Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
libe
kvaliteetne mees

|
20.11.2010 15:31:58
|
|
|
NATAS999 kirjutas: |
noo kurat. ma ei tea kas te olete üldse keegi siin selle mängu ülistajatest teisi need for speede mängind, tundub selle kiidulaulu peale siin, et te ei teagi, mis asi see nfs on üldse.
libe, tubli, leidsid wikist paar nime juurde, millest 1 jäi kogemata listist välja ja teine, mis on suht sama cräpp. |
ei pidanud mina wikit kasutama ja olen kõiki neid pelanud
_________________ ☠ |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
0 :: |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Taixxx
HV vaatleja

|
20.11.2010 16:10:54
|
|
|
Ainus debiilne asi mängus on "Rubberband AI" ehk siis see, et autod on nähtamatu kummilindiga seotud.
Näiteks sõidad kõrvuti 300kmh ja AI teeb laupkokkupõrke veoautoga. Sõidad 300ga edasi ja loetud sekundite pärast sõidab see sama masin, mis pani veoautoga kokku, nüüd sinust hoopis mööda.
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ramones
HV veteran

|
20.11.2010 16:50:41
|
|
|
Online on üldiselt päris hea. Küll aga tahaks võlla riputada idioodi, kes arvas, et mängus text ja voice chat on üleliigsed featuurid ja neid pole vaja mängu lisada
|
|
Kommentaarid: 76 loe/lisa |
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
Saabu
HV kasutaja

|
20.11.2010 17:07:41
|
|
|
Minuarust kui seda ei oleks et AI kohe järgi tõmbab oleks ikka suht mõttetu mäng ju, mingit pinget ei ole enam kui juba ees oled ?
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
IvarV
HV kasutaja

|
20.11.2010 17:24:02
|
|
|
Samas võiks kübeke reaalsust ka olla. Tõmbad Veyroniga 435 km/h pealt (v oli see mclaren, millega nii palju sai) kässariga külje ette ja läbid kurvi vabalt ära.
Ning kui ikka rekkale sisse paned, siis ei edasi ei sõida ikka.
Võiks mingi hardcore mode vms olla, kus crash on fatal ja kurve nii lebolt ei läbiks.
Siuke mäng Shifti juhitavusega oleks minu unistus.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
20.11.2010 17:29:07
|
|
|
Saabu kirjutas: |
Minuarust kui seda ei oleks et AI kohe järgi tõmbab oleks ikka suht mõttetu mäng ju, mingit pinget ei ole enam kui juba ees oled ? |
On ikka pinge, alati on võimalus, et paned matsu ja kui oled niiosav, et ei pane siis on võit well deserved. Räme catchup kaotab mõtte saada mängus osavaks sõitjaks. See ongi üks asi mis teeb mängu pasaks - kui vastane teeb sohki ja pildist väljas sõidab puhtalt nagu rööbastel 1000 kilti tunnis. Näiteks shiftis tegud vastased ka pingelises olukorras sõiduvigu - pidurdasid liiga hilja ja sõitsid välja, rammisid üksteist välja jne. aga see ei tähenda, et hardi peal oleks mäng hirmus lihtne olnud kus ise kruisid vaikselt ja võidad.
|
|
Kommentaarid: 152 loe/lisa |
   |
129 |
|
tagasi üles |
|
 |
madex
HV kasutaja
|
20.11.2010 17:32:36
|
|
|
NATAS999 kirjutas: |
kullakene, võta nüüd ikka kõik NFS'id algusest peale ette, vii ennast launch aastasse ja tule siis siia veel hüppama, et see on parem, kui kõik ülejäänud NFS'd |
kullakene, loe uuesti üle mis ma ütlesin ja siis tule hüppama
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
1 :: |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
nbasard
HV vaatleja

