Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Need For Speed: Hot Pursuit 2010 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 34, 35, 36  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Ramones
HV veteran
Ramones

sõnum 21.11.2010 15:35:13 vasta tsitaadiga

Kaamera häkk on tehtud, mis võimaldab ka seestvaadet icon_smile.gif
Spoiler Spoiler Spoiler

Lae alla siit: http://www.tocaedit.com/IB/index.php?automodule=downloads&showfile=64#

zpsy, Paar tundi olen online mänginud. Kui mitte arvestada, et omavahel suhelda ei saa, siis on päris fun 4vs4 sõite teha thumbs_up.gif
1vs1 sõidud on ka ja seal on kogu kaart avatud. Sõit kestab seni kuni üks ennast täntarasse sõidab.
Kommentaarid: 76 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 75
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 21.11.2010 15:35:14 vasta tsitaadiga

Mafia kirjutas:
Edit: Ka ATi all keegi AA-d poel tääle saanud, crashib kohe kui AA enabled CCC-s. Lugesin NFSi foorumist et teistel ka crashib...
kasutan mingit 10.10 driverit, installisin ka 10.11 peale, kuid see allolevat driverit ei uuendanud

igatahes AA töötab icon_rolleyes.gif

iDemon
HV Guru
iDemon

sõnum 21.11.2010 15:36:50 vasta tsitaadiga

Aeron kirjutas:
Ma saan väga hästi aru, miks see mäng on nii kõrgelt hinnatud konsoolide poole pealt -> kui vaadata nt metacriticu reviewde hulka, siis kogu mängu kõrge skoor tuleb konsoolide poole pealt ja pc'l on ainult 5 arvustust ning neid lugedes on ilmselge, et need pole arvustused vaid mingi paatos lihtsalt (ostetud reveiwed pmt).

Awhat? icon_lol.gif Konsoolide metaskoor on 89/100 ja PC versioon on 87/100
Loe ehk playerite arvamusi kui oled paranoiline ja kardad et ülevaated on "kinni makstud". Siiamaani on mängu ümber vaid kiidulaul kus ainsaks praktiliseks miinuseks on toodud tuunimisvõimaluse puudus. Perfektne arkaadikas üle pika aja.

Aeron kirjutas:

Konsooli pool võrdleb seda mängu aga Burnout'iga ja nende jaoks ongi see ideaalne suht. See on nagu burnout, aga tiba rohkem on teha. Kui burnoutile on antud mingi debiilne 9+ juba, siis ofc nfs saab 100.

Tegu on Burnouti tegijate poolt loodud mänguga kus crashing-süsteem on pea et identne sellega mis oli vanemates Burnoutides, ning kuna neid mänge ei olnud PC platformil siis obviously seda PC versiooni puhul seda võrdlust tuua ei anna.
Burnoudid olid oma aja parimad arkaadikad ja on kunnid suht siiamaani. icon_smile.gif

Aeron kirjutas:

Ei tea miks nad Criteironile andsid selle projekti või mida nad ootasid. Mitte, et üldse häid asju ei oleks mängus (mootor nt), aga ma olen suht kindel, et kui see mäng oleks tehtud Shifti peale, siis oleks..

Hah. Ning põhjus miks sa sedasi halad ja nutad mängu kallal on kuna ootasid et asi oleks Shift 2. Selleni on veel mõned kuud aega.
Antud mäng pidigi tulema päästma NFS'i arkaadilist poolt ja sai sellega väga hästi hakkama ~ (Vaadates mis käkke EA on suutnud viimase 5 aasta jooksul välja tuua NFS'i nime all).
Kommentaarid: 122 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 104
tagasi üles
Syncmahv
HV Guru
Syncmahv

sõnum 21.11.2010 15:58:27 vasta tsitaadiga

AA'd ei lase kasutada jah, vähemalt mitte Edge detect'iga Kohe crashib sõidule minnes.
Kommentaarid: 108 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 102
tagasi üles
Velociraptor
HV veteran
Velociraptor

sõnum 21.11.2010 16:07:20 vasta tsitaadiga

Veyroniga on jumala hea sõita icon_razz.gif
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 21.11.2010 16:32:40 vasta tsitaadiga

