Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Tanel
HV Guru

|
16.11.2010 12:09:46
HP Pavilioni sülearvuti seeriatel dv6 ja dv7 nüüd kolmeaastane garantii |
|
|
link :: HP
PRESSITEADE 16. november 2010 - HP Pavilion sülearvuti seeriatel dv6 ja dv7 on nüüd Balti riikides kolmeaastane garantii. Samaaegselt otsustas rahvusvaheline Tehnoloogiateenuste Assotsiatsioon (TSIA) tunnustada HPd personaalarvutite ja printerite väljapaistva müügijärgse klienditoe eest Euroopas, Lähis-Idas ja Aafrikas, teatas HP.
HP Pavilioni seeriate dv6 ja dv7 arvutitel on põrumiskindel kõvaketas, sisseehitatud sõrmejäljelugeja, tipptasemel multimeediavõimalused ning võimekas graafikakaart uute arvutimängude nautimiseks. Lisaks on mitmel mudelil alumiiniumkorpus, valgustatud klaviatuur ning digi-TV vastuvõtja.
HP on 2010. aastal endiselt ainus arvutitootja, kes pälvis TSIAlt märkimisväärse tunnustuse. TSIA hindas auditis müügijärgsete telefoniteenuste, kohapealsete teenuste ja veebiteenuste osutamist klientidele.
"HP on näidanud otsusekindlust ja pühendumist klientidele suurepärase tugiteenuse osutamisel," ütles TSIA organisatsioonide hindamisprogrammide osakonna peadirektor Joanne Weigel. "Eriti märkimisväärne on olnud klientide ja töötajate kohaliku eripäraga arvestamine EMEA riikides."
"Pakume oma regiooni klientidele veebi- ja telefonitoetust ning remondiabi 26 keeles ja 128 riigis. Parendame pidevalt kliendituge, muutes selle lihtsamaks ja kiiremaks, nii et kliendid saaksid oma HP tooteid täiel määral kasutada," rääkis IPG EMEA klienditeeninduse sektori asepresident Joan Cañigueral. See tunnustus tähendab, et HP kliendid võivad osta personaalarvuteid ja printereid kindlustundega, et nad saavad lisaks kvaliteettootele ka kvaliteetset tugiteenust.
TSIA hindajad jälgivad tähelepanelikult halduspoliitikat ja -protseduure. Tänavune TSIA audit EMEA regioonis oli HP jaoks esimene, ehkki HP sai juba teist aastat järjest TSIA väljapaistva teeninduse aukirja Põhja-Ameerika eratarbijate personaalarvutite ja printerite tugiteenuste eest ning kolmandat aastat järjest Põhja-Ameerika äritarbijate süle- ja personaalarvutite tugiteenuste eest. Auditi laienemine EMEA piirkonda näitab HP toetust ja pühendumust oma klientidele üle kogu maailma.
Akrediteerimise kohta lisateabe saamiseks külastage veebilehte:
http://www.tsia.com/awards_and_certifications/odp/certified_companies.html
HP
HP loob uusi tehnoloogilisi võimalusi inimeste, ettevõtete, valitsuste ja ühiskonna sisukaks mõjutamiseks. Maailma suurima tehnoloogiafirmana pakub HP klientide vajaduste lahendamiseks printimist, isiklikku arvutikasutust, tarkvara, teenuseid ning IT-infrastruktuuri hõlmavat toote- ja teenusevalikut. HP (NYSE: HPQ) kohta leiate täiendavat teavet aadressilt http://www.hp.com
_________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind!
HV valuutakalkulaator |
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
Koolja
HV kasutaja
|
16.11.2010 13:38:50
|
|
|
Ei tea kas see võiks laieneda ka HP Envy`le? Kas garantii pikenes hiljuti ostetud dv6 ja dv7 seeriale automaatselt või lähevad sinna alla alates tänasest ostetud arvutid?
|
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
0 :: |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
16.11.2010 13:54:24
|
|
|
Koolja: Eks varsti imuvad HP kodulehele alamseeriad / ja mudelid, et millistele see garantii kehtib ja millistele mitte.
Sama siis, nagu kunagi kuulsa 2-aastase garantii korral käituti ja tehti osav vangerdus - osadele seeriatele see 2-aastane garantii kehtis ja osadele mitte.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
Koolja
HV kasutaja
|
16.11.2010 14:05:45
|
|
|
Tänud! Ootan põnevusega.
|
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
.:MDK:.
HV veteran

