Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Pressiteated »  HP Pavilioni sülearvuti seeriatel dv6 ja dv7 nüüd kolmeaastane garantii märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Tanel
HV Guru
Tanel

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 16.11.2010 12:09:46 HP Pavilioni sülearvuti seeriatel dv6 ja dv7 nüüd kolmeaastane garantii vasta tsitaadiga

link :: HP

PRESSITEADE 16. november 2010 - HP Pavilion sülearvuti seeriatel dv6 ja dv7 on nüüd Balti riikides kolmeaastane garantii. Samaaegselt otsustas rahvusvaheline Tehnoloogiateenuste Assotsiatsioon (TSIA) tunnustada HPd personaalarvutite ja printerite väljapaistva müügijärgse klienditoe eest Euroopas, Lähis-Idas ja Aafrikas, teatas HP.

HP Pavilioni seeriate dv6 ja dv7 arvutitel on põrumiskindel kõvaketas, sisseehitatud sõrmejäljelugeja, tipptasemel multimeediavõimalused ning võimekas graafikakaart uute arvutimängude nautimiseks. Lisaks on mitmel mudelil alumiiniumkorpus, valgustatud klaviatuur ning digi-TV vastuvõtja.

HP on 2010. aastal endiselt ainus arvutitootja, kes pälvis TSIAlt märkimisväärse tunnustuse. TSIA hindas auditis müügijärgsete telefoniteenuste, kohapealsete teenuste ja veebiteenuste osutamist klientidele.

"HP on näidanud otsusekindlust ja pühendumist klientidele suurepärase tugiteenuse osutamisel," ütles TSIA organisatsioonide hindamisprogrammide osakonna peadirektor Joanne Weigel. "Eriti märkimisväärne on olnud klientide ja töötajate kohaliku eripäraga arvestamine EMEA riikides."

"Pakume oma regiooni klientidele veebi- ja telefonitoetust ning remondiabi 26 keeles ja 128 riigis. Parendame pidevalt kliendituge, muutes selle lihtsamaks ja kiiremaks, nii et kliendid saaksid oma HP tooteid täiel määral kasutada," rääkis IPG EMEA klienditeeninduse sektori asepresident Joan Cañigueral. See tunnustus tähendab, et HP kliendid võivad osta personaalarvuteid ja printereid kindlustundega, et nad saavad lisaks kvaliteettootele ka kvaliteetset tugiteenust.

TSIA hindajad jälgivad tähelepanelikult halduspoliitikat ja -protseduure. Tänavune TSIA audit EMEA regioonis oli HP jaoks esimene, ehkki HP sai juba teist aastat järjest TSIA väljapaistva teeninduse aukirja Põhja-Ameerika eratarbijate personaalarvutite ja printerite tugiteenuste eest ning kolmandat aastat järjest Põhja-Ameerika äritarbijate süle- ja personaalarvutite tugiteenuste eest. Auditi laienemine EMEA piirkonda näitab HP toetust ja pühendumust oma klientidele üle kogu maailma.

Akrediteerimise kohta lisateabe saamiseks külastage veebilehte:

http://www.tsia.com/awards_and_certifications/odp/certified_companies.html

HP
HP loob uusi tehnoloogilisi võimalusi inimeste, ettevõtete, valitsuste ja ühiskonna sisukaks mõjutamiseks. Maailma suurima tehnoloogiafirmana pakub HP klientide vajaduste lahendamiseks printimist, isiklikku arvutikasutust, tarkvara, teenuseid ning IT-infrastruktuuri hõlmavat toote- ja teenusevalikut. HP (NYSE: HPQ) kohta leiate täiendavat teavet aadressilt http://www.hp.com

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Koolja
HV kasutaja

sõnum 16.11.2010 13:38:50 vasta tsitaadiga

Ei tea kas see võiks laieneda ka HP Envy`le? Kas garantii pikenes hiljuti ostetud dv6 ja dv7 seeriale automaatselt või lähevad sinna alla alates tänasest ostetud arvutid?
Kommentaarid: 46 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 44
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 16.11.2010 13:54:24 vasta tsitaadiga

Koolja: Eks varsti imuvad HP kodulehele alamseeriad / ja mudelid, et millistele see garantii kehtib ja millistele mitte.

