Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Mängukonsoolid ja konsoolimängud »  [PS3] Gran Turismo 5 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 94, 95, 96 ... 211, 212, 213  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Rajareits
HV Guru
Rajareits

sõnum 30.11.2010 23:15:45 vasta tsitaadiga

xxlmaster, kõigil 500k (vähemalt seni mis näinud olen). Töö üks ja sama.. icon_razz1.gif

A vähe rohkem võiks tull akui 1160.. icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 74 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 69
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
xxlmaster
HV Guru
xxlmaster

sõnum 30.11.2010 23:17:01 vasta tsitaadiga

Rajareits, GT-R näitab 37.5k icon_rolleyes.gif
Vähe rohkem võiks tulla? Jama selles et teda ei saa tuunida palju. Mootor on tehtud tal juba, turbod on peal.
Kommentaarid: 83 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 77
tagasi üles
Bumer
HV veteran

sõnum 30.11.2010 23:52:22 vasta tsitaadiga

ot:
# Flexible camera angles and “dynamic and wide-area lighting needs” are to blame for the sometimes blocky shadows. Yamauchi admits they are a problem and wants to improve them.

# Yamauchi appears to consider the possibility of removing the in-game HUD (heads-up-display features) at some point in the future.

# Mechanical damage options will be implemented in a new update for GT5 coming “early December”.

# As you may know, many players noticed that GT5’s face-tracking functionality only worked in Arcade mode. According to Yamauchi, it’s not available in GT mode due to memory issues with the PS3.

# Yamauchi wanted to implement a “free roam” gameplay mode in GT5, where players could drive around, respecting speed limits and obeying traffic laws, and even exit the car to walk around and explore the environment on foot.

# The YouTube replay upload feature had to be pulled from the final version of the game because it took a very long time to render and it consumed too much memory. Yamauchi is still considering it, however.
Kommentaarid: 51 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 48
tagasi üles
EstBeast
HV veteran
EstBeast

sõnum 01.12.2010 00:02:56 vasta tsitaadiga

# Yamauchi wanted to implement a “free roam” gameplay mode in GT5, where players could drive around, respecting speed limits and obeying traffic laws, and even exit the car to walk around and explore the environment on foot.

GTA:GT5 icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 86 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 6 :: 69
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 01.12.2010 00:47:04 vasta tsitaadiga

Youtube teemat ja HUDi eemaldamist ootan väga thumbs_up.gif See Headtrackingu jura on küll valus laks thumbs_down.gif Kuda krt saavad nii ikka teha, et ainult ühes mängu osas see töötab..
Kommentaarid: 635 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 496
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
xxlmaster
HV Guru
xxlmaster

sõnum 01.12.2010 01:02:47 vasta tsitaadiga

ma olen nüüd igatahes Lev20 ja seda lahi lukustatavat damaget ei ole kuskil, kusjuures selline mulje jääb nagu, kui ennem midagi läks vähe kõveraks siis nüüd ei juhtu üldse midagi icon_confused.gif
Enivei keda huvitama peaks siis extreme seeria on kõva thumbs_up.gif Formula ChampionChip, DreamCars Chp, Nascar Chp, GT car Chp jne jne jne. Ei julgegi nagu kuskilt peale hakata icon_razz.gif
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 01.12.2010 04:08:38 vasta tsitaadiga

Krt, mis teema selle pidurdamisega on ikka?? Kõik abid maha võtta siis ebanormaalselt käitub auto pidurdamisel, vajutad 5mm piduri pedaali alla ja juba plokkis ning 180 spin
tagasi üles
xxlmaster
HV Guru
xxlmaster

sõnum 01.12.2010 08:35:26 vasta tsitaadiga

PlatoonSgtElias kirjutas:
Krt, mis teema selle pidurdamisega on ikka?? Kõik abid maha võtta siis ebanormaalselt käitub auto pidurdamisel, vajutad 5mm piduri pedaali alla ja juba plokkis ning 180 spin

No mõistlik on ikka ABS peale panna. Suure hooga kurvi lennates ilma ABSita piisab väiksest jõnksakast ja juba läheb käest ära.
tagasi üles
Rajareits
HV Guru
Rajareits

sõnum 01.12.2010 08:53:16 vasta tsitaadiga

Kuna pedaalidel Force Feedbacki vms asja pole, siis jah ABS peal norm sõita. Ise lasen 1ga.. Siis saab pidurdades veel külje ette lasta mõnusalt.
Aga ABS 0 ei olnud asi ikkagi nii hull kui Tanelil. Vb Sul rooli seaded mööda? Pedaali nupuna ei võta?
tagasi üles
Anisse
HV kasutaja

sõnum 01.12.2010 14:38:47 vasta tsitaadiga

mida rooli seadetes maha keerata - kui riivad piiret siis rool hakkab ise keerama sinna kuhu tahab ning enda arust proovib vist sirgeks ajada, jõuga ka ei saa enam sirgeks. peab ootama mil auto täiesti seisma jäänud ja siis tagurpidi käik, et piirdest eemale ja lootus et rool ei keera end jälle tagasi vaid saab sirgeks. Selle ajaga on kõik autod kaugel ees
Rooliks Logitech Driving Force GT
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
hentz
HV Guru
hentz

