|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
salatoimik
HV Guru

|
22.12.2010 22:49:55
|
|
|
Noh esialgu pistsin arvutisse sisse, ei jõudnud windowsigi. juba alguses tõmbas arvuti kiiruse maha ja arvuti tuvastas tagaolevaid kettaid juba samakaua kui tavaliselt üles boodib.
Samamoodi nõksutas.
Nüüd lammutasin välise ketta lahti ja pistsin sinna sisse. Nõksutab nagu segane, üritan formatit teha.
Ühesõnaga tundub vist vähe vigane ketas olevat. Krt seda teab palju need smartposti vennad seda loopida võisid. Pakend ise oli muidu korralik, mitte mingit kriimugi polnud.
Põhimõtteliselt mul arvuti pangestub kui see taga on.
EDIT: tundub täiesti ptsis olevat. Välisena jääbki lihtsalt lõpatuseni nii klõpsuma
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
| Kommentaarid: 39 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
22.12.2010 23:09:57
|
|
|
| linni kirjutas: |
| -Koppel- kirjutas: |
| Mis siis rahva arvamus on? Meediaplayer ei ole võrgukettale hea asendus (ka väikese koormusega, u. 3 kasutajat) ning mõistlik oleks soetada sellisel juhul nii võrguketas kui ka meediaplayer. Või mis? |
Juhul, kui kümnete gigade kaupa materjali pidevalt edasi - tagasi ei liiguta, siis ma ei näe küll probleemi, miks ei võiks meediapleier koos sisemise/välimise kettaga miniatuurse NASi ülesannet täita. |
Meediamängijatel nagu ennist kirjutasin, on enamasti suht olematu softi tugi NAS koha pealt - puuduvad võimalused kasutajate/gruppide/õiguste manageerimiseks jne. Loomulikult, kui sulle sobib, et kõigil on lugemis/kirjutamisõigus ning 5-6MB/s kiirus kah aktsepteeritav, siis miks mitte. Mulle endale hakkas küll pinda käima, et BR ripid sõltuvalt suurusest 15-30min kopeerimisele kulutasid.
10-12MB/s ehk siis 100mbit liidesest maksimumi võtmine oleks veel kuidagiviisi üleelatav...
Samas võib loota, et juba järgmisel aastal kui uued kiiremad kivid nii Sigmalt kui Realtek'lt tulemas siis paraneb ka see NAS (SBM) kiirus neil.
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
| Kommentaarid: 169 loe/lisa |
   |
158 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
22.12.2010 23:29:03
|
|
|
| bladerunner kirjutas: |
...Mulle endale hakkas küll pinda käima, et BR ripid sõltuvalt suurusest 15-30min kopeerimisele kulutasid.
10-12MB/s ehk siis 100mbit liidesest maksimumi võtmine oleks veel kuidagiviisi üleelatav...
|
BR ripid lähevad kõigepealt niikuinii PCsse, sealt aga eSata liidese kaudu meediamängijasse.
Mis peaks kiirem olema 100Mb võrgust
Ja mis õiguseid mul iseenda jaoks vaja ongi , teistel pereliikmetel aga suva, peaasi, et filmid jm. toimiksid.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
| Kommentaarid: 145 loe/lisa |
   |
1 :: |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Lemmy
Kreisi kasutaja

|
22.12.2010 23:57:19
|
|
|
Kodukasutuseks on SMB võimelisest meediamängijast küll. Oma player on traadiga ruuteris ning kliendiks läpakad üle wifi. Wifi kiirus on antud juhul pudelikaelaks, mitte mediaplayeri NAS võimekus.
Torrentid võivad rahumeeli otse võrgukettale tiksuda. Ei pea esmalt arvutisse salvestama ja siis ümber kopeerima. Isegi torrenti klient on karbis sees, kuigi kasutusmugavuselt eelistan siiski arvuti kaudu sikutada.
Arvutasin ka energiakulu. Kui mediaplayer on 24/7 töös, siis kuu jooksul ei tarbi üle 25 eegu jagu elektrit.
