argottt, siis on lihtsalt see jama, et tuleb tihti uuendada. Hetkel tundub kohati olevat "novelty" tootega sarnaselt Wii'ga. Ehk siis paljud tüdinevad paari kuu pärast ära. Või siis just vastupidi - aasta pärast on äkki suur hardcore support taga ja hunnik mänge kah sellele olemas. _________________ TALUSILDID
Kui oled kahevahel, siis võta muidugi ära. See on praegu kõige kõvem asi, mille oma Xboxile külge kruvida saad. Ükski teine jõulusoov ei saa praegu Xboxi (või üldse mänguri)maailmas sellega konkureerida _________________ Raamatud --www.kentraju.com Kõik grillimisest --www.tuleroog.ee Dokumendihaldus --www.folderit.com/et
Teeviidal see nädal meie boksis Kinect uudistamiseks kohal. _________________ suck less | ANNA MU SAI!
Ma arvasin, et see oli Priit, aga tegelikult oli Tõnu,
Kui oled kahevahel, siis võta muidugi ära. See on praegu kõige kõvem asi, mille oma Xboxile külge kruvida saad. Ükski teine jõulusoov ei saa praegu Xboxi (või üldse mänguri)maailmas sellega konkureerida :)
mitte ükski teine non-kinect mäng ei saa sellega konkureerida? kurvad lood siis :P
No ei saa ju. Mis mäng on praegu põnevam kui Kinect? Need on täiesti erinevad kategooriad ju. Ma usun, et ükski Kinecti mäng ei ole veel nii kõva kui COD, aga iseenesest ei saa Black Ops küll Kinecti kui väga erilise seadme vastu. Mäng on mäng ja muutub varsti igavaks, Kinect on aga platvorm, kus asjad aina põnevamaks lähevad. No ja kui ise nupumees oled, siis annab see huvitavaid võimalusi: http://www.kinecthacks.net/ _________________ Raamatud --www.kentraju.com Kõik grillimisest --www.tuleroog.ee Dokumendihaldus --www.folderit.com/et
Pakun et umbes-täpselt praktiliselt kõik mängud mis eales tehtud? Muidugi kui pidasid silmas põneva asemel naljakad on teine lugu. _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
No ei saa ju. Mis mäng on praegu põnevam kui Kinect? Need on täiesti erinevad kategooriad ju. Ma usun, et ükski Kinecti mäng ei ole veel nii kõva kui COD, aga iseenesest ei saa Black Ops küll Kinecti kui väga erilise seadme vastu. Mäng on mäng ja muutub varsti igavaks, Kinect on aga platvorm, kus asjad aina põnevamaks lähevad. No ja kui ise nupumees oled, siis annab see huvitavaid võimalusi: http://www.kinecthacks.net/ :)
oot kui ükski kinecti mäng pole nii kõva kui COD siis miks ei võiks keegi kinecti asemel CODi osta? :P
No eks nad võivad ikka Minu meelest on aga Kinect oluliselt põnevam uuendus kui mõne mängu seitsmes osa suhteliselt sarnast tegevust. COD-d ootasin ma põnevusega paar kuud, Kinecti ootasin oma paar aastat. See on nagu küsimus kumb on põnevam, kas mõni mäng või uus 250 GB Xbox. Minu jaoks on viimane põnevam, sest märgib mingit olulisemat arenguhüpet. Aga ma olen lihtsalt vidinahull, kindlasti ei huvitu enamus tehnikast nii palju kui mina, räägin ikka enda mätta otsast _________________ Raamatud --www.kentraju.com Kõik grillimisest --www.tuleroog.ee Dokumendihaldus --www.folderit.com/et
See Kinect on 100% maitse asi.. ma pigem tahaks mingit head ja pikka JRPGd kuuse alla kui kincetit, millest ma, nagu wiist, kiiresti ära tüdineks. _________________ M: Heavenly Sword, Eternal Sonata (PS3), Legaia 2: Dual saga, Blazblue Continuum Shift (Limited Edition, PS3), Golden Sun: The Lost Age, Final Fantasy X-2
Sai ka proovitud seda värgendust , ise ostma veel ei kipu kuna 2 mängu on enamvähem (kinect sports, just dance) ülejäänud on selline tilulilu kõik. Eks näis kas suured developerid lähevad õnge ja uuel aastal näeme nt mõnd korraliku teost.
Oot mis 2000 kroonist te siin räägite.See siis ainult see liiikumissensor-kinect mis te oma vana XBOX-ile külge poogite või.Sai ka euronicsist eile lapsele ja muidugi ka endale-sellest kõva häälega ei räägi-ära nabitud 5400 midagi maksis kogu kupatus.Kallis või.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.