tundub täpselt sama jama mis MW2 -ga.Freeezib ja lähib kohati.
See on see RUS key _________________ Mis vahe on tegelikkusel ja reaalsusel? Vahet pole!
siis veel hullem feil ju :/
eelmine aasta mäletan oli just keyge jama
ja arvasin et see aasta sama värk kuna mängud pm samad _________________ Mis vahe on tegelikkusel ja reaalsusel? Vahet pole!
Enne patchi ei jooksnud isegi medium low settidel, nüüd aga põhjas graafika ja kõik toimib suurepäraselt Aga see mapi laadimine ajab küll ikka närvi, keegi tõesti ei oska öelda milles võib see asi olla kas kõvakettas videokaardis proses milles? Või lihtsalt midagi ei meeldi mängule minu confi juures?
Mina ei saa mängida, sest peale patchi ei jookse mäng üldse enam. Max fps on 40. Enne patchi sai mängitud 60+ probleemivabalt v.a see stutter ja freezemine _________________ >50$ pokkeri bankroll
Tere, probleem siuke, et blackopsis fps kuidagi kehvavõitu - 1024*768'ga kipub 30-40 vahele jääma ja 800*600, ehk siis kõige madalama resoga 40-50, kuigi mw2's oli enamvähem stabiilselt 80. On mingeid efektiivseid fps tweake vm asju, et saaks normaalselt mängida?
raal ise siuke - e4500 @ 2,2ghz, ati radeon 3600, ja rammi on 2gb.
Tere, probleem siuke, et blackopsis fps kuidagi kehvavõitu - 1024*768'ga kipub 30-40 vahele jääma ja 800*600, ehk siis kõige madalama resoga 40-50, kuigi mw2's oli enamvähem stabiilselt 80. On mingeid efektiivseid fps tweake vm asju, et saaks normaalselt mängida?
raal ise siuke - e4500 @ 2,2ghz, ati radeon 3600, ja rammi on 2gb.
3600ga pole vast mõtet proovidagi. Mäng on nii halvasti optimiseeritud ja veel vanema rauaga seda mängida on suht halb.
Teine patch tegi mul mängu mittemängitavaks. Freezib veel rohkem kui enne. E8400 ja Ati HD4870.
Ilmselt sama riistvara ja pole probleemi. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.