Erinevad maailma nurgad (vaata pilti), kindlasti mitte, maailm ulatub palju kaugemale sellest piirkonnast kus olid minu sildid (täpselt nii, eemaldan sildi oma kaevandust piiravast alast ja jätan oma kodu ümber, see maa all 10.ndal layeril). Kogu sildistatud piirkonnas olen ka toimetanud, pole midagi lampi reserveerinud. Selle samuse õigusega olen sildistanud mille tõttu sina ei lähe teiste inimeste kodudesse ehitama niisama, lihtsalt arvasin et minu soovitav territoorium vajab selgitamist.
KAO VÕI SURE? Pigem KAEVANDAMINE LOATA KEELATUD - selge ja konkreetne, minu meelest kedagi solvata ei tohiks. Aga jah...
Mees, sa ikka ei saa pihta, kuid ma ei viitsi seletada kah. Olin samuti vendade j'kadega üks muutjatest, kuid ega enam sind ei puutu, sest mida ikka pimedatest torkida.
Hannz18 suutis mind ja ennast serveris nii õhku lasta, et me mõlemad nüüd kuskil kosmoses stuck ja relog ka ei aita
Üldiselt see map on omadega täiesti maatasa. Sealt oleks niigu sõda üle käinud. Rebuild ei ole ilmselt võimalik enam
Hannz18 suutis mind ja ennast serveris nii õhku lasta, et me mõlemad nüüd kuskil kosmoses stuck ja relog ka ei aita
Üldiselt see map on omadega täiesti maatasa. Sealt oleks niigu sõda üle käinud. Rebuild ei ole ilmselt võimalik enam
Nojah
----------------------------
Sai katsetatud neid minecarte, asi töötab. Põhimõtteliselt võiks teha sellise süsteemi HV SMP serverisse. Pean silmas metrood. <--- Mõtlen "veekogu" kus cardid peatuvad ja liiguvad aeglaselt edasi.
Enjoy!
uploading . . .
Ma ei lasknud õhku, ma jäin kinni sinna cartidega möllates..
Ma ei lasknud õhku, ma jäin kinni sinna cartidega möllates..
No ei tea..mingi latakas käis ja järsku olin kuskil pilvedes
Sai katsetatud neid minecarte, asi töötab. Põhimõtteliselt võiks teha sellise süsteemi HV SMP serverisse. Pean silmas metrood. <--- Mõtlen "veekogu" kus cardid peatuvad ja liiguvad aeglaselt edasi.
Enjoy!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.