Sain just Hanoi mapil "häkkimise" eest bänni ;=) skoor 89/9 aga oleks 100 ära teinud mapi lõpuks . 2x chopper gunner , 2x molotovidega lennuk ja tavaline kopter
Sain just Hanoi mapil "häkkimise" eest bänni ;=) skoor 89/9 aga oleks 100 ära teinud mapi lõpuks . 2x chopper gunner , 2x molotovidega lennuk ja tavaline kopter
Päris tugev tiim oli vastas vist. Mul endal mingi 55/3 vist rekord.
Suht lihtne on neid kille koguda, kui vastased on rumalad ja ei lase CG'd alla. Ma mingi round lasin ühe Hind'iga 30+ killi endale ja siis sai aeg läbi. Keegi lihtsalt ei üritanud maha võtta ja mis kõige haigem, majadesse ka paljud ei peitnud ennast, lihtsalt jooksid uuesti ja uuesti kuulirahe alla ning siis sõimasid, et ma häkin.
Kas nüüd on tehtud nii, et kill streak ei lähe killidena järgmise straki saamisel arvesse või on see ka veel väga toores nendel. Endal on äna juba mitu mängu kus on üle 13 killi ja pole veel viimast kätte saanud.
Kas nüüd on tehtud nii, et kill streak ei lähe killidena järgmise straki saamisel arvesse või on see ka veel väga toores nendel. Endal on äna juba mitu mängu kus on üle 13 killi ja pole veel viimast kätte saanud.
Mis on minu meelest väga hea, sest muidu oleks koguaeg Chopper Gunnerid ja Hind'id taevas ja koerad põrutaks mööda mappi ringi.
Jep. Kuigi imo oleks parem, kui üldse neid choppereid ja igasugu muid killstreake poleks nii palju või oleks nendega raskem kille saada (nagu BC2-s), sest muidu saab iga noob nii lihtsalt kille. Care package luck -> Chopper -> Pwnage....mis siis, et noob oled
Jep. Kuigi imo oleks parem, kui üldse neid choppereid ja igasugu muid killstreake poleks nii palju või oleks nendega raskem kille saada (nagu BC2-s), sest muidu saab iga noob nii lihtsalt kille. Care package luck -> Chopper -> Pwnage....mis siis, et noob oled
Ega neid koptereid tegelikult eriti rakse maha võtta pole, kui just Nuketown'i ei mängi ja sa ainuke pole, kes üritab neid alla lasta. Mul endal alati Strela 3 kaasas ja võtan sellega koguaeg vastaste Spy Plane'id, Counter Spy Plane'id ja muidugi ka kopterid esimesel võimalusel maha.
Endal probleem Hanoi mapi laadimisega. Kogu aeg viskab errori ja ei saa mängida. alguses kui mul oli mäng täiesti venekeelne siis sain üks kord mängida Hanoi kaarti, aga nüüd ei saa. olen proovinud reinstall ja venekeeles mängida, failide kontroll Steamis, defragmentida ei ole midagi õnnestunud. kõik teised mapid muidu laevad. tegin pildi ka aga vabandust imeliku värvi pärast, tegin .tga to .jpg-ks.
hoolepaketist _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.