Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows 7 (arutelu ja probleemid) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 239, 240, 241 ... 372, 373, 374  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Etz
HV Guru
Etz

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 28.11.2010 14:29:55 Re: Defender vasta tsitaadiga

tptdairy kirjutas:
sama123 kirjutas:
Mida ettevõtta rikkis defenderiga?Defender ei tööta aga blokeerib osasid vajalikke startup programme.Üle ka installida ei luba.Tegemist on küll vistaga aga win7-l võis sama probleem kellelgi olla?Googlest leitud õpetused ka ei toimi. thumbs_down.gif

minul näiteks defenderit pole windows 7 ja mu arust polegi olemas windows 7el defenderit , selle asemel on microsoft security essentials

Eksid 7`mel on see täiesti olemas ja Security Essentials on üldse eraldi allalaetav produkt, nii Vistale, kui 7`mele...
Üldiselt kui katki või segab võid selle disableda lihtsalt...
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
estdata
Kreisi kasutaja
estdata

sõnum 28.11.2010 15:05:53 Re: Defender vasta tsitaadiga

Etz kirjutas:
tptdairy kirjutas:
sama123 kirjutas:
Mida ettevõtta rikkis defenderiga?Defender ei tööta aga blokeerib osasid vajalikke startup programme.Üle ka installida ei luba.Tegemist on küll vistaga aga win7-l võis sama probleem kellelgi olla?Googlest leitud õpetused ka ei toimi. thumbs_down.gif

minul näiteks defenderit pole windows 7 ja mu arust polegi olemas windows 7el defenderit , selle asemel on microsoft security essentials

Eksid 7`mel on see täiesti olemas ja Security Essentials on üldse eraldi allalaetav produkt, nii Vistale, kui 7`mele...
Üldiselt kui katki või segab võid selle disableda lihtsalt...

huvitav kus ta sul olemas , näita mulle selle asukoha eks siis usun sind icon_smile.gif mul endal on windows 7 ja kui paigaldada MSE siis see disabled ise automaatselt
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

Autoriseeritud ID-kaardiga Online
sõnum 28.11.2010 15:14:25 Re: Defender vasta tsitaadiga

tptdairy kirjutas:
huvitav kus ta sul olemas , näita mulle selle asukoha eks siis usun sind

http://www.sevenforums.com/tutorials/6399-windows-defender-real-time-protection-turn-off.html icon_rolleyes.gif

Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846
tagasi üles
sama123
HV veteran

sõnum 28.11.2010 16:05:23 Re: Defender vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:
tptdairy kirjutas:
huvitav kus ta sul olemas , näita mulle selle asukoha eks siis usun sind

http://www.sevenforums.com/tutorials/6399-windows-defender-real-time-protection-turn-off.html icon_rolleyes.gif

Huvitav on see,et defender on väljalülitatud aga sisse ei saa panna,mahainstalli kohta ka ei leia.Samas aga windows blokeerib osasid startup programme,googeldades tuleb välja,et windows ise ei blokeeri vaid defender.Olen kasutanud ka spetsiaalseid startup progesid (chameleon startup,vista manager,AVG PC Tuneup 2011).Ei aita rakendusaja ega prioriteedi muutmised.Muidugi lähevad osad käima aga manuaalselt,osa aga on kinni ja ei aita ka manuaalkäivitus.Protsess eksplooreris on ka käidud aga asi on kinni.Põhimõtteliselt juhtpaneeli need nupud mis puudutavad defenderit ei toimi.MSE mahainstallida?Tegelikult selle peale ei tulnudki,on muid progesid ju piisavalt!

viimati muutis sama123 28.11.2010 16:28:00, muudetud 2 korda
tagasi üles
Etz
HV Guru
Etz

sõnum 28.11.2010 16:14:24 Re: Defender vasta tsitaadiga

tptdairy kirjutas:

huvitav kus ta sul olemas , näita mulle selle asukoha eks siis usun sind icon_smile.gif mul endal on windows 7 ja kui paigaldada MSE siis see disabled ise automaatselt

Justnimelt MSE install disableb Defenderi automaatselt, see aga ei tähenda veel seda, et seda enam üldse olemas ei oleks... icon_lol.gif thumbs_up.gif
Piilu korra oma "kontrollpaneeli" ja veendud selles ka ise... icon_razz1.gif
tagasi üles
mazdagti
HV veteran
mazdagti

sõnum 28.11.2010 18:01:07 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:
mazdagti kirjutas:
Kas mitte toimimise põhjuseks on tõesti see et minul on see vale? Ja kui on siis kuidas saan selle õigeks?

