Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
WäntWõll
make.believe

|
04.12.2010 15:53:58
|
|
|
On olnud endal kah vahest et muudatused ei salvestu.
Vali põhi relv ära ,pane klassile nimi ja tule välja, uuesti minnes lisa perkid ja muu nodi, peaks toimima
|
|
Kommentaarid: 374 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
2 :: |
300 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kemmukas
HV kasutaja

|
04.12.2010 16:26:50
|
|
|
wanawoll kirjutas: |
On olnud endal kah vahest et muudatused ei salvestu.
Vali põhi relv ära ,pane klassile nimi ja tule välja, uuesti minnes lisa perkid ja muu nodi, peaks toimima  |
Just nii, ise kasutam just sama nippi.
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
0 :: |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
heiko477
HV vaatleja
|
04.12.2010 16:30:04
|
|
|
millest see probleem tulnud on üldse ?
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
enx
HV kasutaja
|
04.12.2010 17:23:02
|
|
|
Dominus kirjutas: |
On reaalne, et mõned jorsid on juba Prestige 14/15 lahti saanud PC peal? |
ise tegin 7h terve prestige nuketownis. Seal jookseb skoor kiiresti täis ja kui vähegi oskad pelada liigub exp bar päris kiiresti:D
esimeseks perkiks paned hardline ja killstrike kukub nagu vändrast saelaudu.
Ise tahaks prestige 15 ndai jõuda ainult golden camo pärast.....ülejäänud embleemid ja gun slotid eriti ei koti.
Happy fragging
_________________ eGun ftw |
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
04.12.2010 18:27:16
|
|
|
tsitaat: |
Ise tahaks prestige 15 ndai jõuda ainult golden camo pärast.....ülejäänud embleemid ja gun slotid eriti ei koti.
|
Sama siin
|
|
Kommentaarid: 374 loe/lisa |
   |
300 |
|
tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
04.12.2010 18:52:49
|
|
|
Samas peab ikka viitsimist olema, et pidevalt Nuketown'is nii öelda "grindida". Minu loogika on see, et mängin mida tahan ja iga kord, kui level 50 saan, teen jälle kohe prestige ära. Tulevad millal tulevad need prestige levelid, kiiret pole mul kuhugi.
Edit:
Mul käis praegu üks vandenõu teooria peast läbi. Paljudel Dual Core protsessoritega mänguritel on Black Opsi jooksutamisega probleeme olnud. Mäng ise ju tegelikult ei tohiks olla nõudlikum, kui MW2.
Äkki tegi Activision Inteli ja/või AMD'ga väikese diili. Nemad lasevad välja kohutavalt populaarse mängu, kuid sihilikult panevad ta halvasti jooksma Dual Core protsessorite peal. See motiveerib inimesi oma protsessoreid uuendama, mille eest aga Intel/AMD maksavad Activisionile hunniku raha.
Kuu aega pärast mängu release'i lastakse välja mingi "ime patch", mis kõik probleemid parandab ja paneb mängu ka Dual Core peal hästi jooksma, kuid selleks ajaks on protsessori tootjatel, ja läbi nende ka Activisionil, lisa raha teenitud.
/tinfoilhat
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
destiny12
Piiratud kasutaja

|
04.12.2010 19:08:03
|
|
|
Mul kõik pätsid peal ja jookseb küll paremini, kuid sp pole fps piirajas ehk 60. Vahepeal küll on kuid kui palju andmist on ja vahepeal ka niisama osades kohtades viskab 30 peale või veelgi madalamale.
_________________ "Ära mine sinna, kuhu rada viib. Mine selle asemel sinna, kus rada ei ole, ja saa teerajajaks." |
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
77 |
|
tagasi üles |
|
 |
puik17
HV veteran

|
04.12.2010 19:18:54
|
|
|
Mänguga on mingid muudatused toimunud v?
Seal med/high @ 1600x900 jookseb 100fpsi kanti. Freezi läggi midagi pole, umbehää.
|
|
Kommentaarid: 79 loe/lisa |
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
Leinö
HV veteran

