Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Call of Duty: Black Ops märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 108, 109, 110 ... 154, 155, 156  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
EstBeast
HV veteran
EstBeast

sõnum 06.12.2010 04:35:16 vasta tsitaadiga

No plaad kus siin on claymoredest elulugu kirjutatud. Te lasete päevas ikka julgelt mängu tunde?
Kommentaarid: 86 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 6 :: 69
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Dominus
HV Guru
Dominus

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 06.12.2010 05:14:32 vasta tsitaadiga

LightsabeR-il on liiga palju vaba aega icon_biggrin.gif
Claymore for Dummies 101
Kommentaarid: 104 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 1 :: 76
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
painkillah
HV Guru
painkillah

sõnum 06.12.2010 10:30:30 vasta tsitaadiga

Mees lihtsalt järjepidevalt sõtkub oma varvastega claymorede otsa ja siis on põhjust ulgumiseks, et vää vää mingi camper tappis mu ära.
Kasuta siis Flak Jacketit kui sa oma kallist maratonist lahti öelda ei taha. Või eeldadki sa, et peab olema mighti all powerful just oma kindla perk setupiga?
Minuarust kiideti Black Opsi just oma balansile, et igale asjale on pea, et oma counter olemas. Ja sina nüüd kisad, et sa peaksid oma kindla setupiga KÕIGE vastu saama?
Hellikud pole mitte need kes claymore hooravad, vaid hoopis sina kes kiunub, et miks ei ole minu setup nii imba naabide kottimiseks.
Kui sulle antakse võimalus ükskõik millist asja mängus otse counterida ja sina seda ei tee, vaid valid ikka oma perkid mis on suunitletud teiste asjade vastu ning siis julged kiunuda, et asi on OP - mis loogikaga sa mõtled?

Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 6 :: 86
tagasi üles
bush
Kreisi kasutaja
bush

sõnum 06.12.2010 11:20:54 vasta tsitaadiga

jumalast savi. Mul on juba isegi ballistic knifega own 24/6, claymored ei sega, vahel ringi joostes pistan ise ka mõne kuhugi tuleb äkki see vajalik kill killstreagile juurde. BO on liiga lihtne anyway ja claymore seda küll raskemaks ei tee. Mängus suremisega tuleb leppida.
zpsy
HV veteran
zpsy

sõnum 06.12.2010 12:44:15 vasta tsitaadiga

DLC'dest pole midagi kuskil kuulda? icon_smile.gif Kõige rohkem tahaks uusi mape zombie mode jaoks.
Kommentaarid: 825 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 1 :: 587
tagasi üles
dsg
HV kasutaja
dsg

sõnum 06.12.2010 12:47:54 vasta tsitaadiga

Poisid oodake promod ära siis on ciao igal jamal claymored jne. Serius business on nagunii seal aga üldiselt need noobi modid ehk siis mis praegu on vahet pole noobid panevad ikka igast paska maha jne aga sellest ei sa lasta kõigutatada ennast. Kuigi jah võiks juba see kaua oodatud promod ka tulla oleks veits pigent mängida mitte level 1 classidega mingi 100 killi täis teha igas mapis. Muidugi snd on preagult juba enam vähem mängitav kuigi eriti ei tõmba ilma promodedta

viimati muutis dsg 06.12.2010 12:55:31, muudetud 2 korda
Kommentaarid: 23 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 23
tagasi üles
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 06.12.2010 12:53:12 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Kasuta siis Flak Jacketit kui sa oma kallist maratonist lahti öelda ei taha.

thumbs_up.gif
olen nüüd mõned õhtud praktiseerinud ja ütleks, et lightwight perki asemel on asjalikum küll DOM-is DEMO-s.
Viskad lipukõrvale pikali või plantid ning vilistaded nade spämmile + jooksed enamus claydest külma kõhuga läbi icon_lol.gif
Aga asi on piisavalt segane igapäeva mängijale, mis perk kaasas käib vastavalt mängutüübile.
Kommentaarid: 374 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 300
tagasi üles
Mafia
HV veteran
Mafia

sõnum 06.12.2010 13:22:48 vasta tsitaadiga

madex kirjutas:
Perkid ja killstreakid võiks ära kaotada, alles jääb oskus, kes teise üle kavaldab ja kiiremini näkku suudab lasta. (cod4 promod)

BO on põhimõtteliselt nagu mingi invaliidide fps, kus sulle on antud erinevad abid vastase kõrvaldamiseks.