|
16.11.2010 14:34:01
Re: HP Pavilioni sülearvuti seeriatel dv6 ja dv7 nüüd kolmeaastane garantii |
|
|
Tanel kirjutas: |
"HP on näidanud otsusekindlust ja pühendumist klientidele suurepärase tugiteenuse osutamisel," |
Selle suurepärase pühendumise ja klienditeeninduse tipptaseme etalon on kindlasti ServiceNet OÜ
|
|
Kommentaarid: 105 loe/lisa |
   |
1 :: |
96 |
|
tagasi üles |
|
 |
100kv
HV kasutaja
|
16.11.2010 14:39:33
Re: HP Pavilioni sülearvuti seeriatel dv6 ja dv7 nüüd kolmeaastane garantii |
|
|
.:MDK:. kirjutas: |
Tanel kirjutas: |
"HP on näidanud otsusekindlust ja pühendumist klientidele suurepärase tugiteenuse osutamisel," |
Selle suurepärase pühendumise ja klienditeeninduse tipptaseme etalon on kindlasti ServiceNet OÜ  |
väga ilusti öeldud.
|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
maakas1
HV kasutaja

|
16.11.2010 18:36:06
|
|
|
Ju nad siis arvavad, et nad on lõpuks oma 2-4 aasta tagustest lapsevigadest välja kasvanud. Hea küll.. Dv varasemate seeriate viga polnud AINULT HP kapsaaeda. Pigem süüdi nVidina chip, mis seal kenasti 2 jalaga (4 asemel) maa peal istus. (Siinkohal olge järgmisena valvsad dell620 jpt. nvidina graafikaga masinate omanikud.) Ülejäänu oli korpuse (ja Hannstari plaadi) viga. Seega ongi hea uudis dv6/7 uutel seeriatel alumiiniumkorpus, mille tõttu ka see 3a garantiid. Kindlasti tuleb (nagu eespool mainiti) vastavalt odavamaid plastkorpusega seeriaid säästugarantiiga.
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
marxxx
HV veteran

|
17.11.2010 12:09:01
|
|
|
Olen maakas1 pea samal seisukohal.
Kahjuks seostatakse BGA tehonoloogiast tulenevaid vigasid just HP'ga, kuna tol ajal oli HP Pavilionide müük suur hitt (just nVidia chippidega) ja sellele järgnes hoomamatu emaplaatide vahetus.
Tegelikkuses kannatava kõik sülearvutite tootjad BGA chippidest tulenevate vigade tõttu. Seni kaua kui antud tehnoloogia on kasutuses, võib oodata ka emaplaatide ja videokaartide vahetusi.
Austraalias (töötasin aastakase sealsel IT alal) nt. on sama vea tõttu väga tuntud ASUS'e sülekad. Samas ma ei saa nimetada ühtegi sülekate tootjat kellel ei oleks olnud probleemi antud BGA video chippidega - siin kohal ütleks, et see ei ole ka ainult nVidia probleem, kuna väga palju samu vigu on ka esienenud AMD/kunagise ATI BGA chippidega.
Mida võimsam, seega soojust eraldavam BGA chip on, seda suurem ka oht BGA tehnoloogiast tulenevatele vigade ilmnemisele. Muidugi suurim süüdlane BGA tehnoloogia juures on seatinata (plii-vaba) joote tina, nö. RoHS tina siis
Aga nüüd teemasse, 3a. garantii 'consumer' klassi sülekatele on igati teretulnud.
|
|
Kommentaarid: 412 loe/lisa |
   |
4 :: |
338 |
|
tagasi üles |
|
 |
meybo
Kreisi kasutaja

|
19.11.2010 13:42:57
|
|
|
Härrased, ärgem unustagem siinkohal ka vanemate HP Pavilion dv-seeria sülearvutite ääretult halvasti (et mitte öelda ajuvabalt) disainitud jahutust, mis aitas massilistele emaplaadi/videokaardi vigadele tublisti kaasa.
_________________ www.meybo.ee |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
rycyve
HV veteran

|
23.11.2010 20:06:09
|
|
|
Hilja sellele p....e 3 aastast garanti anda .Olen üks neist ostjatest kes oma money eest 7XXX seeria kiibiga emme välja vahetas dv 6000 seeria läpparil.Selle asemel,et oma praaki heastada surutakse seda siia turule edasi garandi aja lisamisega.Minu meelest täielik nürimeelsus aga on õnneks olemas foorumid kus selle saasta probleeme väga hästi kajastatakse Ja ei ole mulle vaja seletada,et ehk neil pole piisavalt vastukaja nende mudelite probleemide kohta.
_________________ CH341A EEPROM Flash BIOS teenus. |
|
Kommentaarid: 98 loe/lisa |
   |
81 |
|
tagasi üles |
|
 |
vipi666
HV Guru

