Sama rool, seadetes pane tugevus 2 peale, siis on normaalse, muidu jah, annab kinni hoida, vormeliga kiskus päris hästi, hea trenn _________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway
Häirib see, et kui sirgel rool lahti lasta siis hakkab vasakule paremale pendeldama. Mida kiirem auto seda hullem.
mulle tundub see probleem tulenevat rohkem sellest et rool püüab oma kesk-punkti hoida. Pikal sirgel mitu korda märganud et kui järsult lahti lasta hakka rool tõmblema, kui aga täpselt keskelt lahti lasta hoiab paigal
Häirib see, et kui sirgel rool lahti lasta siis hakkab vasakule paremale pendeldama. Mida kiirem auto seda hullem.
mulle tundub see probleem tulenevat rohkem sellest et rool püüab oma kesk-punkti hoida. Pikal sirgel mitu korda märganud et kui järsult lahti lasta hakka rool tõmblema, kui aga täpselt keskelt lahti lasta hoiab paigal
aga proovi mõne päris autoga 150 pealt rool lahti lasta _________________ Laptopid.ee Suur sülearvutite salong, kohapeal 200+ sülearvutit, HV kasutajale 5-10% läpparilt alla!
aga proovi mõne päris autoga 150 pealt rool lahti lasta
Täpselt nii ta on, sest ega teekate päris loodis ja ilma konarusteta/mügariketa pole...
iir, suurte kiiruste juures peabki rool raske olema.
viimati muutis kembadesig 03.01.2011 01:31:27, muudetud 1 kord
Täpselt nii ta on, sest ega teekate päris loodis ja ilma konarusteta/mügariketa pole...
Nja aga kogu see efekt tuleb siiski sellest et rool üritab tagasi centrisse minna aga pidevalt üle centri minek põhjustabki sellist käitumist.
Jah, rool hakkab ikka vähe teel töllerdama aga see ei ole loogiline kui sul 300km/h peal rool käib ühele-teisele poole ja teelt välja ei pane.
redemption, optionist rooli seaded paigas ikka? Simulation mode jne, ma ei mõtle enne sõidu alguses olevat abide menüüd. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
T2iesti aaah k2ed v2risevad peale S-10 l6petamist...i hate Bugatti, nii palju sekeldusi mul toonud seal
Aga finally siis k6ik litsentsid k2es _________________ PSN: Paanz
paanz, kullale kõik? Müts maha, slaalomi teine sõit kullale oli ajuvaba. Aga noh, ära muretse, sõite on osasi kohutavalt raskemaidki _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
PlatoonSgtElias, jah k6ik litsentsid kullale tehtud...hirmus n2rvidem2ng, osad on jube kerged ja osad ylearu rasked, seda enam et sul veel teistega v6rreldes pann antakse ja ainult hilise pidurdamisega lootus on v6ita! Slaalomi teine jah paras k2kk yle tunni jutti tegin ja alla ei andnud, l6puks sain 0:18.367...eks juutuub abistas ka natuke. _________________ PSN: Paanz
Nja aga kogu see efekt tuleb siiski sellest et rool üritab tagasi centrisse minna aga pidevalt üle centri minek põhjustabki sellist käitumist.
Jah, rool hakkab ikka vähe teel töllerdama aga see ei ole loogiline kui sul 300km/h peal rool käib ühele-teisele poole ja teelt välja ei pane.
päriselus 300 peal hoiad roolist nii kõvasti kinni nagu sa ps3 taga pole kordagi hoidnud, sest seal tähendab üks viga sinu elu lõppu...wirx@911 turboga 298 km/h miili peal ehk siis rool ei saa töllerdama hakata
mis mudeliga te selle rx-7te sõidu ära tegite, ma mingi suvalise rx7 võtsin, panin hj max ning kaalu sain 1050 kanti aga no kuld jääb ikka way kaugele, ringi ajad 1:01 kanti suht stabiilselt aga ikka jääb 14 seki kullast puudu, samas vaatasin, et miinium kaal oli vist 800kg, see annaks tõuke paremale ajale kindlasti juurde, aga ei tea mis auto valida _________________ Laptopid.ee Suur sülearvutite salong, kohapeal 200+ sülearvutit, HV kasutajale 5-10% läpparilt alla!
Palju truckide s6itu on? Mul need amat66ri omad tehtud, et kui keegi tahab laenata, siis andke m2rku. Auto on t2istuuningul ja Lagunal saavad teised pea minutiga sumpsi. _________________ PSN: Paanz
Mainiks ära, et jõle lühike mäng ikka tegelikult kui aus olla.
