Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Call of Duty: Black Ops märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 107, 108, 109 ... 154, 155, 156  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
XATM092
HV veteran
XATM092

sõnum 05.12.2010 13:53:05 vasta tsitaadiga

RedFusion kirjutas:
Claymore imo jah suht overpowered. No ma võin ju hackerit kasutada, aga asi on põhimõttes - miks ma peaksin oma slot 3 perki selle peale ära kasutama lihtsalt sellepärast, et mängu tegijad on mingi täieliku noob-relva claymore-ga veits puusse pannud? Ma võin ju Hackerit kasutada, aga clay ei tohiks sellegipoolest nii hea olla icon_exclaim.gif

Mis kuradi põhimõttes? Selle pärast, et sa ei taha kasutada perki, mis võimaldab sul maagiliselt vaenlase seadmeid läbi seinte näha, on claymore op?
Mulle tundub hoopis, et mäng pole piisavalt noobisõbralik. Oleks vaja mingit all-in-one noob perki. icon_lol.gif

Claymore ongi peata kanade ja wannabe ninjade hoo maha võtmiseks mõeldud. icon_cool.gif icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 40 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 37
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
EpicName
HV vaatleja

sõnum 05.12.2010 14:37:53 vasta tsitaadiga

mis sitta sa ajad, mis see claymore peab siis tegema? smoke või flashi välja laskma w?
tagasi üles
Dude .
HV Guru

sõnum 05.12.2010 14:45:59 vasta tsitaadiga

Claymore on OP, juhtul lõpp.
Eelmistes mängudes oli timer, mis tähendas, et tegi väikese klikki ja siis alles plahvatas. Nüüd on automaatne. Kui juba otsa satud, siis ellu ei jää. Varem ikka mõnikord suutsid ellu jääda teise suunda hüpates. Aga ekraani lööb punaseks ja vastastele annab asukoha teada see nii või naa, seega üldiselt teeb oma töö ära.

Lisaks on nad seekord liigutatud equipment'ia alla, mis tähendab, et see ei asenda granaati vaid on hoopis võrreldav mõttetusega nagu mingi camera spike näiteks. Seega pm kõik kasutavad seda.

Tegu on uue martyrdom'iga. Mingit skilli pole vaja, iga kord kui spawn'id saad ühe ja viska kasvõi suvaliselt maha. Seekord on need laserid ka palju lühemad seega peaaegu täiesti võimatu on näha. Täielik nuubi OP relv.

Kõik ei pea Hacker'it kasutama sellepärast, et üks asi on OP. Kolmandas slot'is on muidu vajalikke asju kah.
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
Lovvi
HV veteran
Lovvi

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 05.12.2010 15:10:12 vasta tsitaadiga

No irw, see ongi sinu kaotus, et sa ei kasuta hackerit vaid jooksed mööda mapi ringi marathoniga. Pealegi, sul on vaid 1 claymore elu peale ning sa ei saa neid tagasi nagu MW2-s, seega see claymore saagu oma kill kätte.
Kommentaarid: 59 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 56
tagasi üles
XATM092
HV veteran
XATM092

sõnum 05.12.2010 15:22:30 vasta tsitaadiga

Spy plane of op sest mulle meeldib hardline rohkem kui ghost.
RC-XD on op sest mulle meeldib scavanger rohkem kui flak jacket.
Nova gas, flash ja concussion on op sest ma olen l33t-ninja.
Clay on op sest mulle meeldib marathoni abil suvalt mööda mapi ringi joosta.

Kui sa oma mängustiili tõttu liiga palju surma saad siis oled selles ikka sina ise süüdi.

Dude . kirjutas:
Eelmistes mängudes oli timer, mis tähendas, et tegi väikese klikki ja siis alles plahvatas.

