Nii, nüüd vähekene kasutanud seda HDium-i ja esmamuljed.
Buge jätkub ikka, eks loodame et saavad need kunagi parandatud. Samas need on suht kõrvalised ja ...
EDIT: DVB-T pole proovinud kuna antenni pole mul.
Siis on ju hea, et rahul oled. Buge aga jätkub kõigi meediamängijate jaoks ,otsa ei saa nad kunagi, hea, kui mingite tootjate puhul ikka edasine püsivara arendus käib.
Meediamängija suutlikkuses mul kõhklusi ei olnud , loetu põhjal tegevat just seda, mida tegema on loodud.
Kuna riistvara tuleb idamaadest ja ka tarkvaraarendus on suure tõenäosusega seal, siis pole hieroglüüfide osas miskit imestada.
Torrentite tirimiseks on HDD vajalik asi jah, sest kuhu tal neid mujale ikka salvestada on.
DVB-T osa toimimine huvitaks nagu rohkem, MPCclub lehel sa kurtsid ka, et kanal40 signaali kätte ei saa, hea oleks siiski see TV osa käima ajada ja ära katsetada.
PS. Kui ise levi leidvat antenni ei leia siis olen nõus sind selle juures aitama . Saab nii Eesti kui ka Soome kanalid järgi proovitud. _________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
Ei ma mingi aeg maale lähen võtan kaasa ja proovin seal ära. CH40 jah listis ei leidnud samas seal terve hunnik regioone mida ma ei hakanud läbi klõpsutama. Võimalik et need sagedused seal regioonide järgi või miskit. _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
DD, DTS, LPCM, MP2, MP3, AAC jne audiotega (niipalju kui mul neid arvutis erinevaid oli sai proovitud).
kas menüüst saab bitstream-i enableda?
tsitaat:
Youtube toimib kh enam-vähem.
kas HD kvaliteediga videot mängib originaalresoga?
tsitaat:
Küljepeal on veel SATA + power (elekter) auk, vastava kaabli sai kh kaasa.
kas kaasas oli ka HDMI ver1.4 kaabel?
tsitaat:
DVD ISO-si mängib kenasti, menüüd toimivad jne.
päris huvitav oleks teada kas DVD-A ka mängimisele võetakse ...
tsitaat:
hea oleks teada kas laseb salvestada kahelt eri sageduselt kattuva ajakavaga või vähemalt sama muxi piires eri kanaleid kattuva ajakavaga ... _________________ allkiri
päris huvitav oleks teada kas DVD-A ka mängimisele võetakse ...
tsitaat:
hea oleks teada kas laseb salvestada kahelt eri sageduselt kattuva ajakavaga või vähemalt sama muxi piires eri kanaleid kattuva ajakavaga ...
#HDMI ver.4 kaabel pidavat kaasas olema jah. Tootja vähemalt kinnitab selle olemasolu.
#DVD-Audio ei tule ka HDI mängijatele (Sacd samuti), ammugi sellise hinnaklassi omale.
# sama muxi jaoks on kaks tuunerit piisavalt, ühega salvestad, teisega vaatad. Hetkel on meil tasuta kanalid ainult ühes muxis, milleks veel teiselt ,
(tasuliselt?) muxilt midagi salvestada. Ei ole kusagilt lugeda olnud, et kas antud salvestaja suudab ühe tuuneriga tervet muxi korraga salvestada, sellisel juhul ei tohiks kattuvate saadete salvestamine probleemiks olla.
Kui ongi, siis kaks tuunerit lahendavad selle probleemi.
Probleem on selle mängijaga tasuliste kanalite mittenägemise võimaluse puudumises. Lahendada saanuks seda USB-CI riistvaraga mida kahjuks ka ei tule.
PC ja MediaPortal on endal seda puudust lahendamas . _________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
Considering we have no DVB-T channels worthy, I lack the material to test the DVB-T section properly.
jägaja kirjutas:
sama muxi jaoks on kaks tuunerit piisavalt, ühega salvestad, teisega vaatad
äkki ma tahan minimaalselt kahte paralleelselt salvestada (muidugi terve muxi piires oleks veel toredam) ... vaatamise jaoks on mul telekas sisemine tuuner _________________ allkiri
Õige küll, meenub, et ülevaate tegija ei saanudki omal DVB-T osa tööle ja lubati tal vist asi ümber vahetada.
tsitaat:
PVR Related features.
•Dual DVB-T HD Tuner
•PVR functions: record to USB, record to HDD
•Record 2 shows at the same time
•Multi-tasking: Record 1 show while playing movies, music from the player
•Record while watching streaming from the home network (ethernet only)
•EPG and manual recording
•Timeshift up to 4 hours
•Wakes up from standby to record
•“TV mode”. Possibility to boot directly into the tv.