Käputäis evente aga autosi üle 1000.... oleks võinud veidike aeglasemalt see areng tippu minna ikka.. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Ei hakanud teemat läbi lappama, ilmselt siit saan kiiresti vastuse: Kuda saab (kui saab) GT5`s userit vahetada?
Tee või tina aga ei leidnud sellist kohta.
Konsool on uus asi, seni aint BL filme vaadanud . _________________ Purgatory Judgement
redemption, optionist rooli seaded paigas ikka? Simulation mode jne, ma ei mõtle enne sõidu alguses olevat abide menüüd.
Tundub, et jah paigas aga ma ei kasuta simulationit vaid seda proffesinali, simuga hakkab jubedat moodi ragistama koguaeg.
Peaks mõnel ringrajal proovima kuidas, et rool vs pult.
Täiega meeldivad sellised normaalsed ringrajad nagu monza ja circuit de la sarthe, cape ring full, kus on palju pikki ja sujuvaid kurve. Linnasõidud ja muud nikerdised rajad enam ei istu.
Proovisin lube teha ja osad ikka hirm rasked. Hetkel see IC10 ehk selle 512BB panniga sõit tegemata. Koguaeg jään teiseks kuna see esimene pann liiga kiire ees. (IB, IA ja S pole veel pm teinud)
Kasutajat kõige lihtsam vahetada tehes PS3 menüüs new user sealt vasakul olevast menüüst. _________________ PS!
Ma jätkan ka suure töenäosusega puldiga edasi kullale tegemist, kuna sellega teatud asjades kordades lihtsam aga rooliga lihtsam kaif ringiaegu välja sõita (peaks online sõitma minema) _________________ PS!
mis mudeliga te selle rx-7te sõidu ära tegite, ma mingi suvalise rx7 võtsin, panin hj max ning kaalu sain 1050 kanti aga no kuld jääb ikka way kaugele, ringi ajad 1:01 kanti suht stabiilselt aga ikka jääb 14 seki kullast puudu, samas vaatasin, et miinium kaal oli vist 800kg, see annaks tõuke paremale ajale kindlasti juurde, aga ei tea mis auto valida
sama jutt siin. Ise olen 90' RX-7'ga proovinud, tuuningut täie kopika eest ja pole võidulootustki... Mingit special RX-7 versiooni ehk vaja, mingit rinka vms oma?
ise sõitsin barthurst versiooniga seda RX7't. 3-4 korda proovisin, 5-6 sekundit jään maha lõpuks. niipalju kui uurisin, siis ringiaeg peab olema alla minuti või siis piiri peal 1.00.xxx, üle selle kätte ei saa. viimastel ringidel jõuab see esimene aeglastele järele ja siis sõidab palju aeglasemalt. ei teagi kas viitsib nusserdada...
Mainiks ära, et jõle lühike mäng ikka tegelikult kui aus olla.
Käputäis evente aga autosi üle 1000.... oleks võinud veidike aeglasemalt see areng tippu minna ikka..
Ega inimene ei olegi millegagi rahul...eriti eestlane veel.
Poh et üks pikema gameplayga cargame
EstBeast, ära karda. Tegu siiski mudeliga. Reaalne auto kui selline oleks üsna kallis teha, arvestades et mingit tulu sellest ei tule.
mida vähem neid tehakse, seda rohkem ollakse nende eest nõus maksma, 10tk 2-3M € hinnaga läheks nagu soojad saiad kollektsionääridele, et siis mõne aja pärast 4-5M € maha müüa.
Ja no keegi ei käsi 10tk, võib ka 50tk ja siis võib ehk juba kasumitki lootma hakata autost, mis peaks igas asjas kõikidele teistele autodele pika puuga ära tegema. _________________ Laptopid.ee Suur sülearvutite salong, kohapeal 200+ sülearvutit, HV kasutajale 5-10% läpparilt alla!
Ma ei saa aru, et mis kuradi pärast Audisid nii vähe on
Mingeid Mazda ronte on terve hunnik, kuid audisid _________________ YAGA müügiputka - SNAP pildipank
M: 3D Touch V3.2 15€
mis mudeliga te selle rx-7te sõidu ära tegite, ma mingi suvalise rx7 võtsin, panin hj max ning kaalu sain 1050 kanti aga no kuld jääb ikka way kaugele, ringi ajad 1:01 kanti suht stabiilselt aga ikka jääb 14 seki kullast puudu, samas vaatasin, et miinium kaal oli vist 800kg, see annaks tõuke paremale ajale kindlasti juurde, aga ei tea mis auto valida
sama jutt siin. Ise olen 90' RX-7'ga proovinud, tuuningut täie kopika eest ja pole võidulootustki... Mingit special RX-7 versiooni ehk vaja, mingit rinka vms oma?