Siin on ka timer.

viimati muutis XATM092 05.12.2010 15:58:21, muudetud 1 kord
tagasi üles
EpicName
HV vaatleja

sõnum 05.12.2010 15:26:08 vasta tsitaadiga

Dude . kirjutas:
Claymore on OP, juhtul lõpp.
Eelmistes mängudes oli timer, mis tähendas, et tegi väikese klikki ja siis alles plahvatas. Nüüd on automaatne. Kui juba otsa satud, siis ellu ei jää. Varem ikka mõnikord suutsid ellu jääda teise suunda hüpates. Aga ekraani lööb punaseks ja vastastele annab asukoha teada see nii või naa, seega üldiselt teeb oma töö ära.

Lisaks on nad seekord liigutatud equipment'ia alla, mis tähendab, et see ei asenda granaati vaid on hoopis võrreldav mõttetusega nagu mingi camera spike näiteks. Seega pm kõik kasutavad seda.

Tegu on uue martyrdom'iga. Mingit skilli pole vaja, iga kord kui spawn'id saad ühe ja viska kasvõi suvaliselt maha. Seekord on need laserid ka palju lühemad seega peaaegu täiesti võimatu on näha. Täielik nuubi OP relv.

Kõik ei pea Hacker'it kasutama sellepärast, et üks asi on OP. Kolmandas slot'is on muidu vajalikke asju kah.

Pese kõrvu või osta arvutile kõlarid või kõrvaklapib, käib ka klikk ja kohe ei plahvata. Ja kui otsa astub võid lõdvalt läbi joosta ja ellu jääda
tagasi üles
RedFusion
HV kasutaja
RedFusion

sõnum 05.12.2010 16:30:33 vasta tsitaadiga

XATM092 kirjutas:

Vaata, vahe on selles, et spy plane ja RC vastu saab ka ilma, et oleks vaja mingeid spetsiaalseid perke kasutada - neid on võimalik väga lihtsalt alla/maha lasta. Flash ja concussion ei tapa sind (kui just ei saa direct impactiga surma, aga seda juhtub väga harva) ning nende mõju ei kesta kaua. Nova mõjuala on väike ning sellest on lihtne põgeneda surma saamata. Järelikult pole nova, flashi ja concussioni vastu ka vaja perke kasutada. Claymore'i vastu on aga äärmiselt raske saada, kui pole spetsiaalset perki (hackerit) peal, eriti kui vastane on selle vähegi arukalt paigutanud.
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
puik17
HV veteran
puik17

sõnum 05.12.2010 16:30:54 vasta tsitaadiga

Sattusin ka täna ühes servus xiiteri otsa.
Vend pani ikka isuga, 100+ killi ja 2 surma roundi lõpuks...
Kommentaarid: 79 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 75
tagasi üles
karlutikas
HV kasutaja
karlutikas

sõnum 05.12.2010 16:46:27 vasta tsitaadiga

karlutikas kirjutas:
lambivana kirjutas:
Selline küsimus, et kust saaks kõige odavamalt mängu osta ja palju välja tuleb käia?

Vaata ringi natuke, mitu inimest müüs siin 260 krooniga vene cd keyd (venekeelne mäng siis, aga saab väga edukalt eestikeelseks muuta). Aga ingliskeelne aksab ikka suht palju.

Ma ei tea kus mu mõtted olid icon_redface.gif . Mõtlesin ikka ingliskeelseks muutmist.
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
invension
Kreisi kasutaja
invension

sõnum 05.12.2010 17:13:23 vasta tsitaadiga

Kuidas miin saab overpowered olla? icon_biggrin.gif
Asi selles, et liiga palju inimesi kasutab seda ja sind ajab lihtsalt see närvi et sa surma saad läbi nende nii tihti, nagu mindki aga mis teha.

