Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Ramones
HV veteran

|
21.11.2010 15:35:13
|
|
|
Kaamera häkk on tehtud, mis võimaldab ka seestvaadet
Spoiler 
Lae alla siit: http://www.tocaedit.com/IB/index.php?automodule=downloads&showfile=64#
zpsy, Paar tundi olen online mänginud. Kui mitte arvestada, et omavahel suhelda ei saa, siis on päris fun 4vs4 sõite teha
1vs1 sõidud on ka ja seal on kogu kaart avatud. Sõit kestab seni kuni üks ennast täntarasse sõidab.
|
|
Kommentaarid: 76 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
21.11.2010 15:35:14
|
|
|
Mafia kirjutas: |
Edit: Ka ATi all keegi AA-d poel tääle saanud, crashib kohe kui AA enabled CCC-s. Lugesin NFSi foorumist et teistel ka crashib... |
kasutan mingit 10.10 driverit, installisin ka 10.11 peale, kuid see allolevat driverit ei uuendanud
igatahes AA töötab
_________________ ☠ |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
2 :: |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
iDemon
HV Guru

|
21.11.2010 15:36:50
|
|
|
Aeron kirjutas: |
Ma saan väga hästi aru, miks see mäng on nii kõrgelt hinnatud konsoolide poole pealt -> kui vaadata nt metacriticu reviewde hulka, siis kogu mängu kõrge skoor tuleb konsoolide poole pealt ja pc'l on ainult 5 arvustust ning neid lugedes on ilmselge, et need pole arvustused vaid mingi paatos lihtsalt (ostetud reveiwed pmt). |
Awhat? Konsoolide metaskoor on 89/100 ja PC versioon on 87/100
Loe ehk playerite arvamusi kui oled paranoiline ja kardad et ülevaated on "kinni makstud". Siiamaani on mängu ümber vaid kiidulaul kus ainsaks praktiliseks miinuseks on toodud tuunimisvõimaluse puudus. Perfektne arkaadikas üle pika aja.
Konsooli pool võrdleb seda mängu aga Burnout'iga ja nende jaoks ongi see ideaalne suht. See on nagu burnout, aga tiba rohkem on teha. Kui burnoutile on antud mingi debiilne 9+ juba, siis ofc nfs saab 100. |
Tegu on Burnouti tegijate poolt loodud mänguga kus crashing-süsteem on pea et identne sellega mis oli vanemates Burnoutides, ning kuna neid mänge ei olnud PC platformil siis obviously seda PC versiooni puhul seda võrdlust tuua ei anna.
Burnoudid olid oma aja parimad arkaadikad ja on kunnid suht siiamaani.
Ei tea miks nad Criteironile andsid selle projekti või mida nad ootasid. Mitte, et üldse häid asju ei oleks mängus (mootor nt), aga ma olen suht kindel, et kui see mäng oleks tehtud Shifti peale, siis oleks.. |
Hah. Ning põhjus miks sa sedasi halad ja nutad mängu kallal on kuna ootasid et asi oleks Shift 2. Selleni on veel mõned kuud aega.
Antud mäng pidigi tulema päästma NFS'i arkaadilist poolt ja sai sellega väga hästi hakkama ~ (Vaadates mis käkke EA on suutnud viimase 5 aasta jooksul välja tuua NFS'i nime all).
|
|
Kommentaarid: 122 loe/lisa |
   |
3 :: |
1 :: |
104 |
|
tagasi üles |
|
 |
Syncmahv
HV Guru