Vale jah.

Õige on nii:
cd /D %SystemRoot%\System32
bootsect.exe /nt60 h:

thumbs_up.gif

Mul ikka kiri et: bootsect.exe is not recognized as an internal or external comand, operable program or bath file. icon_evil.gif

FB Volvokodu, diagnostikaabi Võrumaal.
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 28.11.2010 19:25:52 vasta tsitaadiga

mazdagti kirjutas:
tomorrow kirjutas:
mazdagti kirjutas:
Kas mitte toimimise põhjuseks on tõesti see et minul on see vale? Ja kui on siis kuidas saan selle õigeks?

Vale jah.

Õige on nii:
cd /D %SystemRoot%\System32
bootsect.exe /nt60 h:

thumbs_up.gif

Mul ikka kiri et: bootsect.exe is not recognized as an internal or external comand, operable program or bath file. icon_evil.gif

Win7-l ma ei leidnud ühtegi bootsect nimelist faili installikettalt.Pead alla laadima ja sys32 panema.Kui tahad võin Win7 RTM oma jagada thumbs_up.gif

Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846
tagasi üles
mazdagti
HV veteran
mazdagti

sõnum 28.11.2010 19:42:58 vasta tsitaadiga

Seega et saaksin eee pc wini ülekirjutada sealt plaadilt usb abil, pean miskit veel kuhugi arvutisse juurde lisama? Eriti haige värk taas icon_evil.gif

Saan ma õieti aru et pean panema selle siis sinna arvutisse, kus kirjutan seda usb pulka? Muidugi minul on hetkel kasutuses väline USB HDD karp, peaks vist samamoodi toimima kui mu loogika paika peab icon_rolleyes.gif

Kui see RTM kohustuslik sinna panna, siis oleks mingi allalaade ligike abiks küll thumbs_up.gif

tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 28.11.2010 19:47:23 vasta tsitaadiga

http://www.mediafire.com/?hmfzmw5nm208a3u
tagasi üles
mazdagti
HV veteran
mazdagti

sõnum 28.11.2010 22:46:01 vasta tsitaadiga

Vot ei saa mina selle asja tegemisega ikka hakkama icon_confused.gif Ei tule minul bootivat välist kõvaketast icon_evil.gif peab siis ikkagi kuskilt laenuks üritama välise dvd lugeja saada et uuesti installida icon_neutral.gif

tagasi üles
martin366
HV Guru
martin366

sõnum 28.11.2010 22:48:53 vasta tsitaadiga

WinToFlash hea programm selleks thumbs_up.gif
tagasi üles
friik1
HV Guru
friik1

sõnum 29.11.2010 00:12:26 vasta tsitaadiga

mazdagti, milles nüüd probleem? bootsect.exe asub paigaldusmeedial boot kataloogis.
d:\
cd boot
bootsect /nt60 e:
Eeldusel, et D: näiteks optiline seade ja e: bootivaks muudetav partitsioon.
Pluss muu tsirkus diskpartiga.
tagasi üles
Etz
HV Guru
Etz

sõnum 29.11.2010 00:20:45 vasta tsitaadiga

friik1 kirjutas:
mazdagti, milles nüüd probleem? bootsect.exe asub paigaldusmeedial boot kataloogis.
d:\
cd boot
bootsect /nt60 e:
Eeldusel, et D: näiteks optiline seade ja e: bootivaks muudetav partitsioon.
Pluss muu tsirkus diskpartiga.

