Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Samsung GT-I9000 Galaxy S märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 43, 44, 45 ... 104, 105, 106  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
olafsand
HV Guru
olafsand

sõnum 29.12.2010 16:55:57 vasta tsitaadiga

Six kirjutas:
Kui on EMTst ostetud, siis saadavad küll seaded (IMEI järgi kontrollivad)
ToTuMaN kirjutas:

Mina olen aru saanud, et neid seadeid ei osata vähemalt sellele telefonile saata.

Ega see muidugi eluliselt tähtis pole...

Igatahes teeks üleskutse, et kui kellelgi MMSi saatmine toimib (EMT võrgus), võiks oma APNi siia üles panna.

Saadavad siis, kui helistada ja paluda saatmist? Iseteeninduses igatahes pole võimalik omale neid tellida.
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Incikas
HV veteran
Incikas

sõnum 29.12.2010 17:44:14 vasta tsitaadiga

Ma sain täna oma fööni netti,sattusin kogemata pärnu ja käisin Kaubamajaka Tele2 esindusest läbi...seal üks tädi( Iti oli eesnimi,suured tänud talle icon_exclaim.gif )ajas oma Xperia Mini järgi paika icon_wink.gif
Esialgu muidugi proovis niisama ja ka et saadetakse sms-iga...siis ei tulnud nagu miskit välja ja kõige suurem huumor oli see sms-iga seadete saatmine,vastus tuli,et "soetage uuem omale uuem telefon"...saime ikka mõlemad naerda icon_lol.gif

Igatahes tänud veelkord Pärnusse Itile,kui aega saan,viskan siia kah üles,kuidas Tele2-s peab olema võrk seadistatud icon_wink.gif thumbs_up.gif
Kommentaarid: 68 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 64
tagasi üles
õllekas
HV vaatleja

sõnum 29.12.2010 17:47:58 vasta tsitaadiga

Selline asi teadmiseks hardcore flässijatele http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=890555
Tuleb välja, et Samsung on hakanud piirama fw modimist ja muud värki. Hetkel küll GalaxyTab-il selline jura, aga ma olen suht kindel, et varsti ka i9000 selline. Igatahes mina enam Kiesi ei puutu ja uuemad firmwared lasen teistel järgi katsetada enne kui enda föönile peale kütan icon_razz.gif
tagasi üles
muidumees
HV vaatleja

sõnum 29.12.2010 18:05:18 vasta tsitaadiga

Tere,

Olen nüüd umbes kuu aega Galaxy S kasutanud ja on tekkinud mõned küsimused. Lugesin teemast kümmekond lehekülge läbi aga terve teema läheks tunde. Vabandan, kui küsimused on juba jutuks tulnud.

1. Bugi - kas keegi on avastanud bugi, et kui kõne ajal vajutada Home nuppu, siis ei saa enam kõne kuidagi katkestada ega uut kõne alustada. Endal mitu korda juhtunud, kuna kõne ajal kustub ekraan ära ja siis kuidagi automaatselt, et katkestamise nuppu ekraanil näha, vajutan Home nuppu. Väga tüütu, kui valele numbrile helistades nii juhtub. Kas keegi on kokkupuutunud ja teab lahendust?
2. Eesti keelne klaviatuur - Tele2 netipoest ostetud masin, Eesti keel valikus täitsa olemas aga täpitähti sellega klaviatuurile ikka ei teki. Lisaks, ma ei taha üldsegi eesti keelset menüüd, tahaks vaid täpitähtedega klaviatuuri. Kas olen kuskilt seadistuse märkamata jätnud või vaja eraldi appi?
3. Kummaline error - ühel hetkel hakkas vilkuma USB-connectie, nii iga paari sekundi tagant, kuigi USB polnud mitu päeva kasutanud. Panin telefoni kinni ja seejärel enam käima ei läinud. On-off nupuga ei toiminud midagi või tuli korraks vilkuv ringike ette. Olukord lahenes, kui laadija mõneks hetkeks sisse panin. Kas peaks muret tundma või oli tõenäoliselt mingi kummaline ühekordne viga? Samas telefon võis natukene niiskust saada tasku otsast, sest käisin läbi lume tormi.
4. Uuendamine...
Endal hetkel algne firmware peal (2.1-update1, I9000XXJM3, ECLAIR.XWJM5). Netist lugesin, et 2.2 on tunduvalt kiirem, säästab akut pluss muud toredad vidinad aga siin kirutakse lagi üle. Kas siis hetkel ametlikult pakutav versioon tasub ära või ei? (nagu saan aru, siis igasuguste mitte ametlike versioonide kastuamien ja ise flashimisega kaob ka garantii?) Quadrant annab hetkel mul 921, ei ole väga palju appe peal, kuid viimasel ajal on lag-hetki tekkinud küll.

