See kdr küll väga midagi ei näita back in days mul oli 1800psr ala mingi 1.3 1.4kdr hetkel olen 6kuud quited olnud kaks nädala vahetust mänginud ja kdr on 0.7~ kuna mängin ainult supporti , seltskond on sama kellega 6kuud tagasi mängisin. Avarage creep kills on ka suht low kuna enamus mängud kestavad 15minutit ja natuke peale, siis kui üksi pelan lobbys mingid 1700wannabed panevad ,et sa ei lähe midi .Ma paar mängu nüüd olen solonud midis 1900psr ~ vendade vastu pole nagu probleemi. 330/400/700 hetkel kdr, warde 6.4.
ei tea, sõbra account 800-900 psr ja üle 1000 seda pole saanud... võidame küll, aga kohe kui üks kaotus sisse tuleb on jälle 20+ PSR läinud ja hakka otsast peale... ise enam üldse PSR-i ei vaata, pigem jälgin kdr ja assiste.
Ärge siis kaotake. Kui sa omast arust üle 1500 vend oled, võta carry ja osta itemeid, mis vastaseid hästi counterdavad. Siis ei tohiks mingit probleemi olla...
Sarnases olukorras, kus juhtusin mingite 1000 kanti tüüpidega kokku, võtsin slitheri ja läksin carryks. nad sulasid ja erinevalt parematest mängijatest nemad üksteist ei deny
Iseenda statsidest rääkides... Päris huvitav on see, et mu MMR tõusis täpselt samale tasemele, mis mu PSR. 1588 ---> 1682. Aga kuna ma pole väga palju veel mänginud, siis ei tea, kui kõrgele see lõpuks tõuseb. Praegu on 63%: 30 võitu 18 kaotust MMis. Publicus 51%: 270 võitu ja 262 kaotust. KDR istub 0.7-0.9 vahel (masendav tegelikult xD).
Suurimaks veaks on mul mängudes suur surmade arv. Keskmiselt 6.4 surma mängu kohta. Ma ei tea, kuidas ma seda maha võtan... aga pmst kui seda feederlikkust mus poleks, oleks ma julgelt üle 1750.
Otsiks kaht-kolme mängijat juurde kellega õhtuti matchmakingut teha. Olemas Mumble channel. PSR/KDR pole väga oluline, kuid mängu põhitõed võiks siiski selged olla. Kellel huvi saatke ps.
Nii palju kui ma Empathit mängisin (võitsin ) siis on nii, et kui carry mängib hästi, oled väga kasulik. Kui carry hästi ei mängi, on justkui 3v5.
aga huvitav oleks duplicated heroes 5v5
4x empath + hard carry
Eestlaste kanal: impex ja pange autoconnect peale. CU ingame.
eestlaste kanalid on veel: hon.ee ja eesti
EDIT:
Täna oli siis GameReplays Season 3 finaal(omavahel võistlesid [xFin] ja [infs]). Väga huvitav finaal oli
võitjaks osutus
Spoiler
xFin
hon.ee ja eesti on ala 2 inimest seega kolige ümber pole mõtet hoida 2 tühja kanalit.
No ma ei tea, pigem olen kõigis...
Lihtsalt uudishimust küsin, et miks valiti Eestit ühendava kommuuni jaoks selline nimi "IMPEX" ja miks tuleks just seda reklaamida ja sinna joinida, mitte hon.ee ja eesti ?
Lihtsalt uudishimust küsin, et miks valiti Eestit ühendava kommuuni jaoks selline nimi "IMPEX" ja miks tuleks just seda reklaamida ja sinna joinida, mitte hon.ee ja eesti ?
Endal tekkis sama küsimus.
ja minulgi
Aga aga... just sai mängitud impexlastega... kaotasime.
Endal tekkis sama küsimus.
ja minulgi
Aga aga... just sai mängitud impexlastega... kaotasime.
kuna see oli kõige kõvem eestlaste eve piraatide korp ja niisama naljaviluks
impex kanalis on paar kolm päris head mängijat ka jah ja palju keskmist.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.