Rehvi materjali annaks tuunida, hetkel on liiga tume ja ilsmelt bump map value ka veits metsas aga endal ka plaanis ikka 3d peale üle minna rehvidega, tekstuuridega jääb kehva.
Rehvi materjali annaks tuunida, hetkel on liiga tume ja ilsmelt bump map value ka veits metsas aga endal ka plaanis ikka 3d peale üle minna rehvidega, tekstuuridega jääb kehva.
zorten22, ei ole tühi, selle nurga alt ei peagi nägema stange sisekülge ja see ei ole vastu maad tagant, küljed on madalamal kui tagumine osa. _________________
Vaja veidike siinsetelt abi solidworksiga. Nimelt ei oska ma kahte tehtud värki selles programmis kokku panna
AutoCAD`is käis see lihtsalt... sellel programmil aga mingid mate, assembly jms. värgid millele ma pihta kahjuks ei saa ja netist õpetusi ka ei leidnud.
Vb. loll küsimus aga ikkagi, kuidas ma selle ülemise kupatuse (mis ei ole üks solid vaid erinevat feature`d ja face`d) alumisega kokku panna
Tutorial cd`lt kah nagu midagi ei leidnud selle kohta
E: nvm, sain oma ajudega lõpuks hakkama Pidin eraldi part`idena salvestama ja siis Insert > Part > Mate (contsentric & faces).
Hetkel siis selline:
See velg tuleb minu enda auto Adam Opel Kadett C 78` 3D disainiprojektile. R14/185/60 4x98.
E: Niisama ääremärkuseks, et minu E6750-ga @ 3,55GHz renderdab seda 1280x1024 velje pilti ~21min. Solidworks`i enda Photoview360-ga.
E: Tegin nüüd vahepeal mitu varianti ja lõpuks jõudsin selliseni mis meeldib
Järgminsena võtan ette velje poldid, keskava, Adam Opel`i logo ja õhuventiili. Sealt edasi rehv...
E: Sain nüüd logo ka külge. Tegu siis Adam Opel`i logoga mis pärineb sellest ajast kui firma veel õmblusmasinaid tootis
Renderduse kohta andmed ka:
Kahju, et päriselt selliseid velgi ei eksisteeri. Ostaks kindlasti. Ahjaa, kui keegi ei tea mis autost juttu on, siis selline auto on mul ja sellest tuleb 3D projekt millele need veljed lähevad
Blueprintid leitud auto jaoks?
Juhul kui leitud, äkki jagad, tahaks ka kätt harjutada, ja edu sulle sellega _________________ Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
braien334, mul ~200lk tehniline raamat selle kohta olemas, sealt leiab nii mõndagi ma arvan Samas eks midagi ikka otsida tuleb ja ise ka pilte ja jooniseid teha.
Ma välise kestaga ei kiirusta. Järgmisena tuleb pidurisüsteem, siis teljed, raam, põhi, koopad ja sealt järjest ülespoole. Kavatsen suht full-build`i teha... hea igavuse peletamiseks
Mul oli plaan BMW M1 racecar selline teha, aga pole piisavalt refference pilte ega blueprinte. _________________ Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
braien334, tee ikka midagi eksklusiivsemat ja vanemat ma arvan. Neid suht tuntuid autosid ju üsna palju tehtud... ma võtaks just mingi huvitava harvaesineva auto 3d maailmas ette
See oleks jah liiga ekstreemne, aga vaatab pärast poole midagi. _________________ Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
Samas eks kõik ole tehtav ka piltide põhjal. Alguses paber ja pliiats kätte ning alustalaks võtad pildil oleva velje mõõdu mida oletatavasti tead ning hakkad järjest mõõtma kõige lihtlabasemal teel.
Hiljem paned asja 2d-s arvutisse ja siis sätid kui tundub midagi natuke viltu olevat. Külje esi ja taga põhiprofiilid kätte saad, siis edasi hulka lihtsam juba.