Kernel version näitab 2.6.29; root@SE-S603#2 - kas see võiks tähendada, et on juba poes rootitud?
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 29.12.2010 18:40:15 vasta tsitaadiga

muidumees kirjutas:
Tere,

Olen nüüd umbes kuu aega Galaxy S kasutanud ja on tekkinud mõned küsimused. Lugesin teemast kümmekond lehekülge läbi aga terve teema läheks tunde. Vabandan, kui küsimused on juba jutuks tulnud.

1. Bugi - kas keegi on avastanud bugi, et kui kõne ajal vajutada Home nuppu, siis ei saa enam kõne kuidagi katkestada ega uut kõne alustada. Endal mitu korda juhtunud, kuna kõne ajal kustub ekraan ära ja siis kuidagi automaatselt, et katkestamise nuppu ekraanil näha, vajutan Home nuppu. Väga tüütu, kui valele numbrile helistades nii juhtub. Kas keegi on kokkupuutunud ja teab lahendust?
2. Eesti keelne klaviatuur - Tele2 netipoest ostetud masin, Eesti keel valikus täitsa olemas aga täpitähti sellega klaviatuurile ikka ei teki. Lisaks, ma ei taha üldsegi eesti keelset menüüd, tahaks vaid täpitähtedega klaviatuuri. Kas olen kuskilt seadistuse märkamata jätnud või vaja eraldi appi?
3. Kummaline error - ühel hetkel hakkas vilkuma USB-connectie, nii iga paari sekundi tagant, kuigi USB polnud mitu päeva kasutanud. Panin telefoni kinni ja seejärel enam käima ei läinud. On-off nupuga ei toiminud midagi või tuli korraks vilkuv ringike ette. Olukord lahenes, kui laadija mõneks hetkeks sisse panin. Kas peaks muret tundma või oli tõenäoliselt mingi kummaline ühekordne viga? Samas telefon võis natukene niiskust saada tasku otsast, sest käisin läbi lume tormi.
4. Uuendamine...
Endal hetkel algne firmware peal (2.1-update1, I9000XXJM3, ECLAIR.XWJM5). Netist lugesin, et 2.2 on tunduvalt kiirem, säästab akut pluss muud toredad vidinad aga siin kirutakse lagi üle. Kas siis hetkel ametlikult pakutav versioon tasub ära või ei? (nagu saan aru, siis igasuguste mitte ametlike versioonide kastuamien ja ise flashimisega kaob ka garantii?) Quadrant annab hetkel mul 921, ei ole väga palju appe peal, kuid viimasel ajal on lag-hetki tekkinud küll.

Kernel version näitab 2.6.29; root@SE-S603#2 - kas see võiks tähendada, et on juba poes rootitud?

1. Vajuta avaekraanil Phone ja sealt saad edasi liigelda. Või tõmba ülevalt staatuseriba alla ja peaks ka näitama kõnet.
2. Hoia sõrme a, u või o tähe peal, kuni tekib väike aken valikutega. Sealt saad siis vastavalt tähele õ, ä, ö, ü kätte.
Kommentaarid: 729 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 550
tagasi üles
muidumees
HV vaatleja

sõnum 29.12.2010 21:17:38 vasta tsitaadiga

Betamax, tänud. Seda taipasin isegi, et phone nuppu vajutada, aga see annab ette ainult keypadi ja aktiivset kõne ei näita. Aga jah, staatuserealt saab tõesti kõne lõpetada.

