Erinevad maailma nurgad (vaata pilti), kindlasti mitte, maailm ulatub palju kaugemale sellest piirkonnast kus olid minu sildid (täpselt nii, eemaldan sildi oma kaevandust piiravast alast ja jätan oma kodu ümber, see maa all 10.ndal layeril). Kogu sildistatud piirkonnas olen ka toimetanud, pole midagi lampi reserveerinud. Selle samuse õigusega olen sildistanud mille tõttu sina ei lähe teiste inimeste kodudesse ehitama niisama, lihtsalt arvasin et minu soovitav territoorium vajab selgitamist.
KAO VÕI SURE? Pigem KAEVANDAMINE LOATA KEELATUD - selge ja konkreetne, minu meelest kedagi solvata ei tohiks. Aga jah...
Mees, sa ikka ei saa pihta, kuid ma ei viitsi seletada kah. Olin samuti vendade j'kadega üks muutjatest, kuid ega enam sind ei puutu, sest mida ikka pimedatest torkida.
Hannz18 suutis mind ja ennast serveris nii õhku lasta, et me mõlemad nüüd kuskil kosmoses stuck ja relog ka ei aita
Üldiselt see map on omadega täiesti maatasa. Sealt oleks niigu sõda üle käinud. Rebuild ei ole ilmselt võimalik enam
Hannz18 suutis mind ja ennast serveris nii õhku lasta, et me mõlemad nüüd kuskil kosmoses stuck ja relog ka ei aita
Üldiselt see map on omadega täiesti maatasa. Sealt oleks niigu sõda üle käinud. Rebuild ei ole ilmselt võimalik enam
Nojah
----------------------------
Sai katsetatud neid minecarte, asi töötab. Põhimõtteliselt võiks teha sellise süsteemi HV SMP serverisse. Pean silmas metrood. <--- Mõtlen "veekogu" kus cardid peatuvad ja liiguvad aeglaselt edasi.
Enjoy!
uploading . . .
Ma ei lasknud õhku, ma jäin kinni sinna cartidega möllates..
Ma ei lasknud õhku, ma jäin kinni sinna cartidega möllates..
No ei tea..mingi latakas käis ja järsku olin kuskil pilvedes
Sai katsetatud neid minecarte, asi töötab. Põhimõtteliselt võiks teha sellise süsteemi HV SMP serverisse. Pean silmas metrood. <--- Mõtlen "veekogu" kus cardid peatuvad ja liiguvad aeglaselt edasi.
Enjoy!
nojah, enne ei saa linnadevahelisi minekart süsteeme teha, kui noth mõned vead parandab nimelt ei loadi map kui kartiga sõidad.
seega pikamaa sõidud jäävad niikaua ära
• Ei lõhu teiste vara.
• Creeperi õhku lendamisel mille käigus kahjustas kellegi vara, peab ära parandama.
• Üritame vandumist vältida.
• Teiste kirstudest varastamine keelatud.
• Dupe/Bug Abusing
• Laava/Vee kasutamine normaalsuse piiris eeldusel et ei sega teisi mängijaid. (mööda mäge alla voolavad laava/vee joad ei ole lubatud)
• Üksikuid torne ehitada (1x1) ja Random Tunneling.
• MineCraft hackid keelatud. (Lendamine, spawnimine)
• Keelatud on arutada MineCraft hackide teemal.
Suht võimatu täna mängida hvsmp serveris, mis teema sellega üldse on? Notch keeras mängu peeti või server on hukas?
Ja kui keegi targem äkki oskab vastata siis probleem mul enda serveriga.
Eile kui hvsmp oli maas, siis mõtlesin et prooviks enda test serveri teha... sain asja käima joinisin kah samast arvutist sinna ja märkasin, et blokke lõhkudes on kohati lag. (mõni blokk lihtsalt ei kao erimese korraga, mitu korda lõhkudes kaob aga suht tüütu on) Masinas probleem olla ei tohiks (profiilimasin) ja java on uuendatud. Proovisin serverit ka läpaka peal, et samast arvutist ei peaks joinima aga täpselt sama jama (kõik muu toimib ideaalselt ja lagita nagu peab)
Äkki keegi oskab pakkuda milles jama? _________________ Mess with the best, die like the rest!
Minecarte ei saa destroyda ja peale viimast update on block glitch mis tekitab peale bloki hävitamist selle tagasi(SMP, SP peaks korras olema). Tegu ei ole serveri läggiga vaid mängu bugidega.
E:
Ajutine fix sellele on peale iga bloki lõhkumist lasta nupp lahti ja uuesti siis vajutada. Peaks välistama blokkide tagasitekkimise, samas on väga ebamugav lahendus. _________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do."
viimati muutis Redikate 12.11.2010 00:31:57, muudetud 2 korda
Dvx, pildil vasakul ja üleval on lumine ala, keskel on veidike kollakamad metsad, all on liiva-alasid, üleval on lagendikke näha.. erinevad tüüpi maastikud on. Algselt oli minecraftis kas ainult üks või teine, mingist vaheldusest ühe kaardi peal ei saanud rääkida.
Küsitlusel võiks olla üks valik veel: Lubada kuniks Survival täies hiilguses toimima hakkab.
Selgituseks siis et seniks, kuni ei saa loomi ja kolle normaalselt tappa ilma kahtlaste pluginiteta, elud ei kulu läbi kollide, uppumise ja kukkumise, elusid ei saa söögiga taastada jne, lubada maha loopimine.
Ma arvan, et tööriistade parandus võiks jäädagi. Minul näiteks kulusid rauast/teemantist pickid kivi kaevates enne ära, kui ma uut materjali leidsin, millest picke teha. Seetõttu suurema osa ajast kaevasin ikka kivist tööriistadega. See on aga üsna nüri tegevus ja ilma paranduseta oleksid ilmselt osad ehitised olemata jäänud. Kollide jms vastu ei ole mul midagi, nendega ongi huvitavam.
Teil economy ei jookse serveris? Selle olemasolul saaks uusi picke jms osta ju kellegi käest või kuskilt ka ilma deemantit ise leidmata. _________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do."
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.