Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Protsessorid »  Kellamine? märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
rlf
Kreisi kasutaja

sõnum 17.11.2003 21:38:48 vasta tsitaadiga

SirExeC kirjutas:
ee...see Barton põhineb ju sellel uuel "ümbrisel" millel asuvaid sildu saab ilma mingisuguse vaevaga ka pliiatsiga liita(põmst. peaks ju sama olema mis uuemate Athlon XP-de ümbrised). Sama kehtib ka vanade nõ. pruuni ümbrisega Athlon XP -de kohta...neid kõiki saab pliiatsi ja noa meetodil avada.

Ei taha eriti oma bartonile noaga kallale minna.
Kommentaarid: 169 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 156
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Dumb(_;_)
HV veteran

sõnum 17.11.2003 21:42:39 vasta tsitaadiga

Vaata, vahe tuleb sisse siis, kui sa tahad midagi kord tehtus muutma hakata.
'Noa ja kahvliga' tehtud muudatused on püsivad ja jäävad näha, traadikesi augupaarides saad ümber tõsta iga kell ja oma suva järgi.
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 55
tagasi üles
SirExeC
HV kasutaja
SirExeC

sõnum 17.11.2003 22:20:58 vasta tsitaadiga

ah, ei tia. Ma armastan ikka asjadele kohe kätega külge hakata. Pealegi see noa ja pliiatsi värk on suht lollikindel...kuigi kogenematusest võib palju jama tekkida. (Hetkel olen 9-10 protsessoril avanud l2 cache ja teinud kordajad lahti selle pliiatsi+noa triki abil)
Kommentaarid: 65 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 57
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
rlf
Kreisi kasutaja

sõnum 17.11.2003 23:06:45 vasta tsitaadiga

SirExeC kirjutas:
ah, ei tia. Ma armastan ikka asjadele kohe kätega külge hakata. Pealegi see noa ja pliiatsi värk on suht lollikindel...kuigi kogenematusest võib palju jama tekkida. (Hetkel olen 9-10 protsessoril avanud l2 cache ja teinud kordajad lahti selle pliiatsi+noa triki abil)

Kui biosist niikuinii muuta ei saa siis ei saa ka peale terariistadega ülekäimist seda teha.
Kommentaarid: 169 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 156
tagasi üles
SirExeC
HV kasutaja
SirExeC

sõnum 17.11.2003 23:26:21 vasta tsitaadiga

ahh...mina ei armasta üldse seda biossiga jamamist. Tavaliselt sean maksimaalse taktisageduse AMD protsessoril läbi sildade. Nii ei pea koguaeg pärast cmos cleari uuesti protsessorit timmima. Kahjuks on viimasel ajal niipalju protsessoreid arvutist läbi käinud, et pole aega olnud neil kõigil takti sildade järgi muuta.
NB!Väike nipp neile kes tahavad muuta takti läbi sildade - Ärge kunagi hakake sildu noaga läbi lõikama, parem ostke 9v patarei(selline pisike, lapik) ja ühendage 2 traati otsa. Nende abil saate ilusti vajaminevad sillad läbi "kärsatada" ja lahtised, ühendamist vajavad sillad ühendage pliiatsi+noa triki abil...nuh...see oli veidike off-topic aga noh...äkki kedagi huvitas.
Kommentaarid: 65 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 57
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
hotsepp
Kreisi kasutaja
hotsepp

sõnum 22.11.2003 16:59:45 vasta tsitaadiga

To. SirExeC

Su jutt on pisut kahtlemapanev. Mitte, et ma ei usuks aga ega käsi ka ei plaksuta, sest olen ise ka pliiatsiga proovinud ja edutult. See patarei kasutamine on mõeldav aga kas ikka on see turvaline protsessori üldise eluküünla mõttes?

Proovisin oma XP1800 kordajat lahti teha, pliiatsiga sildasin korralikult ja panin ka veel teibi peale aga lahti küll ei tulnud. Praeguses seisus saab prosel ainult ca 172 FSB tõsta. Palominol peaks ikka ka kordajad lahti saama, mis võiks seal üldse takistuseks tulla???

Loodan, et keegi ei pane siis põrutava repliigi kus selgub , et palominoga pole mõtet üldse jamama hakata. MIKS! Miks sellel siis pole võimalik kordaja lahti teha ja siiinikiirudst tõsta. Hetkel on 1530@1690 lagi!!! Ma ei usu, et see nii jääb icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 14
tagasi üles
cavefish
HV kasutaja

sõnum 22.11.2003 17:43:22 vasta tsitaadiga

hms...mis põhimõtte järgi 1800+'l need kordajad kinni on? ainult teatud emaplaatidega?? mul laseb igahes ilusti kordajaid muuta (abit nf7)
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 31
tagasi üles
hotsepp
Kreisi kasutaja
hotsepp

sõnum 23.11.2003 11:17:36 vasta tsitaadiga

Emaplaadi biosi järgi on kordajad lahti - st et laseb muuta küll. Kuid kordajat reaalselt ei muuda ja watsh dog toob asja tagasi oma default settingule. Selline probleem.

Eile proovisin traadijuppidega, krt kordajaid ikka lahti ei saanud. Tahtsin 11x lahti teha aga arvuti hakkas üldse jama tekitama. Luges XP 3 sekundiga üles ja tegi ka kohe ise restardi ja siis oli must pilt. icon_eek.gif
Jamasin siis tükkaega, et üldse pilti ette saada - eilse õhtu jooksul sain nii kaugele, et hangus peale POSTi . Kaugemale ei õnnestunud saada.
Hommikul siis tegin tühja emaplaadiga käivitamise ja siis lisasin prose ja mälud ja muud vidinad - just kui paneks uuesti arvuti kokku. No siis sain asja jutti! PTÜI! See tõmbas minu kihku nende traadijuppidega jamamisele pisut alla. Tuleb ikka aknasoojendus paranduse komlpekt ära osta ja tolle abil siis kordajad lahti teha.

XP1800 Palomino on kordjad kinni! thumbs_down.gif Klokkamiseks jama prose aga eks ma üritan. Kui päris peeti lasen siis ostan Bartoni.
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 14
tagasi üles
seven`
HV Guru
seven`

sõnum 27.11.2003 10:43:28 vasta tsitaadiga

tsitaat:

too palun veel näiteid...

icon_exclaim.gif Publikult nõutud näited siis icon_razz.gif:

AMD Athlon XP 2400+ "ThoughBred" AIUHB 2000 MHz. @ 2550 MHz. FSB340 ( 2x 170 ) PC2100 PQI mälud! icon_razz.gif Uskuge või mitte .. @ TT Volcano 11

AMD Duron 1.2 GHz. @ 1605 MHz. ( steppingut enam ei mäleta icon_sad.gif ) @ TT Volcano 7+

.. järgneb!
Kommentaarid: 135 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 119
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Protsessorid »  Kellamine? mine lehele eelmine  1, 2
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.