|
21.11.2010 15:58:27
|
|
|
AA'd ei lase kasutada jah, vähemalt mitte Edge detect'iga Kohe crashib sõidule minnes.
|
|
Kommentaarid: 108 loe/lisa |
   |
102 |
|
tagasi üles |
|
 |
Velociraptor
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
21.11.2010 16:32:40
|
|
|
Syncmahv kirjutas: |
AA'd ei lase kasutada jah, vähemalt mitte Edge detect'iga Kohe crashib sõidule minnes. |
mul töötavad kõik korralikult
_________________ ☠ |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
2 :: |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
21.11.2010 16:41:26
|
|
|
iDemon kirjutas: |
Awhat? Konsoolide metaskoor on 89/100 ja PC versioon on 87/100
Loe ehk playerite arvamusi kui oled paranoiline ja kardad et ülevaated on "kinni makstud". Siiamaani on mängu ümber vaid kiidulaul kus ainsaks praktiliseks miinuseks on toodud tuunimisvõimaluse puudus. Perfektne arkaadikas üle pika aja. |
a) loe neid arvustusi.. need "kriitikud" kirjutavad sellest, mis mängus on, mitte sellest , kuida see miski töötab. Also pc arvustusi 5 kokku , seevastu üksnes ps3 omi on 33...
Tegu on Burnouti tegijate poolt loodud mänguga kus crashing-süsteem on pea et identne sellega mis oli vanemates Burnoutides, ning kuna neid mänge ei olnud PC platformil siis obviously seda PC versiooni puhul seda võrdlust tuua ei anna.
Burnoudid olid oma aja parimad arkaadikad ja on kunnid suht siiamaani.  |
Burnoutiga olen hästi kursis, nii vanemate, kui uuematega ja selle puudused on samad, mis seda mängugi kiusavad - monotoonsus ja pinge vabadus nt. Vanade ja ka uuemate nfside pluss pooleks on olnud see, et vähemalt neis on mingi pinge. See on selline relaxed, I dont really care kind of mäng.
Hah. Ning põhjus miks sa sedasi halad ja nutad mängu kallal on kuna ootasid et asi oleks Shift 2. Selleni on veel mõned kuud aega.
Antud mäng pidigi tulema päästma NFS'i arkaadilist poolt ja sai sellega väga hästi hakkama ~ (Vaadates mis käkke EA on suutnud viimase 5 aasta jooksul välja tuua NFS'i nime all). |
Ma ei nuta ja ma ei hala, ma lihtsalt väidan, et Criteiron ei teinud midagi revolutsioonilist ja ägedat. Nad võtsid pingevaba olemusega mängu (burnout) panind selle peale nfs'i mudeli (cops, roadblocks etc) ning lasid asja välja. Viltu pole otseselt midagi, sest Burnout on suht ok package, aga midagi erilist ka eriti ei ole.
...minu hinnangul (subjektiivne) oleks tulem olnud parem, kui nad oleksid ehitanud selle shifti peale -> shift + hp2. Sest seal on kaasahaaravam sõidukogemus, parem kiiruse tunne, parem füüsika ning hp2-st oleks saanud siis mängu sisu nö -> chase'id, police jne.
Nagu ütlesin, ei ole halb mäng, lihsalt originaalselt kontenti on vähe ning midagi erilist ei ole kahjuks ning noh, see NFS nitro maitse seal juures (video eelimsest postis) teeb asja veidi halenaljakaks...
_________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!| |
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
kusti85
Tavaline kasutaja
|
21.11.2010 16:45:09
|
|
|
tsitaat: |
minu hinnangul (subjektiivne) oleks tulem olnud parem, kui nad oleksid ehitanud selle shifti peale -> shift + hp2. Sest seal on kaasahaaravam sõidukogemus, parem kiiruse tunne, parem füüsika ning hp2-st oleks saanud siis mängu sisu nö -> chase'id, police jne. |
Kui see oleks ehitatud shifti peale , siis oleks kõik kohad nuttu ja hala täis, et uääääää ma ei oska mendi eest ära sõita kui füüsika/juhtimine/dämm nii realistlik on.
_________________ Rockmuusikateemaline viktoriin Tallinnas - https://www.facebook.com/groups/rocktoriintallinn/
Ketas, ketta, ketast, kettasse, kettas, kettast, kettale, kettal, kettalt, kettaks, kettani, kettana, kettata, kettaga. <--SPIKKER |
|
Kommentaarid: 217 loe/lisa |
   |
3 :: |
183 |
|
tagasi üles |
|
 |
martin366
HV Guru

|
21.11.2010 16:45:49
|
|
|
Ootan patchi mis lisab AA võimaluse ning parandab graafilise glitche.
|
|
Kommentaarid: 185 loe/lisa |
   |
172 |
|
tagasi üles |
|
 |
lopes39
HV Guru

|
21.11.2010 17:53:11
|
|
|
kusti85 kirjutas: |
minu hinnangul (subjektiivne) oleks tulem olnud parem, kui nad oleksid ehitanud selle shifti peale -> shift + hp2. Sest seal on kaasahaaravam sõidukogemus, parem kiiruse tunne, parem füüsika ning hp2-st oleks saanud siis mängu sisu nö -> chase'id, police jne. |
Kui see oleks ehitatud shifti peale , siis oleks kõik kohad nuttu ja hala täis, et uääääää ma ei oska mendi eest ära sõita kui füüsika/juhtimine/dämm nii realistlik on. |
shiftis pole juhitavus nii damn reaalne nagu su Jutust seda välja lugeda
peaks mängima grand tourismat vms mis on reaalsuse peale tehtud ja mitte arcade simu segu nagu seda on shift
ja minuteada oli see juba ammu teada et hot pursuit tuleb arcadena mitte simu seguna
mängule võiksm ingi patch tulla küll ehk lahendab mul ära selle laagi mis kohati on , saaks ka mängu edasi teha
see laagi teema mängus mul on vist mängu viga mitte arvuti nõrkuse taga kui vahet pole kas graafika põhjas või maas, sest laag on mõlemaga
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
redemption
HV kasutaja

|
21.11.2010 17:56:48
|
|
|
lopes39 kirjutas: |
kusti85 kirjutas: |
Kui see oleks ehitatud shifti peale , siis oleks kõik kohad nuttu ja hala täis, et uääääää ma ei oska mendi eest ära sõita kui füüsika/juhtimine/dämm nii realistlik on. |
peaks mängima grand tourismat vms mis on reaalsuse peale tehtud ja mitte arcade simu segu nagu seda on shift
ja minuteada oli see juba ammu teada et hot pursuit tuleb arcadena mitte simu seguna
mängule võiksm ingi patch tulla küll ehk lahendab mul ära selle laagi mis kohati on , saaks ka mängu edasi teha
see laagi teema mängus mul on vist mängu viga mitte arvuti nõrkuse taga kui vahet pole kas graafika põhjas või maas, sest laag on mõlemaga |
Pigem mingi kala arvutiga, sest mul absull pole mingit lagi. Graafika põhjas.
_________________ PS! |
|
Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dijital
HV Guru

