
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
03.01.2011 22:37:12
|
|
|
jeesus188 kirjutas: |
korsten kirjutas: |
Kui lisa on siis võiks töötada ka ju? Reaalselt kasutan internetii ainult arvuti taga, isegi telefini internet on liiga ebamugav. |
seda minagi, et see net@tv eestis teatud tingimustel töötab(youtube näiteks), aga väga ebamugav seda kasutada.
Isegi moblaga kordades mugavam netis käia kui tv-ga.
Sellest ma aru ei saa, et miks peab olema ette antud vaid 3-4 lehte kuhu ma saan minna?
äkki tahaks(oletame) delfi uudiseid net@tv lugeda, aga see pole võimalik |
Youtube on mõnus kasutada sisseloginud kasutaja abil - kas arvuti või telefoni peal sama kasutaja all lisad favorite alla või subscribe'id midagi ja siis telekast vaatad - puldi peal klippide vahel edasi-tagasi liikuda on täitsa ok.
Näiteks catapult films subscribides on mõnus Tujurikkuja osasid vaadata.
Teleka puldilt miskit teksti trükkida on tõesti piinarikas.
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
MummikAl
Kreisi kasutaja

|
03.01.2011 22:41:10
|
|
|
Six kirjutas: |
Pane film mängima ja siis puldilt TOOLS.
Menüüst Subtiitrite seadistus-> Subtiitrid sees
Paha ei tee ka viimase firmware peale panemine, mille saad siit
sai siis muretsetud endale lisaks veel üks samsung, täpsemalt ue32c6620. probleem siis selles, et proovisin panna filmi usb pulgale ja samasse kausta lisasin ka subtiitrid, aga ei näita neid. proovisin nii sub kui srt laiendit. keegi targem ehk teab, milles asi või kuidas probleemi lahendada. tänud ette  |
|
sealt tools alt tegin kõik nii nagu ütlesid juba ennem, aga kasu ei midagi. kuna mul on teine telekas ka samsung, täpsemalt siis ue46c7000, siis päris lammas ei ole nende koha pealt. proovin veel seda viimast firmwaret ehk see aitab.
|
|
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
Six
HV veteran

|
03.01.2011 23:06:49
|
|
|
Oot, kas menüüs oli koht 'Subtiitrite seadistus' olemas?
Kui jah, siis subtiitrid leitakse.
Siis võib olla probleem subtiitrites endas - ma ei tea kui tundlik on Samsung vigastele supakatele (näiteks srt failis nummerdus vigane, vigased ajad jne).
Proovi mõne muu filmi/supakatega kah.
sealt tools alt tegin kõik nii nagu ütlesid juba ennem, aga kasu ei midagi. kuna mul on teine telekas ka samsung, täpsemalt siis ue46c7000, siis päris lammas ei ole nende koha pealt. proovin veel seda viimast firmwaret ehk see aitab. |
|
|
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
upper
HV kasutaja
|
03.01.2011 23:24:26
|
|
|
käisin elioni poes sony 40' EX500 vaatamas all oli seeria madalam lg,pilt lg kasuks,kuidagi kahvatu oli sony
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
vortex
HV veteran

|
03.01.2011 23:35:19
|
|
|
veiker kirjutas: |
Nüüd tekkis järgmine probleem kõigil kanalitel peale ETV ütleb et skrambleeritud kanal. Sama jama, mis teha? (philips 40PFL9705H\12)
|
Ei meeldi telerile see Starmani kaart või moodul.
Proovi softiuuendust telerile, või tehaseseadete taastamist ja uut kanaliotsingut.
Kui miski ei aita siis peaks Starmanis kurtma.
Selle aasta mudelitel peab muidu riigiks Eesti valides ka DVB-C valikus olema.
|
|
   |
37 |
|
tagasi üles |
|