_________________ Vähem möla, pikem samm! |
|
| Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
38 |
|
| tagasi üles |
|
 |
linni
HV kasutaja
|
23.12.2010 07:36:20
|
|
|
Milliseid kiirusi kellegi meediapleier üle vihvi arendab? Mul kodus 100 mbit Elioni ühendus, läpakas teeb 5,5 MBs, Popcorn ainult 1MBs. Ruuter Linksys wrt610n, läpakas Inteli 1000 bgn kaart. Popcorn, telekas ja muud vidinad on sillatud D-link dap 1522 xtreme N-ga. Ruuter teisel korrusel, muu staff esimesel. Kas on mõtet osta Popcorni algupärane usb wifi moodul lootuses, et kiirus võiks paraneda? Foorumites räägivad wifi kiirusest 4 MBs kanti.
_________________ ...---... |
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
m@xon
HV vaatleja
|
23.12.2010 13:19:07
|
|
|
Tere kõigile!
Kas äkki keegi nõuga aitab)
Tahaks endale esimest meediapleiri soetada ning on vaja nendest neljast midagi valida. Milline nendest on teie arvates tasub valida?
1)Popcorn Hour A-200
2)DVICO TVIX SLIM S1
3)Mede8er MED500X
4)Egreat EG-M32B (kas see tõesti maksis 5 715,25?!)
Mia valiksin Popcorn Hour A-200, aga häirib selle välimus ning lugesin, et ventilaatori müra ja korpuse kuumutus on kõva. Kas see vastab tõele? Välimus aga ei ole nii kriitilne, panen taganurka ja ongikõik=)
Tean, et on väljas PCH A-210. Aga kui popcorn hour onlinestore'st tellida, siis tuleb hinnale lisada KM 20% ja tollimaksud?
Subtotal : USD 199.99
Estonia Shipping: USD 55.00
KM USD 40.00
Tollimaks USD ?? 20.00 ??
Hind kokku tuleb umbes 3800 EEK. On mul õigus? (see hind aga ületab minu eelarve 26% võrra , sest kõik teised seadmed on saadaval umbes 3000 eest) Nii et, kui A-210 hind on õige, siis see langeb välja
Suur tänu kõigitele nõundjatele!
|
|
| tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
23.12.2010 14:25:29
|
|
|
jägaja, eStata liidest pole mitte igal mängijal ning mis mõtet on siis üldse meediamängija sisemisel kettal ja võrguliidesel, kui ma sinna andmeid käsitsi tassima pean?
Lemmy, nuuh jah. Need meediamängija torrenti kliendid on ka nagu on. Ja ma ei suutnud kuidagi aru saada, kuidas ma .rar/.zip failid seal meediamängijas lahti pakin et neid vaadata. Käsurea kaudu manageerimise jätame välja, meediamängija on ikka selline kast, millega toimetamiseks peaks puldist piisama.
Ühesõnaga, meediamängijat ma NAS'ks kuidagi ei peaks aga kel kiirus oluline pole, siis mingite hädapäraste andmete hoidmiseks ta kõlbab.
m@xon, ilma kettata Mede8er MED400X ei sobi? Sisu muidu sama mis MED500X.
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
   |
158 |
|
| tagasi üles |
|
 |
wiinanina
HV kasutaja
|
23.12.2010 15:52:44
|
|
|
| m@xon kirjutas: |
Mia valiksin Popcorn Hour A-200, aga häirib selle välimus ning lugesin, et ventilaatori müra ja korpuse kuumutus on kõva. Kas see vastab tõele? Välimus aga ei ole nii kriitilne, panen taganurka ja ongikõik=)
Tean, et on väljas PCH A-210. Aga kui popcorn hour onlinestore'st tellida, siis tuleb hinnale lisada KM 20% ja tollimaksud?
Subtotal : USD 199.99
Estonia Shipping: USD 55.00
KM USD 40.00
Tollimaks USD ?? 20.00 ??