Sama siis, nagu kunagi kuulsa 2-aastase garantii korral käituti ja tehti osav vangerdus - osadele seeriatele see 2-aastane garantii kehtis ja osadele mitte.
Kommentaarid: 284 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 11 :: 211
tagasi üles
Koolja
HV kasutaja

sõnum 16.11.2010 14:05:45 vasta tsitaadiga

Tänud! Ootan põnevusega.
Kommentaarid: 46 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 44
tagasi üles
.:MDK:.
HV veteran
.:MDK:.

sõnum 16.11.2010 14:34:01 Re: HP Pavilioni sülearvuti seeriatel dv6 ja dv7 nüüd kolmeaastane garantii vasta tsitaadiga

Tanel kirjutas:
"HP on näidanud otsusekindlust ja pühendumist klientidele suurepärase tugiteenuse osutamisel,"

Selle suurepärase pühendumise ja klienditeeninduse tipptaseme etalon on kindlasti ServiceNet OÜ thumbs_up.gif
Kommentaarid: 105 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 96
tagasi üles
100kv
HV kasutaja

sõnum 16.11.2010 14:39:33 Re: HP Pavilioni sülearvuti seeriatel dv6 ja dv7 nüüd kolmeaastane garantii vasta tsitaadiga

.:MDK:. kirjutas:
Tanel kirjutas:
"HP on näidanud otsusekindlust ja pühendumist klientidele suurepärase tugiteenuse osutamisel,"

Selle suurepärase pühendumise ja klienditeeninduse tipptaseme etalon on kindlasti ServiceNet OÜ thumbs_up.gif

väga ilusti öeldud. thumbs_up.gif thumbs_up.gif thumbs_up.gif icon_lol.gif
Kommentaarid: 26 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 24
tagasi üles
maakas1
HV kasutaja
maakas1

sõnum 16.11.2010 18:36:06 vasta tsitaadiga

Ju nad siis arvavad, et nad on lõpuks oma 2-4 aasta tagustest lapsevigadest välja kasvanud. Hea küll.. Dv varasemate seeriate viga polnud AINULT HP kapsaaeda. Pigem süüdi nVidina chip, mis seal kenasti 2 jalaga (4 asemel) maa peal istus. (Siinkohal olge järgmisena valvsad dell620 jpt. nvidina graafikaga masinate omanikud.) Ülejäänu oli korpuse (ja Hannstari plaadi) viga. Seega ongi hea uudis dv6/7 uutel seeriatel alumiiniumkorpus, mille tõttu ka see 3a garantiid. Kindlasti tuleb (nagu eespool mainiti) vastavalt odavamaid plastkorpusega seeriaid säästugarantiiga.
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 27
tagasi üles
marxxx
HV veteran
marxxx

sõnum 17.11.2010 12:09:01 vasta tsitaadiga

Olen maakas1 pea samal seisukohal.
Kahjuks seostatakse BGA tehonoloogiast tulenevaid vigasid just HP'ga, kuna tol ajal oli HP Pavilionide müük suur hitt (just nVidia chippidega) ja sellele järgnes hoomamatu emaplaatide vahetus.
Tegelikkuses kannatava kõik sülearvutite tootjad BGA chippidest tulenevate vigade tõttu. Seni kaua kui antud tehnoloogia on kasutuses, võib oodata ka emaplaatide ja videokaartide vahetusi.
Austraalias (töötasin aastakase sealsel IT alal) nt. on sama vea tõttu väga tuntud ASUS'e sülekad. Samas ma ei saa nimetada ühtegi sülekate tootjat kellel ei oleks olnud probleemi antud BGA video chippidega - siin kohal ütleks, et see ei ole ka ainult nVidia probleem, kuna väga palju samu vigu on ka esienenud AMD/kunagise ATI BGA chippidega.
Mida võimsam, seega soojust eraldavam BGA chip on, seda suurem ka oht BGA tehnoloogiast tulenevatele vigade ilmnemisele. Muidugi suurim süüdlane BGA tehnoloogia juures on seatinata (plii-vaba) joote tina, nö. RoHS tina siis icon_smile.gif

Aga nüüd teemasse, 3a. garantii 'consumer' klassi sülekatele on igati teretulnud.
Kommentaarid: 412 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 4 :: 338
tagasi üles
meybo
Kreisi kasutaja
meybo

sõnum 19.11.2010 13:42:57 vasta tsitaadiga

Härrased, ärgem unustagem siinkohal ka vanemate HP Pavilion dv-seeria sülearvutite ääretult halvasti (et mitte öelda ajuvabalt) disainitud jahutust, mis aitas massilistele emaplaadi/videokaardi vigadele tublisti kaasa.
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
rycyve
HV veteran
rycyve

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 23.11.2010 20:06:09 vasta tsitaadiga

