Ma jätkan ka suure töenäosusega puldiga edasi kullale tegemist, kuna sellega teatud asjades kordades lihtsam aga rooliga lihtsam kaif ringiaegu välja sõita (peaks online sõitma minema) _________________ PS!
mis mudeliga te selle rx-7te sõidu ära tegite, ma mingi suvalise rx7 võtsin, panin hj max ning kaalu sain 1050 kanti aga no kuld jääb ikka way kaugele, ringi ajad 1:01 kanti suht stabiilselt aga ikka jääb 14 seki kullast puudu, samas vaatasin, et miinium kaal oli vist 800kg, see annaks tõuke paremale ajale kindlasti juurde, aga ei tea mis auto valida
sama jutt siin. Ise olen 90' RX-7'ga proovinud, tuuningut täie kopika eest ja pole võidulootustki... Mingit special RX-7 versiooni ehk vaja, mingit rinka vms oma?
ise sõitsin barthurst versiooniga seda RX7't. 3-4 korda proovisin, 5-6 sekundit jään maha lõpuks. niipalju kui uurisin, siis ringiaeg peab olema alla minuti või siis piiri peal 1.00.xxx, üle selle kätte ei saa. viimastel ringidel jõuab see esimene aeglastele järele ja siis sõidab palju aeglasemalt. ei teagi kas viitsib nusserdada...
Mainiks ära, et jõle lühike mäng ikka tegelikult kui aus olla.
Käputäis evente aga autosi üle 1000.... oleks võinud veidike aeglasemalt see areng tippu minna ikka..
Ega inimene ei olegi millegagi rahul...eriti eestlane veel.
Poh et üks pikema gameplayga cargame
EstBeast, ära karda. Tegu siiski mudeliga. Reaalne auto kui selline oleks üsna kallis teha, arvestades et mingit tulu sellest ei tule.
mida vähem neid tehakse, seda rohkem ollakse nende eest nõus maksma, 10tk 2-3M € hinnaga läheks nagu soojad saiad kollektsionääridele, et siis mõne aja pärast 4-5M € maha müüa.
Ja no keegi ei käsi 10tk, võib ka 50tk ja siis võib ehk juba kasumitki lootma hakata autost, mis peaks igas asjas kõikidele teistele autodele pika puuga ära tegema. _________________ Laptopid.ee Suur sülearvutite salong, kohapeal 200+ sülearvutit, HV kasutajale 5-10% läpparilt alla!
Ma ei saa aru, et mis kuradi pärast Audisid nii vähe on
Mingeid Mazda ronte on terve hunnik, kuid audisid _________________ YAGA müügiputka - SNAP pildipank
M: 3D Touch V3.2 15€
mis mudeliga te selle rx-7te sõidu ära tegite, ma mingi suvalise rx7 võtsin, panin hj max ning kaalu sain 1050 kanti aga no kuld jääb ikka way kaugele, ringi ajad 1:01 kanti suht stabiilselt aga ikka jääb 14 seki kullast puudu, samas vaatasin, et miinium kaal oli vist 800kg, see annaks tõuke paremale ajale kindlasti juurde, aga ei tea mis auto valida
sama jutt siin. Ise olen 90' RX-7'ga proovinud, tuuningut täie kopika eest ja pole võidulootustki... Mingit special RX-7 versiooni ehk vaja, mingit rinka vms oma?
Okei, tegin ka selle sõidu ära. Esimesele kohale ei üritanudki pürgida nagu ka mitmetes teistes Seasonal Eventides, kuna esimesel kohal sõitev auto läheb lihtsalt liiga pikalt eest ära, et ettenähtud ringide jooksul talle järele jõuda. Seega eesmärgiks võtsin karikakohale saada. Selle vanema RX-7'ga oli asi täiesti võimatu, seega ostsin uuema ja ajasin trimmi ja kaalu. Skid Recovery peal ja ABS 1 peal ning teine koht tuli ilma suure pingutuseta esimesel korral. Olen rahul, arvestades et olen eluaeg rooliga mänginud kuid PS3'l sõidan puldiga.
keegi võiks kokku lugeda, palju neid erinevaid autosid tegelikult on, juba toyota yariseid on nii 7-8 tükki, millest erinevad mudelid 2 ehk, jah mootorid võivad ju erinevad olla koos rooli asukohaga, aga isiklikult loeks sama põlvkonna autod üheks (mõningate eranditega superautode juures )
rocky-b, vähemalt esi autosid oleks võinud siis juurde panna. A5, paar S seeriat juurde, mõni vana klassik (quattro, 80, 90 jne).
Masendav. Keegi inglise keelt hästi oskav AHV võiks neile kirja saata, et mingi updateiga pangu Audisid juurde või pangu ennast põlema. _________________ YAGA müügiputka - SNAP pildipank
27 are S2000s (2.66%)
30 are NSXs (2.96%)
59 are Skyline GT-Rs (5.81%)
18 are Z33/Z34 (1.77%)
27 are Lancers (2.66%)
33 are MX-5s (3.25%)
31 are RX-7s (3.05%)
Ütle mõni mu automäng, kus oleks rohkem audisid. 26.
No seda autot ma ootan ja ei ole olnud. Mazda Protegé ‘02 _________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway
EstBeast, ära karda. Tegu siiski mudeliga. Reaalne auto kui selline oleks üsna kallis teha, arvestades et mingit tulu sellest ei tule.
mida vähem neid tehakse, seda rohkem ollakse nende eest nõus maksma, 10tk 2-3M € hinnaga läheks nagu soojad saiad kollektsionääridele, et siis mõne aja pärast 4-5M € maha müüa.
Ja no keegi ei käsi 10tk, võib ka 50tk ja siis võib ehk juba kasumitki lootma hakata autost, mis peaks igas asjas kõikidele teistele autodele pika puuga ära tegema.
Ise küll eriti uskuda ei taha, et selle aparaadi nii odavalt valmis saaks teha.
Eeldan et F1 tootmine on kordi odavam. Selle loogika järgi võiks ju F1 autosid ka nö. non-competition purpose ehitada ju..
Krt, B-Speci tegemine ikka haigelt aega nõudev, PS3 on jutti 3-4päeva sees olnud vist... hetkel lvl33 ja varsti lvl34, 24h sõit ple kaugel _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Onlines on see mäng kohati ikka sõltuvust tekitav. Vahepeal sain mingi 6k expi aga teinekord jälle 300.
Ideaalne oleks onlines, et kõigil samad autod ja siis saaks kuskil 15 minutit free runi ajal stardikoha jaoks ringe välja sõita ja siis mingi 5 ringi võidu sõita aga selle jaoks ei leia servereid eriti:( _________________ PS!
Krt, B-Speci tegemine ikka haigelt aega nõudev, PS3 on jutti 3-4päeva sees olnud vist... hetkel lvl33 ja varsti lvl34, 24h sõit ple kaugel
Esimese ja viimase 24h sõitude levelite vahe on 4. Mul 1x24h tehtud, pean veel vähemalt 3-4 korda tegema, et level 40-ni jõuaks. Vot see on alles aega nõudev... _________________ PSN: eestimees
Audi A5 on siin olemas?
Omab keegi, maha tahab mulle ärida ?
Sain S4ja õnnelikuks omanikuks, kuid imelikult lahja mootor on asjal _________________ YAGA müügiputka - SNAP pildipank
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.