Hind kokku tuleb umbes 3800 EEK. On mul õigus? (see hind aga ületab minu eelarve 26% võrra , sest kõik teised seadmed on saadaval umbes 3000 eest) Nii et, kui A-210 hind on õige, siis see langeb välja
|
Kunagi ammu käis nii:
Tollis tuleb selgeks teha, et tegemist arvutiga. Siis tollimaks 0. Tegelikult kunagi oli endal A110 ostes selgitamist. Sõber ostis hiljem, siis tal oli arvele juba viide euroopa tollitariifistiku punktile kirjutatud. Tollitädi oli vaadanud ja rõõmustanud, et ei pea ise otsima, millega tegemist.
Käibemaksu arvutati koosluselt hind + transport.
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
23.12.2010 19:20:27
|
|
|
jägaja, eStata liidest pole mitte igal mängijal ning mis mõtet on siis üldse meediamängija sisemisel kettal ja võrguliidesel, kui ma sinna andmeid käsitsi tassima pean?  |
No mul on kaks valikut, kas üle võrgu, 5Mb/s (parem öösel teha) või siis tassin läpaka hetkeliseks eSata ühenduseks kohale. Sõltub, kui kiire on filmivaatamisega .
Pildid, muusika ja muu pahn aga lähevad ludinal üle võrgu. Kõik sõltub edastatavate andmete mahust ja selleks kuluvast ajast.
Ja veel, HDI mängijatel on eSata selleks, et sinna väline HDD ühendada, ise saan peale väiksest modimist ühendada vajadusel sisemise ketta hoopiski arvuti eSata kettaga.
PS. tegelikult on valikuid 3, USB seade meediamängija külge ja andmed liiguvad ca. 15Mb/s
PPS. aga kui aeg on kallis ja raha vabalt käes, siis saab korraliku NAS ehitada või ka osta. Endal sellised võimalused puuduvad.
| tsitaat: |
| m@xon, ilma kettata Mede8er MED400X ei sobi? Sisu muidu sama mis MED500X. |
Valiksin...
http://www.mede8er.eu/ alternatiivne ostukoht http://www.divxplayer.nl/index.php?manufacturers_id=101 , kust postikulu on 25 EURi
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
vortex
HV veteran

|
23.12.2010 20:55:21
|
|
|
| A210 kuigi praktiliselt sama sisuga kui A200 pidavat olema tehnilise disaini poolest oluliselt parem.
|
|
| Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
37 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Oliverk
HV veteran
|
23.12.2010 21:37:20
|
|
|
jägaja, eStata liidest pole mitte igal mängijal ning mis mõtet on siis üldse meediamängija sisemisel kettal ja võrguliidesel, kui ma sinna andmeid käsitsi tassima pean?
Lemmy, nuuh jah. Need meediamängija torrenti kliendid on ka nagu on. Ja ma ei suutnud kuidagi aru saada, kuidas ma .rar/.zip failid seal meediamängijas lahti pakin et neid vaadata. Käsurea kaudu manageerimise jätame välja, meediamängija on ikka selline kast, millega toimetamiseks peaks puldist piisama.
Ühesõnaga, meediamängijat ma NAS'ks kuidagi ei peaks aga kel kiirus oluline pole, siis mingite hädapäraste andmete hoidmiseks ta kõlbab.
m@xon, ilma kettata Mede8er MED400X ei sobi? Sisu muidu sama mis MED500X. |
rTorrentil on vastav käsk kohe oelmas parem klõps failide listis ja unpack sealt.
Kogu minu torrentimajandus läks nüüd üle WD TV Live purki. Ausalt öeldes ega ta ideaalne pole. Kokkujooksmisi ja keberniiti on rohkem kui rublaeest olnud. Nüüd on õnneks nõksud selgeks saanud ja asi töötab. Aeglane on aga küll. 12-15 gb ripi lahtipakkimiine tubli 30 minti ja kauem. Võimalik et see jääb aeglase välise ketta taha mis juba hirmvana on.
|
|
| Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
26 |
|
| tagasi üles |
|
 |
-Koppel-
Kreisi kasutaja

|
27.12.2010 16:28:26
|
|
|
| Ühesõnaga, meediamängijat ma NAS'ks kuidagi ei peaks aga kel kiirus oluline pole, siis mingite hädapäraste andmete hoidmiseks ta kõlbab. |
Kas selle sisest ketast saab mappida nagu tavalisi võrgukettaid?