Scriptimisel, tuleks samas vast "path" ette anda (kasvõi muutujana)... icon_rolleyes.gif

Ehk siis konkreetselt käivitatava faili asukoht...
tagasi üles
estdata
Kreisi kasutaja
estdata

sõnum 29.11.2010 00:35:49 Re: Defender vasta tsitaadiga

Etz kirjutas:
tptdairy kirjutas:

Justnimelt MSE install disableb Defenderi automaatselt, see aga ei tähenda veel seda, et seda enam üldse olemas ei oleks... icon_lol.gif thumbs_up.gif

http://rts.ee/defenderoff.png
tagasi üles
KrisVr
HV Guru

sõnum 29.11.2010 03:47:26 vasta tsitaadiga

Kuidas ma saaks nii, et kui ma panen kausta vaate "list"iks, siis kõikidel alamkaustadel on ka vaade selline? Ei viitsi kõike eraldi panna, suht palju TV-showsid on ja iga saate hooajal on oma kaust, igastahes väga tüütu.
tagasi üles
sama123
HV veteran

sõnum 29.11.2010 04:37:10 Re: Defender vasta tsitaadiga

tptdairy kirjutas:
Etz kirjutas:
tptdairy kirjutas:

http://rts.ee/defenderoff.png

Algul tundus,et asi korras aga ikkagi Control panel - Performance Options - Turn DEP on&of klahvid ei ole aktiivsed.Startup progedel on ikka automaatse käivitumise piirang kopp.gif
MSE sai deinstallitud,defender töötab,täiendused ka olemas.
tagasi üles
mazdagti
HV veteran
mazdagti

sõnum 29.11.2010 06:31:22 vasta tsitaadiga

Tegin välisel kettal kõik nii nagu igalpool õpetatakse aga mida ei toimu on usb kettalt üls bootimine icon_evil.gif

tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 29.11.2010 08:10:41 vasta tsitaadiga

DefXtreme kirjutas:
Kuidas ma saaks nii, et kui ma panen kausta vaate "list"iks, siis kõikidel alamkaustadel on ka vaade selline? Ei viitsi kõike eraldi panna, suht palju TV-showsid on ja iga saate hooajal on oma kaust, igastahes väga tüütu.

tsitaat:
1) Open Windows Explorer
2) Manually change a parent folder to the view you want.
3) Click on "Tools/Folder Options"
4) Click on the "View" tab
5) Click on the "Apply to all folders" button
6) "Ok" out.

Pole kindel aga see vist sätib antud vaate system wide ja üks ütles, et pärast restarti oli tagasi nagu enne.
sama123 kirjutas:
Algul tundus,et asi korras aga ikkagi Control panel - Performance Options - Turn DEP on&of klahvid ei ole aktiivsed

See peaks tähendama seda, et DEP on üldse väljas.Vaikimisi on DEP kas ainult Win jaoks või Win+Proged jaoks sees icon_wink.gif

tagasi üles
Tiiger15
HV veteran
Tiiger15

sõnum 29.11.2010 16:22:21 vasta tsitaadiga

Tere, küsiks korra midagi mida keegi kindlasti kunagi küsinud on aga ei leia kah lihtsalt. Ühesõnaga ostsin arvuti, plaati kaasa ei saanud aga see Licence Key on kleebitud arvuti põhja alla. Nüüd on küsimus, et kui asi lõppeb ühel päeval formati tegemisega, siis mis kasu mul sellest litsensist on kui pole plaati? icon_neutral.gif Sõbralt laenatud või andke andeks torrentiga sikutatud win siis aksepteerib seda koodi või ma ei tea? icon_rolleyes.gif
TheDJ
HV veteran

sõnum 29.11.2010 16:36:49 vasta tsitaadiga

kellelgi on kogemusi W7 Home Premiumi 64-Bit ja DigiDoc kliendiga ja allkirjade andmisega.....
Või ei olegi see veel võimalik......
icon_rolleyes.gif

Metsjeesus
HV Guru
Metsjeesus

sõnum 29.11.2010 16:41:41 vasta tsitaadiga

Mingit enamvähem ohutut service listi saaks, mida võib kinni keerata tavakasutaja?
Hetkel panin IOBit Gameboosteri järgi enamus kinni ära icon_biggrin.gif

Teine küsimus on taskbari puudutav - mingeid põnevaid lisasid, vilesid on, mida sinna manada saaks?
Lambist paluks nt ilmateadet, interneti trafficut (alla).

Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 29.11.2010 17:06:07 vasta tsitaadiga

Tiiger15 kirjutas:
Tere, küsiks korra midagi mida keegi kindlasti kunagi küsinud on aga ei leia kah lihtsalt. Ühesõnaga ostsin arvuti, plaati kaasa ei saanud aga see Licence Key on kleebitud arvuti põhja alla. Nüüd on küsimus, et kui asi lõppeb ühel päeval formati tegemisega, siis mis kasu mul sellest litsensist on kui pole plaati? icon_neutral.gif Sõbralt laenatud või andke andeks torrentiga sikutatud win siis aksepteerib seda koodi või ma ei tea? icon_rolleyes.gif

Järelikult on sul OEM versioon.Kahtlemata sööb ka torrentist sikutatud versioon keyd.Peab ainult samuti OEM olema(kuigi Retail ISO saab kergesti OEM-ks kah muuta) ja sama edition mis sul ehk siis nt Home Premium=Home Premium icon_wink.gif

Tegelikult olen näinud XP ajal kas sellist jama, et tootja kaasa pandud OEM versiooniga sai installida ainult sellele arvutile kus oli vist siis vastav OEM key BIOS-s.Teise platega ei toiminud install üldse samalt plaadilt.Vista/7-ga pole sellist nussi olnud ja kui on, siis SLIC 2.0/2.1 aitab mööda thumbs_up.gif

tagasi üles
sant
HV veteran

sõnum 29.11.2010 18:54:58 vasta tsitaadiga

tsitaat:

EDIT: Microsoft Windows 7 Home Premium, Full Version
Items: £91.90
Postage & Packing: £9.58
Order Total: £101.48

~ 1 920.- EEK

Tänud soovituste eest, lõpuks tellisin win 7 pro eng 32\64 bit legalisation kiti thumbs_up.gif eestist siiski, hind 2600 eeku thumbs_up.gif

So, at the end of the day, after I have butchered all the nvidiots all around me, standing alone in a pool of blood surrounded by the corpses of my victims, a horrible truth reveals itself to me: I am an amd\ati fänboy...and I must do my dark masters bidding, for I am damned for all eternity...
tagasi üles
ewur
HV veteran
ewur

sõnum 29.11.2010 20:20:36 vasta tsitaadiga

Metsjeesus kirjutas:
Mingit enamvähem ohutut service listi saaks, mida võib kinni keerata tavakasutaja?
Hetkel panin IOBit Gameboosteri järgi enamus kinni ära icon_biggrin.gif .

aga palun:
http://www.blackviper.com/Windows_7/servicecfg.htm
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 29.11.2010 20:24:06 vasta tsitaadiga

ewur kirjutas:
Metsjeesus kirjutas:
Hetkel panin IOBit Gameboosteri järgi enamus kinni ära icon_biggrin.gif .

aga palun:
http://www.blackviper.com/Windows_7/servicecfg.htm

See Gameboosteri list on tavakasutajale üsna safe ma ütleks.Minul on isegi nii, et mul on grupp teenuseid mille ma käivitan ajutiselt aga mis 24/7 ei jookse.Seega pole mustvalge, et kas on või off thumbs_up.gif

tagasi üles
sav1saar
HV kasutaja
sav1saar

sõnum 30.11.2010 19:37:30 vasta tsitaadiga

Kuidas kõige lihtsamalt ja mulle kõige kasulikumalt viia Win7 seisu, kus pean sisestama Product Key?
tagasi üles
bladerunner
HV Guru

sõnum 30.11.2010 20:24:52 vasta tsitaadiga

http://www.blogsdna.com/2233/how-to-change-windows-7-product-key.htm

1) Click the Start button
2) Right-click Computer
3) Select Properties
4) Scroll down window and click 'Change Product Key'