|
04.12.2010 12:44:34
|
|
|
No ma ostsin kuu tagasi dv7, alumiiniumkorpusega ja puha
Loodame, et pole garantiisse asja.
Praegu iga hommik kui ärkan, saan rõõmustada, näed, töötab ikka veel
_________________ * kui ma väike olin panin raudtee peale kive ja vaatasin kuidas rong nendest üle sõidab.
üxkord jäi rong seisma ja rongijuht viskas mind suure mutriga vastu jalga.
*mulle meeldib teistele inimestele anda asju hoida ja siis kõrvalt vaadata ja naerda kuidas keegi seisab asi käes |
|
Kommentaarid: 625 loe/lisa |
   |
8 :: |
6 :: |
456 |
|
tagasi üles |
|
 |
ridariass
HV veteran

|
04.12.2010 13:45:42
|
|
|
On käinud remondist läbi juba dv7, mis aasta ja 3 kuud vana, garantiita ning külmjootes nVidia kiibiga. Loota ju võib, aga ma olen üsna kindel, et pole see tüüpviga kadunud kuhugi, HP-d samas süüdistada ei maksa, pliivaba tina koostes ja vastavaid probleemseid kiipe kasutavad kõik suurimad arvutitootjad ja kõigil on ka sarnaseid probleeme vastupidavusega teatud mudelitel.
_________________ There is no patch for human stupidity...
viimati muutis ridariass 04.12.2010 13:54:53, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 232 loe/lisa |
   |
206 |
|
tagasi üles |
|
 |
vipi666
HV Guru

|
04.12.2010 13:53:19
|
|
|
Mul ATI 5650
Lootus sureb viimasena
_________________ * kui ma väike olin panin raudtee peale kive ja vaatasin kuidas rong nendest üle sõidab.
*mulle meeldib teistele inimestele anda asju hoida ja siis kõrvalt vaadata ja naerda kuidas keegi seisab asi käes |
|
   |
456 |
|
tagasi üles |
|
 |
ridariass
HV veteran

|
04.12.2010 13:56:52
|
|
|
No eks me näe, praegu veel nii uute kiipide käitumise kohta ei tea keegi midagi.
_________________ There is no patch for human stupidity... |
|
Kommentaarid: 232 loe/lisa |
   |
206 |
|
tagasi üles |
|
 |
Xayqo
HV kasutaja

|
04.12.2010 16:44:13
|
|
|
Tahaks konkreetselt teada, millised poed seda garantiid nüüd pakuvad?
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
04.12.2010 17:07:23
|
|
|
Xayqo: Vaevalt, et poed seda lisagarnatiid ka üleüldse pakkuma hakkavad.
- Palju rohkem võib oletada, et HP riputab jälle oma kodulehele üles seeriate / mudelite numbrid, millele see kehtima hakkab ja millistele mitte. Sama siis, nagu varasemate DV-dega tehti - kui kodulehel olevas tabelis oli mudel olemas, siis lisagarantii kehtis ja kui polnud, siis ei kehtinud.
|
|
   |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
Xayqo
HV kasutaja

|
04.12.2010 19:24:57
|
|
|
Ajuvaba!
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
04.12.2010 21:06:39
|
|
|
Xayqo: Ei ole "ajuvaba" värk, vaid selle taga on HP nutikas kavalus, võimaldades müüa tooteid üle maailma erinevate mängureeglitega. Ja tegelikult on HP nagunii suhteliselt suva, mida mingi Euroopa ütleb või ei ütle.
Ja nagu kuulda on, hakkab see pikendatud garantii saatma ainult metallist korpusega, mitte plastmasskorpustega seeriaid.
- Nii, et esimene küsimus, et palju üleüldse neid metall-seeriaid Euroopas müüki tuuakse.
- Või variant B - et kuipalju on neid teadlikke ostjaid, kes oskavad vaadata korpust ning esitada ostmisel lisaküsimusi.
|
|
   |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
vipi666
HV Guru

|
04.12.2010 21:08:30
|
|
|
Mul on metallist, mul on metallist!
|
   |
456 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
04.12.2010 21:27:25
|
|
|
Külastasin huvi pärast ühe müügifirma kodulehte - see 3-aastane garantii oli ainult paaril üksikul HP mudelil. Enamusel oli nii nagu alati, et garantii 1 aasta, eraisikutele 2 aastat.
Küll jäi silma see, et samas olid need mudelid ka kallimad - nii, et ei saa midagi niisama - kõrgema hinnaga makstakse see garantiilisa ostja poolt usinasti kinni.
|
|
   |
211 |
|
tagasi üles |
|