|
20.11.2010 17:36:04
|
|
|
tsitaat: |
Minuarust kui seda ei oleks et AI kohe järgi tõmbab oleks ikka suht mõttetu mäng ju, mingit pinget ei ole enam kui juba ees oled ?
|
Catch-on töötab samamoodi mängija peal.Teisisõnu: kui sa maha teistest jääd, siis nemad sõidavad aeglasemalt. Kujuta ette, kui sina paned kolm korda matsu ja teised mitte kordagi, hui sa järgi jõuaks. Viimane muidugi juhul kui AI oskab pedaali vajutada.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
20.11.2010 17:38:13
|
|
|
nbasard kirjutas: |
tsitaat: |
|
Catch-on töötab samamoodi mängija peal.Teisisõnu: kui sa maha teistest jääd, siis nemad sõidavad aeglasemalt. Kujuta ette, kui sina paned kolm korda matsu ja teised mitte kordagi, hui sa järgi jõuaks. Viimane muidugi juhul kui AI oskab pedaali vajutada. |
Mängja võib uuesti matsu panna ka järgi sõites mida AI ei tee ehk siis ei ole võrdne seis. - pealegi järgijõudmise kiiruse vahe on räme.
|
|
   |
129 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tiiger15
HV veteran

|
20.11.2010 18:09:47
|
|
|
kusjuures kui kurvis 300+km/h kihutades ei jõua reageerida kui auto vastu tuleb. Laupkokkupõrge või järsk pööre kurvile vastupidises suunas, vahet ple, fatal crash nagunii. Lisaks driftimise ja normaalsõidu vahepeal pole sujuvat üleminekut mulle tundub, et sa kas driftid või sõidad 300+km/h alajuhitavusega (nu keerad ja keerad aga ei keera). Et see taguots nagu ei keera järgi. Lisaks massi tunnetus võiks ka parem olla ja fatal crashi puhul on 99.9 prossa kindel, et lendad üle nipli kuidagi alati. Kui mäng teha siis võiks millegi uuega nagu lagedale tulla, 2010 ja 200* ma ei teagi mis aasta on ikka suur vahe, et juhitavuse kallal natukenegi rohkem vaeva näha!
_________________ My choices, my life - don't judge me, just try better! |
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
KrisVr
HV Guru
|
20.11.2010 19:11:40
|
|
|
tomorrow kirjutas: |
Lolz ma olen ikka koba vahel aga see on tase omaette
Spoiler 
|
Kuda see võimalik on, sõitsid tagurpidi?
|
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
20.11.2010 19:32:11
|
|
|
DefXtreme kirjutas: |
tomorrow kirjutas: |
Lolz ma olen ikka koba vahel aga see on tase omaette
Spoiler 
|
Kuda see võimalik on, sõitsid tagurpidi?  |
mul juhtus selline asi siis, kui olin spike välja last ja mingi jama oli ees, kas roadblock või vastutulev auto vms ja siis see strip sõitis lihtsalt auto rataste alt läbi.
|
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
Velociraptor
HV veteran

|
20.11.2010 20:59:41
|
|
|
Sigakõva mäng. midagi sellist olen ma alateadlikult kaua aega oodanud
Lihtsalt PUHAS FUN
_________________ 🕊 Kuruppo ぽ 🕊
https://www.last.fm/user/Ingvaarr |
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
Car_Stealer
HV kasutaja

|
20.11.2010 21:07:02
|
|
|
Huvitav kas mingit ametliku foorumit ka sellele mängule on ,kus mängutegijad ja mängijad saavad omavahel kommunikeeruda. Sest selge on see iga mängu kohta on alati mingi hala ,tekib küsimus kas siis mängutegijad ei arvesta kunagi kasutajate tähelepanekute või soovitustega. Või on see hala nii tühine ja meie nuttu lihtsalt ei märgata
Loomulikult on ka sellel osal puudujääke 1)cockpit vaade 2)damage 3)käsipiduri efekt 4) missioonide üksluisus 5)tuunimise puudumine (pean silmas siis lihtsalt auto välimuse muutmist) jne jne jne Aga ometi me kõik mängime seda ,järelikult see nii hull pole ja mullegi täitsa meeldib. Hetkel on see parim automäng ,mis turul ,seega viriseda pole mõtet. Eks näis mis TDU 2 endast kujutab
viimati muutis Car_Stealer 20.11.2010 22:23:23, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
madfury
HV veteran