1) Click on the Start Button and type: CMD (into the 'Search programs and files' field in the Start Menu)
2) The Start Menu will show 'CMD.exe',
3) Right-click the CMD.exe file and select Run As Administrator.
4) In the CMD window, type: slmgr.vbs -ipk <type your product key here>
5) To activate windows after changing the key, type: slmgr.vbs -ato

sama123
HV veteran

sõnum 30.11.2010 20:46:26 vasta tsitaadiga

sav1saar kirjutas:
Kuidas kõige lihtsamalt ja mulle kõige kasulikumalt viia Win7 seisu, kus pean sisestama Product Key?

Peale mõningat crac-i ei õnnestugi system akent avada.Siis vist isegi ostes key ei saa seda paigaldada....see aga on harv juhus.Lisaks on mõned tasulised programmid millega saab keyd muuta,vahetevahel aga need sellisel juhul ei tööta....windoosa on OK aga täiendused tuleb käsitsi paigaldada.Muuseas parem/töökindlam kui n.n.genuine kui automaatselt mittevajalike täienduste soppa installides. thumbs_up.gif
tagasi üles
ertr2
HV Guru
ertr2

sõnum 30.11.2010 21:10:20 vasta tsitaadiga

Keegi HVs lasi vahepeal välja ju update packe, tuleb neid ikka veel?
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 30.11.2010 21:14:41 vasta tsitaadiga

ertr2 kirjutas:
Keegi HVs lasi vahepeal välja ju update packe, tuleb neid ikka veel?

Mina olin see ja hetkel on nö "pausi" peal.Soovitan kasutada SP1 RC.

Kui SP1 RTM ära on ja jälle uuendusi hakkab peale tiksuma, siis tulevad ka minupoolsed pakid jälle icon_smile.gif

tagasi üles
sav1saar
HV kasutaja
sav1saar

sõnum 01.12.2010 20:42:43 vasta tsitaadiga

bladerunner kirjutas:
sav1saar kirjutas:

2) Right-click Computer
3) Select Properties

1) Click on the Start Button and type: CMD (into the 'Search programs and files' field in the Start Menu)

Mitte, et tahaks hirmsasti muuta Product Key'd. Tahan Product Key'i maha võtta üldse. Et hakkaks tiksuma aeg, millal Trialversioon kasutuks muutub. Ja seda Run CMD värki olen juba proovinud. Ei lähe läbi.
Aga tänud ikkagi.
Kas on veel mingeid võimalusi?
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 01.12.2010 20:43:40 vasta tsitaadiga

sav1saar kirjutas:
bladerunner kirjutas:
sav1saar kirjutas:

2) Right-click Computer
3) Select Properties

Mitte, et tahaks hirmsasti muuta Product Key'd. Tahan Product Key'i maha võtta üldse. Et hakkaks tiksuma aeg, millal Trialversioon kasutuks muutub. Ja seda Run CMD värki olen juba proovinud. Ei lähe läbi.
Aga tänud ikkagi.

Mis asja mõte on, tahad piraaditseda? icon_biggrin.gif

tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 01.12.2010 20:57:09 vasta tsitaadiga

sav1saar kirjutas:
bladerunner kirjutas:
sav1saar kirjutas:

2) Right-click Computer
3) Select Properties

Aga tänud ikkagi.

slmgr.vbs /cpky
või siis
slmgr.vbs /upk [Activation ID]

Ei garanteeri, et need töötavad.ID saad Control Panel\System and Security\System

Windows 8 to Fight Piracy… With a Cloud
http://www.rumorpedia.net/windows-8-to-fight-piracy-with-a-cloud/
tsitaat:
Windows 8 will synchronize a couple of kernel files directly from Microsoft cloud servers

tagasi üles
Etz
HV Guru
Etz

sõnum 01.12.2010 21:03:55 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:

tsitaat:
Windows 8 will synchronize a couple of kernel files directly from Microsoft cloud servers