|
04.12.2010 19:39:52
|
|
|
njah, nüüd mul vastupidi, julmalt hakib, lägib, fps läheb tihtipeale 20 peale..
Weirdo peli on.
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
enx
HV kasutaja
|
04.12.2010 19:58:24
|
|
|
novot siin ongi see,et üldse ei peaks olema mingeid prestigesi nahhuinaada....võiks olla lvl cap nagu oli mw1-s. Ega eriti ei viitsi seda nuketowni pommitada,aga kui on tehtud selline aka World of warcraft exp farming mapid siis peab lahmima seda expi,et saada mida tahad st siis golden camo.
Peab ütlema ,et jube kopp on ees küll sellest nuketowist.....IRW
_________________ eGun ftw |
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
Viilutaja
HV Guru

|
05.12.2010 00:41:21
|
|
|
Mängisin, mingi 1h TDMi ja juba viskas üle. Ikka väga haiged spwanid.
Näide:
Olime tiimikaaslasega mingi pisikeses ruumis, max 4 ruutmeetrit, kus andsime tina väljas olevatele vastastele. Olime seal oma 10 seci sees, niipea kui hakkasime välja liikuma spawnis vastane sama ruumi nurka täpselt ukse vastas, ning loomulikult olime meie seljaga GG Treyarch
Ei näe pointi seda BlackOpsi mängida, kus vastasele antakse ebaõiglase spwaniga 2 free killi. Ning polnud võimalust isegi ennast kaitsta
|
|
Kommentaarid: 224 loe/lisa |
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
05.12.2010 02:38:54
|
|
|
Viilutaja kirjutas: |
Ei näe pointi seda BlackOpsi mängida, kus vastasele antakse ebaõiglase spwaniga 2 free killi. Ning polnud võimalust isegi ennast kaitsta  |
Ja järgmine kord spawnid sina vastastele selja taha ja kui hästi läheb, siis võtad veel rohkem neid maha.
Ega need spawnid koguaeg ei tööta jah, kuid olukordi, kus vastane päris selja taha spawnib esineb ikka võrdlemisi vähe. Isegi kui see juhtub, siis ei ole selle pärast ju mäng läbi. Lähed maksad kätte sellele spawn luckerile ja ongi kõik.
Muidugi oleks tore, kui see spawnimis süsteem perfektselt töötaks, kuid kahjuks pole veel suudetud asja nii kaugele arendada.
Kuid võtame teise spawnimis tüübi, mide FPS mängudes kohtab, ehk siis, et mõlemal tiimil on kindel spawn point. Siis oleks jälle foorumid täis neid, kes kurdavad, et liiga palju spawn rape'itakse. Kujuta ette, et kogu su tiim spawnib vaid ühes kohas, ning samal ajal on vastastel Chopper Gunner või Hind taevas. Vastased topivad kõik väljapääsud Claymore'sid täis ja spammivad granaatidega. Poleks just eriti fun.
Rääkides Claymore'dest, siis minu meelest on just need kõige suureb gamebreaker. Ma saan aru, et see on hea vahend, millega ka nõrgemad mängijad kille koguda saavad, kuid kui ikka vastas tiimis pea iga tüüp Clay'sid kasutab, siis on ikka väga tüütu mängida. Muidugi campides või siis üli ettevaatlikult ringi liikudes poleks hullu, kuid nii oleks jällegi igav mängida. Võrdlemisi närvidele käib ikka, kui mõni round on ~15 surmast 5-10 tänu Claymore'dele (ja siis veel paar RC-XD'd ja noobtube'i lisaks).
Ise kasutan ka Clay'd, kuid topin neid sinna campimis kohtadesse, kus olen eelnevalt Clay camperi maha löönud. Tihti märkan, et mõnekümne sekundi pärast jookseb sama tüüp mu Clay otsa.
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Viilutaja
HV Guru

