Loogika peitub selles, et minu meelest on tobe, et FPS mängus on vaja mingeid "countereid" kasutada ning et mängijatel on võimalik ilma selleta, et nad peaks sihtima ja reageerima, kille koguda. Nagu MMO'd mängiks juba. "Mul on Fireball skill! Tapan su 100% kindlalt ära!", "Ei! Mul on Frost Shield! Su Fireball on kasutu!".
Mis mängid siis CoD i üldse
Sest ootan RO2'te ja vanemaid FPS'e hetkel ei viitsi mängida. Tänan küsimast.
painkillah kirjutas:
Umbes, et "maru hää on marathon ja warlord ja möllu" ja kleimoor kui equipment on väga mõttetu lisa fps mängule, et tahaks ikka puhast fpsi.
Tsiteeri palun kohta, kus ma ütlesin, et "maru hää on marathon ja warlord". Ainus, mis ma olen öelnud, on see, et kasutan ise Marathoni. Põhjus, miks Marathoni kasutan, on see, et liigun koguaeg mööda mapi ringi ning see aitab mul kiiremini vastasteni jõuda.
painkillah kirjutas:
Sa paned ikka toore jõuga kogu teemast mööda ja tembeldad tervet maailmat, kes ei mängi nagu sina, kohe algajateks ja niubideks.
Ei tembelda kedagi noobiks. Ma lihtsalt väidan seda, et clay on mängule lisatud peamiselt selle eesmärgiga, et ka need, kes kuulidega väga palju kille ei suuda koguda, saaks natuke abi. See ei tähenda, et ma arvan, et kõik, kes clay'd kasutavad, on noobid ja algajad, vaid seda, et clay kasutamine lihtsalt ei vaja skilli.
painkillah kirjutas:
Sisuliselt hetkel ütled sa ühte, et sa tahad et Bops oleks bländ shuuter, OK, et ei oleks perke (mis on suht gamechanger igat pidi). Samas kleimoor on konkreetne eksisteeriv "relv" mis sobib mängu päris hästi.
Jah, seda ma ütlen. Ei, clay ei sobi minu meelest ei sellesse ega ka ühtegi teise FPS mängu.
painkillah kirjutas:
Võtame siis kõik ära - pole sul enam maratoni, pole sul enam ghosti jne. Siis jooksed sa üle tandri "normaalselt", mitte ülikiiresti. Snaiprituli tõmbab su kergelt maha. Või tõmmatakse tuubiga. Siis on hala, et kämperid on pahad. Et ikka maraton ja ghost ruulivad raisk aga kõik teised asjad mis liiga teevad MULLE on pahad.
Kas ma mitte ei öelnud, et ma oleks väga õnnelik, kui kõik see jama välja võtta?
painkillah kirjutas:
Huvitav on see, et mõwwis ei seganud kleimoor enamus rahvast. Jah, ta võttis granu sloti ära - aga seal ka said uusi kleimoore pergiga korjata ja kahte korra maas hoida. Maja mõlemad otsad mineeritud oli kordi "imbam" kui praegune üks kleimoor per laif.
Promod.
painkillah kirjutas:
Lisaks, hetkel ei ole nii, et kui keegi kasutab kleimoori, siis sul pole midagi. Sul on oma vaba valik mis EQ sa valid, anaalpulk on ju ka win kui mingi hea spawni leiad omale, sensor on püha imba , c4 on eriti haige kuskil POI mapides (saad ju 2tki!!!).
Jällegi, mitu korda öelnud, et hea meelega näeks, et need kõik mängust eemaldataks.
painkillah kirjutas:
Sisuliselt sa arvad, et sa oled nii kõva fpser, et kui keegi sind ära tapab millegagi, siis see on ainult läbi OP vahendi või mingi häkk/kood.
Get over yourself, seriously
Spoiler
Kuid ei, ma ei arva, et olen kõva FPS'er. Ainukesed kõvad FPS'erid on need, kes pro gaming tseenis midagi korda saata suudavad.
Tore, et sa 4chanis aktiivne surfar oled, aga ma ei saa aru mis sa siis säutsud siin kui sa mäng ei salli ja mängid vaid ajatäiteks. Sa oled üks ainukesi kes üldse kisab selle kleimoori pihta, ülejäänud lihtsalt valivad kahest perkist ühe ja sõdivad nagu ennemuiste.
Ja ma ei tea mis oskamatusest sa siin räägid, selleks, et kleimoori läbi surma saada pead sa ise saamatu olema. Kleimoor sind ei lase, ta ei liigu, ta ei hüppa, ta ootab tavaliselt seal nurga taga tiksudes. Ja kui tema "autoriks" ongi mõni njuubi siis tavaliselt sureb see njuubi üpris kähku, viies endaga kaasa ka selle paki. Ja kui see pakk ikka seal maas pikemat aega seisab, siis järelikult on autoriks persoon, kes oskab mängida ja kasutab asja taktiliselt. Täiesti piisav nerf asjale minuarust, et per-life 1 seda on ja kogu moos.