Mina ostsingi CODi selleks et seal on igast perkid, killstakeid, relvade modimis võimalused jms stuff. COD ei peagi mingi reaalne olema. COD jäägu selliseks nagu ta on, noob friendly, arcade ja fun need kes midagi muud tahavad mängigu promodi või muid mänge. Mina kui tahan midagi tõsist mängida, mängin Armat ja CODi puhtalt funi pärast kui igav on.

Claymore-idega pole eriti probleeme olnud, ei kasuta ei häkkeri ega marathoni icon_biggrin.gif Elu on näidanud, et kui algset balansis olevat mängu hakatakse hiljem balanseerima patchidega, kuna osad arvavad et üks või teine asi on OP, siis lõpuks keeratakse kogu mäng piixu!

Sven
Kreisi kasutaja
Sven

sõnum 06.12.2010 15:11:37 vasta tsitaadiga

Arcade teema tuli sisse juba CoD4s, mis on kogu franchise ära rikkunud IMO.
Kommentaarid: 35 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 32
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
dsg
HV kasutaja
dsg

sõnum 06.12.2010 16:05:26 vasta tsitaadiga

see nii öelda hardcore mod on täiesti ajuvaba võtad aku ja tõmbad kiirelt üle ekraani 4 venda surnud.
Kommentaarid: 23 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 23
tagasi üles
villu70
HV Guru
villu70

sõnum 06.12.2010 16:20:34 vasta tsitaadiga

dsg kirjutas:
see nii öelda hardcore mod on täiesti ajuvaba võtad aku ja tõmbad kiirelt üle ekraani 4 venda surnud.

Kus ta siis ajuvaba on. Kas "norm" mode on normaalsem. Võta mõni suurem prits ja muud kui küta, kes ette jääb on savi.
HC olen mitukorda oma hea skoori lihtsalt sellega ära rikkunud kuna olen oma mehi liiga palju maha koksanud.
Lased 3 korda oma jolleri kogemata maha ja "by-by fedja". Otsi uus servu. Ise ainult HC mängingi, norm. mode on kuidagi liiga jabur/harjumatu.
Tuleb ikka mõelda/vaadata mitte nt. tuimalt granasid loopida, noaga vehkida jne.
Kämpereid on ka ülivähe minuarust..... kui võrrelda nt. MW2-ga.
Kommentaarid: 141 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 0 :: 121
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 06.12.2010 16:24:11 vasta tsitaadiga

võtas-uxu kirjutas:

Kämpereid on ka ülivähe minuarust..... kui võrrelda nt. MW2-ga.

Campida ei saa ka ju. Kaardid on nii väikesed, et seisma jääv vend saab mõne sekundiga tina kusagilt icon_lol.gif
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
jansaman
HV kasutaja

sõnum 06.12.2010 16:30:00 vasta tsitaadiga

Minu arust võiks Claymore olla vähemalt 5 tk per. elu. icon_biggrin.gif Oleks nagu aednik, istutaks neid ette ja taha. Lisaks võikisd nad peale surma alles jääda, selleks, et veel rohkem kaost ja viha tekitada. Siis ma ainult istutaks neid, viis tükki maha ja kohe otsima kedagi kes mu killib. Ja siis jälle otsast peale! Pärast raundi naudiks aedniku vilju icon_razz.gif
Ütlen ausalt, olen selles mängus suht s(i)tt. Ei suuda mina nendele bunnydele ja pikali visakavatele mehikestele kuuli pähe kihutada. Ju siis valesti valitud relv, s(i)tt skill ja veel s(i)tem hiir. Killcamist näen, et paar pauku sain vastasele pihta, kuigi lasin terve salve talle makku.
Mängin parem treeningut, vastaseid panen 9, enda tiimis mina ja veel üks. Paugutan palju tahan ja olen õnnelik, et saan roundi lõpuks skooriks 80:2 icon_biggrin.gif Kõige raskema astmega on päris lahe pidevalt peksa saada.
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 20
tagasi üles
Dude .
HV Guru

sõnum 06.12.2010 18:47:43 vasta tsitaadiga

XATM092 kirjutas:

