Sain just Hanoi mapil "häkkimise" eest bänni ;=) skoor 89/9 aga oleks 100 ära teinud mapi lõpuks . 2x chopper gunner , 2x molotovidega lennuk ja tavaline kopter
Sain just Hanoi mapil "häkkimise" eest bänni ;=) skoor 89/9 aga oleks 100 ära teinud mapi lõpuks . 2x chopper gunner , 2x molotovidega lennuk ja tavaline kopter
Päris tugev tiim oli vastas vist. Mul endal mingi 55/3 vist rekord.
Suht lihtne on neid kille koguda, kui vastased on rumalad ja ei lase CG'd alla. Ma mingi round lasin ühe Hind'iga 30+ killi endale ja siis sai aeg läbi. Keegi lihtsalt ei üritanud maha võtta ja mis kõige haigem, majadesse ka paljud ei peitnud ennast, lihtsalt jooksid uuesti ja uuesti kuulirahe alla ning siis sõimasid, et ma häkin.
Kas nüüd on tehtud nii, et kill streak ei lähe killidena järgmise straki saamisel arvesse või on see ka veel väga toores nendel. Endal on äna juba mitu mängu kus on üle 13 killi ja pole veel viimast kätte saanud.
Kas nüüd on tehtud nii, et kill streak ei lähe killidena järgmise straki saamisel arvesse või on see ka veel väga toores nendel. Endal on äna juba mitu mängu kus on üle 13 killi ja pole veel viimast kätte saanud.
Mis on minu meelest väga hea, sest muidu oleks koguaeg Chopper Gunnerid ja Hind'id taevas ja koerad põrutaks mööda mappi ringi.
Jep. Kuigi imo oleks parem, kui üldse neid choppereid ja igasugu muid killstreake poleks nii palju või oleks nendega raskem kille saada (nagu BC2-s), sest muidu saab iga noob nii lihtsalt kille. Care package luck -> Chopper -> Pwnage....mis siis, et noob oled
Jep. Kuigi imo oleks parem, kui üldse neid choppereid ja igasugu muid killstreake poleks nii palju või oleks nendega raskem kille saada (nagu BC2-s), sest muidu saab iga noob nii lihtsalt kille. Care package luck -> Chopper -> Pwnage....mis siis, et noob oled
Ega neid koptereid tegelikult eriti rakse maha võtta pole, kui just Nuketown'i ei mängi ja sa ainuke pole, kes üritab neid alla lasta. Mul endal alati Strela 3 kaasas ja võtan sellega koguaeg vastaste Spy Plane'id, Counter Spy Plane'id ja muidugi ka kopterid esimesel võimalusel maha.
Endal probleem Hanoi mapi laadimisega. Kogu aeg viskab errori ja ei saa mängida. alguses kui mul oli mäng täiesti venekeelne siis sain üks kord mängida Hanoi kaarti, aga nüüd ei saa. olen proovinud reinstall ja venekeeles mängida, failide kontroll Steamis, defragmentida ei ole midagi õnnestunud. kõik teised mapid muidu laevad. tegin pildi ka aga vabandust imeliku värvi pärast, tegin .tga to .jpg-ks.
hoolepaketist _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
Kas ongi nii et alguses kui servereid laeb siis näitab mingit ulme pinge osadel serveritel ja kui ära laeb ja siis uuesti peale klõpsid siis näitab mingi 65 pingi jne?
Kas ongi nii et alguses kui servereid laeb siis näitab mingit ulme pinge osadel serveritel ja kui ära laeb ja siis uuesti peale klõpsid siis näitab mingi 65 pingi jne?
Jah mul on ka nii. Esimesed paar lehte servusi leiab searchiga 35-se pingiga, aga kui peale vajutada, siis tuleb pingile ca 10 pügalat otsa.
Jah mul on ka nii. Esimesed paar lehte servusi leiab searchiga 35-se pingiga, aga kui peale vajutada, siis tuleb pingile ca 10 pügalat otsa.
mul leiab 350 ja sellise pingiga algul ja pärast kui vajutan peale siis 65 kuskil... Ja mul serverites ainult kahte sorti pingi ongi ainult, üks mis kõigub 80 ringi ja teine mis kõibu 110 ringi, ükskõik mis serveris ka ei oleks... Ei mõista nagu. MW2-s ja nendes oli ikka 60-seid ka,, speedtest annab 18pingi.......
Ei mõista nagu. MW2-s ja nendes oli ikka 60-seid ka,, speedtest annab 18pingi.......
Kõik serverid asuvad ainult paaris datacentres üle Euroopa, seega on ka ping 90% juhtudest sama. Meile füüsiliselt kõige lähemal on vist Vene teenusepakkuja serveripark, siis järgmine on Saksamaa ning Frankfurt.