Pilves aknad...nagu meil neid siin eestis vähe juba oleks... thumbs_up.gif icon_lol.gif
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 01.12.2010 21:06:48 vasta tsitaadiga

Etz kirjutas:
tomorrow kirjutas:

tsitaat:

Pilves aknad...nagu meil neid siin eestis vähe juba oleks... thumbs_up.gif icon_lol.gif

Pigem kardan seda, et liiga palju faile sinna pilve pannakse sünkima, siis ei saa enam moditud faile kasutada.
Hetkel on kasutuses 7 moditud DLL faili mul (ei mitte aktiveerimisest kõrvalehiilimiseks vaid välimuse muutmiseks)

tagasi üles
Etz
HV Guru
Etz

sõnum 01.12.2010 21:14:37 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:

Pigem kardan seda, et liiga palju faile sinna pilve pannakse sünkima, siis ei saa enam moditud faile kasutada.
Hetkel on kasutuses 7 moditud DLL faili mul (ei mitte aktiveerimisest kõrvalehiilimiseks vaid välimuse muutmiseks)[/quote]

Nice, ilma netita enam OS enam näiteks ei buudi... icon_lol.gif thumbs_up.gif
Või siis buuditakse "aknad" otse netist...tehniliselt võimalik... eusa_think.gif
Samas tunnen sel juhul sügavalt kaasa KÕU / GPRS kasutajatele:
Tuled Reedel õhtul koju, lülitad arvuti sisse...ja Pühapäeva õhtul saad "juba" oma meilid läbi vaadata, tunnikese mängida ja shutdowni teha...järgmise nädalavahetuseni thumbs_up.gif rofl.gif

Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 01.12.2010 21:54:34 vasta tsitaadiga

see asi läheks nats juba yle piiri, ega 100% inimestes oma netti. Kui nett yle maailma inimõiguseks teha, siis küll, aga enne seda mitte.
siis imestatakse, et miks ei taheta uue OS peale yle minna icon_smile.gif

tagasi üles
AJ
HV Guru
AJ

sõnum 01.12.2010 22:02:26 vasta tsitaadiga

Eks ta nii läheb. Algul ei saanud osasi mänge mängida, kui neti ühendust ei ole, siis ei käivitu OS kui netti ei ole. Varsti ei tohi enam ilma neti ühenduseta hingata ka.
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 01.12.2010 22:10:02 vasta tsitaadiga

AJ kirjutas:
Eks ta nii läheb. Algul ei saanud osasi mänge mängida, kui neti ühendust ei ole, siis ei käivitu OS kui netti ei ole. Varsti ei tohi enam ilma neti ühenduseta hingata ka.

syndides pannakse kiip naha alla ja kui emti Mnett ära kaob, siis on finito.
100000 laipa- tehniline rike icon_lol.gif
Loodan, et selline ulme ei saa eales reaalsuseks thumbs_up.gif

tagasi üles
olafsand
HV Guru
olafsand

sõnum 02.12.2010 01:08:27 vasta tsitaadiga

ot:
lähed kakale, aga tuumikvõrk maas ja sure või mürgitusse icon_lol.gif
tagasi üles
ewur
HV veteran
ewur

sõnum 02.12.2010 01:28:27 vasta tsitaadiga

Eks MS ise endale käkki keerab, üks osa inimestest pöörab pilgud linuxi poole lihtsalt...
tagasi üles
sama123
HV veteran

sõnum 02.12.2010 01:41:59 vasta tsitaadiga

ewur kirjutas:
Eks MS ise endale käkki keerab, üks osa inimestest pöörab pilgud linuxi poole lihtsalt...