Oma kätega ei oska ma midagi teha, ainult arvutihiirega oskan midagi teha _________________ Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
Midagi lihtsat, tean, et palju vigu, aga see selleks. _________________ Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
Küll blendus käib see rehvi tegemine üsna keeruliselt Solidworksis tundub hulka lihtsam.
Ma sain asja selgeks, suht kiiresti läheb tegelt, ainult et pisut tuleb käsitsi vertekseid tasapinnale lähemale lükata mööda ühte kordinaat telge.
Muidu jääb mingi 0,1 - 1 mm eemale (ilmselt mingi numbrilise täpsuse asi).
Võtad aga punkt punkti aaval ja max zoomiga lohistad õigesse kohta 0,000001 mm täpsusega ( ± ? kes seda teab 0,001 mm ehk )
Minul oli vaja ~ 4 * 120 punkti lähemale lükata kuna 4 curvi oli (seda selleks et pehmeid ääri saada peale subsurf-i)
-----------------
Nüüd kui järgi mõtelda selle numbrilise täpsuse piirangute kohta siis see ehk seletab mõningaid ebaõnnestumisi.
Varem oli teada, et uv-maping ei tööta väikeste (suure verteks arvuga) mudelite peal õigesti. Need tuleb ennem 1000x suuremaks teha ja apply scale.
Veel vedelike simulatsioon väikses ruumis jätab mitme mm trepi.
Siis sai jamatud 20 cm kõrguse kujukesega et see vajutaks karvase vaiba sisse jälje.
Aga isegi kõige täpsemate reaalsemat (aeglasemate) simulatsiooni sätingutega läksid karvad läbi kuju 95 %
Aega saan siis proovin suurendada skaalat 10000x ehk ja jooksutan uuesti simulatsiooni.
kole mõlkis on, näita traate ja ehk siis saab rahvas juhendadamis võlssi on. Pakuks et liialt tihe võre on, Esmalt võiks traate siluda ja siis lõikuma hakata.
HighEnd, Kena mudel on jah Sul, aga ma olen veel siisksi suhteliselt algaja ja nii kaugele pole iseseisvalt auto mudeliga veel jõudnud. Traadid osades kohtades suht pahasti ja ma ei oska parandada Kuidas teha wireframe renderit sellest?
Kuidas saaks spline objekti vertexite arvu optimiseerida CAD-ist importides 3DSmaxi? Ühed mudelid on normaalsed ja mõistliku verticleside arvuga samas kui täpselt samasugused teised on mingi 100 korda rohkemate verticlesitega... täiesti mõttetutes kohtades ka veel, sirgete peal mingi 100 tükki järjest jne... _________________
mikk36, LFS baasmudelit pole veel hetkel muutnud, aga eks see ka plaanis, kui aega on. _________________ Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
Kuidas saaks spline objekti vertexite arvu optimiseerida CAD-ist importides 3DSmaxi? Ühed mudelid on normaalsed ja mõistliku verticleside arvuga samas kui täpselt samasugused teised on mingi 100 korda rohkemate verticlesitega... täiesti mõttetutes kohtades ka veel, sirgete peal mingi 100 tükki järjest jne...
3ds Max'is on selline modifier nagu Normalize Spline. Äkki see aitab. Teisi automaatseid lahendusi vist väga polegi, vähemalt mitte Max'iga kaasas olevate pluginate seas.
Tahtsin e90 bemmi mudeldada aga evermotion oli juba valmis teinud, tegin siis hoopis paar renderit nende mudeliga, materjalid vahetasin ära ja oma pidurid viskasin alla.
tige kala, kas saad render layereid eraldi ka salvestada vms? Praegu peaks bmw-ga layeri müra jms natuke ebaperfektsemaks tegema, saaks pöörfi pildi.
Saaks ikka salvestada, tean jah et taust on mürane ja ebakvaliteetsem samas mudel on perfektsete joontega ja see reedab ära, et 3d. Kui aega siis teen üle. _________________
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.