Üks mitteoluline asi veel HDium-i kohta - puldil on pimendas helendavad nupud
Igatahes digilevvi pole veel sattunud sellega (tõlkes kohta kus mul antenn olemas), seega võin väikese jupi AV in salvestusest üles lükata kui kellelgi huvi on. _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
Link _________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
Hi. Olen HDium-i värske omanik. Kõik funktsioonid töötasid normaalselt, kuid kahjuks paistab olevat probleemiks edasiarendus. Huvi pärast sai netis pisut otsitud infot ja avastuseks oli mitmed analoogid. (TVIX PVR SlimS1 Duo; PlayonDVR-HD; HiMedia HD500B; FANTEC R2750) Kastid olid erinevad, aga raud sama. Softi poolest paistis TVIX arendus parim. Lisa boonusena aktiivsed foorumid.
Targematele oleks küsimus, kas toimib näiteks TVIX- i firmware HDiumi peal ja millised jamad võivad tekkida. _________________ HDium
Millest HDiumil siis puudust tuntakse ka?
Päris niisama ei saa siiski ilmselt analoogse seadme firmware peale panna, muidu pead palju HDiume ostma, et saaks neid tellistena kasutades onnikest ehitada _________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
HDiumi peamine puudus on Jukeboxi puudumine, lisaks kalad softis (näiteks EPG ei näita kõiki saateid- tahaks salvestama panna, aga ei saa). _________________ HDium
HDiumi peamine puudus on Jukeboxi puudumine, lisaks kalad softis (näiteks EPG ei näita kõiki saateid- tahaks salvestama panna, aga ei saa).
Jukebox- mis imeloom see veel on, küsiks enamus meediamängijate kasutajaid. Mõnel üksikul ongi Jukebox ette näidata.
EPG kohta pead tagasisidet andma vastavas foorumis, ega muidu miskit paremaks lähe. _________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
HiMedia HD500B foorumist lugesin, et mõned on suutnud lisada YAMJ- Yet Another Movie Jukebox-i . Peab natuke tutvuma foorumites selle imeloomaga (PlayonDVR-HD pidi kasutama sama) _________________ HDium
Mina ei tea, minu jaoks kõik põhiline töötab normilt. Ainult muusika puhul olen shuffle funktsioonist puudust tundud. Kaua sa ikka sama joru kuulad
Samas shoutcast võimalust ootan kh, a sellest juba tegijale teatatud et võiks olla. _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
1,5 TB kontroll võttis kaks ja pool päeva aega. Põhiliseks komistuskiviks olid ilmselt 15500 fotot ja ligi 3000 AVCHD videot. Niipalju kui asjast aru sain, käis NMJ iga faili serveris tsekkimas ja taustainfot / artworki korjamas. Paarkümmend kettal olevat filmi indekseeris ilusti koos sisukokkuvõtte ja kaanekujundusega ära. Muusika DVD - dega oli veidi keerulisem, nii 10% pani jumalast aia taha. Suurimaks probleemiks olid BD folderid. Kuna community on juba välja lasknud editeerimisprogrammikese, siis ei olnud vigade parandus keeruline.
Mis meeldib.
Kujundus, kasutusmugavus, otsingusüsteem, editeerimisvõimalused, "viimati vaadatud" list ja palju muud. Fotosein on eriti käepärane.
Algul tundus olevat aeglasevõitu, peale restarti ja vahepuhvri tühjendamist on täitsa ok.
Mis ei meeldi.
AVCHD koduvideod on listis vaid failinimedega, eelvaadet ei võimaldata.
Siiski, üks videolõik oli indekseeritud: nimeks Arsenal season 2008 - 2009 ja sisuks ämm aias lilli istutamas
Ahjaa, väidetavalt on viimase softiuuendusega võimalikuks saanud UDP multicast. Mind see küll ei morjenda, tarbin kaabel - tv-d.
Kas keegi on suutnud Mediaportali pluginale Online Videos http://www.team-mediaportal.com/extensions/movies-videos/onlinevideos selgeks teha kuidas Eesti TV-kanalite online materjali vaadata? Endal jääb veidi oskustest puudu . TV3-l on isegi RSS voog olemas aga see ei viita otse video failidele nagu vaja oleks.
Link _________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
New Firmware Release - Firmware Version 1.04.10_V for WD TV Live (11/22/10)
What's in this update?
Release 1.04.10 (11/22/10)
* Supports Facebook application.
* Supports Deezer application.
* Supports Flingo application.
* Supports AccuWeather application.
* Supports USB keyboards.Kuidas sellele vanemat 3-nda partei softi peale lasta. Momendil kiilus kuppel kinni. Englich pole ka kõrgemal tasemel
Äkki valgustad? Mul kaob pidevalt w2k3 server ära sealt listist. Ainult ruuteri ja wd restart aitab, kusjuures internet toimib koguaeg. Brad'iga alguses nagu toimis ja siis mingi hetk hakkas jälle pihta.
Võrgundus on hoopis muudes asjades kinni.
USB klaveri tugi on küll hea.
Kas see tähendab, et saab USB auku klaviatuuri järgi lükata?
Kujutan ette, et selle praeguse puldiga on päris ebamugav igasugu veebiteenuseid WD-ga kasutada.
Endal veel esimene WD pleier aga mõte on varsti mingi uus muretseda. Kui Live-le saab klaviatuuri taha panna, siis oleks hea küll. _________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:]
Asusest ja Sonyst ei arva ma midagi. WD omadest on siin teemas kirjutatud piisavalt.
Soovitan sellist, on neist kõigist üle: http://www.mede8er.eu/ _________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
Äkki valgustad? Mul kaob pidevalt w2k3 server ära sealt listist. Ainult ruuteri ja wd restart aitab, kusjuures internet toimib koguaeg. Brad'iga alguses nagu toimis ja siis mingi hetk hakkas jälle pihta.
saa inimene aru,et w2k3 serverid kaovadki ära sest seal on ju windous ja windoosiga serverit ei tehta. Minu wd tv live koos offisal firmvarega ei kaota midagi tagant ära.NAS on ka muidugi BSD baasil _________________ Metallitööd Pärnust 9 km
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.