XATM092
HV veteran
XATM092

sõnum 05.12.2010 17:49:47 vasta tsitaadiga

RedFusion kirjutas:
XATM092 kirjutas:

Vaata, vahe on selles, et spy plane ja RC vastu saab ka ilma, et oleks vaja mingeid spetsiaalseid perke kasutada - neid on võimalik väga lihtsalt alla/maha lasta. Flash ja concussion ei tapa sind (kui just ei saa direct impactiga surma, aga seda juhtub väga harva) ning nende mõju ei kesta kaua. Nova mõjuala on väike ning sellest on lihtne põgeneda surma saamata. Järelikult pole nova, flashi ja concussioni vastu ka vaja perke kasutada. Claymore'i vastu on aga äärmiselt raske saada, kui pole spetsiaalset perki (hackerit) peal, eriti kui vastane on selle vähegi arukalt paigutanud.

Crossbow või CZ75'ga ma spy plane alla ei lase. Spy plane = OP icon_lol.gif
Flashi jms vastu sa ei saa, viskan sinuga samasse ruumi ühe, pauk käib ära, sa sihtida ei saa, ma sisenen ja sa oled kutu. Tac nade = OP
Clay viivitus on sama mis CoD4 oli, jookse lihtsalt ära kui leet gaemer oled. icon_biggrin.gif

Sul on lihtsalt marathoni või ninjat vaja, et kergemini kille saada.

LightsabeR kirjutas:
Kui päris aus olla, siis kuluks ära üks FPS mäng, kus neid perke ja muud jura üldse poleks.

Kas siin mitte mingit barebones game mode polnud w?
tagasi üles
painkillah
HV Guru
painkillah

sõnum 05.12.2010 20:28:02 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Claymore'i vastu on aga äärmiselt raske saada, kui pole spetsiaalset perki (hackerit) peal, eriti kui vastane on selle vähegi arukalt paigutanud.

Kui nüüd võtta aluseks see, et claymore idee ongi olla märkamatu surmalõks - siis ongi kõik ju paigas? Vaata vahest enda ette ja jälgi ümbrust ka, mitte ära jookse mingi OP maratoniga mööda mapi nagu roadrunner . Lisaks on igalühel võimalus see võtta, pealegi, peaks ju stun ja flash granaadid (kas black opsis on mõlemad?) ajutiselt asja rivist välja viima. Tormavate kanapeade vastu ongi see mõeldud, ja arvatavasti whinevad enamjaolt needsamad tormajad, siis ju asi toimib nii nagu peab.

Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 6 :: 86
tagasi üles
Cyberlord
HV Guru

sõnum 05.12.2010 20:49:04 vasta tsitaadiga

Ei viitsi siin 100 vahepealset lehekülge läbi hakata lugema - kas perfi osas on midagi muutunud ka juba nende jaoks, kellel asi laggib?
Kommentaarid: 546 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 449
tagasi üles
destiny12
Piiratud kasutaja
destiny12

sõnum 05.12.2010 20:53:28 vasta tsitaadiga

Jah viimaste pätsidega on asi paranenud minu jaoks..MP pole veel mänginud. SP on fps 30-60. Muidu on piirajas aga kui on action ja suuremad ruumid siis hakkab asi isegi hakkima vahepeal..kui fps on 30 kanti. Kuidas teistel sp-ga lood on?
EstBeast
HV veteran
EstBeast

sõnum 05.12.2010 20:57:40 vasta tsitaadiga

Seis on stabiilne!
Kommentaarid: 86 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 6 :: 69
tagasi üles
Väikemees
HV kasutaja
Väikemees

sõnum 05.12.2010 20:58:43 vasta tsitaadiga

Ainuke koht mis mul pole stabiilne on MP´s roundi viimase killi cam, seal hakib kohutavalt. Muidu jookseb küll kõik siidi thumbs_up.gif
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
softis
HV Guru
softis

sõnum 05.12.2010 21:45:49 vasta tsitaadiga

Cyberlord kirjutas:
Ei viitsi siin 100 vahepealset lehekülge läbi hakata lugema - kas perfi osas on midagi muutunud ka juba nende jaoks, kellel asi laggib?

Kui sul viimati hakkis, hakib edasi thumbs_up.gif icon_smile.gif

LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 06.12.2010 02:19:04 vasta tsitaadiga

Jääb mõistmatuks, kuidas mõned inimesed saavad siin Claymore'sid õigustada.