Link_FAQ _________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
viimati muutis jägaja 24.10.2010 22:20:51, muudetud 1 kord
jägaja, - aga nagu sa isegi väga hästi tead on lubadused üks ja reaalsus hoopis kaks
tuleb nagu tuttav ette - lubadused - tegelikkus _________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
See HDium on ju Realtek RTL1283DD kivil põhinev PVR.
Nendega on kogu aeg rist ja viletsus olnud.
Dvico pole oma Tvix 6600 PVR'i osa siiani korralikult tööle saanud.
Mis HDMI 1.4 te räägite muidu?
RTL1283DD toetab HDMI 1.3a, uuemaid mitte.
See HDium on ju Realtek RTL1283DD kivil põhinev PVR.
Nendega on kogu aeg rist ja viletsus olnud.
Dvico pole oma Tvix 6600 PVR'i osa siiani korralikult tööle saanud.
See HDium on ju Realtek RTL1283DD+ kivil põhinev PVR.
Mäletan ma nüüd õieti, et + lisas riistvaralise True-HD heli toe.
idikas kirjutas:
vortex kirjutas:
tsitaat:
HDMI 1.4 cable included in the box
No see on ju ostmisel argument - HDMI 1.4
Kes ostjatest niiväga detailidesse süüvivad. _________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
Mõtlesin ka tellida, aga juristist abikaasa laitis mõtte maha. Tegu ilmselt näpukaga ning protsessimine ei vii mõistlikkuse põhimõttest lähtudes mitte kuhugi. Aga eelnevatele jõudu, äkki lähebki õnneks
Ei läinud paraku õnneks aga arvata oli ka.
Vabandame tehniliste tõrgete pärast seoses kauba hinnaga meie kodulehel.
HDI Dune BD Prime 3.0 high definition meedijamängija with integrated Blue-Ray playerõige hind on 7399.- EEK. Teie arve tühistatakse.
Western Digital tegi ka nüüd media playeri, kuhu kõvaketas sisse käib. Pressiteade _________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:]
Ma hakkan vanadusest hulluks minema ilmselt....
Olen täiesti veendunud et olen WD TV Live Hubist siin juba paar nädalat tagasi kirjutanud, aga praegu ei leia küll sellist postitust....
Ehk oskab keegi aidata. Lülitasin täna oma WD-TV Live'i sisse ja kui hakkasin network share'i alla minema, siis küsib mingit parooli ja nime. Et mis ma nagu sinna panema pean, hetkel ei mäleta küll, et oleksin midagi sinna kunagi varem kirjutanud.
Teise arvuti share'i pääseb samamoodi nagu varem ilma probleemideta. Ehk peab sinna selle Elion'i parooli panema (Administrator ja siis parool)?
Ehk on asi seotud sellega, et hiljuti lülitasin seal ruuteri lehel UPnP'i välja, et teha eraldi pordid lahti. On sellel WD-TV'l mingi kindel port? Lülitasin UPnP sisse, aga ikka ei saa ligi. :/
Edit: OS'iks on Windows 7. Library sain kätte WD-TV alt kätte, aga mitte Network Share'i. Pole sätteid vahepeal muutnud ja peaks lubama kõike muuta.
Tseki, ega Control Panel\Network and Internet\Network and Sharing Center\Advanced sharing settings all POLE Password protected sharing ON. _________________ Vähem möla, pikem samm!
Mul oli ka selliseid imelikke anomaaliaid, üle sain nii, et installisin b-rad softi WDle. _________________ Süümi, juumi, makkami ja kui tüüle nakkami...
Üks mitteoluline asi veel HDium-i kohta - puldil on pimendas helendavad nupud
Igatahes digilevvi pole veel sattunud sellega (tõlkes kohta kus mul antenn olemas), seega võin väikese jupi AV in salvestusest üles lükata kui kellelgi huvi on. _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
Link _________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
Hi. Olen HDium-i värske omanik. Kõik funktsioonid töötasid normaalselt, kuid kahjuks paistab olevat probleemiks edasiarendus. Huvi pärast sai netis pisut otsitud infot ja avastuseks oli mitmed analoogid. (TVIX PVR SlimS1 Duo; PlayonDVR-HD; HiMedia HD500B; FANTEC R2750) Kastid olid erinevad, aga raud sama. Softi poolest paistis TVIX arendus parim. Lisa boonusena aktiivsed foorumid.
Targematele oleks küsimus, kas toimib näiteks TVIX- i firmware HDiumi peal ja millised jamad võivad tekkida. _________________ HDium
Millest HDiumil siis puudust tuntakse ka?
Päris niisama ei saa siiski ilmselt analoogse seadme firmware peale panna, muidu pead palju HDiume ostma, et saaks neid tellistena kasutades onnikest ehitada _________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
HDiumi peamine puudus on Jukeboxi puudumine, lisaks kalad softis (näiteks EPG ei näita kõiki saateid- tahaks salvestama panna, aga ei saa). _________________ HDium
HDiumi peamine puudus on Jukeboxi puudumine, lisaks kalad softis (näiteks EPG ei näita kõiki saateid- tahaks salvestama panna, aga ei saa).