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 01.12.2010 16:23:17 vasta tsitaadiga

kas g27 on rooli seadetes olemas?
tagasi üles
Shade
Kreisi kasutaja

sõnum 01.12.2010 17:09:25 vasta tsitaadiga

GT5 fannid võiksid tulla esmaspäeval rocca euronicsisse võistlustele. Auhinnad on kobedad:
1 koht - Signature edition
2 koht - Collectors edition
3 koht - tava versioon

Kommentaarid: 23 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
Rajareits
HV Guru
Rajareits

sõnum 01.12.2010 17:13:49 vasta tsitaadiga

Shade, mis toimub? Mis kell?
tagasi üles
Shade
Kreisi kasutaja

sõnum 01.12.2010 17:16:04 vasta tsitaadiga

http://www.euronics.ee/uudised/ViewArticle/ArticleId/737
Kommentaarid: 23 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
Rajareits
HV Guru
Rajareits

sõnum 01.12.2010 17:29:06 vasta tsitaadiga

Shade, ei saand väga palju targemaks. GT5 võistlus hakkab kell 14:00? Kaua kestab?
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 01.12.2010 18:06:10 vasta tsitaadiga

Nojah, ma siis kämpima euronicusse icon_biggrin.gif kes sõidab minust paremini? icon_biggrin.gif Mäletan, et viimasel võrgupeol kus GT5 pidi mängima sõitsin kolme ringiga kiireima aja mingi 15inimese seast icon_smile.gif puldiga.
tagasi üles
ps2e hull
HV vaatleja

sõnum 01.12.2010 21:07:28 vasta tsitaadiga

Ohoh, endal GT5 pole, aga väga tahaks ja mul on mõnes kohas ostukuulutus ka üleval, kuna poest osta ei taha, sest seal liiga kallid hinnad. Nii, et peaks vist ka sinna kohale minema.
Shade, kust sa seda tead, et auhindadeks on GT5 mängud, seal lihtsalt kirjas, et auhinnafond 5000 krooni ning ma eeldan, et paljud kes seal osalevad omavad juba GT5-te nii et suht mõttetu oleks anda auhind sellisele inimesele.
Äkki keegi teab, et kas seal on võimalik valida millega autot juhid (rool või pult) või peab ainult rooli/puldiga sõitma? Mul pole rooliga absoluutselt kogemusi ja ilmselt ma saaks sellega väga halva aja, ega ma puldiga ka just kõige parem sõitja ei ole, aga äkki veab ja teised on veel halvemad :p
Ja kas keegi teab täpsusdada, mis kell GT5 võistlus algab ja lõpeb. Ei taha päev läbi ka kuskil poes passida :/
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
rocky-b
Kreisi kasutaja
rocky-b

sõnum 01.12.2010 21:12:22 vasta tsitaadiga

tsitaat:
* Flexible camera angles and “dynamic and wide-area lighting needs” are to blame for the sometimes blocky shadows. Yamauchi admits they are a problem and wants to improve them.
* Yamauchi appears to consider the possibility of removing the in-game HUD (heads-up-display features) at some point in the future.
* To unlock the Red Bull X1, you’ll need to complete the “Sebastian Vettel Challenge”, which appears at Level 30.
* Online “lounge” functionality and other features will be added “one by one”.
* Polyphony Digital continues to work on fully supporting the Logitech G25 and G27, though Yamauchi admits he would like a “new steering device soon”…
* Mechanical damage options will be implemented in a new update for GT5 coming “early December”.
* As you may know, many players noticed that GT5’s face-tracking functionality only worked in Arcade mode. According to Yamauchi, it’s not available in GT mode due to memory issues with the PS3.
* In-game rewards (such as the monetary prize in GT5 Prologue) for your performance in online events is something Polyphony Digital is considering, and may be implemented in a future update.
* Gran Turismo 5’s official, 2-disc sound-track will be released soon.
* Yamauchi wanted to implement a “free roam” gameplay mode in GT5, where players could drive around, respecting speed limits and obeying traffic laws, and even exit the car to walk around and explore the environment on foot.
* The YouTube replay upload feature had to be pulled from the final version of the game because it took a very long time to render and it consumed too much memory. Yamauchi is still considering it, however.