Marathon'iga ringi joostes ei saa sa kille niisama, sul on ikka vaja vastase pihta sihtida ja päästikule vajutada. Clay maha toppimine aga ei vaja mingit oskust mängija poolt. Mängu žanr on minu teada FPS (First Person Shooter), mitte FPPCAW (First Person Plant Claymores And Wait).

Nagu eelnevalt Dude . juba mainis, on Claymore'id lisatud eraldi Equipmenti alla ning need ei asenda enam granaati, mis omakorda tähendab, et pea iga mängija neid kasutab, mis jällegi tekitab olukorra, kus tihti kogu map on Claymore'sid täis topitud. See probleem oli tegelikult juba CoD: WaW'is nende Bouncing Betty'dega. Seal on sama moodi enamikel mängijatel Betty kaasas, kuna need ei asenda mõnda muud olulist relva, ning nad topivad neid igale poole.

XATM092 kirjutas:
Claymore ongi peata kanade ja wannabe ninjade hoo maha võtmiseks mõeldud. icon_cool.gif icon_biggrin.gif

Ei, Claymore on nendele, kes pole võimelised relvaga vastaseid tapma ning oma ümbrust jälgima, ning topivad selle asemel neid lõkse igale poole, et endale üksikuid lisa kille noppida.

Ma loobuks hea meelega Marathon'ist ja Ninja'st (mida ma ei üldse ei kasuta), kui teised mängijad loobuks Claymore'idest.
XATM092 kirjutas:
Crossbow või CZ75'ga ma spy plane alla ei lase. Spy plane = OP icon_lol.gif

Spy Plane ei tapa sind automaatselt.
XATM092 kirjutas:

Flashi jms vastu sa ei saa, viskan sinuga samasse ruumi ühe, pauk käib ära, sa sihtida ei saa, ma sisenen ja sa oled kutu. Tac nade = OP

Kui saad Flashi, siis on sul võimalik sihtida ja tulistada selles suunas, kust sa eeldad, et vastane sind ründab. Lisaks on sul võimalik ka liikuda, sest sa ju tead oma ümbrust ning oled tänu sellele võimeline ka pimesi nurga või mõne muu objekti taha hüppama (eeldades, et nurgatagune või muu objekt on olemas).
XATM092 kirjutas:

Clay viivitus on sama mis CoD4 oli, jookse lihtsalt ära kui leet gaemer oled. icon_biggrin.gif

Ma küll pead ei anna, sest CoD4'ja pole ammu mänginud ja viimase aasta, mis selle mänguga veetsin, mängisin vaid Promod'i. Kuid seda mäletan küll, et CoD4'jas ma nii palju Clay'de otsa ei komistanud. See võib olla tingitud sellest, et BO's kasutatakse clay'd lihtsalt rohkem (eraldi equip), kuid minu meelest plahvatavad nad ka ikka kiiremini.
XATM092 kirjutas:

Sul on lihtsalt marathoni või ninjat vaja, et kergemini kille saada.

Sul on lihtsalt Clay'd vaja, kuna ei oska kuulidega vastast tabada.
painkillah kirjutas:
Kui nüüd võtta aluseks see, et claymore idee ongi olla märkamatu surmalõks - siis ongi kõik ju paigas? Vaata vahest enda ette ja jälgi ümbrust ka, mitte ära jookse mingi OP maratoniga mööda mapi nagu roadrunner . Lisaks on igalühel võimalus see võtta, pealegi, peaks ju stun ja flash granaadid (kas black opsis on mõlemad?) ajutiselt asja rivist välja viima. Tormavate kanapeade vastu ongi see mõeldud, ja arvatavasti whinevad enamjaolt needsamad tormajad, siis ju asi toimib nii nagu peab.