Jukebox- mis imeloom see veel on, küsiks enamus meediamängijate kasutajaid. Mõnel üksikul ongi Jukebox ette näidata.
EPG kohta pead tagasisidet andma vastavas foorumis, ega muidu miskit paremaks lähe. _________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
HiMedia HD500B foorumist lugesin, et mõned on suutnud lisada YAMJ- Yet Another Movie Jukebox-i . Peab natuke tutvuma foorumites selle imeloomaga (PlayonDVR-HD pidi kasutama sama) _________________ HDium
Mina ei tea, minu jaoks kõik põhiline töötab normilt. Ainult muusika puhul olen shuffle funktsioonist puudust tundud. Kaua sa ikka sama joru kuulad
Samas shoutcast võimalust ootan kh, a sellest juba tegijale teatatud et võiks olla. _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
1,5 TB kontroll võttis kaks ja pool päeva aega. Põhiliseks komistuskiviks olid ilmselt 15500 fotot ja ligi 3000 AVCHD videot. Niipalju kui asjast aru sain, käis NMJ iga faili serveris tsekkimas ja taustainfot / artworki korjamas. Paarkümmend kettal olevat filmi indekseeris ilusti koos sisukokkuvõtte ja kaanekujundusega ära. Muusika DVD - dega oli veidi keerulisem, nii 10% pani jumalast aia taha. Suurimaks probleemiks olid BD folderid. Kuna community on juba välja lasknud editeerimisprogrammikese, siis ei olnud vigade parandus keeruline.
Mis meeldib.
Kujundus, kasutusmugavus, otsingusüsteem, editeerimisvõimalused, "viimati vaadatud" list ja palju muud. Fotosein on eriti käepärane.
Algul tundus olevat aeglasevõitu, peale restarti ja vahepuhvri tühjendamist on täitsa ok.
Mis ei meeldi.
AVCHD koduvideod on listis vaid failinimedega, eelvaadet ei võimaldata.
Siiski, üks videolõik oli indekseeritud: nimeks Arsenal season 2008 - 2009 ja sisuks ämm aias lilli istutamas
Ahjaa, väidetavalt on viimase softiuuendusega võimalikuks saanud UDP multicast. Mind see küll ei morjenda, tarbin kaabel - tv-d.
Kas keegi on suutnud Mediaportali pluginale Online Videos http://www.team-mediaportal.com/extensions/movies-videos/onlinevideos selgeks teha kuidas Eesti TV-kanalite online materjali vaadata? Endal jääb veidi oskustest puudu . TV3-l on isegi RSS voog olemas aga see ei viita otse video failidele nagu vaja oleks.
Link _________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
New Firmware Release - Firmware Version 1.04.10_V for WD TV Live (11/22/10)
What's in this update?
Release 1.04.10 (11/22/10)
* Supports Facebook application.
* Supports Deezer application.
* Supports Flingo application.
* Supports AccuWeather application.
* Supports USB keyboards.Kuidas sellele vanemat 3-nda partei softi peale lasta. Momendil kiilus kuppel kinni. Englich pole ka kõrgemal tasemel
Äkki valgustad? Mul kaob pidevalt w2k3 server ära sealt listist. Ainult ruuteri ja wd restart aitab, kusjuures internet toimib koguaeg. Brad'iga alguses nagu toimis ja siis mingi hetk hakkas jälle pihta.
Võrgundus on hoopis muudes asjades kinni.
USB klaveri tugi on küll hea.
Kas see tähendab, et saab USB auku klaviatuuri järgi lükata?
Kujutan ette, et selle praeguse puldiga on päris ebamugav igasugu veebiteenuseid WD-ga kasutada.
Endal veel esimene WD pleier aga mõte on varsti mingi uus muretseda. Kui Live-le saab klaviatuuri taha panna, siis oleks hea küll. _________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:]
Asusest ja Sonyst ei arva ma midagi. WD omadest on siin teemas kirjutatud piisavalt.
Soovitan sellist, on neist kõigist üle: http://www.mede8er.eu/ _________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
Äkki valgustad? Mul kaob pidevalt w2k3 server ära sealt listist. Ainult ruuteri ja wd restart aitab, kusjuures internet toimib koguaeg. Brad'iga alguses nagu toimis ja siis mingi hetk hakkas jälle pihta.
saa inimene aru,et w2k3 serverid kaovadki ära sest seal on ju windous ja windoosiga serverit ei tehta. Minu wd tv live koos offisal firmvarega ei kaota midagi tagant ära.NAS on ka muidugi BSD baasil _________________ Metallitööd Pärnust 9 km
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.