Clay viivitus on sama mis CoD4 oli, jookse lihtsalt ära kui leet gaemer oled. icon_biggrin.gif

Ütleksin vahele veel selle, et see lause on täielik bullshit. See clay plahvatuse aeg peaaegu täielikult puudub. Lisaks on seda palju halvem näha kui varem.

Nii, et claymore'id on julmalt võimsamad ja neid kasutatakse kordades rohkem kui varem.
Super!
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 06.12.2010 19:03:23 vasta tsitaadiga

painkillah kirjutas:
Mees lihtsalt järjepidevalt sõtkub oma varvastega claymorede otsa ja siis on põhjust ulgumiseks, et vää vää mingi camper tappis mu ära

No küll on ikka pikad juhtmed mõnel.

Point on selles, et mängus on abivahend, millega killi saamiseks pole vaja osata sihtida, kiirelt reageerida ega oma ümbrust jälgida.
painkillah kirjutas:

Kasuta siis Flak Jacketit kui sa oma kallist maratonist lahti öelda ei taha. Või eeldadki sa, et peab olema mighti all powerful just oma kindla perk setupiga?

Sa ei pea mulle seletama, mida iga perk teeb, tean seda isegi. Ja kui sa mu eelnevaid poste oleks lugenud ja neid mõistnud, siis sa teaks, et mina eeldaks hoopis perkide, kill streakide ja equipmenti eemaldamist mängust.
painkillah kirjutas:

Minuarust kiideti Black Opsi just oma balansile, et igale asjale on pea, et oma counter olemas. Ja sina nüüd kisad, et sa peaksid oma kindla setupiga KÕIGE vastu saama?

Jah, mäng ongi tasakaalustatud. Nõrgematele mängijatele on antud hulga abivahendeid, et ka neil oleks võimalik kille koguda. Ei vaidle vastu.
painkillah kirjutas:

Hellikud pole mitte need kes claymore hooravad, vaid hoopis sina kes kiunub, et miks ei ole minu setup nii imba naabide kottimiseks.

Mu setup on suht imba tegelikult.

Ning nagu ma paar posti tagasi juba mainisin, mul pole tegelikult midagi selle vastu, et inimesed campivad ja clay'sid ning noobtube'sid kasutavad. Tänapäeval polegi FPS mängud mõeldud tuginema ainuüksi FPS mänguri oskustel, vaid on "rikastatud" erinevate lisadega, mis aitavad ka neil, kel FPS mängudega vähem kogemusi, kille koguda ja mängu nautida.
painkillah kirjutas:

Kui sulle antakse võimalus ükskõik millist asja mängus otse counterida ja sina seda ei tee, vaid valid ikka oma perkid mis on suunitletud teiste asjade vastu ning siis julged kiunuda, et asi on OP - mis loogikaga sa mõtled?

Loogika peitub selles, et minu meelest on tobe, et FPS mängus on vaja mingeid "countereid" kasutada ning et mängijatel on võimalik ilma selleta, et nad peaks sihtima ja reageerima, kille koguda. Nagu MMO'd mängiks juba. "Mul on Fireball skill! Tapan su 100% kindlalt ära!", "Ei! Mul on Frost Shield! Su Fireball on kasutu!". icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
Leinö
HV veteran
Leinö

sõnum 06.12.2010 19:07:23 vasta tsitaadiga

LightsabeR, sa ära ei väsi nendest referaatidest? icon_lol.gif
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 33
tagasi üles
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 06.12.2010 19:20:34 vasta tsitaadiga

