Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
25.11.2010 00:20:56
|
|
|
Dogbert kirjutas: |
Ma kardan, et Wacomi digitizer TM2 tableti hinna sees on üksi juba 3-5 kilo. Selle hinna puhul jäävad siiski valikusse ainult need hiinakad tõenäoliselt.
Arvestades sinu andekust (ja ma ei liialda siin mitte üks raas!) - ehk oskab keegi soovitada, kuidas endale asutuste ja ettevõtete seast sponsorit leida? Oled üritanud Kalevile või mõnele teisele suuremale ettevõttele oma tööde näidiseid saata? Neile oleks see 13 tonni üsna kommiraha...
Mulle küll meeldiks mõnel šokolaaditahvli ümbrisel Flacko joonistusi näha  |
Haha ma vahepeal siin mõtlesin Egmont Estoniale vb näidata oma töid, nad ju ilmutavad välja koomikseid ja ma olen väga tihe Miki Hiire lugeja . Vb saab neile teha koomikseid. Aga julgust pole veel olnud või ma ei oska seda lauset kuidagi niivisi kirjutada. Ja prgu tundub natuke naljakas ka et random saadan asutusele kirja et hey ma tahaks koomikseid teha. Kuigi mõelnud olen küll. muidugi Kalevi idee on ka päris mõnna. Need kutsude ja kiisude piltidega shoksidel võiks midagi huvitavamat peal olla küll. Mingi tüüp joonistab Tere piimale ka mingeid pilte. Kunagi küsisin kes neid teeb aga vastust ei saanudki :/.
Ainuke mure ongi see et kuda ma seda niivisi kenalt seda teen et ei oleks nagu spämm...
_________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend! |
|
tagasi üles |
|
 |
BigBabba
HV kasutaja
|
25.11.2010 00:28:52
|
|
|
iPad maksab teoreetiliselt 500usd. Kas 1-2k odavamalt mingi poolik kodukootud asi aretada on tõesti mõtet?
Spoiler 
|
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
25.11.2010 00:35:25
|
|
|
Kui kunstivõhikute allkirjad kuidagi peaks sellele kaasa aitama, siis olen valmis (kindlasti koos paljude teiste AHV-idega) ka sobilikule soovituskirjale oma (digi)allkirja lisama.
Kui keegi oskaks natuke meid juhendada, kuidas sellist soovituskirja vormistada või võtaks kirja vormistamise enda peale, siis võiks ju teha HV ühise soovituskirja vms. Küsida võiks siis sponsoreerimise võimalust või paluda neil tellida mõned pakendite kujunduse tööd - esialgu kasvõi proovitöödena.
Samuti poleks mul midagi väikese rahalise toetuse andmise vastu, kui HV-s vastav väike korjandus korraldada. Kord siin vist oli ka mingi selline võimalus, aga paraku jäi mul siis see toetus andmata ja praegu ma vähemalt pangalingi teenuste all Flacko toetamise võimalust ei näe. Või on see kusagil mujal?
iPad-i osas jään aga endiselt skeptiliseks. See aparaat ei ole spetsiaalselt joonistamiseks mõeldud, Wacom aga on. Capacitive multitouch ja muud kellad-viled käivad ka TM2 puhul asja juurde + iPad-il endiselt puuduv multitasking.
Kui nüüd seda linki uurida sellest TM2 peal joonistamise ja maalimise teemast, siis on seal juttu ka TM2-ga kaasasoleva stiiluse asendamisest mõne parema Wacomi pulgaga - seal konkreetselt soovitatakse pulka nimega "Wacom Penabled Tablet PC Pen with Dual Side Switches and Eraser". Ühesõnaga ühildub see masin ka Wacomi teiste joonistusvahenditega.
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus.
viimati muutis Dogbert 25.11.2010 00:49:59, muudetud 5 korda |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
25.11.2010 00:38:20
|
|
|
ipadi laadsed asjad on üldjuhul läbi häda piisavad ainult kritseldusteks
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
tagasi üles |
|
 |
traks
HV Guru
|
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
25.11.2010 00:59:25
|
|
|
see tundub üsna huvitav riist olevat. hind pole ka nagu teabmis kirves.
_________________ nooope! |
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
25.11.2010 01:01:15
|
|
|
See oleks kena jah, saaks järele proovida kuidas sellised asjad töötaksid. Näinud küll videoid mis ja kus töötavad. Vb teen paar test pilti ka.Mingeid eelinstallitud programme on seal olemas? Ise olen ma kasutand Flash CS3 asjade tegemisel . Kunagi soovisin iPadi ka laenuks et nöha mismoodi töötab aga kedagi polnd.
_________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend! |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
25.11.2010 01:01:23
|
|
|
TM2 "profiversioon" on HP Elitebook 2740p - kindlasti TM2-st vastupidavam ja parem, aga ilma asise sponsorita on 40000 krooni üsna ulmeline hind.
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
25.11.2010 01:03:45
|
|
|
Flacko kirjutas: |
See oleks kena jah, saaks järele proovida kuidas sellised asjad töötaksid. Näinud küll videoid mis ja kus töötavad. Vb teen paar test pilti ka.Mingeid eelinstallitud programme on seal olemas? Ise olen ma kasutand Flash CS3 asjade tegemisel . Kunagi soovisin iPadi ka laenuks et nöha mismoodi töötab aga kedagi polnd. |
iPadiga tuleks Flashis joonistamine nii-ehk-naa unustada. Apple ja Adobe teatavasti ei saa kuigi hästi läbi
|
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
25.11.2010 01:07:15
|
|
|
Seda tean ma jah aga sellel oli mingi alternatiiv mida kasutati ja suht ok asju saab teha :3
Spoiler 
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
25.11.2010 01:15:58
|
|
|
See uus Dell on kena asi, kahjuks ei suutnud ma paari minutiga leida, millist tüüpi digitizerit seal kasutatakse. Kui on ka Wacom, siis esialgse mulje põhjal oleks ka see täiesti arvestatav variant. Kahjuks on asi veel liiga uus (ja pole veel müügilgi), et sellele asjalikku hinnangut leida.
Wacomi digitizeriga masina ostu olen ma valmis toetama, aga iPad ei ole joonistamiseks sobilik asi, eriti oma hinda arvestades. Ligikaudu sama raha eest saab palju parema joonistamiseks mõeldud masina.
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
25.11.2010 13:52:44
|
|
|
traks kirjutas: |
wfiles kirjutas: |
ibm x41 tablet on see, mida otsid.
E: tegelt mitte, seal ei saa nii hästi joone tugevusega mängida. |
ei oska isegi selle täpsust ja headust hinnata, aga võin asjaliku tagasiside eesmärgil ühe X41 Tableti anda proovimiseks.
Flacko Approved(tm) |
Millal on muidu võimalik seda proovida ? Mul endal aega küll ja küll. Ise praegu Tallinnas ja kas sa soovid midagi vastu ka?
Asjad mida proovida tahan ja teada saada:
1. Kas on võimalik pilt saata upload.ee, ma tean et on aga noh, tahan kindel olla xD
2. Panna printer taha ja vajadusel saab need paberpildid üle joonistada.
3. Wifit.
4. Kui raske see on kui süles istub.
5. Kui mugav seda on süles hoida kui joonistab.
6. Misamoodi touchscreen töötab ja kas samamoodi nagu mu Wacomgi.
7. Kui lihtne/raske on seda keerata seda ekraani.
vb tuleb veel midagi...
|
tagasi üles |
|
 |
VectraT
HV kasutaja
|
|
tagasi üles |
|
 |
|