|
20.11.2010 22:22:52
|
|
|
Haters gonna hate Mõned inimesed vist pelaksid kolme nelja mängu terve elu kui iga paari aasta tagant täpselt sama content uue mootori peal välja tuleks. Ma olen mänginud kõiki nfse. Viimset kui üht. See peli on igati tore ja mängida on fun.
Car_Stealer, Opinions are like arseholes-everyone has one. Mismoodi see developer sinu arust peaks kõikide erinevad ideed kokku panema? Tegema 1.000.000 erinevat mänguversiooni? See "mängijate soovidega arvestamise" argument on läbi mängitud aastaid juba. Reeglina järgitakse ainult väga high level soove a la tahaks politseid nfs-is näha. See, et mingile 100le jorsile ei meeldi kuidas Porsche kurvi võtab ei koti kedagi. Ja õige ongi.
|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
Syncmahv
HV Guru

|
20.11.2010 22:32:15
|
|
|
Täitsa normaalse mänguga on hakkama saadud jah
|
|
Kommentaarid: 108 loe/lisa |
   |
102 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tuletegija
HV kasutaja

|
20.11.2010 22:41:06
|
|
|
Muidu ingame nimi on Tuletegija, juhuks kui keegi lisada tahab.
_________________ Rolling Thunder |
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
20.11.2010 23:18:06
|
|
|
veider kui oled võmm siis kehtivad samad tee piirangu reeglid mis sõidu ajal. ehk siis ei ole enam midagi "sõidad uru august läbi teistest ette, paned toikad maha ja jääd ootama saaki" momente. Need "ai 'ga koos sõidud" tunduvad kohati olevat ka "aja peale sõit, AI ainult tollerdab ees" kuna nii kui sitta aja sõidad paneb nr 1 auto sust viimasel sirgel mööda nagu postist. Ükskõik mida teed ta ikka läheb mööda. Sisuliselt - sa seisad, tema sõidab. Aga kui sõidad hea aja sisse siis jäävad AI autod kenasti sinu taha oma järjekorda ootama
burount oli lahedam ja funnim... seal mingi "võmmi" mode kah ainult ei ole ise ps3'peal seda proovinud.
nfs3 ja NFS MW parimad ea saavutused originaalsuse ja "võmmide" kohapealt. see asi on lihtsalt... väike aja mõrv ja value mäng
_________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------| |
|
Kommentaarid: 175 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ramones
HV veteran

|
20.11.2010 23:38:16
|
|
|
zpsy, Tuletegija, lisasin sõbralisti. Loodetavasti jõuavad kutsed kohale
|
|
Kommentaarid: 76 loe/lisa |
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
Taixxx
HV vaatleja

|
21.11.2010 12:33:23
|
|
|
Saabu kirjutas: |
Minuarust kui seda ei oleks et AI kohe järgi tõmbab oleks ikka suht mõttetu mäng ju, mingit pinget ei ole enam kui juba ees oled ? |
Vastupidi... sa võid ise ka stardi ajal kohvi joomise rahulikult lõpetada ja siis kui teised on 1km ees ära sõitnud siis hakata alles sõitma, teha paar avariid ja lõpuks ikka võita.
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
21.11.2010 12:59:00
|
|
|
Ma saan väga hästi aru, miks see mäng on nii kõrgelt hinnatud konsoolide poole pealt -> kui vaadata nt metacriticu reviewde hulka, siis kogu mängu kõrge skoor tuleb konsoolide poole pealt ja pc'l on ainult 5 arvustust ning neid lugedes on ilmselge, et need pole arvustused vaid mingi paatos lihtsalt (ostetud reveiwed pmt).
Konsooli pool võrdleb seda mängu aga Burnout'iga ja nende jaoks ongi see ideaalne suht. See on nagu burnout, aga tiba rohkem on teha. Kui burnoutile on antud mingi debiilne 9+ juba, siis ofc nfs saab 100.
Ise vaatan mängu kui ok meelelahutust, millel on veidi rohkem sisu kui burnoutil, lihtsalt minu silmis burnout teenib mingi 6/10 ehk. Nfs'ile annaks vb 7, aga mitte rohkem. Ei tea miks nad Criteironile andsid selle projekti või mida nad ootasid. Mitte, et üldse häid asju ei oleks mängus (mootor nt), aga ma olen suht kindel, et kui see mäng oleks tehtud Shifti peale, siis oleks..
a) parem damage + mõjud
b) parem ai ja huvitavamad sõidud
c) cockpit vaade
d) mõnusam juhitavus ja mitte nii absurdselt ebamaine (mis on kind of fun, lihtsalt pinge on loodud valesti)
Praegu jätab mängu natuke sellise maitse suhu:
Spoiler 
_________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!| |
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mafia
HV veteran