Veel mitte. Pole paarist minutist, mis see mul aega võttis, väga kahju ka. :p
tagasi üles
XATM092
HV veteran
XATM092

sõnum 06.12.2010 19:42:54 vasta tsitaadiga

Dude . kirjutas:
XATM092 kirjutas:

Clay viivitus on sama mis CoD4 oli, jookse lihtsalt ära kui leet gaemer oled. icon_biggrin.gif

Ütleksin vahele veel selle, et see lause on täielik bullshit.

http://denkirson.xanga.com/632800688/call-of-duty-4/
http://denkirson.xanga.com/735016527/black-ops/

LightsabeR kirjutas:
Tänapäeval polegi FPS mängud mõeldud tuginema ainuüksi FPS mänguri oskustel, vaid on "rikastatud" erinevate lisadega, mis aitavad ka neil, kel FPS mängudega vähem kogemusi, kille koguda ja mängu nautida.

Nõus. Lisati mingi marathon ja ninja perk, et need kes taktikat kasutada ei oska saaksid ka kille. Ilma on ju raske vastase seilja taha hiilida või otsustada millal on arukas sprintida ja millal mitte. thumbs_down.gif
Kommentaarid: 40 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 37
tagasi üles
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 06.12.2010 19:56:10 vasta tsitaadiga

XATM092 kirjutas:
Dude . kirjutas:
XATM092 kirjutas:

Ütleksin vahele veel selle, et see lause on täielik bullshit.

http://denkirson.xanga.com/632800688/call-of-duty-4/
http://denkirson.xanga.com/735016527/black-ops/

Kuid CoD4'jas polnud Clay eraldi equipment sloti all, vaid asendas granaati.
XATM092 kirjutas:

Nõus. Lisati mingi marathon ja ninja perk, et need kes taktikat kasutada ei oska saaksid ka kille. Ilma on ju raske vastase seilja taha hiilida või otsustada millal on arukas sprintida ja millal mitte. thumbs_down.gif

Oled ikka koomik küll. Et siis ainult Marathon ja Ninja perk on kurjast, kuid kõik muu on ok? icon_rolleyes.gif
tagasi üles
XATM092
HV veteran
XATM092

sõnum 06.12.2010 20:03:09 vasta tsitaadiga

Mul pole nende perkide vastu midagi. Aga sina ilmselt kasutad neid ja need on sulle nii kallid, et sa teed neid mängijaid maha kes sinu vastu rohtu on leidnud. icon_biggrin.gif
Täpselt sama moodi nagu ei nõua clay maha panemine skilli ei nõua ka sellele otsa jooksmine üldse mingit skilli.
Kommentaarid: 40 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 37
tagasi üles
madex
HV kasutaja

sõnum 06.12.2010 20:07:11 vasta tsitaadiga

XATM092 kirjutas:

Täpselt sama moodi nagu ei nõua clay maha panemine skilli ei nõua ka sellele otsa jooksmine üldse mingit skilli.

wtf icon_neutral.gif
see on mingi argument vä icon_lol.gif
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 11
tagasi üles
hllmn
HV vaatleja
hllmn

sõnum 06.12.2010 20:18:30 vasta tsitaadiga

dsg kirjutas:
Poisid oodake promod ära siis on ciao igal jamal claymored jne. Serius business on nagunii seal aga üldiselt need noobi modid ehk siis mis praegu on vahet pole noobid panevad ikka igast paska maha jne aga sellest ei sa lasta kõigutatada ennast. Kuigi jah võiks juba see kaua oodatud promod ka tulla oleks veits pigent mängida mitte level 1 classidega mingi 100 killi täis teha igas mapis. Muidugi snd on preagult juba enam vähem mängitav kuigi eriti ei tõmba ilma promodedta

