tundub täpselt sama jama mis MW2 -ga.Freeezib ja lähib kohati.
See on see RUS key _________________ Mis vahe on tegelikkusel ja reaalsusel? Vahet pole!
siis veel hullem feil ju :/
eelmine aasta mäletan oli just keyge jama
ja arvasin et see aasta sama värk kuna mängud pm samad _________________ Mis vahe on tegelikkusel ja reaalsusel? Vahet pole!
Enne patchi ei jooksnud isegi medium low settidel, nüüd aga põhjas graafika ja kõik toimib suurepäraselt Aga see mapi laadimine ajab küll ikka närvi, keegi tõesti ei oska öelda milles võib see asi olla kas kõvakettas videokaardis proses milles? Või lihtsalt midagi ei meeldi mängule minu confi juures?
Mina ei saa mängida, sest peale patchi ei jookse mäng üldse enam. Max fps on 40. Enne patchi sai mängitud 60+ probleemivabalt v.a see stutter ja freezemine _________________ >OSTA ÕLUT
Tere, probleem siuke, et blackopsis fps kuidagi kehvavõitu - 1024*768'ga kipub 30-40 vahele jääma ja 800*600, ehk siis kõige madalama resoga 40-50, kuigi mw2's oli enamvähem stabiilselt 80. On mingeid efektiivseid fps tweake vm asju, et saaks normaalselt mängida?
raal ise siuke - e4500 @ 2,2ghz, ati radeon 3600, ja rammi on 2gb.
Tere, probleem siuke, et blackopsis fps kuidagi kehvavõitu - 1024*768'ga kipub 30-40 vahele jääma ja 800*600, ehk siis kõige madalama resoga 40-50, kuigi mw2's oli enamvähem stabiilselt 80. On mingeid efektiivseid fps tweake vm asju, et saaks normaalselt mängida?
raal ise siuke - e4500 @ 2,2ghz, ati radeon 3600, ja rammi on 2gb.
3600ga pole vast mõtet proovidagi. Mäng on nii halvasti optimiseeritud ja veel vanema rauaga seda mängida on suht halb.
Teine patch tegi mul mängu mittemängitavaks. Freezib veel rohkem kui enne. E8400 ja Ati HD4870.
Ilmselt sama riistvara ja pole probleemi. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Sai siis SP läbi mängitud ja tuleb tunnistada, et mõningate tehniliste probleemide kiuste (suvaline crash ja must pilt) oli tegemit väga laheda mänguga, kuigi ei tunnistaks et oleks väga palju parem olnud kui MW2. MP olen natuke mänginud, kuid see jõhker lagg ja freezimine.... tänan ei MW1 multiplayer oli on ja jääb kõige paremaks MP seeriaks.
Esimene polnud konsooliport ja ülejäänud on. See peaks juba niimõndagi ütlema.
Võid ju panna sitale maasikamoosi peale ning öelda, et ei ole ju puhas sitt, kuid mis maitset esimesena tunned- sita maitset!
See käib ka selle BO-MP kohta. _________________ Parim kodukino projektor müügis: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11768241#11768241
Cheaterid ei viitsi läägida seal ringi. _________________ "Ära mine sinna, kuhu rada viib. Mine selle asemel sinna, kus rada ei ole, ja saa teerajajaks."
Minul tegi viimane patch samuti asja hullemaks. Enne andis veel häda pärast mängida aga nüüd on totaalne slideshow.
Spec-ideks Amd Athlon x2 6400+ 3.2ghz ja hd 6870.
No tõesti visake juba oma ATI kaardid ahju ja ostke endale NVIDIA kaart. Praegult võib statistika teha antud teema põhjal, et 90% probleeme omavad just ATI kaardi vennad. Endal NVIDIA 460 ja patch tegi kõik väga superiks
No tõesti visake juba oma ATI kaardid ahju ja ostke endale NVIDIA kaart. Praegult võib statistika teha antud teema põhjal, et 90% probleeme omavad just ATI kaardi vennad. Endal NVIDIA 460 ja patch tegi kõik väga superiks
Tõesti mine seenele selle jutuga! _________________ "Ära mine sinna, kuhu rada viib. Mine selle asemel sinna, kus rada ei ole, ja saa teerajajaks."
Tõesti esimene cod millega on sellised probleemid. Ei osanud unes ka näha sellist jama. _________________ "Ära mine sinna, kuhu rada viib. Mine selle asemel sinna, kus rada ei ole, ja saa teerajajaks."
No nutke siis edasi. Pea iga mänguga on ATI vendadel pill lahti, aga nad kunagi ka ei õpi.
Pea iga mänguga? wtf sa sisse suitsetanud endale oled, endal vist üldse kokku 3 nVidia kaarti olnud, ülejäänud persetäis ATIsid ja pole veel ühtegi jama kohanud
Ehk selle tõttu on rohkem, et ka ATi kaarte ostetakse rohkem. _________________ "Ära mine sinna, kuhu rada viib. Mine selle asemel sinna, kus rada ei ole, ja saa teerajajaks."
Nii XBOX kui PS3 kasutavad Nvidia graafikakiipi oma süsteemis. See mäng tehtigi konsoole silmas pidades, ma ei suuda ainult ette kujutada kuidas suudeti mäng nii valmis arendada, et sööb ainult NVIDIA rauda? _________________ Parim kodukino projektor müügis: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11768241#11768241
Uuendasin ati driver 10.10 pealt 10.11 peale ja mitte midagi ei muutunud, Eks tuleb siis veel mingit patchi oodata, hetkel on küll puhas killide kinikimine vaenlasele.
kõik vutt vutt poodi nüüd Intelit ja Nvidiat ostma
Mul enne jooksis üpris hästi mäng nii SP kui MP... MP vahest kohati natuke läägis küll aga mitte nii hullult... vaatan et steam on mingi update ära teinud.. pärast vaatab kuidas minu vanaraua peal asi jookseb nüüd kas läks ka hullemaks Kuigi mul ka ju quad ? vana küll aga quad ju ikkagi
No ajuvaba...Kuidas nad saavad mängu välja lasta ja siis alles parandama hakata. Selleks ongi BETAD loodud...või siis oleks võinud kauem/tähelepanelikumalt testida. Alguses suutsin rahulikuks jääda, kuid pärast üht nädalad ei ole ka tööle saadud mäng...Ei ole normaalne. _________________ Kodulehekülg:http://kethmar.ee/university Vajad veebilahendust või graafilist abi? Küsi pakkumist. HV Rahvale alati odavamalt.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.