|
21.11.2010 14:25:52
|
|
|
Sai kah siis mängu proovitud
Maailm on igati tore ja efektid ja autod jne aga asi, mis tõsiselt häirib on NITRO!!! - see on sama hull kui Test Drivies oleks nitro või mai tea Shiftis vms aga kuna paljude jaoks on see jõle kuul asi siis paraku ei kao see vist kuskile. Indeed ma ei ole kordagi veel nitrot kasutanud tänu EA suurepärasele catch up süsteemile saan ma vastased mingi probleemita kätte (siiani vähemalt), natuke rohkem problemaatilisem on time trial.
Teine asi mis häirib on kurvide driftimine, järjekordne derp asi. Mul ei ole midagi selle vastu kui 300 kurve läbid, nagu eelnevates NFSides aga see driftimine on väga nõme ikka. Lisaks ei meeldi kässar ja mingid Blurist võetud power up-id. Kässar on puhas joke, ma ei ole seda kasutanud ja power upid ala viska mendile spike strip... no kamoon - Mario Cart much? Pole siiani neid ka kasutanud
Liaks juhitavus on kohati päris kahtlane, mõni auto nagu ei keera üldse, mõni keerab liiga palju, üldse autod ujuvad teel kuidagi vahest... ei tea.
Ühes asjas peab aga kiitma neid, Lõpuks ometi on sellest nõmedast tuunimesest lahti saadud! See pole normaalne, et sa mingeid exotic autosid tuunid. Tuunimine on rohkem NFS: Undergroundi teema ja see maania on praeguseks möödas.
Mai tea, aga minu arust on see ainuke mäng kus on Bentley esindatud, seega siit üks pluss juurde
Plussid:
*Kena maailm
*Kenad autod
*Head efektid
*Bentley
Miinused:
*NITRO
*Kurvide driftimine
*Juhitavus
*Powerupid
Ma olen mänginud NFSe alates NFS2-st. Mulle meeldivad arkaad racerid ka burnout meeldis AGA ma ei taha et NFS = Burnout. Sama, ma mängisin Bluri läbi, oli hea meelelahutus ajaviiteks aga jälle see et tähenda, et ma tahaks et iga mäng selline oleks. Iga üks jäägu oma liistude juurde. Kui maailm võiksgi natukene meenutada vanemaid NFSe siis muud asjad nagu juhitavus, nitro jms viivad mõtted mujale -> Burnout meets NFS.
Edit: Ka ATi all keegi AA-d poel tääle saanud, crashib kohe kui AA enabled CCC-s. Lugesin NFSi foorumist et teistel ka crashib...
_________________ Bawse
viimati muutis Mafia 21.11.2010 14:45:35, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
21.11.2010 14:28:42
|
|
|
Aeron kirjutas: |
Praegu jätab mängu natuke sellise maitse suhu:
Spoiler 
|
NATUKE on väga leebelt öeldud
|
|
   |
129 |
|
tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
21.11.2010 15:10:06
|
|
|
Mafia, mul 5870 ja cat. 10.10e ning 8xAA toimib
_________________ "Kuidas on see hea?"
-Auto kirurgia kliinik |
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
zpsy
HV veteran

|
21.11.2010 15:30:38
|
|
|
Ramones kirjutas: |
zpsy, Tuletegija, lisasin sõbralisti. Loodetavasti jõuavad kutsed kohale  |
Jõudis kohale ja lisasin vastu
keegi juba proovinud korralikult online mängida? Ja kuda muljed?
|
|
Kommentaarid: 825 loe/lisa |
   |
4 :: |
587 |
|
tagasi üles |
|