Correct me if I'm wrong, kuid minu teda jooksmisega sa vastaseid ei tapa. Minu mäletamist mööda on vaja ka sihtida ja päästikule vajutada. Nagu sellest vähe oleks, et need mängijad, kes aktiivselt mööda map'i ringi liiguvad, ehk siis "tormavad kanapead", nagu sina neid nimetad, juhtuvad tihti camperite ette, kes kusagil suvalises mapi nurgas või ukse taga ootavad, et keegi sisse tormaks. Ei, sellest on vähe! Vaja on veel Clay'd ka anda nendele camperitele, et nad ikka väga hubaselt saaks oma koobastes istuda.

-------------------------------------

Kokkuvõtteks tahaks öelda, et häirib just see, et sattudes võitlusesse konkreetse mängijaga, keda ma olen võimeline võtma üheksal korral kümest maha, saab ta minu arvelt kille, mida ta ilma Clay'detta poleks eales saanud. Ta ei pea oskama sihtida, tal ei pea olema hea reaktsioon, ta ei pea oskama tajuda mängu ning olema võimeline eeldama ja nägema, kust vastased võivad teda rünnata. Piisab sellest, et topib Clay maha ja ongi kõik.

Minu meelest on täiesti ilmselge, et Clay'd on mängus just peamiselt selle eesmärgiga, et ka nõrgemad mängijad kille saaks ning seeläbi mängust ei tüdineks. Järele mõeldes pole mul tegelikult selle vastu midagi, sest tegemist on pubi mänguga ning vaja on soosida võimalikult palju erinevate mänguoskustega ja eelistustega mängijaid. Jah, on tüütu, kui mõned vastased lihtsalt Claymore'idega ennast sisse müürivad ja campivad, kuid sellega tuleb lihtsalt leppida. Kindlasti on ka nende jaoks tüütu, kui ma neile mõnel muul positisoonil vastu jooksen ja kolm-neli mängijat korraga maha võtan, või siis mõnele vennale 10 korda roundi jooksul noa selga löön.

Ühesõnaga, las kõik mängivad nii, nagu nad ise heaks arvavad. Kui pro'del (kelleks ma end kindlasti ei pea) on soov n.ö "puhast" FPS elamust saada, siis on võimalik CoD4 Promod'i mängida. beer_yum.gif
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 06.12.2010 02:26:45 vasta tsitaadiga

LightsabeR kirjutas:

Ei, Claymore on nendele, kes pole võimelised relvaga vastaseid tapma ning oma ümbrust jälgima, ning topivad selle asemel neid lõkse igale poole, et endale üksikuid lisa kille noppida

Komöödia kuubis. Ilmselgelt teevad need Claymore'i ladujad midagi õigesti, kui herr endast nii välja läheb.
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 06.12.2010 02:32:56 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
LightsabeR kirjutas:

Ei, Claymore on nendele, kes pole võimelised relvaga vastaseid tapma ning oma ümbrust jälgima, ning topivad selle asemel neid lõkse igale poole, et endale üksikuid lisa kille noppida

Komöödia kuubis. Ilmselgelt teevad need Claymore'i ladujad midagi õigesti, kui herr endast nii välja läheb.

"Herr" icon_biggrin.gif . Tänud, Scart. icon_smile.gif

Aga loe palun mu eelneva posti kaht viimast lõiku. Nagu seal selgub, jõudis herr lõpuks ka ise järeldusele, et kõigil on alati põhjust millegi üle vinguda. icon_razz.gif

Edit:
Ja need teravamad remargid, millest üht ka sina tsiteerisid, olid pigem otsesed vastused neile, kes ise kibestunult Marathoni ja Ninja kasutajaid laimasid. Tegelikult ma loomulikult ei arva, et kõik mängijad, kes Clay'd kasutavad, on hullud noobid ja üldse sihtida ei oska.
tagasi üles
painkillah
HV Guru
painkillah

sõnum 06.12.2010 02:45:30 vasta tsitaadiga

Sul on vaja marathon perki, kuna sa oled nõrgem mängija ja jääd kämperitele alla.
Kämperil on vaja claymore, kuna ta on nõrgem mängija ja jääb kiiresti liikuvatele mängijatele alla.

