praegune kellaaeg 20.06.2025 17:33:34
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
matu21
HV Guru

|
04.04.2010 08:57:44
|
|
|
tahanteada kirjutas: |
birgit123: Igatahes - oma tutvusringkonnas pole veel ühelgi Dellil "kulunud / loksuvaid" hingi kohanud. |
Ma siis ütleks, et sul väike delliomanike tutvusringkond
Ja teemasse, ebayst saab praktiliselt kõikidele väga mõistliku hinnaga uued hinged
_________________ Kõik, mis mul müügiks on, küsi julgelt soodushinda : www.digimarket.ee
Kõiki kaupasid saan müüa ka järelmaksuga
Kasutatud arvutid ja laptopid Tartus, Vanemuise 43 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
04.04.2010 09:09:14
|
|
|
Matu21: Ei ytleks, et v2ike kastajate ringkond on. küll v6in o"elda, et k2itutakse oma l2pparitega viisakalt ja 6igesti. Alates siis sellest, et ekraane t6stetakse - langetatakse ainult keskelt kinni hoides, mitte nurkadest.
Tegemist on ju koolifyysikast tuntud t6ega, et kui on tegu 2-e "6laga", siis tuleb t6stmine teha keskelt, mitte servast, kuna siis tekib teisele 6lale liigne v22nde- ja h66rdej6ud.
Nii lihtne see ongi ja kes midagi fyysikast teada ei taha, need siis kulutavad raha uutele hingedele, v6i halvemal juhul ostavad uusi LCD-paneele vana, pooleksv22ndunu asemele.
Postitatud mobile device
|
|
tagasi üles |
|
 |
_marek
HV Guru

|
04.04.2010 12:01:31
|
|
|
tahanteada kirjutas: |
Matu21: Ei ytleks, et v2ike kastajate ringkond on. küll v6in o"elda, et k2itutakse oma l2pparitega viisakalt ja 6igesti. Alates siis sellest, et ekraane t6stetakse - langetatakse ainult keskelt kinni hoides, mitte nurkadest.
Tegemist on ju koolifyysikast tuntud t6ega, et kui on tegu 2-e "6laga", siis tuleb t6stmine teha keskelt, mitte servast, kuna siis tekib teisele 6lale liigne v22nde- ja h66rdej6ud.
Nii lihtne see ongi ja kes midagi fyysikast teada ei taha, need siis kulutavad raha uutele hingedele, v6i halvemal juhul ostavad uusi LCD-paneele vana, pooleksv22ndunu asemele.
Postitatud mobile device |
|
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
04.04.2010 14:01:44
|
|
|
Eelnevale oma jutule veel niipalju lisaks, et igaüks võib mõtiskleda selle üle, et miks tõstesportlane tõstab kangi keskelt, mitte ei tee seda kangiservast.
Ja läpparite ekraan on - ülekantud tähenduses - täpselt samasugune tõstekang ja tõstesportlaseks läppari omanik.
-------------------------------------------
Mis aga uute hingede ostmisesse puutub, siis alati tasub need osta kohast, kus kindlasti on komplekteeritud - täpselt ühesuguse väände / vastusurvejõuga vasak ja parem hing.
Ja ei tasu sooritada ostu kohast, kus kokku "loobitakse" suvaline vasak ja parem hing.
|
|
tagasi üles |
|
 |
jkddp
HV veteran

|
22.11.2010 20:40:01
|
|
|
Mul ka selline probleem tekkinud. ekraaan on loksuma hakanud. Kust kohalt peaksin ma lähenema lenovo X60 tabet puhul, et pingutus kohtadele ligi saada?
Aitähh!
_________________ Kui vaja joonistada/saagida/hööveldada midagi, võib alati küsida  |
|
tagasi üles |
|
 |
urmas1
HV kasutaja
|
07.12.2010 00:30:33
|
|
|
Dell Latitude seerial on ekraanihingede lõtk küll Delli tüüpviga. Latitude hinged on väga viletsalt disainitud. Ekraani poolne osa käib võlliga korpusepoolsesse ümarate lehtvedrude ploki külge, mis hoiab võlli kindlalt ja tihkelt paigal. Aga vedruplokk on korpusepoolsete hingede korpuse sees nii viletsa kiilühendusega kinni, et vedruplokk hakkab logisema koos võlliga. Seal ei pinguta ka midagi. Dell äriklass!
Ka kasutatud Latitude hinged on e-bays üsna jõhkra hinnaga ja uued? Ise olen vaadanud Arvutiaidast, Itvennad jne kus kasutatud Dell Latitude müüakse ja neil kõigil on vähemal või rohkemal määral hingedel lõtk. Uuue aku võib neile lihtsalt saada, aga uusi ekraanihingi ei saa, tuleb leppida veidi logiseva ekraaniga. Või nagu Googlest Dell hingede kohta selgub, et logisevad hinged ongi Delli firmamärk.
Ma oma Latitude D410 ekraanihingede loksu võtangi Delli stiilina, imelik oleks hoopis kui loksu ei oleks.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Robska
HV kasutaja

|
09.12.2010 19:41:53
|
|
|
Kas keegi oskaks seletada, kuidas Asus F3Ka hingede pingutamine välja võiks näha ?
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|