Kas selle kiirus on piisav, et striimida selle seest HD materjali mõnele teisele võrgus olevale arvutile? Näiteks kuni 10Mbps (megabitt per second)
Kas meediaplayerid võiksid hakkama saada ka ühe asja striimimise ja teise asja mängimisega korraga?
Tean, et ei saa konkreetselt vastata, sest mudelid ja tingimused varieeruvad aga mingisugune arutelu nende küsimuste üle annab ilmselt piisava ülevaate.
|
|
| Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
27.12.2010 17:09:42
|
|
|
| Ühesõnaga, meediamängijat ma NAS'ks kuidagi ei peaks aga kel kiirus oluline pole, siis mingite hädapäraste andmete hoidmiseks ta kõlbab. |
Kas selle sisest ketast saab mappida nagu tavalisi võrgukettaid? |
Pmst küll. Jookseb neis kastides ju Samba ja teinekord ka FTP server. Probleeme võib olla ainult kui mitu kasutajat korraga loevad/kirjutavad (Mede8er nt. kipub sellepeale ühendust katkestama). Failide ükshaaval järjest kopeerimisega pole probleeme olnud.
| Kas selle kiirus on piisav, et striimida selle seest HD materjali mõnele teisele võrgus olevale arvutile? Näiteks kuni 10Mbps (megabitt per second) |
Arvan küll. Teisipidi ju asi toimib üle Samba/SMB ilusti, vaatad võrgust tulevat materjali. 5-6MB/s on tüüpiline kiirus. Paar korda olen mõne filmi algust Mede8er'st vaadanud, et kas "ümberjutustus" klapib.
| Kas meediaplayerid võiksid hakkama saada ka ühe asja striimimise ja teise asja mängimisega korraga? |
Katsetanud ausaltõeldes pole. Aga arvan, et kui nt. vaadata samaaegselt DivX filmi sisemiselt kettalt ning 1080P HD mahtu striimida, võiks asi isegi veel toimida.
HD striimida ja samaaegselt sisemiselt kettalt vaadata on enam kui kahtlane, niigi mõningad video/heli kombinatsioonid võivad "hakkima" hakata.
Mõnevõrra sõltub jõudlus ka sellest, millist dekodeerimist täpselt see karbike tegema peab - kas pildi alati üles 1080p peale skaleerima, heli lahti pakkima või piisab kui see lihtsalt ressiiverisse saata jne.
Kui arvad, et sul supervinge telekas ja ressiiver, võid ju saata pildi ja heli otse neisse 'as-is' ja osa tööst nende hooleks jätta.
|
   |
158 |
|
| tagasi üles |
|
 |
vortex
HV veteran

|
27.12.2010 17:16:22
|
|
|
1. Saab. Näide, 2 Xtreamer Pro sisemist ketast mapitud:
link
2. Sõltub masinast. Kiirus on enamasti piisav kuid täisk Blu-Ray ripi viõ kõrge bitratega 1080P jaoks jääb tihti väheks.
Xtreameri seadmed jagavad üle SMB 5-6MB/s PCH C200 puhul sain mina 7-8MB/s aga see ei pruugi olla konstantne.
HD kontenti striimimine teise asja mängimise ajal võib olla probleemne. 720p asjade striimimiest samal ajal teist vaadates olen prrovinud, toimis,
Muusika striimimine ei tohiks mingi probleem olla.
Kindlasti ei ole hea mõte vaadata HD videot kui samal ajal samas masinas torrent tirib.
Kogu eelnev jutt käis kaabli kohta, Wifi selleks ei kõlba.
|
|
   |
37 |
|
| tagasi üles |
|
 |
linni
HV kasutaja
|
27.12.2010 19:34:21
|
|
|
Popcornil saab mappida nii sisemised kui USB kettad.