Pmts kui võtad hollandi serveri siis olenemata on see ping pea alati 100-110 vahel (mul isiklikult) Seega tuleb vaadata mis gamemode kõige paremini sobib ja palju rahvast serveris on. _________________ >50$ pokkeri bankroll
eks kannatab pingida need datacentrid läbi, et saaks ülevaate, kus parim koht oleks..
või piisab tglt, et keegi hea ühendusega pingiks läbi kõik lähimad.. elion, elisa, starman, linx vist põhilised välisühendusega siin..
ehk siis kõik, kellel stv või niisama linxtelecomi välisühendus, võiks eelistada hollandi ja saksa servusid. taani ja uk ka enamvähem ok, ülejäänud bs.
edit: elioni pingid
venemaa: 91
poola: 125
taani: 48
saksa: 41
holland: 36
inglismaa: 41
prantsusmaa: 60
need pingid siis hüperkiirega, ehk eesti ping on 0. adsl kasutajad arvutagu 6-30ms juurde (oleneb ühenduse asukohast ja sellest kas ec maas v ei)
huvitav, et elioni pingid tunduvad olevat konkurentsitult kõige sitemad. _________________ eriti julm
viimati muutis lamp 25.11.2010 20:03:12, muudetud 2 korda
Minul KÕU otsas on parim ping alati Vene serveritesse (80-100), mida on minu listis mingi 7-8 ja seega ma suuremalt jaolt ainult neis lammutangi. Frankfurti omades ka mõni kord, kui tuju tekib.
Ise uuendab.Täna juhtus nii,et kutsusin oma chopper gunneri aga kopterist lasta ei saanud :/ kopter tiirutas terve mapi aja taevas ringi ja keegi seda ära hävitada ka ei saanud :=) Samas oli see hea , kuna keegi ei saanud terve mapi aja air supporte kutsuda .
Endal STV Saturn, ehk siis fiiber. Ise pole Hollandi serverites, kus ma peamiselt mängin, küll kunagi alla 30 pingi näinud. Server browser näitab 32-40 erinevates Hollandi serverites, mängus sees näitab reeglina ~40.
selgepilt
ei kasuta seda hoolepaketi värki ja hardline perki ei kasuta.
Selles suhtes, et kui ma ei eksi, siis peaks selle KS'i nimi olema Deathmachine vms. Tuuakse samamoodi kopteriga kohale, aga kille on rohkem vaja, et seda saada kui carepackage'i peale lootma ei taha jääda. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
selgepilt
Selles suhtes, et kui ma ei eksi, siis peaks selle KS'i nimi olema Deathmachine vms. Tuuakse samamoodi kopteriga kohale, aga kille on rohkem vaja, et seda saada kui carepackage'i peale lootma ei taha jääda.
Mh? Death Machine on ainult Care Package'st võimalik saada.
selgepilt
Selles suhtes, et kui ma ei eksi, siis peaks selle KS'i nimi olema Deathmachine vms. Tuuakse samamoodi kopteriga kohale, aga kille on rohkem vaja, et seda saada kui carepackage'i peale lootma ei taha jääda.
tsitaat:
There are two exclusive weapons that can only be found inside a Care Package: "Grim Reaper" Rocket Launcher and "Death Machine" Minigun.
AINULT hoolepakist. Ei saa mingit muud moodi killstreakina seda. _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
Death Machine ja Grim Reaper teevad sinust imo 'Slow as fuck Free Kill'.
Kuna Black Ops olemuselt kiire pew pew siis enamasti ei kõlba nad kuhugi. Ainult 1 kord olen vist Death Machine-ga hästi rebinud CTF-is.
Ma ikka suht haiget head gameplayed näinud kuidas poisid rebivad nii grim reaperite kui ka death machinedega. Skillivärk. _________________ >50$ pokkeri bankroll
Ma ikka suht haiget head gameplayed näinud kuidas poisid rebivad nii grim reaperite kui ka death machinedega. Skillivärk.
No eks skill loeb igal pool, kuid Dominusel on õigus, mängu kiire tempo teeb need relvad enamike situatsioonide puhul võrdlemisi mõttetuks. Kui vastased on vähegi kompetentsed, siis ei tee nendega relvadega midagi ära, kindlasti mitte rohkem, kui tava relvadega.
Muidugi kui mängija tava relvadega hakkama ei saa ning raketi spammiga või kuulipritsu spray'n'pray'ga rohkem kille kogub, siis ehk on tõesti neist kasu.
argottt kirjutas:
eestlaste servu ka on, või kus te tavaliselt kokku saate?
JOPE.ee - TDM
Mida VI**U - S&D
Server browserist peaks mõlemad leidma, ära unusta filtreid maha keerata (või siis õigeid filtreid kasutada).
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.