praegune kellaaeg 19.06.2025 15:40:45
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
The_Boss
HV Guru

|
27.05.2010 10:48:21
|
|
|
Karr000 kirjutas: |
töötavale turvapadjale jne.. |
Hea mõte, mängus crashid, siis vibeerimise asemel avaneb turvapadi siis ikka proovid teedel püsida
_________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust. |
|
tagasi üles |
|
 |
Zoig
HV veteran

|
27.05.2010 13:33:01
|
|
|
Iseenesest üsna huvitav mõte, et ühendada mingi suurem mootor rooli kontrolleriga, niimodi, et rooli asemel väriseb terve tool.
Teine mõte nahkistme asemel oleks panna sisse hoopis mingi jahutus, näiteks auto salongivent ühendada riide alt läbi istmepõhja puhuma. Toatingimustes soojendust vaevalt vaja läheb, kuid jahutust kindlasti.
Ps, kust saaks head tugevad kontoritooli põhja millel oleks võimalik rattaid lukustada? Tugevat sellesmõttes, et S4 iste ei ole just eriti kerge võrreldes tavalise kontoritooliga, kuid hea oleks kui saaks sellel reguleerida kõrgust ja kergelt asja liigutada.
_________________ Et oleks raskem! |
|
tagasi üles |
|
 |
Ainivana
HV veteran

|
28.05.2010 16:20:23
|
|
|
saaks kuidagi tooli liikuma ka,nagu 4d kinos vat siis oleks
_________________ Ei aktsepteeri: Ei saa, lihtsalt motiiv puudub! |
|
tagasi üles |
|
 |
henri503
HV kasutaja
|
28.05.2010 21:26:55
|
|
|
paar elektri mootorit ja arvutiga progeda mõni kivi mis neid siis juhib.. aga ei tea kuidas mängust see vajalik signaal võtta..
|
|
tagasi üles |
|
 |
TaaviS
Kreisi kasutaja

|
30.05.2010 15:50:22
|
|
|
Zoig kirjutas: |
Iseenesest üsna huvitav mõte, et ühendada mingi suurem mootor rooli kontrolleriga, niimodi, et rooli asemel väriseb terve tool.
Teine mõte nahkistme asemel oleks panna sisse hoopis mingi jahutus, näiteks auto salongivent ühendada riide alt läbi istmepõhja puhuma. Toatingimustes soojendust vaevalt vaja läheb, kuid jahutust kindlasti.
Ps, kust saaks head tugevad kontoritooli põhja millel oleks võimalik rattaid lukustada? Tugevat sellesmõttes, et S4 iste ei ole just eriti kerge võrreldes tavalise kontoritooliga, kuid hea oleks kui saaks sellel reguleerida kõrgust ja kergelt asja liigutada. |
Osadel Saabidel on ventileeritav iste 9-5 Griffinil on kindlasti.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Windslore
HV veteran
|
01.10.2010 01:14:31
|
|
|
Tahaks ise ka endale sellise asja ehitada. Kena töö!
|
|
tagasi üles |
|
 |
kembadesig
HV veteran

|
22.10.2010 00:40:40
|
|
|
henri503 kirjutas: |
paar elektri mootorit ja arvutiga progeda mõni kivi mis neid siis juhib.. aga ei tea kuidas mängust see vajalik signaal võtta.. |
Roolist saab selle vajaliku info mis istmes olevaid mootoreid liigutaks?
Idee on hea
|
|
tagasi üles |
|
 |
Negative
Kreisi kasutaja

|
18.11.2010 22:05:23
|
|
|
Sai siis veel üks tool ehitatud, seekord vähe sportlikum.
Spoiler 
|
|
tagasi üles |
|
 |
Bumer
HV veteran
|
18.11.2010 22:10:47
|
|
|
Kui palju iste maksis?
Pilt võib küll vähe petlik olla, aga vaadates pedaale tekkis kohe küsimus, et kas jalad piisavalt suured või tulebki jalgu õhus hoida, mingit toetuspinda kannal pole? (Usun siiski et kõik täpselt välja möödetud)
|
|
tagasi üles |
|
 |
kembadesig
HV veteran