Kas eesti klaviatuuri ei saaks kuidagi nii, et säiliks inglise keelne menüü (proovisin, long-press ei mõju)? Ei ole veel ühegi mobiiliga mulle see eesti keelne porr meeldinud.
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 29.12.2010 21:27:28 vasta tsitaadiga

muidumees, päris kümmet lehte sa vist ikka ei lugenud ?
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=6071137#6071137

Incikas
HV veteran
Incikas

sõnum 29.12.2010 23:48:35 vasta tsitaadiga

Kas ainult mul viskab "Market" errorit ja ei saa sisse või ka teistel icon_question.gif
tagasi üles
jaakennuste
HV kasutaja

sõnum 29.12.2010 23:54:40 vasta tsitaadiga

Kas Samsa enda poolt on kaa moingi lagfix tulemas? On neil plaani om ahalvastiprogetud flash io draiver korda teha? On keegi kuulnud?
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
Sandrew
HV vaatleja

sõnum 30.12.2010 03:02:00 vasta tsitaadiga

Incikas kirjutas:
Kas ainult mul viskab "Market" errorit ja ei saa sisse või ka teistel icon_question.gif

SGS toolsis "MarketFix".

http://www.appbrain.com/app/sgs-tools/de.Fr4gg0r.SGS.Tools
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Nu
HV Guru
Nu

sõnum 30.12.2010 09:31:53 vasta tsitaadiga

jaakennust kirjutas:
Kas Samsa enda poolt on kaa moingi lagfix tulemas? On neil plaani om ahalvastiprogetud flash io draiver korda teha? On keegi kuulnud?

no JPY on juba edusamm selles suunas aga Nexus S annab lootust arvata, et android 2.3 kaotab üldse RFSi Galaxyst.

tagasi üles
Incikas
HV veteran
Incikas

sõnum 30.12.2010 10:10:38 vasta tsitaadiga

Sandrew kirjutas:
Incikas kirjutas:

SGS toolsis "MarketFix".

http://www.appbrain.com/app/sgs-tools/de.Fr4gg0r.SGS.Tools

krt ma ei saa seda sealt kättegi...triipkoodiga läheb lingile küll,aga siis viskab errori ja ütleb,et "try later again" icon_question.gif
tagasi üles
Six
HV veteran
Six

sõnum 30.12.2010 10:59:52 vasta tsitaadiga

Olemas mitte kõige uuem versioon, aga abiks ikka.

Lae alla lingile tee parem hiireklikk ja Save Target As ja muuda laiend .pdf -> .rar
rar paki lahti

Incikas kirjutas:

krt ma ei saa seda sealt kättegi...triipkoodiga läheb lingile küll,aga siis viskab errori ja ütleb,et "try later again" icon_question.gif
Kommentaarid: 40 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 39
tagasi üles
olafsand
HV Guru
olafsand

sõnum 30.12.2010 11:46:41 vasta tsitaadiga

Sõnumit kirjutades tähemärkide arvu ei saa kuidagi näitama panna?
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
Incikas
HV veteran
Incikas

sõnum 30.12.2010 11:54:06 vasta tsitaadiga

Six kirjutas:

Lae alla lingile tee parem hiireklikk ja Save Target As ja muuda laiend .pdf -> .rar
rar paki lahti

Incikas kirjutas:

laadisin alla ja siis ei saa ma küll seda lahti,et lingil klikata...

Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
Six
HV veteran
Six

sõnum 30.12.2010 12:05:59 vasta tsitaadiga

Loe nüüd rahulikult mu eelmine postitus läbi ja proovi uuesti.
See ei ole pdf fail, sellepärast vaja teha parem hiireklikk ja Save target As, mitte lasta avada brauseris.
Või kui juba arvutisse said salvestatud, siis laiend .pdf võta maha ja jäta .rar
rar on arhiiv, mille sees on apk
apk tõsta endale telefoni ja installi ASTRO vms

Incikas kirjutas:
Six kirjutas:

rar paki lahti

Incikas kirjutas:

laadisin alla ja siis ei saa ma küll seda lahti,et lingil klikata...

Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
Incikas
HV veteran
Incikas

sõnum 30.12.2010 12:41:58 vasta tsitaadiga

SGS Toolsis mul pole sellist valikut nagu Market Fix icon_rolleyes.gif
tagasi üles
ToTuMaN
HV kasutaja
ToTuMaN

sõnum 30.12.2010 13:20:29 vasta tsitaadiga

MIne parem settings -> applications ja manage applications, sealt all ja otsi üles market. Tee clear cache ja clear data. Vaata, mis siis juhtub. See market fix peaks muutma aparaadi sõrmejälge, et näitaks ka tasulisi asju (vist) aga mul pole see kunagi töötanud, selleks ikka marketenabler kasutusel.
Incikas
HV veteran
Incikas

sõnum 30.12.2010 13:34:58 vasta tsitaadiga

Midagi ei muutunud..vahemälu oli nagunii tühi ja hoiustatud andmed kustutasin...tegin ka restardi...aga ei muhvigi...
tagasi üles
Six
HV veteran
Six

sõnum 30.12.2010 13:42:34 vasta tsitaadiga

Njah.
See on siis natuke vana versioon.
Ja uuendust ta ise ei paku?
Kuigi olen ToTuMaNiga ühel meelel, et see SGS Toolsi asi pole päris see, mida sa vajad.

Incikas kirjutas:
tagasi üles
Incikas
HV veteran
Incikas

sõnum 30.12.2010 13:44:16 vasta tsitaadiga

Six kirjutas:
Njah.
See on siis natuke vana versioon.
Ja uuendust ta ise ei paku?
Kuigi olen ToTuMaNiga ühel meelel, et see SGS Toolsi asi pole päris see, mida sa vajad.

Incikas kirjutas:

Ei paku jah...mida kuradimat siis vajan? icon_lol.gif
tagasi üles
Six
HV veteran
Six

sõnum 30.12.2010 13:52:19 vasta tsitaadiga

Kas üritad Marketisse minna üle wifi või kasutad telefoni ühendust?
Proovi muuta, vaata, mis teeb.

Incikas kirjutas:

Ei paku jah...mida kuradimat siis vajan? icon_lol.gif
tagasi üles
Incikas
HV veteran
Incikas

sõnum 30.12.2010 13:56:40 vasta tsitaadiga

Telefoni ühendust ikka..pole siin ühtki vaba wifit
..
tagasi üles
muidumees
HV vaatleja

sõnum 30.12.2010 14:26:11 vasta tsitaadiga

DigeBeni kirjutas:

Tööl väga vaikne päev, lõpuks lugesin kogu teema läbi :o Tänud aga teile abi eest sellegi poolest (y)
Panin Kiesi kaudu uue 2.2 peale ning eesti tähestik töötab kenasti ka inglise keelse menüüga.

Veel üks küsimus - kui vaadata nt. delfi.ee site, siis suunab automaatselt m.delfi.ee lehele. Kas seda kuidagi keelata ei saa?
Samas postimees.ee avab nii nagu arvutis ikka (võibolla Postimehel ei olegi lihtsalt mobiiliversiooni, ei tea).
Eks see andmemahtu säästab, aga samas kui kodus Wifi taga ja hommikul kohvi kõrvale tahaks uudiseid lugeda, tahaks selle automaatse suunamise kuidagi ära keelata.

Omaarust olen kõik menüüd ja browseri settingud läbi vaadanud.
tagasi üles
winter
HV veteran
winter

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 30.12.2010 14:40:30 vasta tsitaadiga

muidumees kirjutas:
DigeBeni kirjutas:

Tööl väga vaikne päev, lõpuks lugesin kogu teema läbi icon_eek.gif Tänud aga teile abi eest sellegi poolest thumbs_up.gif
Panin Kiesi kaudu uue 2.2 peale ning eesti tähestik töötab kenasti ka inglise keelse menüüga.

Veel üks küsimus - kui vaadata nt. delfi.ee site, siis suunab automaatselt m.delfi.ee lehele. Kas seda kuidagi keelata ei saa?
Samas postimees.ee avab nii nagu arvutis ikka (võibolla Postimehel ei olegi lihtsalt mobiiliversiooni, ei tea).
Eks see andmemahtu säästab, aga samas kui kodus Wifi taga ja hommikul kohvi kõrvale tahaks uudiseid lugeda, tahaks selle automaatse suunamise kuidagi ära keelata.

Omaarust olen kõik menüüd ja browseri settingud läbi vaadanud.

Kui oled seal delfi mobile lehel siis on kohe delfi logo all paremal nupp, näita täis vaadet. Järgmine kord kui lehele lähed näitab kohe täisvaadet ilusasti.
Kommentaarid: 272 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 239
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Samsung GT-I9000 Galaxy S mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 43, 44, 45 ... 104, 105, 106  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.