Loogiline või kasutab XP edasi.Liiga keerukad ja turvalised systemid ei saagi olla töökindlad.Alati peab olema kompromiss turvalisuse ja töökindluse vahel.Näiteks Free immunet antiviirus pani ka vajalikke faile karantiini mida teised antiviirused ei teinud....uninstall ja korras.Sama võib tulla ka win 8-ga.On beeta proovitud,loobud.Ega arvuti ei ole hommikust õhtuni katsetamiseks,vahel vaja ka kasutada.
Praegu pakutakse 3xwin7 home premium 150$,jõulusoodustus.... thumbs_up.gif
tagasi üles
Pikkkõrv
HV kasutaja
Pikkkõrv

sõnum 02.12.2010 01:47:57 vasta tsitaadiga

Põhimõtteliselt võiks MS lubada ilma internetiühenduseta arvutites ka piraat või siis lihtsalt registreerimata Windowsi kasutada. Vaevalt selliseid internetti ühendamata Windows masinaid enam palju jäänud on aga nii kui mõni neist peaks internetti pääsema, käivituvad esimese asjana kohe vastavad meetmed ja kui midagi nii pole nagu peab siis tehakse vaikselt format c: icon_biggrin.gif !
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 02.12.2010 08:36:23 vasta tsitaadiga

ewur kirjutas:

Linuxi kasutus kasvas jah kõvasti Vista ajal...NOT icon_rolleyes.gif

Ma arvan, et kui inimene läheb Win pealt NIX peale, siis on see pigem teadlik otsus, kuna Win jääb piirama mingis elemendis.Mitte selle pärast, et Winil on väike ebamugav featuur kuskil(sel juhul lihtsalt kirutakse aga kasutatakse edasi icon_lol.gif ).
sama123 kirjutas:
ewur kirjutas:

Loogiline või kasutab XP edasi.Liiga keerukad ja turvalised systemid ei saagi olla töökindlad.Alati peab olema kompromiss turvalisuse ja töökindluse vahel.Näiteks Free immunet antiviirus pani ka vajalikke faile karantiini mida teised antiviirused ei teinud....uninstall ja korras.Sama võib tulla ka win 8-ga.On beeta proovitud

Miks XP?.Win7 ikka icon_smile.gif
Mis beta?

tagasi üles
ertr2
HV Guru
ertr2

sõnum 02.12.2010 17:40:33 vasta tsitaadiga

Härra sama123 on salajane M$i betatester
tagasi üles
kembadesig
HV veteran
kembadesig

sõnum 03.12.2010 01:53:24 vasta tsitaadiga

Kuidas desktopilt Recycle Bin ära kaotada?
tagasi üles
KrisVr
HV Guru

sõnum 03.12.2010 02:00:18 vasta tsitaadiga

kembadesig kirjutas:

Parem klikk desktopil> "Personalize"> paremal on "Change Desktop Icons".

Avaneb aken ja sealt võta linnuke bin-ilt lihtsalt ära!
tagasi üles
kembadesig
HV veteran
kembadesig

sõnum 03.12.2010 02:09:28 vasta tsitaadiga

DefXtreme kirjutas:
kembadesig kirjutas:

Parem klikk desktopil> "Personalize"> paremal on "Change Desktop Icons".

Avaneb aken ja sealt võta linnuke bin-ilt lihtsalt ära!

icon_redface.gif Tänud!
tagasi üles
sant
HV veteran

sõnum 03.12.2010 05:28:17 vasta tsitaadiga

Installisin omale win 7 pro 32 bit peale, ja jäin toppama graafika kaardi driveritega, ei installi catalyst 10.10 ega 10.11 mida teha icon_neutral.gif win on updatimata otse plaadilt, kas selles on probleem? Väga halb esmamulje win 7-st thumbs_down.gif
So, at the end of the day, after I have butchered all the nvidiots all around me, standing alone in a pool of blood surrounded by the corpses of my victims, a horrible truth reveals itself to me: I am an amd\ati fänboy...and I must do my dark masters bidding, for I am damned for all eternity...
tagasi üles
KrisVr
HV Guru

sõnum 03.12.2010 05:44:23 vasta tsitaadiga

Mis mõttes ei intalli? Mingi error tuleb või mitte midagi?
Kas enne installi extractib failid ilusti "X:\ATI\support\"-sse ära?
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows 7 (arutelu ja probleemid) mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 239, 240, 241 ... 372, 373, 374  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.