C wat I did thurr icon_rolleyes.gif

Äkki vinguks nüüd hoopis sensorgranaadi üle, et see näitab sulle vastased ära ja siis on ezmoad neid flankida! oh wait... selle vastu on kleimoor suht hea ju...
kleimoor on perfektne relv ajudeta jooksiku vastu. see kes liigub sõjatandril mõeldes ikka oma ümbruse üle, see reeglina ei jookse pea ees iga kleimoori sisse kah.

Lisama peaks veel, et tavaliselt topitakse kleimoori kindlatesse punktidesse, kus seda kõige raskem märgata....esimest korda. Ja minu kogemused mõw2es on see, et igasugu kiired terapoisid jooksevad ühes raundis vahest oma 20 korda täpselt samas kohas kleimoori otsa. ühe korra paned uksepiidast paremale, teine kord vasakule, kolmas kord otse ette. ja järjekindlalt pannakse turboga uksevahest sisse otse kleimoorile selga.

Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 6 :: 86
tagasi üles
XATM092
HV veteran
XATM092

sõnum 06.12.2010 02:47:43 vasta tsitaadiga

LightsabeR kirjutas:
...pole võimelised...oma ümbrust jälgima...

icon_lol.gif
LightsabeR kirjutas:
Spy Plane ei tapa sind automaatselt.

Aga see reedab ju mu asukohta! Teised kes ghost perki kasutavad jäävad nähtamatuks ju. icon_cry.gif
LightsabeR kirjutas:
Kui saad Flashi, siis on sul võimalik sihtida ja tulistada selles suunas, kust sa eeldad, et vastane sind ründab. Lisaks on sul võimalik ka liikuda, sest sa ju tead oma ümbrust ning oled tänu sellele võimeline ka pimesi nurga või mõne muu objekti taha hüppama (eeldades, et nurgatagune või muu objekt on olemas).

Ma sisenen ruumi enne kui flashitu põgeneda suudab ja ta ei tea millisest uksest ma sisenen.
LightsabeR kirjutas:
Sul on lihtsalt Clay'd vaja, kuna ei oska kuulidega vastast tabada.

Ei kasuta clayd. icon_biggrin.gif
Igal klassil millega mängin on hacker peal.

Clay selle pärast nii efektiivne relv ongi, et keegi ei raatsi ju marathoni või ninjat loovutada hackeri kasuks.
tagasi üles
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 06.12.2010 03:37:03 vasta tsitaadiga

painkillah kirjutas:
Sul on vaja marathon perki, kuna sa oled nõrgem mängija ja jääd kämperitele alla.
Kämperil on vaja claymore, kuna ta on nõrgem mängija ja jääb kiiresti liikuvatele mängijatele alla.

C wat I did thurr icon_rolleyes.gif

Ma ei jää ilma Marathon perkita camperitele alla.

So I don't see what you did there, chap.
painkillah kirjutas:

Äkki vinguks nüüd hoopis sensorgranaadi üle, et see näitab sulle vastased ära ja siis on ezmoad neid flankida! oh wait... selle vastu on kleimoor suht hea ju...

See sensor on oma ette idiootsus jälle. Ühe lolli asjaga võitled teise vastu. Kus on point?
painkillah kirjutas:

kleimoor on perfektne relv ajudeta jooksiku vastu.

U mad? Kõigepealt on need mängijad, kes mööda mappi ringi liiguvad, tormavad kanapead, nüüd veel ka ajudeta jooksikud. Mõnele meeldib aeglaselt kükitades ringi liikuda, teisele meeldib jälle claymore'i mägede taga peidus kükitada, kolmandale jällegi mööda mapi kiirelt ringi liikuda ja vastaseid otsida.
painkillah kirjutas:
see kes liigub sõjatandril mõeldes ikka oma ümbruse üle, see reeglina ei jookse pea ees iga kleimoori sisse kah.