Loomkatsed: 8 GB 1080p mkv Popcorni kettalt üle wifi läpparisse ning samal ajal teine samade parameetritega fail Popcornis mängima: ühtegi ruutu ega jõnksu ei täheldanud kumbalgi ekraanil.
_________________ ...---... |
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
27.12.2010 19:39:44
|
|
|
kinnitan eelnevat kirjeldust:
hankisin wd live ja wd2tb usb ketta, samal ajal kui ftpst laeti kettale faile kiirusega 5-6MB/s, ei jooksnud ekraanil korralikult sd xvid failgi, väikesed hakkekohad olid sees.
peale seda unustasin selle "mediabox serveri" teema ära, synology ds410 majja ning kiirus kümnekordistus kui mitte rohkemgi.
|
|
| Kommentaarid: 262 loe/lisa |
   |
2 :: |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
-Koppel-
Kreisi kasutaja

|
|
| Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mk1985
HV vaatleja
|
03.01.2011 22:52:32
|
|
|
| -Margus- kirjutas: |
| Küsimus tarkadele.Ka sellist masinat on olemas, millel on olemas DVB-C tuuner pesaga, kuhu saab conax mooduli pista ja oleks salvestusvõimalus.Ja et suudaks enam vähem kõike mängida.Võrgutugi ka oluline. |
Selle teemaga võiks jätkata.
Ma ka ei suuda selles multimeedia virr-varris selgusele saada.
DIY foorumis meil seal väga asjalikud ehitajad ja masinad päris huvitavad aga ilmselgelt endal jaks vist sellest üle ei käiks.
Tulevikus võiks midugi selline multimeedia aparaat olla kus on ühendatud projektor ja lõppvõimud, et kõik muu oleks sisse ehitatud, heli protsess, blu ray, televisioon, jne.
aga masinad mis on silma jäänud hetkel on
1. Popcorn hour c200 aga sellel vist peab blu ray lugeja juurde ostma ja conax moodulit pole http://www.popcornhour.com/onlinestore/index.php?pluginoption=catalog
2. Samsung Bd-c8200 sellel conax olemas ja mängib kohe plaati ka. http://www.samsung.com/uk/consumer/tv-audio-video/blu-ray-player/blu-ray-player/BD-C8200M/XEU/index.idx?pagetype=prd_detail
On veel midagi asjalikku turul?
|
|
| Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
vortex
HV veteran

|
04.01.2011 01:20:22
|
|
|
Samsung on rohkem Blu-ray mängija. Muu meedia tugi on suht nutune.
Dune on mõistlik. Ilmselt mõistlikum kui C200, aga maitse asi.
Nende kummagiga sa aga DVB-C´d ja PVR´i ei saa. DVD-T tuuner on vähemalt Dune'le olemas kuid toetab ilmselt ainult tasuta kanaleid.
Täpselt ei tea, Jägaja oskab rohkem kommenteerida.
|
|
   |
37 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
04.01.2011 08:54:11
|
|
|
| vortex kirjutas: |
Samsung on rohkem Blu-ray mängija. Muu meedia tugi on suht nutune.
Dune on mõistlik. Ilmselt mõistlikum kui C200, aga maitse asi.
Nende kummagiga sa aga DVB-C´d ja PVR´i ei saa. DVD-T tuuner on vähemalt Dune'le olemas kuid toetab ilmselt ainult tasuta kanaleid.
Täpselt ei tea, Jägaja oskab rohkem kommenteerida. |
Dune toetab hetkel küll ainult vabade digikanalite vastuvõttu ja salvestamist, kuigi hetkel on PVR softiosa veel nutune.
kaardilugejaga DVB-T/C on küll välja sügisesel Saksamaa messil kuulutatud, kuid reaalselt on nad alles arendamisjärgus.
2011 lõpus on ehk reaalselt olemas ka.