Hilja sellele p....e 3 aastast garanti anda .Olen üks neist ostjatest kes oma money eest 7XXX seeria kiibiga emme välja vahetas thumbs_down.gif dv 6000 seeria läpparil.Selle asemel,et oma praaki heastada surutakse seda siia turule edasi garandi aja lisamisega.Minu meelest täielik nürimeelsus aga on õnneks olemas foorumid kus selle saasta probleeme väga hästi kajastatakse thumbs_up.gif Ja ei ole mulle vaja seletada,et ehk neil pole piisavalt vastukaja nende mudelite probleemide kohta.
vipi666
HV Guru
vipi666

sõnum 04.12.2010 12:44:34 vasta tsitaadiga

No ma ostsin kuu tagasi dv7, alumiiniumkorpusega ja puha icon_razz1.gif
Loodame, et pole garantiisse asja.
Praegu iga hommik kui ärkan, saan rõõmustada, näed, töötab ikka veel icon_biggrin.gif

Kommentaarid: 625 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 8 :: 6 :: 456
tagasi üles
ridariass
HV veteran
ridariass

sõnum 04.12.2010 13:45:42 vasta tsitaadiga

On käinud remondist läbi juba dv7, mis aasta ja 3 kuud vana, garantiita ning külmjootes nVidia kiibiga. Loota ju võib, aga ma olen üsna kindel, et pole see tüüpviga kadunud kuhugi, HP-d samas süüdistada ei maksa, pliivaba tina koostes ja vastavaid probleemseid kiipe kasutavad kõik suurimad arvutitootjad ja kõigil on ka sarnaseid probleeme vastupidavusega teatud mudelitel.

viimati muutis ridariass 04.12.2010 13:54:53, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 232 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 206
tagasi üles
vipi666
HV Guru
vipi666

sõnum 04.12.2010 13:53:19 vasta tsitaadiga

Mul ATI 5650
Lootus sureb viimasena

tagasi üles
ridariass
HV veteran
ridariass

sõnum 04.12.2010 13:56:52 vasta tsitaadiga

No eks me näe, praegu veel nii uute kiipide käitumise kohta ei tea keegi midagi.
Xayqo
HV kasutaja
Xayqo

sõnum 04.12.2010 16:44:13 vasta tsitaadiga

Tahaks konkreetselt teada, millised poed seda garantiid nüüd pakuvad?
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 04.12.2010 17:07:23 vasta tsitaadiga

Xayqo: Vaevalt, et poed seda lisagarnatiid ka üleüldse pakkuma hakkavad.
- Palju rohkem võib oletada, et HP riputab jälle oma kodulehele üles seeriate / mudelite numbrid, millele see kehtima hakkab ja millistele mitte. Sama siis, nagu varasemate DV-dega tehti - kui kodulehel olevas tabelis oli mudel olemas, siis lisagarantii kehtis ja kui polnud, siis ei kehtinud.
tagasi üles
Xayqo
HV kasutaja
Xayqo

sõnum 04.12.2010 19:24:57 vasta tsitaadiga

Ajuvaba!
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 04.12.2010 21:06:39 vasta tsitaadiga

Xayqo: Ei ole "ajuvaba" värk, vaid selle taga on HP nutikas kavalus, võimaldades müüa tooteid üle maailma erinevate mängureeglitega. Ja tegelikult on HP nagunii suhteliselt suva, mida mingi Euroopa ütleb või ei ütle.

Ja nagu kuulda on, hakkab see pikendatud garantii saatma ainult metallist korpusega, mitte plastmasskorpustega seeriaid.
- Nii, et esimene küsimus, et palju üleüldse neid metall-seeriaid Euroopas müüki tuuakse. icon_wink.gif
- Või variant B - et kuipalju on neid teadlikke ostjaid, kes oskavad vaadata korpust ning esitada ostmisel lisaküsimusi.
tagasi üles
vipi666
HV Guru
vipi666

sõnum 04.12.2010 21:08:30 vasta tsitaadiga

Mul on metallist, mul on metallist! banana_dance.gif
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 04.12.2010 21:27:25 vasta tsitaadiga

Külastasin huvi pärast ühe müügifirma kodulehte - see 3-aastane garantii oli ainult paaril üksikul HP mudelil. Enamusel oli nii nagu alati, et garantii 1 aasta, eraisikutele 2 aastat.

Küll jäi silma see, et samas olid need mudelid ka kallimad - nii, et ei saa midagi niisama - kõrgema hinnaga makstakse see garantiilisa ostja poolt usinasti kinni. icon_smile.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Pressiteated »  HP Pavilioni sülearvuti seeriatel dv6 ja dv7 nüüd kolmeaastane garantii
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.