Okei, tegin ka selle sõidu ära. Esimesele kohale ei üritanudki pürgida nagu ka mitmetes teistes Seasonal Eventides, kuna esimesel kohal sõitev auto läheb lihtsalt liiga pikalt eest ära, et ettenähtud ringide jooksul talle järele jõuda. Seega eesmärgiks võtsin karikakohale saada. Selle vanema RX-7'ga oli asi täiesti võimatu, seega ostsin uuema ja ajasin trimmi ja kaalu. Skid Recovery peal ja ABS 1 peal ning teine koht tuli ilma suure pingutuseta esimesel korral. Olen rahul, arvestades et olen eluaeg rooliga mänginud kuid PS3'l sõidan puldiga.
keegi võiks kokku lugeda, palju neid erinevaid autosid tegelikult on, juba toyota yariseid on nii 7-8 tükki, millest erinevad mudelid 2 ehk, jah mootorid võivad ju erinevad olla koos rooli asukohaga, aga isiklikult loeks sama põlvkonna autod üheks (mõningate eranditega superautode juures )
rocky-b, vähemalt esi autosid oleks võinud siis juurde panna. A5, paar S seeriat juurde, mõni vana klassik (quattro, 80, 90 jne).
Masendav. Keegi inglise keelt hästi oskav AHV võiks neile kirja saata, et mingi updateiga pangu Audisid juurde või pangu ennast põlema. _________________ YAGA müügiputka - SNAP pildipank
27 are S2000s (2.66%)
30 are NSXs (2.96%)
59 are Skyline GT-Rs (5.81%)
18 are Z33/Z34 (1.77%)
27 are Lancers (2.66%)
33 are MX-5s (3.25%)
31 are RX-7s (3.05%)
Ütle mõni mu automäng, kus oleks rohkem audisid. 26.
No seda autot ma ootan ja ei ole olnud. Mazda Protegé ‘02 _________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway
EstBeast, ära karda. Tegu siiski mudeliga. Reaalne auto kui selline oleks üsna kallis teha, arvestades et mingit tulu sellest ei tule.
mida vähem neid tehakse, seda rohkem ollakse nende eest nõus maksma, 10tk 2-3M € hinnaga läheks nagu soojad saiad kollektsionääridele, et siis mõne aja pärast 4-5M € maha müüa.
Ja no keegi ei käsi 10tk, võib ka 50tk ja siis võib ehk juba kasumitki lootma hakata autost, mis peaks igas asjas kõikidele teistele autodele pika puuga ära tegema.
Ise küll eriti uskuda ei taha, et selle aparaadi nii odavalt valmis saaks teha.
Eeldan et F1 tootmine on kordi odavam. Selle loogika järgi võiks ju F1 autosid ka nö. non-competition purpose ehitada ju..
Krt, B-Speci tegemine ikka haigelt aega nõudev, PS3 on jutti 3-4päeva sees olnud vist... hetkel lvl33 ja varsti lvl34, 24h sõit ple kaugel _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Onlines on see mäng kohati ikka sõltuvust tekitav. Vahepeal sain mingi 6k expi aga teinekord jälle 300.
Ideaalne oleks onlines, et kõigil samad autod ja siis saaks kuskil 15 minutit free runi ajal stardikoha jaoks ringe välja sõita ja siis mingi 5 ringi võidu sõita aga selle jaoks ei leia servereid eriti:( _________________ PS!
Krt, B-Speci tegemine ikka haigelt aega nõudev, PS3 on jutti 3-4päeva sees olnud vist... hetkel lvl33 ja varsti lvl34, 24h sõit ple kaugel
Esimese ja viimase 24h sõitude levelite vahe on 4. Mul 1x24h tehtud, pean veel vähemalt 3-4 korda tegema, et level 40-ni jõuaks. Vot see on alles aega nõudev... _________________ PSN: eestimees
Audi A5 on siin olemas?
Omab keegi, maha tahab mulle ärida ?
Sain S4ja õnnelikuks omanikuks, kuid imelikult lahja mootor on asjal _________________ YAGA müügiputka - SNAP pildipank
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.