|
21.11.2010 17:59:54
|
|
|
Annan plusspunkti mängule. Taas NFS, mis mul mängida kõlbab. Hea mõnus täiega uhamine, mitte tuunimismäng. Isu tuleb, teed kiirelt mõned sõidud. Paar viimast NFS'i ei istunud kohe üldse.
_________________ OBSBOT veebipoe affiliate link/sooduskood: TUIKOTREW |
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mafia
HV veteran

|
21.11.2010 18:00:45
|
|
|
libe kirjutas: |
Syncmahv kirjutas: |
AA'd ei lase kasutada jah, vähemalt mitte Edge detect'iga Kohe crashib sõidule minnes. |
mul töötavad kõik korralikult
 |
VALGE BENTLEY!!! Mängu päästja
_________________ Bawse |
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
von Wu
HV Guru

|
21.11.2010 19:12:52
|
|
|
Ramones kirjutas: |
Kaamera häkk on tehtud, mis võimaldab ka seestvaadet
|
Kas vihma puudumise vastu ka midagi ette on võetud?
_________________ Müüa OnePlus 13 telefon
Müüa igasugu asju |
|
Kommentaarid: 888 loe/lisa |
   |
668 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
21.11.2010 21:01:00
|
|
|
lopes39 kirjutas: |
see laagi teema mängus mul on vist mängu viga mitte arvuti nõrkuse taga kui vahet pole kas graafika põhjas või maas, sest laag on mõlemaga |
Ma ei väida, et shift oleks uber reaalne, ta on nagu ta on. Ma väidan, et shifti sõit on pingeline ja kiiruse tunne hea ning sellest lähtuvalt oleks võinud selle peale pigem ehitada, sest neil põhi on olemas.
_________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!| |
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
denis28
Aeg Maha 2n

|
21.11.2010 21:12:48
|
|
|
kellelgi tahavaate peegliga probleeme pole ? mul näitab sealt nagu oleks mingi talv seljataga... autod ise kollased.
|
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
21.11.2010 21:19:09
|
|
|
denis28, see ongi nii mõeldud. Ilmselt parem Spike jms kasutamiseks.
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
lopes39
HV Guru

|
21.11.2010 21:30:51
|
|
|
proovisin puldil nuppe panna ja no vasakpoolne joystick lihtsalt ei pööra paremale ja auto sõites koguaeg vasakus seinas kinni
vaevalt see laag mul arvuti taga kinni on kui ülejäänd mänge saab normaalselt mängida
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
21.11.2010 21:37:30
|
|
|
Racer karjäär peaaegu läbi .Kõik autod käes.Kõik eventid Gold tasemele tehtud.Wanted tase 18(20-st)
Vaja veel 10 autot ära proovida.2 racer milestone teha ja veidi rohkem turbot ja jammerit kasutada hot pursuit-des
Top speedil on mõnus kimada
Spoiler 
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Taixxx
HV vaatleja

|
21.11.2010 21:52:31
|
|
|
tomorrow kirjutas: |
Racer karjäär peaaegu läbi .Kõik autod käes.Kõik eventid Gold tasemele tehtud.Wanted tase 18(20-st)
Vaja veel 10 autot ära proovida.2 racer milestone teha ja veidi rohkem turbot ja jammerit kasutada hot pursuit-des
Spoiler 
|
Ma olen sellest suutnud 415 välja pigistada.
Samas Koenigseggi CCXR peaks tehase andmetel minema üle 420 aga on sama aeglane kui tavaline
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
puik17
HV veteran

|
21.11.2010 22:00:00
|
|
|
Täitsa huvitav mäng jah.
Kahtlaselt hästi jookseb ka veel, mängust kõik asjad põhja keritud nii palju kui annab ja alla 45 ei ole veel kukkunud fps.
|
|
Kommentaarid: 79 loe/lisa |
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
xxlmaster
HV Guru

|
21.11.2010 22:56:34
|
|
|
Spoiler 
|
hmm, pilti vaadates esimese pilguga tundus nagu auto seisab.
|
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
77 |
|
tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
21.11.2010 23:44:14
|
|
|
xxlmaster kirjutas: |
Spoiler 
|
hmm, pilti vaadates esimese pilguga tundus nagu auto seisab. |
mul ka seisab kuidas liikuma said jpg üldse?
|
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
madex
HV kasutaja
|
21.11.2010 23:54:53
|
|
|
ei.
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
22.11.2010 05:28:48
|
|
|
xxlmaster kirjutas: |
Spoiler 
|
hmm, pilti vaadates esimese pilguga tundus nagu auto seisab. |
Ei motion ega radial bluri pole mängus.Sellepärast seisabki.Radial bluriga veel lepiks aga motion blur oleks jama
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|