|
18.11.2010 22:19:02
|
|
|
tsitaat: |
Ford Mondeo tool romulast - 100.- |
|
|
tagasi üles |
|
 |
Bumer
HV veteran
|
18.11.2010 22:22:09
|
|
|
kembadesig kirjutas: |
|
Mis ajast Mondeo racing istmeid kasutab? Ma räägin viimastest piltidest, mis alles üles lasti.
viimati muutis Bumer 18.11.2010 22:26:04, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
Mart352
HV Guru

|
18.11.2010 22:25:46
|
|
|
Kas rooli üleval hoidev osa seal kahe jala vahel ette ei jää? Samas põlvede juures jalad lahus ja vist ei tohiks segada. Kui ise tegema peaks siis paneks mõlemale küljele torud püsti ja nende peale alus kuhu rool kinnitada.
Juhtmed võiks ka kuidagi ära peita.
Muidu hea töö hakka või endalegi tahtma
_________________ Imperfection is perfect |
|
tagasi üles |
|
 |
kembadesig
HV veteran

|
18.11.2010 22:41:39
|
|
|
Bumer kirjutas: |
kembadesig kirjutas: |
|
Mis ajast Mondeo racing istmeid kasutab? Ma räägin viimastest piltidest, mis alles üles lasti. |
Minu viga, ei pannud tähele
|
|
tagasi üles |
|
 |
Negative
Kreisi kasutaja

|
18.11.2010 22:43:43
|
|
|
Tooli ei ostetud, saadi niisama. See on ühele sõbrale tehtud, enda oma hakkan ka millalgi ümber ehitama. See toru jalge vahel ei sega, aga praegu jookseb ta tiba valest kohast (piduri ja siduri vahelt, aga teeme ümber, nii et jookses gaasi ja piduri vahelt.) Juhtmed on praegu selle pärast lahti, et see tool ei jää paika sinna . Jalgu peab praegu õhus hoidma, aga on plaan sinna tekidada miskine toetuspunkt alla.
|
|
tagasi üles |
|
 |
pwnage
HV kasutaja

|
19.11.2010 09:17:50
|
|
|
Negative kirjutas: |
Tooli ei ostetud, saadi niisama. See on ühele sõbrale tehtud, enda oma hakkan ka millalgi ümber ehitama. See toru jalge vahel ei sega, aga praegu jookseb ta tiba valest kohast (piduri ja siduri vahelt, aga teeme ümber, nii et jookses gaasi ja piduri vahelt.) Juhtmed on praegu selle pärast lahti, et see tool ei jää paika sinna . Jalgu peab praegu õhus hoidma, aga on plaan sinna tekidada miskine toetuspunkt alla.  |
Gaasi ja pidurit vajutad ju mõlemat parema jalaga, või siis üksikud korrad rallis ülejuhitavuse tekitamiseks vasaku jalaga samal ajal, kui parem on gaasi peal, see tala peaks minu meelest jääma sinna, kus ta on. Või siis 2 talaga teha nii, et jooksevad ümber sinu jalgade nagu kokpitt.
Samuti olen ikka seda meelt, et kui see ~40" TV on nagu pildilt näha silmadest ca 3m kaugusel, siis see teeb sama välja, kui 1m kauguselt 22" vaadata. TV võiks olla kuidagi monteeritud rooli taha.
Aga mõte on hea ja mängida kindlasti päris põnev, lahe, et keegi viitsib ise asju aretada
|
|
tagasi üles |
|
 |
Bumer
HV veteran
|
19.11.2010 12:44:43
|
|
|
pwnage kirjutas: |
Gaasi ja pidurit vajutad ju mõlemat parema jalaga, või siis üksikud korrad rallis ülejuhitavuse tekitamiseks vasaku jalaga samal ajal, kui parem on gaasi peal, see tala peaks minu meelest jääma sinna |
Siiski peaks tala tulema gaasi ja piduri vahelt, sest enamasti kasutatakse võidusõidus ikkagi vasaku jalaga pidurdust.
|
|
tagasi üles |
|
 |
pwnage
HV kasutaja