Küll on aga Venemaalt edastatav Kartina-TV IPTV väidetavalt ka piriülene, seega on võimalik huviliselväikese tasu eest juba korralik teenus koos korraliku PVR osaga sisse osta.
Püsivara on küll alles veel testimise staatuses.
Vortex, sa nagu rohkem seal Xtreameris kättpidi sees, oled esimeste seas ilmselt
iXtreamer With Free iPad 16 Gb
|
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mk1985
HV vaatleja
|
04.01.2011 09:58:19
|
|
|
Noh mul tv osaga esialgu oleks tähtis starmani zuum, kuigi mine sa tea "kohe-kohe" ka elion maale jõudmas.
Aga siisiki tundub et ise kokku ladudes või lasta see kellelgi asjatundjal teha saab kobedama meediakeskuse. lihtsal hind pole mugav.
Ootame vaatame vast hakkavad paremad tuuled puhuma siis nende meediakeskuste koha pealt ka.
|
|
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
vortex
HV veteran

|
04.01.2011 12:08:43
|
|
|
Ipadi pakkumine on publicity stunt.
Põhimõtteliselt 10 komplekti läheb jagamisele aktiivsete facebooki kasutajate hulgas. Mina sinna kindlasti ei kuulu
A.C. Ryan kuulutas eile välja Intel CE4150 põhineva Fluxx meediapleieri.
HTPC poole pealt oleks huvitav näha kuidas toimetavad odavama otsa Sandy Bridge arhitektuuril masinad ja AMD Fusion "Atomi tapja" võib samuti heaks HTPC platvormiks osutuda.
|
|
   |
37 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Traf
Kreisi kasutaja
|
04.01.2011 15:22:28
|
|
|
Endal selline kooslus, et nii arvuti kui meediamängija (WD TV Live) võrgus, meediamängijal aga järel väline usb kõvaketas. Arvutisse ilmub network share, millele asju tõsta.
Vahepeal jooksis asi piiri peal, ~10MB/s, see oli isegi talutav, viimasel ajal aga on kiirused ~4MB/s peale langenud. Krt netist tuleb arvutisse kiiremini, kui arvutist kettale asjad saan. Arvuti ja switch mõlemad gigabiti peal, eks see meediamängija taha jää mingit moodi.
Arvutist otse ei taha mängida, sest arvuti ja teler on samas toas ja filmivaatamise ajaks tahaks arvuti kinni panna. Samuti on meediamängijaga parajat keberniiti nähtud, et arvuti sharedele ligi saada. Külge ühendatud HDD on kindlam värk.
Närvi ajab see, et mingi aeg sai 10MB/s asju kopeeritud. Mis siis praegu nii väga teistmoodi on..
|
|
| Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
48 |
|
| tagasi üles |
|
 |
raix
Kreisi kasutaja

|
04.01.2011 16:24:35
|
|
|
Endal on juba pikemat aega mõõtes olnud WD TV gen1 asemele uus meediapleier osta. Peaks lõpuks selle teoks tegema. Hetkel on vist parim valik ikka WDTV Live. AC Ryan vist poleks ka paha aga ma ei tea, kas tal WD ees eeliseid on. Kasutan üldiselt ainult filmide vaatamiseks, vahest harva ka piltide vaatamiseks ja veel harvemini muusika kuulamiseks.
Nagu ma aru saan, siis selleks, et WDTV Live'ga netti saada ja arvutist sharetud asju vaadata, on vaja ruuterit. Seni mul sellist asja pole ja paluks siis soovitusi, millise peaks hankima? Netiühendus on mul Starmani kaabli kaudu. Arvuti ja media playeri omavaheline kaugus jääb 3-4 m vahele. Siis peaks nii pika võrgujuhtme ka vist hankima?
Igasugused head soovitused on teretulnud
_________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:] |
|
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
vortex
HV veteran

|
04.01.2011 18:25:14
|
|
|
| 10MB/S üle SMB sellise seadme puhul on pärist müstiline kiirus 4MB/s on täiesti mõistlik 6-7MB/s harilikult lagi.
|
|
   |
37 |
|
| tagasi üles |
|