Sama hästi võiks vinguda kõikide granaatide pihta, et no kurat miks ta viskas just suvaliselt selle sinna majja kus mina pidin olema!
Kokkuvõtteks täiesti mõttetu hala mille põhjuseks on sinu suur isu lidumise järgi, mitte eluujäämise järgi. _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
Esiteks, ma olen mitu korda öelnud, et minu eelistus oleks kõik perkid, killstreakid ja Equipment'i all olevad asjad mängust välja võtta.
Teiseks, mis "rohu leidmine" see on? Point on ikka selles, et konkreetses FPS mängus on võimalik koguda kille, ilma selleta, et sa päästikule vajutad või melee's vastase maha võtad.
Kui sind perkid ei koti siis lõpeta oma marathoni või ninja kasutamine ja vali hacker hoopis.
Ja vasturohi neile lihtsatele killidele on hacker perk.
LightsabeR kirjutas:
Ajuvaba argument, lihtsalt ajuvaba. Sama hästi võiks öelda, et sama moodi nagu ei nõua aimboti kasutamine skilli, ei nõua ka aimbotteri käe läbi suremine skilli. Makes sense, right? Oh wait... no it doesn't!
Jah, on ajuvaba. Täpselt sama ajuvaba nagu sinu aetav jama. Sa tahad lihtsalt et sinu perkide kombinatsioon ideaalne oleks ja mitte keegi sinust jagu ei saaks.
Aimbot sihib mängija eest mitte ei too teisi mängijaid tema sihiku ette. Clay aga vedeleb maas ja ootab mängijaid kes jooksevad maratoni selle asemel et FPSi mängida.
See, et sina eelistad mingit muud perki hackerile ja selle tõttu clayde otsa komistad on sinu enda süü.
Mingi päts võiks juba tulla küll, täna on see süst. kuidagi eriti uimane.
milleks pätsida tööavat asja
Kelle jaoks töötav, kelle jaoks mitte - saaks ka paremini töötada. Üldiselt ei taha dual-core masinate peal endiselt mäng just kõige sujuvamalt joosta. Buge jms. võiks ka vähem olla. Näiteks ei tööta teiste mängijatega ühinemine just eriti hästi. Tihti lihtsalt puudub 'join' nupp ja invite-d ei jõua kohale. Lisaks on selline bug, et kui proovida joinida pw-ga servuga, siis algul connectib ja siis ütleb 'invalid password' ilma et üldse parooli küsitaks
Igasugu väiksemaid buge on ka, kuskil oligi isegi pikk nimekiri nendest, aga ei viitsi hetkel välja otsida.
Bugidest rääkides, minge proovige seal (villa map) rc car käima ajada ja siis näete mis juhtub.....
Selle avastasin isiklikult ja võttis ikka muige näole küll..... nagu WTF.
Bugidest rääkides, minge proovige seal (villa map) rc car käima ajada ja siis näete mis juhtub.....
Selle avastasin isiklikult ja võttis ikka muige näole küll..... nagu WTF.
mõtlesin, et olen oma eluaja jooksul juba kõik kõige mõttetumad pointless rabistamise mängud ära näinud...aga näe, mõni ikka üllatab veel selle mängu SP on küll vist kõige hullem laskemoona hooramine, mida mingi paari viimase aasta jooksul nähtud on! koguaeg võib kätt päästikul hoida ja lihtsalt mingis suunas täristada, üksainus samm on veel puudu sellest, et sihikut ka sinu eest liigutatakse aga ei, mõnda aega isegi natuke fun see 70% cinematics ja 30% "hoia left-mouse buttonit all ja jookse" mäng. graafiliselt omamoodi kena ja jookseb nagu film...stoori on muidugi eepiline buulshaitzer _________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
ajasin pappi kokku ja käisn shoppamas seal võrgumängu osas ja kui ostud tehtud ja tagasi minnes on ikka samad relvad alles mis olid enne uute relvade ostmist ? Miks ta ei salvestagi enam peale uute relvade ostmist :S
Keegi oskab öelda kumb see K/D ratio on ?
Kas see mis combat recordis careeri all summarys RATIO või see mis combat recordis weaponsi all combat summary KILL / DEATH (RATIO)
Neeed arvud täiesti erinevad
mul black opsiga probleem et multiplayerit ei õnnestu mängida ütleb koguaeg call of duty black ops server is not available at tihs time. muidprobleeme naq ei ole singel läbi tehtud tahaks mp ka mängida
mul black opsiga probleem et multiplayerit ei õnnestu mängida ütleb koguaeg call of duty black ops server is not available at tihs time. muidprobleeme naq ei ole singel läbi tehtud tahaks mp ka mängida
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.