Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
olafsand
HV Guru

|
16.11.2010 15:09:45
|
|
|
Hetkel mu Vivaz neljandat korda garantiis aku pärast. Seekord siis kõrgema astme garantiis ehk tootja tehases üldse. Akut sai peale kolmandat korda garantiis käimist ka eraldi testitud. 24 tunni test näitas aku mahtuvuseks 99%. Kuna testis oli arvuti/masin aku täis laadinud, siis 12 h pärast oli aku veel täiesti täis (õhtul telefon tööle ja hommikul siis täis alles). 40 minutit youtube järjest hommikul ei kustutanud ka akul ühtegi pügalat ära. Viisin aga uuesti garantiisse, kuna järelikult ei suuda telefon ise akut normaalselt/korralikult laadida. Garantii poolt pakuti ka SE Ainot, aga see oleks minu jaoks korralik tagasiminek olnud tehniliselt.
Annan kindlasti teada, et mis edasi saab, kui järgmine nädal telefon tehasest tagasi koos otsusega saabuma peaks.
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
martin366
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 185 loe/lisa |
   |
172 |
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
29.11.2010 21:47:13
|
|
|
Mu Vivaze saaga lõppes sellega, et tehas tunnistas telefoni praagiks ja ostis tagasi. Sain poelt raha tagasi ja minu teema jätkub nüüd Androidi, täpsemat Galaxy S teemas
Väga hea telefon oli Vivaz ja kui oleks saanud aku probleemi korda, poleks mingil juhul tahtnud loobuda sellest telefonist. Aga läks teisiti ja samas ei kahetse
|
|
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
elion
HV vaatleja
|
30.11.2010 19:05:39
|
|
|
Mul ka telefoniks Vivaz pro . Muidu üsna hea telefon, aga mobiili põhibrauser viskab end mingil põhjusel aeg-ajalt kinni. Samuti tunnen puudust flash player 9-st. Netisirvimiseks on parem Opera mini, sellel on olemas back button, millele vajutades ei hakka brauser lehte uuesti laadima vaid võtab selle mälust. Samuti laeb Opera lehe alati välja, aga Symbian browser hakkab vahepeal jokutama.
Kaamera pildikvaliteet on väga hea, aga video stabilisaator ja fps ei ole just parimad.
Kahjuks ei kesta aku üle nelja tunni, kui aktiivselt veebi sirvida ja kõrvaklappidest muusikat kuulata.
Raadio viskab end pausi peale, kui telefon edastab mingit muud audio alerti, näiteks Nimbuzzi sõnumiteadet.
Slide keyboard on muidugi 5+.
Aga telefoni word-processor ei luba faile redigeerida, tahab et ostaksin täisversiooni.
Telefoni GPS on võimatu teekonna ja liikumiskiiruse mõõtmiseks, kuid asukoha saab kätte küll kui viitsid natuke oodata.
Samas Sony-Ericssoni application store on alla igasugust arvestust.
Ka kulub alati tükk aega, et panna peale kasutamist kinni kõik running applicationid, muidu söövad nad aku tühjaks veel kiiremini.
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
vallo16
HV kasutaja
|
13.01.2011 21:42:01
|
|
|
kellelgi veel sellist jama on juhtunud, et microusb pistik lihtsalt pihku jääb laadijat ära võttes?
Mul juhtus nii
|
|
Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
1 :: |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
13.01.2011 23:07:16
|
|
|
vallo16, kunagi suvel, kui mul veel Vivaz oli, siis autolaadijaga oli sarnane jama. Pistik küll pihku ei jäänud, aga autolaadija juhe ju ikka sõites kõigub siia-sinna ja pidevalt olid piiksud ja kiri ekraanil, et laeb...piiks...laeb...piiks...laeb. Ühesõnaga see pistik on suht nõrgalt seal kinni jah.
|
|
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
erkin
HV kasutaja

|
14.01.2011 11:37:10
|
|
|
Seda pistiku murdumise probleemi on teiste mudelite puhul samuti. Näiteks n900 ja mõnel HTC mudelil.
Lahendus on olemas, tuleb kaablitel need metall nagad madalamaks või sootuks ära viilida(pisikese muukviiliga soovitavalt).
Pole midagi imestada kui MicroUsb peab hambad ristis ära kakkuma. Jooted annavad varem või hiljem järele.
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
2 :: |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
vallo16
HV kasutaja
|
14.01.2011 12:20:22
|
|
|
Aga selle tagasi jootmine on võimalik?
Ehk on keegi nõus mingi summa eest ära tegema?
|
|
Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
1 :: |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Alvaaro
HV Guru