|
19.11.2010 13:21:42
|
|
|
Gaasi ja pidurit vajutad ju mõlemat parema jalaga, või siis üksikud korrad rallis ülejuhitavuse tekitamiseks vasaku jalaga samal ajal, kui parem on gaasi peal, see tala peaks minu meelest jääma sinna |
Siiski peaks tala tulema gaasi ja piduri vahelt, sest enamasti kasutatakse võidusõidus ikkagi vasaku jalaga pidurdust. |
Seda ma polegi kuulnud, et manuaalkastiga, ehk olukorras, kus vasakut jalga kasutatakse sidurdamiseks, veel vasakuga ka pidurdatakse.
Kuidas see päris elus välja peaks nägema?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Bumer
HV veteran
|
19.11.2010 13:46:11
|
|
|
Siiski peaks tala tulema gaasi ja piduri vahelt, sest enamasti kasutatakse võidusõidus ikkagi vasaku jalaga pidurdust. |
Seda ma polegi kuulnud, et manuaalkastiga, ehk olukorras, kus vasakut jalga kasutatakse sidurdamiseks, veel vasakuga ka pidurdatakse.
Kuidas see päris elus välja peaks nägema? |
No ma rääkisin võidusõidust ja seega ka üldiselt võidusõiduautodest, millel enamasti järjestiklülitusega ja automaatsiduriga käigukast. Kui aga jah tavaautoga sõita, tuleb kasutada parema jalaga pidurdamist.
|
|
tagasi üles |
|
 |
pwnage
HV kasutaja

|
19.11.2010 13:55:14
|
|
|
No ma rääkisin võidusõidust ja seega ka üldiselt võidusõiduautodest, millel enamasti järjestiklülitusega ja automaatsiduriga käigukast. Kui aga jah tavaautoga sõita, tuleb kasutada parema jalaga pidurdamist. |
Nojah, ma lähtusin konkreetsetest pedaalidest, "poolautomaatidel" jah harrastatakse vasaku jala pidurdamist.
Praegusel juhul siis polegi vahet, kus see tala on, kui sidurit ei kasuta, siis ju niikuinii üks jalg gaasi, teine piduri peal
|
|
tagasi üles |
|
 |
sacher
HV kasutaja

|
19.11.2010 14:03:46
|
|
|
väike offtopic: korralikel rallikatel on otselülitusega manuaalkast. seal sidurit vaja ainult kohalt äraminekuks. sõiduajal lööd jõuga käike üles, alla ning seal tõesti vasakujalaga pidurdus!
_________________ no shit sherlock |
|
tagasi üles |
|
 |
Zoig
HV veteran

|
19.11.2010 14:04:04
|
|
|
Left Foot braking ja Heel-Toe downshift on vastavateks märksõnadeks, mida peaks manuaalkastiga piiripeal sõites oskama. Viimase suutsin ma endale linnasõidus mõne kuuga selgeks õpetada, lisaks langes linnakulu üle 10%, kui pidevalt mootoriga pidurdades pöördeid üle 1500 hoida.
|
tagasi üles |
|
 |
pwnage
HV kasutaja

|
19.11.2010 14:14:54
|
|
|
Zoig kirjutas: |
Left Foot braking ja Heel-Toe downshift on vastavateks märksõnadeks, mida peaks manuaalkastiga piiripeal sõites oskama. Viimase suutsin ma endale linnasõidus mõne kuuga selgeks õpetada, lisaks langes linnakulu üle 10%, kui pidevalt mootoriga pidurdades pöördeid üle 1500 hoida. |
Kisub jah teemast mööda, aga left-foot-brake ma mainisin ja ega heel-toe downshifti nii väga palju päriselus vist ei tee ka, ise pole küll proovinud, kuigi on ka Laitses ralliautoga kätt proovitud. (ei väida, et seda ei kasutata, lihtsalt pole ise proovinud)
Päriselus sõidan DSG kastiga, kuid siiski pole tahtmist tulnud vasaku jalaga pidurit proovida
|
|
tagasi üles |
|
 |
Mart352
HV Guru