Syncmahv kirjutas:
AA'd ei lase kasutada jah, vähemalt mitte Edge detect'iga Kohe crashib sõidule minnes.
mul töötavad kõik korralikult thumbs_up.gif

Aeron
HV Guru
Aeron

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 21.11.2010 16:41:26 vasta tsitaadiga

iDemon kirjutas:

Awhat? icon_lol.gif Konsoolide metaskoor on 89/100 ja PC versioon on 87/100
Loe ehk playerite arvamusi kui oled paranoiline ja kardad et ülevaated on "kinni makstud". Siiamaani on mängu ümber vaid kiidulaul kus ainsaks praktiliseks miinuseks on toodud tuunimisvõimaluse puudus. Perfektne arkaadikas üle pika aja.

a) loe neid arvustusi.. need "kriitikud" kirjutavad sellest, mis mängus on, mitte sellest , kuida see miski töötab. Also pc arvustusi 5 kokku icon_smile.gif, seevastu üksnes ps3 omi on 33...

iDemon kirjutas:

Tegu on Burnouti tegijate poolt loodud mänguga kus crashing-süsteem on pea et identne sellega mis oli vanemates Burnoutides, ning kuna neid mänge ei olnud PC platformil siis obviously seda PC versiooni puhul seda võrdlust tuua ei anna.
Burnoudid olid oma aja parimad arkaadikad ja on kunnid suht siiamaani. icon_smile.gif

Burnoutiga olen hästi kursis, nii vanemate, kui uuematega ja selle puudused on samad, mis seda mängugi kiusavad - monotoonsus ja pinge vabadus nt. Vanade ja ka uuemate nfside pluss pooleks on olnud see, et vähemalt neis on mingi pinge. See on selline relaxed, I dont really care kind of mäng.

iDemon kirjutas:

Hah. Ning põhjus miks sa sedasi halad ja nutad mängu kallal on kuna ootasid et asi oleks Shift 2. Selleni on veel mõned kuud aega.
Antud mäng pidigi tulema päästma NFS'i arkaadilist poolt ja sai sellega väga hästi hakkama ~ (Vaadates mis käkke EA on suutnud viimase 5 aasta jooksul välja tuua NFS'i nime all).

Ma ei nuta ja ma ei hala, ma lihtsalt väidan, et Criteiron ei teinud midagi revolutsioonilist ja ägedat. Nad võtsid pingevaba olemusega mängu (burnout) panind selle peale nfs'i mudeli (cops, roadblocks etc) ning lasid asja välja. Viltu pole otseselt midagi, sest Burnout on suht ok package, aga midagi erilist ka eriti ei ole.

...minu hinnangul (subjektiivne) oleks tulem olnud parem, kui nad oleksid ehitanud selle shifti peale -> shift + hp2. Sest seal on kaasahaaravam sõidukogemus, parem kiiruse tunne, parem füüsika ning hp2-st oleks saanud siis mängu sisu nö -> chase'id, police jne.

Nagu ütlesin, ei ole halb mäng, lihsalt originaalselt kontenti on vähe ning midagi erilist ei ole kahjuks ning noh, see NFS nitro maitse seal juures (video eelimsest postis) teeb asja veidi halenaljakaks...

Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 65
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
kusti85
Tavaline kasutaja

sõnum 21.11.2010 16:45:09 vasta tsitaadiga

tsitaat:
minu hinnangul (subjektiivne) oleks tulem olnud parem, kui nad oleksid ehitanud selle shifti peale -> shift + hp2. Sest seal on kaasahaaravam sõidukogemus, parem kiiruse tunne, parem füüsika ning hp2-st oleks saanud siis mängu sisu nö -> chase'id, police jne.