|
11.09.2011 19:52:24
|
|
|
Kas see aku probleem on mingi lahenduse ka saanud?
Endal oleks huvi soetada Vivaz pro aga praegu panebki muretsema see aku asi.
Ja siis see synbian.
Oleks Android või win mobile siis ei kahtleks hetkekski.
|
|
Kommentaarid: 216 loe/lisa |
   |
3 :: |
3 :: |
182 |
|
tagasi üles |
|
 |
metskotkas
HV kasutaja

|
03.05.2013 21:05:22
|
|
|
Kust vivaz u5i 'le eesti keele pack'i saaks. Ostetud Rootsist ja eesti keelset menüüd pole...
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
hallhunt
Piiratud kasutaja

|
06.05.2013 01:11:45
|
|
|
elion kirjutas: |
Mul ka telefoniks Vivaz pro . Muidu üsna hea telefon, aga mobiili põhibrauser viskab end mingil põhjusel aeg-ajalt kinni. Samuti tunnen puudust flash player 9-st. Netisirvimiseks on parem Opera mini, sellel on olemas back button, millele vajutades ei hakka brauser lehte uuesti laadima vaid võtab selle mälust. Samuti laeb Opera lehe alati välja, aga Symbian browser hakkab vahepeal jokutama.
Kaamera pildikvaliteet on väga hea, aga video stabilisaator ja fps ei ole just parimad.
Kahjuks ei kesta aku üle nelja tunni, kui aktiivselt veebi sirvida ja kõrvaklappidest muusikat kuulata.
Raadio viskab end pausi peale, kui telefon edastab mingit muud audio alerti, näiteks Nimbuzzi sõnumiteadet.
Slide keyboard on muidugi 5+.
Aga telefoni word-processor ei luba faile redigeerida, tahab et ostaksin täisversiooni.
Telefoni GPS on võimatu teekonna ja liikumiskiiruse mõõtmiseks, kuid asukoha saab kätte küll kui viitsid natuke oodata.
Samas Sony-Ericssoni application store on alla igasugust arvestust.
Ka kulub alati tükk aega, et panna peale kasutamist kinni kõik running applicationid, muidu söövad nad aku tühjaks veel kiiremini. |
noh mina kasutan vivaz pro u8i ja ei kurda.Laadisin ka omale opera ja ucbrauseri peale ja pole probleeme.saab vähemalt asju installida mälukale....eks nende default veebisirvijatega ole nii et ega need ei ole nii palju kui mina neid teblasid näüppinud,ka mitte kõige kallimal androidföönil normaalne,alati tuleb omale meelepärane asi installida/peale lasta,see tuttav ju arvutite maailmast.Aku pidavus mul on,netiskolada/mussi kuulata saan mina oma 6-8 tundi,seega aku üle ei kurdaks.Telefoni sain muide kasutatult.GPS kohta ei oska kommida,pole veel katsetanud.Ainus mille kallal vigisen ja JÄÄNGI vigisema,maksku või telefon 100 mljn €,on slide keyboard.Qwerty klaver mulle meeldib ja meeldib nii nagu ta on,aga lihtsalt see slide...alati kuidagi hirm,et krt murdub ära:D Aga sellepärast ma tebla maha tegema ei hakka,nii nende slide klaveritega ongi.Aga jah lõpetuseks ütleks et pole siin foorumis mitte ühtegi androidfööni teemat kus ei kirutaks asja maapõhja ja ei nimetataks seda maailma siteimaks telefoniks,nii see asi on ja jääbki olema:)Üldhindeks paneks vivazele 5st 4.miks? ootasin kordades hullemat telefoni,kuna minu silmis ei ole sony(ericsson) firma mida ostaks....aga sähhh sulle kooki moosiga,et hakkabki firma meeldima.Igatahes pettuma ei pidanud....qwerty klaveriga fööni fännidele nagu mina,see suht norm pill....
_________________ Ära taha olla see,kes sa ei ole.Ole see,kes sa oled ja peagi märkad et olid see,kes tahtsid olla |
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
5 :: |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
poles
HV kasutaja
|
06.05.2013 23:06:07
vivaz |
|
|
metskotkas kirjutas: |
Kust vivaz u5i 'le eesti keele pack'i saaks. Ostetud Rootsist ja eesti keelset menüüd pole... |
võin aidata.muidugi eeldusel ,et usb pesa arvutiühenduseks korras.
-------------------------------
M.Sony(ericsson ) varuosi.Kuularid,ekraanid,korpuseosad jne.
|
|
Kommentaarid: 36 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
metskotkas
HV kasutaja

|
10.05.2013 09:14:30
Re: vivaz |
|
|
poles kirjutas: |
metskotkas kirjutas: |
Kust vivaz u5i 'le eesti keele pack'i saaks. Ostetud Rootsist ja eesti keelset menüüd pole... |
võin aidata.muidugi eeldusel ,et usb pesa arvutiühenduseks korras.
|
On korras (:
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
31 |
|