|
05.12.2010 02:54:48
|
|
|
Endal pole sellise õnneliku respowniga juhust veel olnud, et saaks sündida eriti magusa koha peal
Esimeses COD MW oli see spawn süsteem ju täiesti ideaalne Samamoodi ka COD WAW's. Kuid Treyarch suutis nii lihtsa asja perse keerata, no kuidas ma ei saa aru?
|
|
Kommentaarid: 224 loe/lisa |
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lovvi
HV veteran

|
05.12.2010 03:04:43
|
|
|
Claymored ei valmista probleemi, pea igal klassil hacker peal.
Ja kuna soundida on suht raske siin mängus, siis ninjal pole mõtet (minu silmis) ja teised perkid on ka sellised "meh".
|
|
Kommentaarid: 59 loe/lisa |
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
villu70
HV Guru

|
05.12.2010 03:10:31
|
|
|
LightsabeR kirjutas: |
Mul käis praegu üks vandenõu teooria peast läbi. Paljudel Dual Core protsessoritega mänguritel on Black Opsi jooksutamisega probleeme olnud. Mäng ise ju tegelikult ei tohiks olla nõudlikum, kui MW2.
Äkki tegi Activision Inteli ja/või AMD'ga väikese diili. Nemad lasevad välja kohutavalt populaarse mängu, kuid sihilikult panevad ta halvasti jooksma Dual Core protsessorite peal. See motiveerib inimesi oma protsessoreid uuendama, mille eest aga Intel/AMD maksavad Activisionile hunniku raha. |
Kusjuures ma tõsimeeli mõtlesin uuendamise peale, kahtlesin kumb võtta kas AMD või Intel quad. Siiani pole päris kindel kumb on parema hinna/jõudluse suhtega.?
Lõpuks leiti norm conf. fail, sain mängu toimima ja ennem jõulujoomat ei tahaks väga "jukusse" investi teha.
Üldiselt ei nurise mängus millegi üle, respawn on jah vahest päris metsa aga seda on nii vähe.
Clayde vastu aitab "hacker" perk ja ise kasutan ka päris palju seda calymore-t.
Ainuke asi mida ei salli on last stand, no on ikka perv. asi välja mõeldud.
Ise pole seda Perki mitte lahtigi teinud rääkimata kasutamisest.
Spoiler 
|
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
3 :: |
121 |
|
tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
05.12.2010 04:13:50
|
|
|
Endal Perk 3 alati Marathon (Pro, kui level 30+ olen), sest ilma selleta on nagu invaliidi tunne, kui mööda map'i ringi põrutan. Võibolla kui mu mängustiil tiba rahulikum oleks, siis kannataks isegi Hackerit kasutada, kuid praegu on see välistatud. Ei viitsi eriti vaikselt mööda mapi ringi luurata või kusagil nurga taga kükitada.
Kui päris aus olla, siis kuluks ära üks FPS mäng, kus neid perke ja muud jura üldse poleks. Järgmine aasta RO2 vast täidab selle soovi.
võtas-uxu kirjutas: |
Kusjuures ma tõsimeeli mõtlesin uuendamise peale, kahtlesin kumb võtta kas AMD või Intel quad. Siiani pole päris kindel kumb on parema hinna/jõudluse suhtega.? |
Kindlalt see: https://www.hinnavaatlus.ee/products/Arvutiriistvara/Protsessorid/127744/
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
villu70
HV Guru

|
05.12.2010 04:54:56
|
|
|
Tänud, arvesse võetud. X6, pole sellele üldse mõelnud
Eks uuel aastal vaatan seda asja, ilmselt tuleb nõks nutsu arvutisse laduda.
LightsabeR kirjutas: |
Kui päris aus olla, siis kuluks ära üks FPS mäng, kus neid perke ja muud jura üldse poleks. Järgmine aasta RO2 vast täidab selle soovi. |
Kuram, ma kahtlen selles. Mänge tehakse ikka müügiedule mõeldes ja sellised üli prostad/puhtad mängud enam vist väga kaubaks ei lähe.
Peab olema mängus ikka võimalikult palju valikuid ,et ka nõrgema mängu oskusega vend päris nullipoisiks ei jääks.
|
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
3 :: |
121 |
|
tagasi üles |
|
 |
RedFusion
HV kasutaja