Kui see oleks ehitatud shifti peale , siis oleks kõik kohad nuttu ja hala täis, et uääääää ma ei oska mendi eest ära sõita kui füüsika/juhtimine/dämm nii realistlik on.

tagasi üles
martin366
HV Guru
martin366

sõnum 21.11.2010 16:45:49 vasta tsitaadiga

Ootan patchi mis lisab AA võimaluse ning parandab graafilise glitche. icon_wink.gif
Kommentaarid: 185 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 172
tagasi üles
lopes39
HV Guru
lopes39

sõnum 21.11.2010 17:53:11 vasta tsitaadiga

kusti85 kirjutas:
tsitaat:
minu hinnangul (subjektiivne) oleks tulem olnud parem, kui nad oleksid ehitanud selle shifti peale -> shift + hp2. Sest seal on kaasahaaravam sõidukogemus, parem kiiruse tunne, parem füüsika ning hp2-st oleks saanud siis mängu sisu nö -> chase'id, police jne.

Kui see oleks ehitatud shifti peale , siis oleks kõik kohad nuttu ja hala täis, et uääääää ma ei oska mendi eest ära sõita kui füüsika/juhtimine/dämm nii realistlik on.

shiftis pole juhitavus nii damn reaalne nagu su Jutust seda välja lugeda
peaks mängima grand tourismat vms mis on reaalsuse peale tehtud ja mitte arcade simu segu nagu seda on shift
ja minuteada oli see juba ammu teada et hot pursuit tuleb arcadena mitte simu seguna

mängule võiksm ingi patch tulla küll ehk lahendab mul ära selle laagi mis kohati on , saaks ka mängu edasi teha
see laagi teema mängus mul on vist mängu viga mitte arvuti nõrkuse taga kui vahet pole kas graafika põhjas või maas, sest laag on mõlemaga
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 7
tagasi üles
redemption
HV kasutaja
redemption

sõnum 21.11.2010 17:56:48 vasta tsitaadiga

lopes39 kirjutas:
kusti85 kirjutas:
tsitaat:

peaks mängima grand tourismat vms mis on reaalsuse peale tehtud ja mitte arcade simu segu nagu seda on shift
ja minuteada oli see juba ammu teada et hot pursuit tuleb arcadena mitte simu seguna

mängule võiksm ingi patch tulla küll ehk lahendab mul ära selle laagi mis kohati on , saaks ka mängu edasi teha
see laagi teema mängus mul on vist mängu viga mitte arvuti nõrkuse taga kui vahet pole kas graafika põhjas või maas, sest laag on mõlemaga

Pigem mingi kala arvutiga, sest mul absull pole mingit lagi. Graafika põhjas.

Dijital
HV Guru
Dijital

sõnum 21.11.2010 17:59:54 vasta tsitaadiga

Annan plusspunkti mängule. Taas NFS, mis mul mängida kõlbab. Hea mõnus täiega uhamine, mitte tuunimismäng. Isu tuleb, teed kiirelt mõned sõidud. Paar viimast NFS'i ei istunud kohe üldse.
Mafia
HV veteran
Mafia

sõnum 21.11.2010 18:00:45 vasta tsitaadiga

libe kirjutas:
Syncmahv kirjutas:
mul töötavad kõik korralikult thumbs_up.gif

VALGE BENTLEY!!! Mängu päästja icon_biggrin.gif

von Wu
HV Guru
von Wu

sõnum 21.11.2010 19:12:52 vasta tsitaadiga

Ramones kirjutas:
Kaamera häkk on tehtud, mis võimaldab ka seestvaadet icon_smile.gif

thumbs_up.gif

Kas vihma puudumise vastu ka midagi ette on võetud?

tagasi üles
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 21.11.2010 21:01:00 vasta tsitaadiga

lopes39 kirjutas:

Ma ei väida, et shift oleks uber reaalne, ta on nagu ta on. Ma väidan, et shifti sõit on pingeline ja kiiruse tunne hea ning sellest lähtuvalt oleks võinud selle peale pigem ehitada, sest neil põhi on olemas.

Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 65
tagasi üles
denis28
Aeg Maha 2n
denis28

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 21.11.2010 21:12:48 vasta tsitaadiga

kellelgi tahavaate peegliga probleeme pole ? mul näitab sealt nagu oleks mingi talv seljataga... autod ise kollased.
Kommentaarid: 67 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
softis
HV Guru
softis

sõnum 21.11.2010 21:19:09 vasta tsitaadiga

denis28, see ongi nii mõeldud. Ilmselt parem Spike jms kasutamiseks.
lopes39
HV Guru
lopes39

sõnum 21.11.2010 21:30:51 vasta tsitaadiga

proovisin puldil nuppe panna ja no vasakpoolne joystick lihtsalt ei pööra paremale ja auto sõites koguaeg vasakus seinas kinni
vaevalt see laag mul arvuti taga kinni on kui ülejäänd mänge saab normaalselt mängida
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 7
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 21.11.2010 21:37:30 vasta tsitaadiga

Racer karjäär peaaegu läbi thumbs_up.gif .Kõik autod käes.Kõik eventid Gold tasemele tehtud.Wanted tase 18(20-st)
Vaja veel 10 autot ära proovida.2 racer milestone teha ja veidi rohkem turbot ja jammerit kasutada hot pursuit-des thumbs_up.gif

Top speedil on mõnus kimada icon_cool.gif
Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
Taixxx
HV vaatleja
Taixxx

sõnum 21.11.2010 21:52:31 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:
Racer karjäär peaaegu läbi thumbs_up.gif .Kõik autod käes.Kõik eventid Gold tasemele tehtud.Wanted tase 18(20-st)
Vaja veel 10 autot ära proovida.2 racer milestone teha ja veidi rohkem turbot ja jammerit kasutada hot pursuit-des thumbs_up.gif

Spoiler Spoiler Spoiler

Ma olen sellest suutnud 415 välja pigistada.
Samas Koenigseggi CCXR peaks tehase andmetel minema üle 420 aga on sama aeglane kui tavaline icon_sad.gif
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
puik17
HV veteran
puik17

sõnum 21.11.2010 22:00:00 vasta tsitaadiga

Täitsa huvitav mäng jah.
Kahtlaselt hästi jookseb ka veel, mängust kõik asjad põhja keritud nii palju kui annab ja alla 45 ei ole veel kukkunud fps. thumbs_up.gif
Kommentaarid: 79 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 75
tagasi üles
xxlmaster
HV Guru
xxlmaster

sõnum 21.11.2010 22:56:34 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:

Spoiler Spoiler Spoiler

hmm, pilti vaadates esimese pilguga tundus nagu auto seisab.
Kommentaarid: 83 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 77
tagasi üles
NATAS999
HV Guru

sõnum 21.11.2010 23:44:14 vasta tsitaadiga

xxlmaster kirjutas:
tomorrow kirjutas:

Spoiler Spoiler Spoiler

mul ka seisab icon_neutral.gif kuidas liikuma said jpg üldse? icon_eek.gif
Kommentaarid: 41 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 39
tagasi üles
madex
HV kasutaja

sõnum 21.11.2010 23:54:53 vasta tsitaadiga

NATAS999 kirjutas:
...

ei.
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 11
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 22.11.2010 05:28:48 vasta tsitaadiga

xxlmaster kirjutas:
tomorrow kirjutas:

Spoiler Spoiler Spoiler

Ei motion ega radial bluri pole mängus.Sellepärast seisabki.Radial bluriga veel lepiks aga motion blur oleks jama thumbs_down.gif
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Need For Speed: Hot Pursuit 2010 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 34, 35, 36  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.