Kõige rohkem ootaks seda esimest parandust, kuna praegu chase camiga GT5-es on see kaamera nagu kinni naelutatud . Võiks selline Chase Cam tulla nagu GT1-GT3-es oli . Flexible camera angles - või ma olen sellest kuidagi valesti aru saanud .
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
beastbeats
HV Guru
beastbeats

sõnum 01.12.2010 21:13:40 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Shade, kust sa seda tead, et auhindadeks on GT5 mängud

ps2e hull, ta on ostujuht seal firmas icon_wink.gif

tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 01.12.2010 21:19:18 vasta tsitaadiga

ps2e hull kirjutas:
Ohoh, endal GT5 pole, aga väga tahaks ja mul on mõnes kohas ostukuulutus ka üleval, kuna poest osta ei taha, sest seal liiga kallid hinnad. Nii, et peaks vist ka sinna kohale minema.
Shade, kust sa seda tead, et auhindadeks on GT5 mängud, seal lihtsalt kirjas, et auhinnafond 5000 krooni ning ma eeldan, et paljud kes seal osalevad omavad juba GT5-te nii et suht (<font size=-1><i>tegelikult tahtsin kirjutada</font></i> =>)<b>mõ<font color=red>tt</font>etu</b> oleks anda auhind sellisele inimesele.
Äkki keegi teab, et kas seal on võimalik valida millega autot juhid (rool või pult) või peab ainult rooli/puldiga sõitma? Mul pole rooliga absoluutselt kogemusi ja ilmselt ma saaks sellega väga halva aja, ega ma puldiga ka just kõige parem sõitja ei ole, aga äkki veab ja teised on veel halvemad :p
Ja kas keegi teab täpsusdada, mis kell GT5 võistlus algab ja lõpeb. Ei taha päev läbi ka kuskil poes passida :/

välismaal tellides saad kusagil suts alla 800.- kätte, oleneb kohast ja mis posti nõutakse. Aga eriti odavamalt seda asjandust vast ei leia kui just keegi olematu hinnaga oma koopiat maha ei taha ärida.

Kommentaarid: 175 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 157
tagasi üles
ps2e hull
HV vaatleja

sõnum 01.12.2010 21:29:20 vasta tsitaadiga

angel kirjutas:
ps2e hull kirjutas:
Shade, kust sa seda tead, et auhindadeks on GT5 mängud, seal lihtsalt kirjas, et auhinnafond 5000 krooni ning ma eeldan, et paljud kes seal osalevad omavad juba GT5-te nii et suht (<font size=-1><i>tegelikult tahtsin kirjutada</font></i> =>)<b>mõ<font color=red>tt</font>etu</b> oleks anda auhind sellisele inimesele.

välismaal tellides saad kusagil suts alla 800.- kätte, oleneb kohast ja mis posti nõutakse. Aga eriti odavamalt seda asjandust vast ei leia kui just keegi olematu hinnaga oma koopiat maha ei taha ärida.

Nojah, ma üritan 650 krooni eest ära osta ja ega see ei pea uus olema. Ma loodan, et kellelgi on vaja enda mängu mingil põhjusel ära müüa icon_wink.gif
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 01.12.2010 22:16:41 vasta tsitaadiga

650.- oleks pool muidu saadud, kui just ei leia neti poodi kes sellise hinnaga selle sulle kohale toimetab ja vaevalt nii pea kasutatud koopiaid müüki tekib. Vast need müüvad asja maha kes ootasid sellest graafilist meistriteost millena asja kohati reklaamiti ja ei ole väljas selle mängu sisu ja gameplay peale.

Siiski ei jaga matsu mis selle mängu menüüdel viga on... lugenud reviewdes et kole segane. imo on kõik suht koht selge. Tea kas siis Codepasa Dirt 2 jms crap'i menüüd on paremad kus pool päeva käib siuh... siauh... yo yo yo, wow... ja terve ekraan lendab ringi ja peeretab sinist tossu... icon_rolleyes.gif

ps: mis sai nendest ultra detailsetest auto sise vaadetest mida vahepeal vist reklaamiti? mängus on asi küll suht.. meh. GTR2, NFS Shift (suht samad asjad tegelt) on asi imo kah kenam icon_rolleyes.gif

Kommentaarid: 175 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 157
tagasi üles
Wilts
HV veteran

sõnum 01.12.2010 22:22:18 vasta tsitaadiga

angel kirjutas:
Vast need müüvad asja maha kes ootasid sellest graafilist meistriteost millena asja kohati reklaamiti ja ei ole väljas selle mängu sisu ja gameplay peale.

prologuest kehvem graafika?
Kommentaarid: 31 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 30
tagasi üles
eeromees
HV kasutaja

sõnum 01.12.2010 22:27:20 vasta tsitaadiga

Ise ostsin TheHut.com-ist preorderiga, maksis koos saatmisega 730 EEKu. Praegu vast 20-30 EEKu kallim samas kohas. Kohal nädalaga.
ivokas
HV veteran
ivokas

sõnum 01.12.2010 22:42:42 vasta tsitaadiga

Installin icon_biggrin.gif Homme ei pea õnneks ka arstile minema, on aega pühenduda.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Mängukonsoolid ja konsoolimängud »  [PS3] Gran Turismo 5 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 94, 95, 96 ... 211, 212, 213  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.