Kui sulle meeldib nii kiire tempoga mängus nagu BO vaikselt ringi roomata ja iga nurga tagant lean'iga piiluda, kas keegi on Clay maha pannud, siis lase aga käia. Ümbruse üle mõtlemine peaks FPS mängus piirduma sellega, et sa tead (või oskad eeldada), kus vastased paiknevad ning üritad mitte granaatide otsa tormata. Nina maas Claymore'ide taga ajamine pole see, mida ma FPS mängust otsin.
painkillah kirjutas:

Lisama peaks veel, et tavaliselt topitakse kleimoori kindlatesse punktidesse, kus seda kõige raskem märgata....esimest korda. Ja minu kogemused mõw2es on see, et igasugu kiired terapoisid jooksevad ühes raundis vahest oma 20 korda täpselt samas kohas kleimoori otsa. ühe korra paned uksepiidast paremale, teine kord vasakule, kolmas kord otse ette. ja järjekindlalt pannakse turboga uksevahest sisse otse kleimoorile selga.

Miks sa MW2'est räägid?

Kuid jah, ka BO's topitakse clay'sid kindlatesse punktidesse. Nendeks on kõik nurgatagused, kust mängijad mööda liiguvad. Muidugi on ka neid, kes oma camp spot'is Clay'ga seljatagust katavad, need Clay'd ei valmista reeglina probleemi. Probleem on selles, et pea iga mängija kasutab Clay'sid ning see tähendab, et neid võib leida igasugustest random kohtadest.
XATM092 kirjutas:
icon_lol.gif

Ok.
XATM092 kirjutas:

Aga see reedab ju mu asukohta! Teised kes ghost perki kasutavad jäävad nähtamatuks ju. icon_cry.gif

Ghost perki kasutaja peab relvast kuuli välja pressima ning sellega vastast tabama. Clay'd kasutades seda vajadust ei ole.
XATM092 kirjutas:

Ma sisenen ruumi enne kui flashitu põgeneda suudab ja ta ei tea millisest uksest ma sisenen.

Good for you! Siis oled oma killi välja teeninud, kuna viskasid õigeaegselt flashi ja vastane polnud võimeline su eest põgenema või sind maha laskma. Lisaks sellele on sul ikkagi vaja relvast tuli avada, clay puhul sellist vajadust pole.
XATM092 kirjutas:

Clay selle pärast nii efektiivne relv ongi, et keegi ei raatsi ju marathoni või ninjat loovutada hackeri kasuks.

Kõik perkid maha ning Clay'd, Motion Sensorid ja C4 mängust eemaldada ja ma oleks väga õnnelik.

----

Ei meeldi küll ennast tsiteerida, kuid minu meelest ammendas see arutelu ennast juba paar posti tagasi:

Spoiler Spoiler Spoiler

...või on kellelgi ka nendele kahele lõigule vastuväiteid?
tagasi üles
Viilutaja
HV Guru
Viilutaja

sõnum 06.12.2010 03:45:56 vasta tsitaadiga

See serveri poolselt pakutav enda videoklipi renderdamine on küll paras käkk. Mingi 124mb 5min eest ja kvaliteet on ikka icon_lol.gif noh, ütleme et JÄTAB SOOVIDA thumbs_down.gif
Tuleb ikkagi fraps käima tõmmata.
Kommentaarid: 224 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 194
tagasi üles
madex
HV kasutaja

sõnum 06.12.2010 04:25:22 vasta tsitaadiga

Perkid ja killstreakid võiks ära kaotada, alles jääb oskus, kes teise üle kavaldab ja kiiremini näkku suudab lasta. (cod4 promod)

BO on põhimõtteliselt nagu mingi invaliidide fps, kus sulle on antud erinevad abid vastase kõrvaldamiseks.
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 11
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Call of Duty: Black Ops mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 107, 108, 109 ... 154, 155, 156  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.