|
05.12.2010 05:47:27
|
|
|
Claymore imo jah suht overpowered. No ma võin ju hackerit kasutada, aga asi on põhimõttes - miks ma peaksin oma slot 3 perki selle peale ära kasutama lihtsalt sellepärast, et mängu tegijad on mingi täieliku noob-relva claymore-ga veits puusse pannud? Ma võin ju Hackerit kasutada, aga clay ei tohiks sellegipoolest nii hea olla
Avastasin ka enda jaoks Theater Mode'i ja peab küll kiitma seda. Kui eelmistes CoD-des oli gameplay salvestamiseks pidevalt vaja spetsiaalset tarkvara kasutada (mis võis olla küllaltki häiriv ja laggi tekitav), siis nüüd saad omaenda eelmistest mängudest kiirelt ja lihtsalt erinevates vaadetes klippe teha, videoks kokku panna ning kohe netti uploadida (pärast renderdamist tekib videofail Steami BO kausta) ilma mingisuguse lisatarkvarata. Ise just proovisin asja läbi - sain SnD final killcamis frag nade-ga triple killi
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
lambivana
HV kasutaja

|
05.12.2010 10:33:14
|
|
|
Selline küsimus, et kust saaks kõige odavamalt mängu osta ja palju välja tuleb käia?
|
|
Kommentaarid: 47 loe/lisa |
   |
43 |
|
tagasi üles |
|
 |
austin2009
HV vaatleja
|
05.12.2010 11:53:43
|
|
|
mul jookseb mäng peale esimest missiooni kokku -_-
|
|
tagasi üles |
|
 |
karlutikas
HV kasutaja

|
05.12.2010 12:47:12
|
|
|
lambivana kirjutas: |
Selline küsimus, et kust saaks kõige odavamalt mängu osta ja palju välja tuleb käia? |
Vaata ringi natuke, mitu inimest müüs siin 260 krooniga vene cd keyd (venekeelne mäng siis, aga saab väga edukalt eestikeelseks muuta). Aga ingliskeelne aksab ikka suht palju.
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
Microx
HV kasutaja

|
05.12.2010 12:58:29
|
|
|
karlutikas kirjutas: |
Selline küsimus, et kust saaks kõige odavamalt mängu osta ja palju välja tuleb käia? |
Vaata ringi natuke, mitu inimest müüs siin 260 krooniga vene cd keyd (venekeelne mäng siis, aga saab väga edukalt eestikeelseks muuta). Aga ingliskeelne aksab ikka suht palju. |
Mis moodi selle siis eestikeelseks saab?
|
|
Kommentaarid: 50 loe/lisa |
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
EpicName
HV vaatleja
|
05.12.2010 13:18:31
|
|
|
Vaata ringi natuke, mitu inimest müüs siin 260 krooniga vene cd keyd (venekeelne mäng siis, aga saab väga edukalt eestikeelseks muuta). Aga ingliskeelne aksab ikka suht palju. |
ohhh sheeri meile ka kuidas eesti keelseks saab?
|
|
tagasi üles |
|
 |
pohmakas,
käed värisevad

|
05.12.2010 13:19:40
|
|
|
Microx kirjutas: |
Mis moodi selle siis eestikeelseks saab?  |
Avad notepadiga need vene või inglisekeelsed failid ja tõlgid käsitsi ümber, heli on suva
|
|
Kommentaarid: 164 loe/lisa |
   |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
Leinö
HV veteran

|
05.12.2010 13:44:39
|
|
|
Loed ise peale, salvestad, kopeerid kausta ja saadki heli ka eesti keelseks.
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|