praegune kellaaeg 22.06.2025 10:25:55
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
ezzz
HV vaatleja
|
29.11.2010 00:03:22
not optimum mode, recommended mode |
|
|
Tere!
Oleks ka siis üks küsimus.
Mure selles, et mul on Samsungi t200 monitor ja mõningate mängudega tekib probleeme.
Olen uurinud erinevaid foorumeid ja seal on pakutud, et see võib seotud olla ka monitoriga.
Nimelt lööb vahel monitorile kirja: not optimum mode, recommended mode 1680x1080 60Hz, kuigi on seadistatud
nii nagu vaja. Kas oskate kuidagi seda kommenteerida või lahendusi pakkuda (mu pc conf. on mu profiili all, kui see
vajalikuks peaks osutuma)?
Ette tänades,
Ezzz
|
|
tagasi üles |
|
 |
Samsung Eesti
HV kasutaja

|
29.11.2010 11:33:43
|
|
|
ezzz kirjutas: |
Tere!
Oleks ka siis üks küsimus.
Mure selles, et mul on Samsungi t200 monitor ja mõningate mängudega tekib probleeme.
Olen uurinud erinevaid foorumeid ja seal on pakutud, et see võib seotud olla ka monitoriga.
Nimelt lööb vahel monitorile kirja: not optimum mode, recommended mode 1680x1080 60Hz, kuigi on seadistatud
nii nagu vaja. Kas oskate kuidagi seda kommenteerida või lahendusi pakkuda (mu pc conf. on mu profiili all, kui see
vajalikuks peaks osutuma)?
Ette tänades,
Ezzz |
Raske vastata kas tegu on monitori, graafikakaardi või kaabli probleemiga. Kas mõne teise kaabli või monitoriga olete proovinud?
_________________ Samsung Eesti
Liitu meiega Facebookis -> www.facebook.com/samsungee |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
29.11.2010 13:47:34
|
|
|
See on puhtalt monitori sisendploki viga. Ja tõenäoline on see, et see viga "areneb" ja siis ühel heal päeval loobib kogu aeg sedasama kirja ette.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
ezzz
HV vaatleja
|
30.11.2010 04:43:58
|
|
|
Olen proovinud nii vga kui ka dvi kaabliga, kuid sama viga kordub. Teise monitoriga kahjuks ei ole.
Kui tegu sisendploki veaga, siis kas peaksin monitori sinna viima, kust see sai ostetud või oleks see ajaraisk?
|
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
30.11.2010 07:34:34
|
|
|
Ega sellega muud pole ka teha, kui sisendploki vahetus. Iseasi muidugi, kas ta seda viga siis koheselt n2itab, kui ta remondis on.
Aga niipalju, kui ma ise 17 tollistega seda viga n2inud olen, siis l6puks on kogu aeg see kiri ees ja kui sisendplokk vahetatud, to"o"tab j2lle r66msalt edasi.
Postitatud mobile device
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|