|
19.11.2010 14:20:29
|
|
|
Üks stiilinäide rallist http://www.youtube.com/watch?v=s0ieRNmgxiA
Tänapäeval jah sidur neil kohalt minekuks ainult.
võta youtube lahti ja "left foot braking" ning peaks päris korralikult näiteid veel tulema.
_________________ Imperfection is perfect |
|
tagasi üles |
|
 |
pwnage
HV kasutaja

|
19.11.2010 14:41:06
|
|
|
Mart352 kirjutas: |
Üks stiilinäide rallist http://www.youtube.com/watch?v=s0ieRNmgxiA
Tänapäeval jah sidur neil kohalt minekuks ainult.
võta youtube lahti ja "left foot braking" ning peaks päris korralikult näiteid veel tulema. |
Gaasi ja pidurit vajutad ju mõlemat parema jalaga, või siis üksikud korrad rallis ülejuhitavuse tekitamiseks vasaku jalaga samal ajal, kui parem on gaasi peal |
Tean left-foot-brakingu tähendust ja ei plaaninud mingit mega vaidlust siin alustada teemal "tänapäevased rallivõtted", lihtsalt ütlesin oma arvamuse selle tala kohta, mis G25 pedaalide vahel on
|
|
tagasi üles |
|
 |
Zoig
HV veteran

|
20.11.2010 09:56:28
|
|
|
Kisub jah teemast mööda, aga left-foot-brake ma mainisin ja ega heel-toe downshifti nii väga palju päriselus vist ei tee ka, ise pole küll proovinud, kuigi on ka Laitses ralliautoga kätt proovitud. (ei väida, et seda ei kasutata, lihtsalt pole ise proovinud)
Päriselus sõidan DSG kastiga, kuid siiski pole tahtmist tulnud vasaku jalaga pidurit proovida  |
Ei väidagi et sa left-Foot-Brakeing'ut ei maininud, lihtsalt kasutasin inglisekeelseid nimesid, et oleks mõlemad üheselt arusaadavad. Laitses kasutasin ka ainult vasaku jalaga pidurdamist, sest autoga polnud väga harjumisaega, ning kaasvõistlejad polnud just maailma kõige keerulisem punt kellest kiiremini sõita. Kui vasaku jalaga pidurdamine on treenitav lihtsalt sellega, et peab harjutama, jala tõstmise tundlikkuse asemel ka jala vajutamise tundlikkust, siis heel-toe jaoks sobib pigem kui saab harjutada ka autoga millega pärast plaanis kiiremini sõita, igal teisel masinal asuvad pedaalid veidi omamoodi, ning ilma pedaalide asetusega harjumata on see üsna keeruline. Näiteks audi C3(200 20vT) ja C4 (S6 20vT) masinatel asuvad pedaalid pmst identselt, ning ühest teise hüpates pole mingit olulist vahet, siis Laitse ladade, Mosse, Skoda Fabia, ja Audi 80-ga võrreldes on kõigil pedaalide asetused piisavalt erinevad, et peab ennem veidi harjutama, et natukenegi asi toimiks.
Igapäevaselt loksun ka veel automaadiga ringi, peakski seda kasutama ja teadlikult vasaku jala pidurdusoskust harjutama, kuni sidurit kasutama ei pea.
Isiklikult tekitaks selle rooli/tooli puhul lahenduse kus poleks pedaalide vahel mingit segavat ollust ja mõtleks mingi vähem segavama toestuse valmis.
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|