Miks sa selle jaoks promodet ootad? Barebone ranked serverid on ju olemas since day 1 kus pole perke ega relva lisasi.
Ja see, et promode välja lastakse ei ole mingi ciao claymore publicud jäävad ikka mainly perkide ja mölluga.
tagasi üles
Dude .
HV Guru

sõnum 06.12.2010 20:23:02 vasta tsitaadiga

XATM092, hmm. Ehk ajasin siiski MW2 omaga sassi, seda rohkem mängitud viimati. Aga CoD wiki ütleb üldse, et MW2 ajaks on 0,75. :/ Samas mainib ikkagi ära, et "It is highly recommended to use it anywhere because it is harder to see them and it goes off faster than in Modern Warfare 2. ".
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 06.12.2010 20:27:00 vasta tsitaadiga

XATM092 kirjutas:
Aga sina ilmselt kasutad neid ja need on sulle nii kallid, et sa teed neid mängijaid maha kes sinu vastu rohtu on leidnud. icon_biggrin.gif

Tõesti selline tunne, et juba kümndendat korda kordan ennast, kuid mis siis ikka.

Esiteks, ma olen mitu korda öelnud, et minu eelistus oleks kõik perkid, killstreakid ja Equipment'i all olevad asjad mängust välja võtta.

Teiseks, mis "rohu leidmine" see on? Point on ikka selles, et konkreetses FPS mängus on võimalik koguda kille, ilma selleta, et sa päästikule vajutad või melee's vastase maha võtad.
XATM092 kirjutas:

Ajuvaba argument, lihtsalt ajuvaba. Sama hästi võiks öelda, et sama moodi nagu ei nõua aimboti kasutamine skilli, ei nõua ka aimbotteri käe läbi suremine skilli. Makes sense, right? Oh wait... no it doesn't!
tagasi üles
painkillah
HV Guru
painkillah

sõnum 06.12.2010 20:31:01 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Loogika peitub selles, et minu meelest on tobe, et FPS mängus on vaja mingeid "countereid" kasutada ning et mängijatel on võimalik ilma selleta, et nad peaks sihtima ja reageerima, kille koguda. Nagu MMO'd mängiks juba. "Mul on Fireball skill! Tapan su 100% kindlalt ära!", "Ei! Mul on Frost Shield! Su Fireball on kasutu!".

Mis mängid siis CoD i üldse icon_lol.gif
Umbes, et "maru hää on marathon ja warlord ja möllu" ja kleimoor kui equipment on väga mõttetu lisa fps mängule, et tahaks ikka puhast fpsi. Sa paned ikka toore jõuga kogu teemast mööda ja tembeldad tervet maailmat, kes ei mängi nagu sina, kohe algajateks ja niubideks.

Sisuliselt hetkel ütled sa ühte, et sa tahad et Bops oleks bländ shuuter, OK, et ei oleks perke (mis on suht gamechanger igat pidi). Samas kleimoor on konkreetne eksisteeriv "relv" mis sobib mängu päris hästi.
Võtame siis kõik ära - pole sul enam maratoni, pole sul enam ghosti jne. Siis jooksed sa üle tandri "normaalselt", mitte ülikiiresti. Snaiprituli tõmbab su kergelt maha. Või tõmmatakse tuubiga. Siis on hala, et kämperid on pahad. Et ikka maraton ja ghost ruulivad raisk aga kõik teised asjad mis liiga teevad MULLE on pahad.

Huvitav on see, et mõwwis ei seganud kleimoor enamus rahvast. Jah, ta võttis granu sloti ära - aga seal ka said uusi kleimoore pergiga korjata ja kahte korra maas hoida. Maja mõlemad otsad mineeritud oli kordi "imbam" kui praegune üks kleimoor per laif.
Lisaks, hetkel ei ole nii, et kui keegi kasutab kleimoori, siis sul pole midagi. Sul on oma vaba valik mis EQ sa valid, anaalpulk on ju ka win kui mingi hea spawni leiad omale, sensor on püha imba , c4 on eriti haige kuskil POI mapides (saad ju 2tki!!!).

Sisuliselt sa arvad, et sa oled nii kõva fpser, et kui keegi sind ära tapab millegagi, siis see on ainult läbi OP vahendi või mingi häkk/kood.
Get over yourself, seriously

Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 6 :: 86
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Call of Duty: Black Ops mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 108, 109, 110 ... 154, 155, 156  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.